Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν γνωρίζω τα sites των Ellesse & Cerruti. Στο πρώτο που μπήκα έχει μόνο ρούχα, υποδήματα κλπ, ενώ το δεύτερο δεν υπάρχει. Κοίταξα & στο Google αλλά τζίφος...

Όποιος διαθέτει λίγο χρόνο ας μπει στο site της Breitling

Είναι από τα πιο όμορφα sites που έχω δεί & έχει απίστευτα screensavers.

Σ'ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον.Για Cerruti βρηκα ακρη,οχι μεσω website,αλλα μεσω χρυσου οδηγου.Για τα Ellesse τιποτα ακομα..ξερω βεβαια 2-3 μαγαζια,αλλα θελω την επισημη αντιπροσωπεια.

Α!Παιδια προσοχη σε αυτους που δεν πολυψαχνονται,γιατι πολλα μαγαζια παρουσιαζουν σαν προσφορες-σκοντο προηγουμενα μοντελα,κοινως στοκ.Η τιμη τους συνηθως ειναι ελκυστικη,αλλα χανεις οπως και να'χει γιατι ειτε σε κοροιδεψαν και δεν σου ειπαν τιποτα ειτε αν το ηξερες θα μπορουσες μεσω της αντιπροσωπειας να δεις αν διατιθεται απο εκει και σε τι τιμη.

Μετά από μια μίνι έρευνα, βρήκα τα ρολόγια -ορισμένων κορυφαίων εταιριών- που μένουν στεγανά σε πολύ-πολύ μεγάλο βάθος. Έχουμε & λέμε:

Η Tag Heuer φτάνει τα 300m βάθος με το 2000 aquaracer automatic ,

Η Omega φτάνει τα 600m με το seamaster planet ocean ,

Η Citizen φτάνει τα 1000m με το 1000 meter professional diver ,

Η Panerai επίσης 1000m με το luminor submersible ,

Η Rolex φτάνει τα 1220m με το sea-dweller 4000 ,

Η IWC φτάνει τα 2000m με το aquatimer automatic 2000 ,

Η Anonimo & αυτή 2000m με το 6001 professionale GMT ,

& ο νικητής...

Η Breitling φτάνει τα 3000m(........) με το avenger seawolf .

Ξέχασα κανένα?

Θα πουν βέβαια κάποιοι: το Κουρσκ ψάχνουμε να βρούμε μεγάλε? & από μια μεριά θα έχουν δίκιο.

Υπάρχει έστω ΕΝΑΣ δύτης, που θα πάρει ένα ΤΕΤΟΙΟ ρολόι, για να το χρησιμοποιεί στη θάλασσα?

Πιστέυει κανείς, οτι το target-group των εταιριών που βγάζουν αυτά τα ρολόγια, είναι οι δύτες?

Τότε ποιός ο λόγος να κυκλοφορούν τέτοιου είδους ρολόγια?

Γιατί να σπάνε οι μηχανικοί τα κεφάλια τους για να ανεβάσουν την αντοχή-στεγανότητα της κάσας πέρα από τα 200m (που είναι έτσι & αλλιώς υπέραρκετή)?

Προσωπικά πιστεύω πως όταν η τεχνολογία των μηχανισμών παραμένει στάσιμη...

(δεν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, τα αυτόματα ρολόγια π.χ. της Omega να λειτουργούν με πλήρη φόρτιση 44 ΩΡΕΣ, ενώ της Seiko λειτουργούν ακόμα & 6 ΜΗΝΕΣ μετά [Kinetik], & φτάνουν έως & τα 4 ΧΡΟΝΙΑ [Kinetic Auto Relay]?)

...ο μόνος τομέας που μένει για να κονταροχτυπηθούν οι ελβετοί μεταξύ τους, είναι οι κάσες...

Εσείς τι άποψη έχετε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα?

Redmi Note 8T

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω στην Ελλάδα(ειδικότερα στην Αθήνα), τα ρολόγια Tommy Hilfiger. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Φοράω ένα Seiko Kinetic Sportura Cronograph με μπρασελέ, φωτό εδώ
Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

αυτό λέω να πάρω,

αν κατάλαβα η ώρα τέρμα κάτω,

δευτερόλεπτα έχει - όχι στο χρονόμετρο - ;

δηλ. ποιά γυρίζουν κανονικά;.. ΤΗΝΧ

Seiko έχω το 50m Chronocgraph.. το 'χω δηλώσει.. :)

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Την ώρα τη δείχνει στο κάτω dial, το πάνω αριστερά είναι τα δευτερόλεπτα. Ο μεγάλος πορτοκαλί δείκτης είναι τα δέκατα/δευτερόλεπτα στο χρονόμετρο και ο μικρός (δεξί dial) είναι τα λεπτά στο χρονόμετρο (μέχρι 45).
Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

ευχαριστώ..

όποτε μπορέσω το παίρνω.. :)

δώρα και λαχεία δεν περιμένω.. :) :D

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 3 weeks later...

Seiko SND209 αυτό έχω.. :)

http://www.wesellseikowatches.com/SND209_M.jpg

:) POLY KALO TO EXW 2 XRONIA KAI EINAI MIA XARA,

Largo Perpetual Calendar

All Titanium

Perpetual Calendar through 2100

1/20 Second Chronograph - Measures up to 60 Minutes

12/24 Hour Time

Dual Time

Alarm

Deployment Clasp with Push Button

Water Resistant to 100 metres

Power Saver Function

Never Needs a Battery

:) POLY KALO TO EXW 2 XRONIA KAI EINAI MIA XARA,

Largo Perpetual Calendar

All Titanium

Perpetual Calendar through 2100

1/20 Second Chronograph - Measures up to 60 Minutes

12/24 Hour Time

Dual Time

Alarm

Deployment Clasp with Push Button

Water Resistant to 100 metres

Power Saver Function

Never Needs a Battery

Citizen rockz! :cool:

Με μπλε ή μαύρη πλάκα το έχεις?

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

μια και άλλαξε η σελίδα,..

όλα τα manual για seiko εδώ:http://www.seiko.co.uk/

δίνεις το calibre number.. :)

αν θέλει κάποιος με sportura ας τον δώσει,

δεν μοναδικός, όλα τον ίδιο.. α και τιμή για το sportura..

ειδικά το SNL017P.. ΤΗΝΧ :)

• 2 weeks later...

Ωραίος φίλε redcon, ΕΥΓΕ! :)

ιδού το δικό μου ανάλογο Diver's, σε Citizen όμως (παρατήρησε ομοιότητα!!!):

http://www.austinkaye.co.uk/new/shopics/1507002.JPG

Το Anonimo σου είναι καταπληκτικό. Προτιμώ τα μοντέλα της "μαμάς" Panerai, αλλά είναι κουκλί! :) Έχω στο μάτι το κλασσικότατο Panerai Luminor Marina :love:

@geomii3: Η Anonimo φτιάχτηκε από πρώην εργαζομένους της Panerai αν δεν κάνω λάθος. Τα ρολόγια ων δύο εταιρειών μοιάζουν πολύ, τόσο σε σχέδιο, όσο και σε σπανιότητα. Τα περισσότερα μοντέλα δεν φτιάχνονται σε πάνω από 999 αντίτυπα, και αν θέλεις είναι και αυτό ένα στοιχείο της γοητείας τους.

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

lemanis thnx.8a symfoniso mazi su apolyta.....oso gia to luminor marina einia mourlia...akrivutsiko vevaia...ean den kano la8os exei gyro sta 3500euro?!?!?!?!correct?..opote ante xana mana savings gia na to parume...kapia stigmh omos.... :cool: ;) :love: :love:
:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

oraiao to Anonimo....miazei arketa8a elega me emrika Panerai....peripu se ti epipeda kymainontai oi times tus genikotera!?!!!???

Απο 1300 ευρω και πανω. Μοιαζουν με τα panerai διοτι την εταιρεια αυτη την εφτιαξε ο διευθυντης της πανεραι οταν πουληθηκε στη Βεντομ.

Ωραίος φίλε redcon, ΕΥΓΕ! :)

ιδού το δικό μου ανάλογο Diver's, σε Citizen όμως (παρατήρησε ομοιότητα!!!):

http://www.austinkaye.co.uk/new/shopics/1507002.JPG

Το Anonimo σου είναι καταπληκτικό. Προτιμώ τα μοντέλα της "μαμάς" Panerai, αλλά είναι κουκλί! :) Έχω στο μάτι το κλασσικότατο Panerai Luminor Marina :love:

@geomii3: Η Anonimo φτιάχτηκε από πρώην εργαζομένους της Panerai αν δεν κάνω λάθος. Τα ρολόγια ων δύο εταιρειών μοιάζουν πολύ, τόσο σε σχέδιο, όσο και σε σπανιότητα. Τα περισσότερα μοντέλα δεν φτιάχνονται σε πάνω από 999 αντίτυπα, και αν θέλεις είναι και αυτό ένα στοιχείο της γοητείας τους.

Οντως ιδια ειναι. Ενα φτηνο (σχετικα) divers πρεπει παντα να υπαρχει. Φυσικα και προτιμω τα Πανεραι απλα εχω ενα Μαρινα (κουρδιστο παντα, οχι αυτοματο) και πηρα και ενα Ανονυμο για πιο σπορ. Το συγκεκριμενο ειναι το Millemetri και παει 100 ΑΤΜ πιεση. Οντως η Μαρινα ειναι πολυ ωραια, παρε οπως ειπα κουρδιστο, αλλα πολυ ωραιο ειναι και το submersible. Με τρωει η τσεπη μου.

Guest lagoudakis
service τα rolex θέλουν κάθε 5 χρόνια σύμφωνα με την αντιπροσωπεία...για λεφτά δεν γνωρίζω ακόμα..:O
και καλυτερα που δεν γνωριζεις :D ρωτησα σημερα και μου ειπαν.....270Ε :wacko: ευτυχως εχω ακομα 4 χρονια :O

και καλυτερα που δεν γνωριζεις :D ρωτησα σημερα και μου ειπαν.....270Ε :wacko: ευτυχως εχω ακομα 4 χρονια :O

:X:shock::geek::cry: λες να το κάνω μόνος μου service..? :p :lol: :O

Na kai to Anonimo mou. Ante na ksypnisei to thema, poly nekra epese.

redcom δεν μας ειπες ΠΟΣΟ πηγε το μαλλι :(

Molis xrtypisa ayto. Istoriko roloi. Prepei na yparxei se kathe syllogi.

redcom βασικα για το seiko θα μ'ενδιεφερε να μας πεις τιμη (και που το χτυπησες ) :)