panosfx Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καποιος κατοχος του G4 που να ειχε το G3? Θελω να δω αν σε σχεση με το 3 το 4 παει καλα, γιατι με το προηγουμενο δεν ημουν και πολυ ευχαριστημενος. Επισης απο σημα πως τα παει? Και το G2 και το G3 λιγοτερο ειχαν ενα θεμα με το σημα. Παντα ειχα χαμηλοτερο απο αλλο κινητο με ιδιο παροχο στο ιδιο σημειο. Και δεν εννοω οτι απο 3 μπαρες εγω ειχα 2 αλλα οτι ο αλλος ειχε H+ και εγω Edge... Αυτη η διαφορα στο σημα ειναι με τον ιδιο παροχο κι οι 2; Σε ρωταω γιατι εγω με G3 κι η κοπελα μου με s6 edge ,κι οι 2 με cosmote εγω συνηθως εχω λιγο καλυτερο σημα.Τις περισσοτερες φορες βεβαια το ιδιο και πιο σπανια εκεινη καλυτερο. Το ιδιο και με το galaxy alpha που ειχε εκεινη πιο πριν.Αν και τοτε λιγο καιρο το συγκρινα καθως τον περισσοτερο καιρο ειχα vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Συγνωμη για την χαζη ερωτηση αλλα την τελευταια ρομ απο το λινκ να την κατεβασω απευθειας στο κινητο η στον υπολογιστη μου; μου βγαζει αυτο το λινκ: http://pkg03.lime.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW751G6132X7A0J9F37DM7Q/H81510E_00.kdz το οποιο δεν κανει τιποτα. τελικα βρηκα την H81510E_00.kdz σε αυτη την σελιδα http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH815%2F αλλα λεει Poland. να την εγκαταστησω; Τη κατεβάζεις στον υπολογιστή σου και μετά τη περνάς. Όποια rom και βάλεις δε θα έχει πρόβλημα. Φυσικά εάν ποτέ χρειαστεί (αχρείαστο να είναι) να πάς το κινητό στο service, θα πρέπει να πάει με τη rom που απευθύνεται στη χώρα προελεύσεως του κινητού σου. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλησπέρα. Κατοχος απο εχθές και εγω ενος G4. Πρώην κατοχος G2 και G3. Συγνωμη αν εχει ξανααπαντηθει αλλα ψαχνω μια εφαρμογή που να μου καλυψει την απώλεια της ρύθμισης "εξυπνη οθόνη" υπαρχει καποια που να δουλευει ικανοποιητικα και απροβλημάτιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Τη κατεβάζεις στον υπολογιστή σου και μετά τη περνάς. Όποια rom και βάλεις δε θα έχει πρόβλημα. Φυσικά εάν ποτέ χρειαστεί (αχρείαστο να είναι) να πάς το κινητό στο service, θα πρέπει να πάει με τη rom που απευθύνεται στη χώρα προελεύσεως του κινητού σου. Ο provider ειναι η ORG ROMANIA! Δηλαδη η rom του ειναι ρουμανικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλησπέρα. Κατοχος απο εχθές και εγω ενος G4. Πρώην κατοχος G2 και G3. Συγνωμη αν εχει ξανααπαντηθει αλλα ψαχνω μια εφαρμογή που να μου καλυψει την απώλεια της ρύθμισης "εξυπνη οθόνη" υπαρχει καποια που να δουλευει ικανοποιητικα και απροβλημάτιστα; Τι εννοεις ''να μου καλυψει την απώλεια της ρύθμισης "εξυπνη οθόνη" ''??? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Παιδες λοιπον μ το βγαζει με ρουμανικη ρομ το τηλ υπαρχει καμια αξιοπιστη ρομ να την περασω στο τηλεφωνο μου;; θελω αν εχει κανενας την καλη διαθεση να μ προτεινει κ αν εχει κ οδηγους να μ στειλει λινκ για να διαβασω πως να τις περασω κ με τα προγραμματα σας ευχαριστω για ρουτ δεν το σκεφτομαι ακομα. Ευχαριστω πολυ Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Τι εννοεις ''να μου καλυψει την απώλεια της ρύθμισης "εξυπνη οθόνη" ''??? Το smart stay θα εννοει...Δεν ξερω προσωπικα κατι.. Παιδια εχει βαλει κανεις την v10e?Εχει προσθεσει τιποτα αξιολογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) εγω εχω την 505 πρεπει να προσεξω αν εχω καπου θεμα;;γτ δεν ειμαι και πολυ εμπειρος...επισης εχω περασμενη την v10c αλλα ειδα καπου οτι εχει βγει η v10e αλλα δε μου ηρθε update..γτ;; Edited October 16, 2015 by rio0013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Τι εννοεις ''να μου καλυψει την απώλεια της ρύθμισης "εξυπνη οθόνη" ''??? Το smart stay εννοώ. Να μενει ανοιχτη η οθονη οταν την κοιτας. Υπηρχε στα προηγουμε μοντελα. Υπαρχει καποια δοκιμασμενη εφαρμογή που να κανει αυτην την δουλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλησπέρα στα παιδια! Και γω κατοχος απο χτες του εργαλείου! Το κινητο απλά φυσάει. Απλα μια ερωτηση αν ξερει κανένας, γιατι κολλαει το παιχνιδι game of war και ειδικά στο τσατ? Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 .2 ερωτησεις εχω να κανω...δεν βρισκω την λειτουργια quickmemo πουθενα και δευτερον που ειναι οι ρυθμισεις της καμερας για αναλυση κτλ???. Tην ιδια απορια εχω και εγω με τις ρυθμισεις της καμερας για την αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Πως μπορω να σας ανεβασω screenshot εδω απο το κινητο? Edited October 16, 2015 by volyros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Πως μπορω να σας ανεβασω screenshot εδω απο το κινητο? Πατά στα γρηγορα κουμπιά αυτο που λεει QMEMO και σου βγαζει μια ταινία εκει που ειναι η μπάρα κατάστασης πατάς το βελάκι αριστερα και επιλέγεις άλμπουμ. Η φωτός απο screen ειναι στο άλμπουμ κάμερα και την ανεβάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Θα παρω την εκδοση με το μαυρο δερματινο καπακι απο βδομαδα, η αγορα θα γινει απο σκρουτζομαγαζο.... Θα εχει και δευτερο πλαστικο καπακι μεσα η μονο το μαυρο? Τα κουμπια πισω ειναι χρυσα η γκρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 δευτερη φορτιση και μου εβγαλε onscreen time 2 ωρες και 45 λεπτα απο το 100% της μπαταριας μεχρι το 20%.απελπισια.δεν το σκαλισα σχεδον καθολου το κινητο και την ρουφηξε την μπαταρια.τραγικη αυτονομια...σκεφτομαι την αγορα δευτερης μπαταριας μαζι με τον φορτιστη.φοβαμαι ομως μην χαλασει το καπακι απο το βαλε-βγαλε.ή να παρω την μπαταρια της zerolemon που ερχεται με την θηκη?βεβαια θα γινει γκουμουτσα το κινητο μετα... το quickmemo το βρηκα,χρειαζοταν να κατεβασω την εφαρμογη.αυτο που δεν βρηκα ειναι που βλεπουμε τις ρυθμισεις για την αναλυση της καμερας???καποιος τα φωτα του!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Tην ιδια απορια εχω και εγω με τις ρυθμισεις της καμερας για την αναλυση. Δεν ειμαι ειδικος αλλα εχω διαβασει οτι το format τον φωτογραφιων ειναι ενα και το αυτο και αφοτου τις περασετε στον υπολογιστη διαλεγετε αναλυση, εν ολοιγης δεν μπορειτε να επιλεξερε να βγαζετε φωτογραφιες με μικροτερη αναλυση αλλα μπορειτε να παρετε το φορματ της φωτογραφιας και να το κανετε οτι αναλυση θελετε αφου το εξαγετε απο το κινητο! αμα κανω καποιο λαθος η δεν λεω κατι σωστα διορθωστε με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Έχει κάνεις το πρόβλημα με την αργή φόρτιση; Εγώ βγάζω 3 ώρες + ανάλογα την χρίση οσο και στο s4 μου και μου και λίγο χειρότερα από το nexus 6 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Πατά στα γρηγορα κουμπιά αυτο που λεει QMEMO και σου βγαζει μια ταινία εκει που ειναι η μπάρα κατάστασης πατάς το βελάκι αριστερα και επιλέγεις άλμπουμ. Η φωτός απο screen ειναι στο άλμπουμ κάμερα και την ανεβάζεις. Πειραζει που δεν καταλαβα τιποτα οντας ασχετος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Θα παρω την εκδοση με το μαυρο δερματινο καπακι απο βδομαδα, η αγορα θα γινει απο σκρουτζομαγαζο.... Θα εχει και δευτερο πλαστικο καπακι μεσα η μονο το μαυρο? Τα κουμπια πισω ειναι χρυσα η γκρι? Εχει δευτερο καπακι.τα κουμπια ειναι χρυσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 και με την ρυθμιση της αναλυσης του video?τραβαει 4Κ εξ'ορισμου?γιατι δεν το εχω βαλει στο pc να δω ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 και με την ρυθμιση της αναλυσης του video?τραβαει 4Κ εξ'ορισμου?γιατι δεν το εχω βαλει στο pc να δω ακομα! Η ανάλυση βίντεο ρυθμίζεται. Έχει hd,fhd, UHD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Η ανάλυση βίντεο ρυθμίζεται. Έχει hd,fhd, UHD. Που ειναι αυτο?μπορεις να μου πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Tην ιδια απορια εχω και εγω με τις ρυθμισεις της καμερας για την αναλυση. Στις ρυθμισεις καμερας ( το γραναζι) αν το πατησεις βλεπεις το εικονιδιο 16:9 αν δεν το εχεις αλλαξει. Εκει η αναλυση ειναι 5321Χ2988. Αν το αλλαξεις σε 4:3 η αναλυση ειναι 3984Χ2988 Αν το αλλαξεις σε 1:1 η αναλυση ειναι 2976X2976. Πως τα βλεπετε ολα αυτα. ? Πολυ απλα οταν απο το αλμπουμ βλεπετε την οποια φωτογραφια, κανετε τικ επανω στην οθονη, υστερα τικ στις 3 τελειες που θα εμφανιστουν στην επανω μπαρα επιλογων και τελος ενα τικ στις λεπτομερειες κατω κατω στο μενου. (θελει λιγο scroll προς τα κατω για να εμφανιστει η λεξη) Ομοιως οσον αφορα τα βιντεο το HD ειναι 720p, to FHD ειναι 1080p και το UHD ειναι 4Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) δευτερη φορτιση και μου εβγαλε onscreen time 2 ωρες και 45 λεπτα απο το 100% της μπαταριας μεχρι το 20%.απελπισια.δεν το σκαλισα σχεδον καθολου το κινητο και την ρουφηξε την μπαταρια.τραγικη αυτονομια...σκεφτομαι την αγορα δευτερης μπαταριας μαζι με τον φορτιστη.φοβαμαι ομως μην χαλασει το καπακι απο το βαλε-βγαλε.ή να παρω την μπαταρια της zerolemon που ερχεται με την θηκη?βεβαια θα γινει γκουμουτσα το κινητο μετα... το quickmemo το βρηκα,χρειαζοταν να κατεβασω την εφαρμογη.αυτο που δεν βρηκα ειναι που βλεπουμε τις ρυθμισεις για την αναλυση της καμερας???καποιος τα φωτα του!! Έχω ακούσει πολλούς αυτο τον καιρό να μιλάμε για χάλια αυτονομία....δεν τους αμφισβητώ...ίσα ίσα εδώ κάτι παίζει... Παιδιά δεν γινεται....δεν είναι αυτή η αυτονομία του G4....Κάτι δεν πάει καλά....δεν γίνεται εγώ με το dual SIM να έχω καλύτερες αυτονομίας ΠΑΝΤΑ από ότι είχα στο Note 4....... Θεωρώ ότι το μόνο διαφορετικό που κάνω είναι να φορτιζω την μπαταρία πάντα με ανοιχτή την συσκευή με quick charge φορτιστη (της samsung) και για όλο το βράδυ....Δηλαδή πάντα το αφήνω γύρο στις 6-7 ώρες ανοιχτό πάνω στον φορτιστή...έχω απενεργοποιήσει όλες τις Google εφαρμογές που δεν χρειαζομαι(Google music,Google περίπτερο κτλ) και έχω κρατήσει 1 browser (ότι αφορά εμένα τον opera)....και κάτω από 3,5 οθόνη με συνολική διάρκεια ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ 30 ώρες δεν έχω δει....και δεν είναι η μπαταρία μου γιατί έχω 2 με ακριβώς την ίδια συμπεριφορά......Και έχω και περίπου 1ώρα τηλεφωνικές κλήσεις....εντάξει το WiFi και τα δεδομένα όπως και τους 3 λογαριασμούς mail ας πούμε ότι τους δουλεύω (τα έχω ανοιχτα) μόνο αυτές τις 3,5 ώρες οθόνη που μου βγάζει....Δηλαδή πιστεύω ότι αν αφήσω την οθόνη ανοιχτή με ανοιχτά WiFi 4g και φωτεινότητα στο φουλ δεν θα πάρω κάτω από 4 ώρες......έτσι πιστεύω με αυτά που έχω δει εδώ και 1 μήνα που έχω το τηλέφωνο.... Με την ίδια χρήση και στήσιμο το Note 4 μου έβγαζε 30-35 ώρες ενώ με το LG Που είναι και καινούριο και το σκαλιζω περισσότερο Μου βγάζει 34-42 ώρες...μ Edited October 16, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Στις ρυθμισεις καμερας ( το γραναζι) αν το πατησεις βλεπεις το εικονιδιο 16:9 αν δεν το εχεις αλλαξει. Εκει η αναλυση ειναι 5321Χ2988. Αν το αλλαξεις σε 4:3 η αναλυση ειναι 3984Χ2988 Αν το αλλαξεις σε 1:1 η αναλυση ειναι 2976X2976. Πως τα βλεπετε ολα αυτα. ? Πολυ απλα οταν απο το αλμπουμ βλεπετε την οποια φωτογραφια, κανετε τικ επανω στην οθονη, υστερα τικ στις 3 τελειες που θα εμφανιστουν στην επανω μπαρα επιλογων και τελος ενα τικ στις λεπτομερειες κατω κατω στο μενου. (θελει λιγο scroll προς τα κατω για να εμφανιστει η λεξη) Ομοιως οσον αφορα τα βιντεο το HD ειναι 720p, to FHD ειναι 1080p και το UHD ειναι 4Κ. μόνο 3 αναλύσεις έχει ; δεν μικρότερη από την 1:1 ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts