VeCo Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Όλα αυτά τα ρολόγια έχουν πάνω-κάτω τους ίδιους μηχανισμούς, το μόνο που αλλάζει είναι το λογότυπο. Οπότε εάν σου αρέσει κάτι, το παίρνεις. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 το τελευταίο καιρό ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ρολόι-περικάρπιο...μ'αρέσουν πάρα πολύ...:happy:ξέρει κανείς που να ψάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Όλα αυτά τα ρολόγια έχουν πάνω-κάτω τους ίδιους μηχανισμούς, το μόνο που αλλάζει είναι το λογότυπο. Οπότε εάν σου αρέσει κάτι, το παίρνεις. :) ευχαριστω για την απαντηση!μια ακομα ερωτηση,ειδα που λεγατε για ebay και amazon, να ψαξω απο εκει 'η η τιμη θα ειναι ίδια και αν θα την πατησω ως προς την αξιοπιστια? Παράθεση Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 το τελευταίο καιρό ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ρολόι-περικάρπιο...μ'αρέσουν πάρα πολύ...:happy:ξέρει κανείς που να ψάξω; Αν δεν κάνω λάθος, η Guess έχει κάποια μοντέλα... ευχαριστω για την απαντηση!μια ακομα ερωτηση,ειδα που λεγατε για ebay και amazon, να ψαξω απο εκει 'η η τιμη θα ειναι ίδια και αν θα την πατησω ως προς την αξιοπιστια? Η αξιοπιστία είναι ένα θέμα. Στο ebay μπορείς να είσαι 100% μόνο αφού παραλάβεις κάτι. :p Η τιμή σίγουρα θα είναι χαμηλότερη. Τώρα πόσο χαμηλότερη και αν αξίζει το ρίσκο, δεν μπορώ να σου πω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αν δεν κάνω λάθος, η Guess έχει κάποια μοντέλα... βασικά όλα είναι αντρικά για κάποιο λόγο...και ακόμα και αν μ'άρεσαν κανά δυο φοβάμαι πως θα μου κολυμπάνε :O για αυτό εδώ τι λέτε; http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=11851&osCsid=39052882f94aabb3e89e16b2cbfeb535 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) βασικά όλα είναι αντρικά για κάποιο λόγο...και ακόμα και αν μ'άρεσαν κανά δυο φοβάμαι πως θα μου κολυμπάνε :O για αυτό εδώ τι λέτε; http://www.oroloi.gr/product_info.php?manufacturers_id=98&products_id=11851&osCsid=39052882f94aabb3e89e16b2cbfeb535 Χμ, τώρα είδα ότι είσαι κορίτσι. :X :O Μπορεί όμως να έχει και γυναικεία η Guess. Γνώμη μου είναι να ψάξεις σε κάποιο μεγάλο και αξιόπιστο site με ποικιλία σε μάρκες (όπως λ.χ. το Amazon UK) και να δεις αν μπορείς να βρεις κάτι εκεί. Υ.Γ. Και για να σε βγάλω από τον κόπο: Take your pick! :) Edited February 20, 2010 by VeCo Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Χμ, τώρα είδα ότι είσαι κορίτσι. :X :O Μπορεί όμως να έχει και γυναικεία η Guess. Γνώμη μου είναι να ψάξεις σε κάποιο μεγάλο και αξιόπιστο site με ποικιλία σε μάρκες (όπως λ.χ. το Amazon UK) και να δεις αν μπορείς να βρεις κάτι εκεί. Υ.Γ. Και για να σε βγάλω από τον κόπο: Take your pick! :) θεός...ακριβώς στα γούστα μου!σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 ευχαριστω παιδες για τηβοηθεια τελικα πηρα το x-copter με μπρασελε μια χαρα ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλοφόρετο. Βάλε κάποια φωτογραφία κι αν θες γράψε και δυο λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 ευχαριστω tazio θα ανεβασω μολις το παραλαβω το εχω αφησει να κοντυνει το μπρασελε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 (edited) καλημερα σε ολους τελικα το πηρα στα χερια μου και ανεβασα και μια φωτο,ειναι πολυ στιβαρο και προσωπικα μου αρεσει πολυ,τωρα απο λειτουργιες μονο ο χρονογραφος ξερω πως δουλευει το M.T.O.W μαλλον δεν θα μου χρειαστει το manual παντως ειναι υπερβολικα φτωχο στο να σου δειξει λειτουργιες.. http://img706.yfrog.com/i/imag0013h.jpg/ Edited February 28, 2010 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 πολυ ωραιο alex καλοφορετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris90 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλησπέρα και απο μένα. Μέχρη χθες η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα ρολόγια , όμως ξύπνησα μια μέρα ( προχθές για την ακρίβεια) :P και λέω παω να πάρω ενα ρολόι.. για να μην τα πολυλογώ πειρα το Baume & Mercier , είναι απο την σειρά Classima Executives το μοντέλο Ref.8731 Αutomatic .. η απορία μου ειναι η εξης: με τις δίαφορες κινήσεις του χερίου είναι φυσίολογικοί κάποιοι ήχοι πού ακούγονται απο μέσα? Τώρα θα μου πείτε να γίνω πιο συγκεκριμένος αλλα μιας και δεν ξέρω απο ρολόγια μ είναι δύσκολο .. Eυχαριστώ εκ τον προτέρων .!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris90 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 alex λογικά ξέρεις απο ρολόγια , απαντησε μου μια αν ξέρεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ...η απορία μου ειναι η εξης: με τις δίαφορες κινήσεις του χερίου είναι φυσίολογικοί κάποιοι ήχοι πού ακούγονται απο μέσα? Τώρα θα μου πείτε να γίνω πιο συγκεκριμένος αλλα μιας και δεν ξέρω απο ρολόγια μ είναι δύσκολο .. Eυχαριστώ εκ τον προτέρων .!! Αυτόματο που κουρδίζει με τς κινήσεις του χεριού δεν είναι; Λογικό να ακούγονται ήχοι από το μηχανισμό που κουρδίζει. alex_n80 αν και φορτωμένο είναι όμορφο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 (edited) η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετα το καντραν,παντως δεν το πηρα για καθημερινο ,θελω κατι πιο sportive για καθε μερα εχω βαλει στο ματι το velatura kinetic direct drive,ολοι μου λενε τα καλυτερα το φορεσα και το νιωθω να καθεται καλυτερα απο το x-copter και απο εμφανιση λιτο και ομορφο.προτεινεις κατι καλυτερο στα λεφτα του?θελω ενα ρολοι να το φοραω συνεχεια,αξιοπιστο και στιβαρο Edited February 28, 2010 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 εχει κανεις σας υποψιν κανενα αντρικο, ηλεκτρονικο η μη που να ναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ? Οποιασδηποτε μαρκας , μεχρι 300 ευρω μπρασελε η δερμα δε μας ενοχλει Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 εχει κανεις σας υποψιν κανενα αντρικο, ηλεκτρονικο η μη που να ναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ? Οποιασδηποτε μαρκας , μεχρι 300 ευρω μπρασελε η δερμα δε μας ενοχλει Ψιλοτεράστια είναι τα U-Boat. http://www.europastar.com/europastar/photos/05_2009/DN/u_boat1.jpg (δεν ξέρω ποιός είναι ο κύριος, τον έβαλα για σύγκριση :p) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Ψιλοτεράστια είναι τα U-Boat. http://www.europastar.com/europastar/photos/05_2009/DN/u_boat1.jpg (δεν ξέρω ποιός είναι ο κύριος, τον έβαλα για σύγκριση :p) Nai αλλά και χοντροπανάκριβα....3000euro και...:lol: 300euro τεράστια θα υπάρχουν λογικά. Δες τα TW steel-OOZOO χωρίς χρονογράφους π.χ. http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=443&products_id=11770 ή κανά http://www.e-men.gr/tauchmeister-xxl-2-ww-german-watch-t0175-c_133-p_6753 Πες πόσα mm θες να ναι...Το τι είναι τέρας ή όχι διαφέρει. Μπορεί να είναι παχύ και να δείχνει μεγάλο και ας μην είναι 52άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Nai αλλά και χοντροπανάκριβα....3000euro και...:lol: 300euro τεράστια θα υπάρχουν λογικά. Δες τα TW steel-OOZOO χωρίς χρονογράφους π.χ. http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=443&products_id=11770 ή κανά http://www.e-men.gr/tauchmeister-xxl-2-ww-german-watch-t0175-c_133-p_6753 Πες πόσα mm θες να ναι...Το τι είναι τέρας ή όχι διαφέρει. Μπορεί να είναι παχύ και να δείχνει μεγάλο και ας μην είναι 52άρι. Χμ, δεν το ήξερα. Τα είχα δει στο Octopus (ή μήπως ήταν κάποια άλλα :worry:), οπότε θεώρησα πως δεν θα ήταν και τόσο ακριβά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 (edited) η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετα το καντραν,παντως δεν το πηρα για καθημερινο ,θελω κατι πιο sportive για καθε μερα εχω βαλει στο ματι το velatura kinetic direct drive,ολοι μου λενε τα καλυτερα το φορεσα και το νιωθω να καθεται καλυτερα απο το x-copter και απο εμφανιση λιτο και ομορφο.προτεινεις κατι καλυτερο στα λεφτα του?θελω ενα ρολοι να το φοραω συνεχεια,αξιοπιστο και στιβαρο Αν το ένιωθες καλύτερα στο χέρι σου τότε μάλλον έπρεπε να πάρεις εκείνο. Τώρα αν θες κάτι για πιο καθημερινό τότε ρίξε μια ματιά στο παρακάτω. http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=24_91&products_id=9581 (Το link το βάζω μόνο για να δεις το ρολόι και κάποια χαρακτηριστικά του και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι προτείνω να το αγοράσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα) Μπορεί να μην είναι στη ίδια τιμή, αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό, όμορφο και καλό ρολόι. Αυτό πάντα είναι η προσωπική μου άποψη μια και τα γούστα του καθενός μας είναι διαφορετικά. @VeCo σε τι διάμετρο το θες περίπου; Edited March 1, 2010 by tazio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 @VeCo σε τι διάμετρο το θες περίπου; Δεν το θέλω εγώ, ο mplip^ το θέλει. :) εχει κανεις σας υποψιν κανενα αντρικο, ηλεκτρονικο η μη που να ναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ? Οποιασδηποτε μαρκας , μεχρι 300 ευρω μπρασελε η δερμα δε μας ενοχλει Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris90 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Λοιπόν εγώ είμαι πάλι! Τελικά όλοι οι ήχοι που ακουγόντουσαν ήτανε κανονικοί...Κάτι άλλο τώρα.. χθες έπρεπε να αλάξω την ημερομηνία , λόγω ότι τα ρολόγια πάνε εως 31 και ο φεβρουάριος εχει 28..την άλαξα όλα ωραία και καλα..Μόλις όμως την άλξα μου ήρθαν στο μυαλό κάτι που μου είπε νομίζω το παλικάρι που το αγόρασα..ότι και καλά στις αλαγές ημερομηνίας/ ώρας όταν τις κάνω θα ήταν καλο ο ωροδίκτης να είναι στα κατω μισά του ρολογίου? κανω λαθος αλλα κάτι τέτοιο νομίζω μου ειπε..εγω τη ωρα την αλαξα οταν πηγε 12 αρα ηταν σίγουρα στην πάνω μερια του ρολογίου..απο 9 δλδ εως 3ις.. εκανα χοντρη χαζομάρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Στα μηχανικα στο διαστημα 8μμ-2πμ ενεργοποιειται ο μηχανισμος αλλαγης της ημερομηνιας , αλλαζοντας την ημερομηνια στο διαστημα αυτο το χειροτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αποσυντονισεις το ρολοι-να το μπερδεψεις με αλλα λογια- με αποτελεσμα να μην αλλαξει η ημερομηνια οταν φτασει μεσανυχτα, και αρα θα πρεπει να την αλλαξεις την επομενη...πολλοι λενε οτι δεν ειναι μονο αυτο αλλα θα του κανεις τεραστια ζημια θα ανατιναχτει το ρολοι , θα βγαλει καπνους του θα χρειαστει service κτλ :lol:... το δικο σου παντως ουτε ανατιναχτηκε ουτε καπνους εβγαλε ....... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts