skatzivas Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ΠAIΔIA ΘEΛΩ TA ΦΩΤΑ ΣΑΣ.BPHKA TO EΞHΣ TAG HEUER WK1112.BAQ311 ΣE ΕΠΊΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟ 1140 EYPΩ.TI ΛΈΤΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikaterini Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 παιδιά έχει ψωνίσει κανείς σας απο το watch.de? έχει πολύ καλές τιμές, (σε σύγκριση με Ελλάδα) και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ρε παιδια απο περιεργια,απο τι τιμες ξεκινουν τα ρολεξ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ρε παιδια απο περιεργια,απο τι τιμες ξεκινουν τα ρολεξ? Αν θυμαμαι καλα απο 7 χιλιαδες ευρο και ανω..!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Αν θυμαμαι καλα απο 7 χιλιαδες ευρο και ανω..!! Νομίζω λες πολλά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1900 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 πολυ παρακατω,αναλογα με το μοντελο και το υλικο,καπου στα 4000 βρισκεις,ισως και λιγο πιο κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
click Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Εμένα ένα ρολόι με τρελένει και αυτό είναι Porsche Design. Όμως επειδή έχει γύρω στα 7 χιλιάρικα που τα βρίσκω υπερβολικά για ένα ρολόι, αγόρασα από την Κίνα πιστή απομήμυση με 50 ευρώ, αυτόματο και εδώ και ένα χρόνο δουλεύει άψογα. https://www.watch.de/cgi-bin/bilddetails.pl?BILD=son918.jpg&PRODID=44171&lang=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Εμένα ένα ρολόι με τρελένει και αυτό είναι Porsche Design. Όμως επειδή έχει γύρω στα 7 χιλιάρικα που τα βρίσκω υπερβολικά για ένα ρολόι, αγόρασα από την Κίνα πιστή απομήμυση με 50 ευρώ, αυτόματο και εδώ και ένα χρόνο δουλεύει άψογα. https://www.watch.de/cgi-bin/bilddetails.pl?BILD=son918.jpg&PRODID=44171&lang=2 φοβερο ρολοι. κατι τετοια παιρνεις και φοβασαι να τα βαλεις στο νερο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Πριν λιγες μερες πηρα το παρακατω Lacoste 355 €. Πως σας φαινεται η τιμη? Φυσιολογικη? Ρωταω γιατι δεν ειχα την ευκαιρια να ψαξω σε αλλα καταστηματα μηπως το βρω φθηνοτερο. Αφηστε που εφαγα τετοιο κολλημα που το πηρα αμεσως. http://img117.imageshack.us/img117/7106/829241190363298119yh4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 απορια:το rolex explorer II ειναι με μπρασελε,με δερματινο λουρακι ή οπως το επιλεξει ο καθενας;;το πηρε ο πατερας μου και σκεφτεται μηπως το πληρωσε για ρολεξ αλλα του βγει φολεξ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 απορια:το rolex explorer II ειναι με μπρασελε,με δερματινο λουρακι ή οπως το επιλεξει ο καθενας;;το πηρε ο πατερας μου και σκεφτεται μηπως το πληρωσε για ρολεξ αλλα του βγει φολεξ... με μπρασελε μονο! τωρα αν θελεις εσυ μετα να βαλεις λουρακι.. βαζεις! απο την rolex ομως δεν θα ερθει με λουρακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 σε καταστημα ρολογιων κανουν αλλαγες μηπως;;γιατι τον ρωτησε ο πωλητης πως το θελει(με λουρακι ή μπρασελε). στην τιμη παντως δεν ειχαν καμια διαφορα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 steile mou pm to magazi k tha sou pw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 το συγκεκριμενο το αγορασε απο την γερμανια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Εγω εχω αυτό το cK και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου το πηραν δωρο περίπου 350 ευρώ νομιζω: http://img214.imageshack.us/img214/2682/ckxv9.jpg Και κατι ακόμα.Ρε παιδια θέλω να βρω αυτό: http://img57.imageshack.us/img57/5615/18daydatejustho0.jpg σε ρέπλικα για να το κάνω δώρο. Εχει τρελαθει η κοπέλα μου αλλά ρωτώντας για πολύ καιρο σε ανθρωπους που πηραν απο τον mrwa@@#.gr μου ειπαν οτι ηταν τέλεια εξωτερικά αλλα σε 1 μήνα τα έφτυσαν.Θελω βοηθεια. Αν ειναι να δωσω 150 ευρω για ρολοι το οποιο θα κρατησει 1μηνα τι να το κάνω? Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amarilis Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εγω δεν ειμαι της αποψης να παρεις replica ρολοϊ... Βαζεις στην ακρη χρηματα και οταν τα μαζεψεις παιρνεις ενα και καλο. Εγω αυτο εκανα με το Chopard μου... Μια που εβαζα στην ακρη τα Χριστουγεννα, κατι το Πασχα.. κατι απο εδω, κατι απο εκει.. Το πηρα.. Τωρα να δωσεις 200ε για να ειναι replica, παιρνεις μια αλλη μαρκα, πχ Techno Marine (εχει πολυ ωραια γυναικεια). Συν οτι αν δεν ειναι καλη replica και το δει καποιος που ξερει θα το καταλαβει. Ειναι σαν τις μουφα της τσαντες, αν δεν εχεις τα λεφτα μην παρεις μουφα τσαντα γιατι φαινεται! Φιλικα και αποψη μου παντα. Παράθεση What comes around, goes around ! So, beware your Karma:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Ξέχνα τις μαϊμούδες, ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα τα φτύσουν. Με 150 ευρώ μπορείς να πάρεις στην κοπέλα σου ένα κομψότατο και αξιόπιστο ρολόι και να είναι ευχαριστημένη (αν δεν έχει τρελό κόλλημα με τις μάρκες). Καλές ρέπλικες υπάρχουν αλλά κοστίζουν ακριβότερα και αν με ρωτάς πιστεύω ότι είναι μια φορά χαζό να αγοράζεις φτηνή ρέπλικα, αλλά δυο φορές χαζό να αγοράζεις ακριβή. Εξήγησε επίσης στην κοπέλα σου πόσο άσχημα μπορεί να νιώσει αν καταλάβει κάποιος ότι φοράει ρέπλικα. Τελευταίο επιχείρημα: οι ρέπλικες των 150-200 ευρώ κοστίζουν κατά την κατασκευή τους 2-3 δολλάρια το πολύ. Όλο το υπόλοιπο είναι κέρδος που θα τσεπώσουν στην καλύτερη περίπτωση απατεώνες, στη χειρότερη εγκληματίες, όπως έμποροι ναρκωτικών, που χρησιμοποιούν αυτή την αγορά ως βιτρίνα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εγω δεν ειμαι της αποψης να παρεις replica ρολοϊ... Βαζεις στην ακρη χρηματα και οταν τα μαζεψεις παιρνεις ενα και καλο. Εγω αυτο εκανα με το Chopard μου... Μια που εβαζα στην ακρη τα Χριστουγεννα, κατι το Πασχα.. κατι απο εδω, κατι απο εκει.. Το πηρα.. Τωρα να δωσεις 200ε για να ειναι replica, παιρνεις μια αλλη μαρκα, πχ Techno Marine (εχει πολυ ωραια γυναικεια). Συν οτι αν δεν ειναι καλη replica και το δει καποιος που ξερει θα το καταλαβει. Ειναι σαν τις μουφα της τσαντες, αν δεν εχεις τα λεφτα μην παρεις μουφα τσαντα γιατι φαινεται! Φιλικα και αποψη μου παντα. To θέμα είναι οτι και ένα GUESS που της πήρα μέσα στο χρόνο πάπαλα! Και το πλήρωσα 180 ευρω.Γι αυτο έχω τρελαθει και σκέφτομαι οτι μπορει να την ξαναπάθω. Για swatch μακριά διότι είχα 3 ρολόγια και χάλασαν όλα μεσα σε 2-3 χρόνια! Για αυτό σκεφτόμουν για το συγκεκριμένο ρέπλικα.Αλλα να κρατησει και κανα 2 χρόνια ρε παιδι μου.Για 1 μηνα δεν το παιρνω με τιποτα... Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εγω οτι swatch εχω,εως τωρα δεν εχει παθει το παραμικρο.πιστευω οτι ειναι απο τα προσιτα και καλα ρολογια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amarilis Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 To θέμα είναι οτι και ένα GUESS που της πήρα μέσα στο χρόνο πάπαλα! Και το πλήρωσα 180 ευρω.Γι αυτο έχω τρελαθει και σκέφτομαι οτι μπορει να την ξαναπάθω. Για swatch μακριά διότι είχα 3 ρολόγια και χάλασαν όλα μεσα σε 2-3 χρόνια! Για αυτό σκεφτόμουν για το συγκεκριμένο ρέπλικα.Αλλα να κρατησει και κανα 2 χρόνια ρε παιδι μου.Για 1 μηνα δεν το παιρνω με τιποτα... Θα ετυχε. Δεν μπορεις ποτε να συγκρινεις ενα κανονικο ρολοϊ με ενα ρεπλικα. Γιατι το ρεπλικα ειναι οτι λεει η λεξη, απομιμηση και ποτε δεν ξερεις τι και πως. Και αν χαλασει εχει εγγυηση να το φτιαξουν ? ΔΕΝ νομιζω. ΑΝ αγορασεις ενα κανονικο ρολοϊ, εννοωντας κανονικο = αυθεντικο, εχεις την επιλογη ΑΝ χαλασει να το πας στο μαγαζι να στο φτιαξουν. Οποτε και παλι μενω στο προηγουμενο μου μηνυμα οτι ειναι προτιμοτερο αυθεντικο ρολοϊ απο ρεπλικα. ΥΓ. Δες για το Techno Marine που σου ειπα. Εχει πολυ ωραια γυναικεια. Εγω οτι swatch εχω,εως τωρα δεν εχει παθει το παραμικρο.πιστευω οτι ειναι απο τα προσιτα και καλα ρολογια.:) Και εγω εχω 2 και δεν εχουν παθει τιποτα και τα εχω καμια 5αρια χρονια. Παράθεση What comes around, goes around ! So, beware your Karma:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Θα ετυχε. Δεν μπορεις ποτε να συγκρινεις ενα κανονικο ρολοϊ με ενα ρεπλικα. Γιατι το ρεπλικα ειναι οτι λεει η λεξη, απομιμηση και ποτε δεν ξερεις τι και πως. Και αν χαλασει εχει εγγυηση να το φτιαξουν ? ΔΕΝ νομιζω. ΑΝ αγορασεις ενα κανονικο ρολοϊ, εννοωντας κανονικο = αυθεντικο, εχεις την επιλογη ΑΝ χαλασει να το πας στο μαγαζι να στο φτιαξουν. Οποτε και παλι μενω στο προηγουμενο μου μηνυμα οτι ειναι προτιμοτερο αυθεντικο ρολοϊ απο ρεπλικα. ΥΓ. Δες για το Techno Marine που σου ειπα. Εχει πολυ ωραια γυναικεια. Και εγω εχω 2 και δεν εχουν παθει τιποτα και τα εχω καμια 5αρια χρονια. Για δωσε κανα Link αν μπορεις! Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amarilis Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Για δωσε κανα Link αν μπορεις! http://www.technomarine.com/technonew/html/index.php http://www.technomarine.com/technonew/html/index.php κανε γενικα ενα τουρ στο site http://www.technomarine.com και δες εχει πολλα. Απο κοντα ειναι πιο ωραια βεβαια! Εμενα μου αρεσουν πολυ και θα ειναι το επομενο ρολοϊ μου ! Καταστημα εχει στην Ερμου. Οταν θελησεις θα σου πω ακριβως γιατι πρεπει να ρωτησω την κολλητη μου που αγορασε προσφατα. Παράθεση What comes around, goes around ! So, beware your Karma:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη για τις ρέπλικες (σε όλα τα είδη). Καλύτερα να πάρεις κάτι το οποίο βρίσκεται στα οικονομικά σου όρια παρά ρέπλικα κάτι ακριβότερου... Πόσω μάλλον δε στα ρολόγια... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Σκαλιζα που λετε καποια παλια πραγματα... ενα απο αυτα ειναι ενα ρολοι που κληρονομησα απο τον Παππου μου... ενα παλιο ρολοι... http://img138.imageshack.us/img138/2139/dsc00010xl7.jpg κοιτωντας το καλυτερα... ειδα πως εγραφε Zenith... κατι μου ελεγε το ονομα, αλλα δεν ημουν σιγουρος. Τελικα οντως, η http://www.zenith-watches.com ειναι αυτη που εφτιαξε αυτο το ρολοι καπου στις αρχες του 1900! Καπου εκει καταλαβα πως δεν ηταν ενα απλο ρολογακι... αλλα κατι που εχει αλλου ειδους αξια... συλλεκτικη... Δεν ξερω, δεν ειμαι ειδικος, αλλα ειναι καλοφτιαγμενο ειδικα για την χρονολογια του! http://img138.imageshack.us/img138/2847/dsc00012wy3.jpg http://img146.imageshack.us/img146/9621/dsc00013ne1.jpg Οπως βλεπεται εχει καποιες μικρες ζημιες στην πλακα, και ο μηχανισμος υπολειτουργει (ισως καποιο σπασμενο spring) και θελει ενα γυαλισμα γενικως.... Btw, ειναι επετειακη εκδοση των Ολυμπιακων αγωνων του Παρισιου το 1900... (Grand Prix Paris 1900) Σε ποιον απευθυνομαστε για restoration ενος τετοιου ρολογιου...? Γνωριζει κανεις Ελλαδα καποιον να ασχολειτε με κατι τετοιο? Μηπως να δοκιμασω την τυχη μου στην Ελβετια? :hmmm: Για πειτε καμια γνωμη... :confused: Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Καθ' ότι δεν γνωρίζω πολλά για αποκατάσταση τέτοιων κομματιών, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι ένα υπέροχο κομμάτι και πως είσαι πολύ τυχερός. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts