minast Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Αδερφε, ιδια προτροπη θα υπηρχε απο μερους σου, αν ειχες πεσει ο ιδιος "θυμα" ; Το ποσοστο ειναι πολυ υψηλο, και δεν καθοριζεται μονο απο τα φορουμ (ελληνικα και μη). Ειναι ενα καρο κοσμος εκει εξω που δε γραφει καν για τα bootloop στα φορουμ. Εχω φιλο που στις διακοπες του , πεθανε το κινητο. Ειναι γνώστης του πραγματος, και παρολα αυτα, δε γραφει στα φορουμ ή θα το κανει σπανια. Σιγουρα δε γραφει σε αυτο εδω. Πολλοι ειναι ετσι , και ακομη περισσοτεροι αυτοι που δεν γνωριζουν καν την υπαρξη τους, συνεπως ειναι λιγο "αστοχο" να θεωρεις γκρινιαρηδες ολους αυτους που πραγματικα εχουν αγανακτησει με την εταιρεια, απλα και μονο επειδη εσυ δεν την εχεις παθει τη ζημια. Ουτε εγω την εχω παθει. Παρολα αυτα μπορεις να με λες "γκρινιαρη". Το θεμα ειναι οτι το προβλημα ειναι πολυ σοβαροτερο απ'οσο φαινοταν πριν κανα 6μηνο , που και εγω, τα ιδια με εσενα ελεγα ;) Έχω πλήρη επίγνωση του τί λέω, και δίνω πολλά ελαφρυντικά σε όσους είναι επιφυλακτικοί ή την έχουν ήδη πατήσει - ευτυχώς τα γραπτά μένουν και δε μπορεί κανείς να με κατηγορήσει για υποκρισία. Εννοείται πως αυτό δεν το θεωρώ γκρίνια και όχι, δεν σε κατατάσσω στους "γκρινιάρηδες"... Αυτό που με έχει κουράσει εδώ μέσα είναι οι καφρίλες από ορισμένους που όπου βρεθούν λένε (άκομψα και ανορθόγραφα) τον καημό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Αντικατασταθηκε αμέσως με άλλο... Δεν είχα την όρεξη και την υπομονή να μου το κρατήσουν ένα μηνα στο σέρβις και να το πάρω πίσω σαν να μην έγινε τίποτα. Πλέον εμπιστοσύνη μηδέν στο τηλέφωνο αυτό! Άσε που μου είπαν από LG ότι δεν έχουν καθόλου ανταλλακτικά τώρα και θα χρειαστεί να μείνει γύρω στις 15 μέρες εκεί. Τους πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. Δεν έχω προλάβει όμως να πάω Αθήνα να τους το αφήσω ακόμα. Θα το πάω εννοείτε αλλά μετά μένει στο συρτάρι κατευθείαν. αχαχαχαχαχαχ παντως εδω σουλατσαρεις....αχχχααχχαχ εχει σασπενς εδω το νημα που θα βρεις καλυτερα βρε κουτο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) αχαχαχαχαχαχ παντως εδω σουλατσαρεις....αχχχααχχαχ εχει σασπενς εδω το νημα που θα βρεις καλυτερα βρε κουτο!!! Από συνήθεια ντε! Αμέσως εσύ!! Άσχημο πράγμα η συνήθεια χαχαχαχαχα! Αφού με ανέφερε ο άνθρωπος να μην απαντήσω? :D θα παρακολουθώ και αυτό το θέμα άσχετα που μου άφησε χρόνους το g4.... Δεν ξέρω αν θα περάσει καλύτερο κινητό από τα χέρια μου ποτέ!!! Αλλά το πρόβλημα που έχει είναι πολύ σοβαρό! Για μένα τουλάχιστον... Και δεν μπορώ να το παραβλεψω για κανένα λόγο. Θα παρακολουθώ όμως τα νέα και τις απορίες των παιδιών που το έχουν ακόμα!! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0 Edited October 18, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Αντικατασταθηκε αμέσως με άλλο... Δεν είχα την όρεξη και την υπομονή να μου το κρατήσουν ένα μηνα στο σέρβις και να το πάρω πίσω σαν να μην έγινε τίποτα. Πλέον εμπιστοσύνη μηδέν στο τηλέφωνο αυτό! Άσε που μου είπαν από LG ότι δεν έχουν καθόλου ανταλλακτικά τώρα και θα χρειαστεί να μείνει γύρω στις 15 μέρες εκεί. Τους πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. Δεν έχω προλάβει όμως να πάω Αθήνα να τους το αφήσω ακόμα. Θα το πάω εννοείτε αλλά μετά μένει στο συρτάρι κατευθείαν. Γιατί δεν καλείς την Lg; Θα στείλουν courier να το πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Γιατί δεν καλείς την Lg; Θα στείλουν courier να το πάρει Την LG η την procordia να πάρω για κουριερ? Είναι δωρεάν να το πάρουν και να το φέρουν πίσω ? Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Την LG η την procordia να πάρω για κουριερ? Είναι δωρεάν να το πάρουν και να το φέρουν πίσω ? Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0 Στην Lg παίρνεις τηλέφωνο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτή η υπηρεσία.. Θα σε που να το στείλεις μόνη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Την LG η την procordia να πάρω για κουριερ? Είναι δωρεάν να το πάρουν και να το φέρουν πίσω ? Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0 Στην Lg παίρνεις τηλέφωνο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτή η υπηρεσία.. Θα σε που να το στείλεις μόνη σου. δεν στελνουν εχθες πηγα volte εδω θεσ/νικη και με λεει το παλικαρι το στελνεις εσυ με εγοδα δικα σου η το πας στο τοπικο σερβις αν εχουν εκει που μενει...και το στελνουν αυτοι δωρεαν αρα ας παρει lg καλυτερα να της πουν αν εχουν συνεργασια με κανενα σερβις εκει που μενει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) παιδια δηλαδη να μην το παρουμε αυτο το κινητο με τιποτα σημερα ετσι ? με αυτα που διαβαζω πραγματικα εχω προβληματιστεί ..:confused: Edited October 19, 2016 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Μέγα ρίσκο φίλτατε... Γνώμη μου άστο καλύτερα. ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 δεν στελνουν εχθες πηγα volte εδω θεσ/νικη και με λεει το παλικαρι το στελνεις εσυ με εγοδα δικα σου η το πας στο τοπικο σερβις αν εχουν εκει που μενει...και το στελνουν αυτοι δωρεαν αρα ας παρει lg καλυτερα να της πουν αν εχουν συνεργασια με κανενα σερβις εκει που μενει Δεν σου το έστειλαν δηλαδή? Μήπως δεν έχει εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δεν σου το έστειλαν δηλαδή? Μήπως δεν έχει εγγύηση? οχι δεν μιλουσα για το δικο μου το l9 που σου ελεγα αυτο τελικα το εφτιαξαν εδω το πηρα σημερα μιλουσα γενικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 οχι δεν μιλουσα για το δικο μου το l9 που σου ελεγα αυτο τελικα το εφτιαξαν εδω το πηρα σημερα μιλουσα γενικα Α είπα και γω. Μου φάνηκαν να νιώθουν εδώ σε μας. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Μέγα ρίσκο φίλτατε... Γνώμη μου άστο καλύτερα. ;) το κινητο το θεωρω τουμπανο για ολα αυτα που προσφερει ..πραγματικα ειναι πολυ λυπηρό να διαβαζω τετοια ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 το κινητο το θεωρω τουμπανο για ολα αυτα που προσφερει ..πραγματικα ειναι πολυ λυπηρό να διαβαζω τετοια ..:( βρε τουμπανο ειναι ασε που θα εχει καλη μεταπώληση ωστε μετα με λιγα να πας σε ποιο καινουριο ΑΛΛΑ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παιδια καλημερα πως κανουμε πρωωθηση κλησης να χτυπα για λιγα λεφτα το LG G4 και μετα να πηγαινει στο iphone 4S π.χ. που ειναι αυτη η ρυθμιση και σε πιο τηλεφωνο θα πρεπει να γινει και να γραφτει το νουμερο ποιου τηλεφωνου και που ακριβως παμε ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το κινητό είναι από τα καλύτερα. Γρήγορο όμορφο με απίστευτη κάμερα. Έχω ένα 6s πλέον και τώρα καταλαβαίνω ποςο δυνατό ήταν το G4. Δυστυχώς όμως δε γίνεται να έχεις κινητό και να φοβάσαι ποτέ θα σε αφήσει ξεκρέμαστο. Εγώ αν και αγάπησα lg g2 G4,πλέον τέλος. Μακρυά από μια εταιρία που ούτε που νοιάζεται για τους πελάτες της. Προτείνω Huawei p9. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Έτσι ακριβώς.! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παιδια καλημερα πως κανουμε πρωωθηση κλησης να χτυπα για λιγα λεφτα το LG G4 και μετα να πηγαινει στο iphone 4S π.χ. που ειναι αυτη η ρυθμιση και σε πιο τηλεφωνο θα πρεπει να γινει και να γραφτει το νουμερο ποιου τηλεφωνου και που ακριβως παμε ; Θα ανοίξεις τον dialer και θα πατήσεις στις 3 τελείες. Μέσα από τις ρυθμίσεις αυτές θα βρεις αυτή που αναφέρει την προώθηση των κλήσεων και θα επιλέξεις που (νούμερο τηλεφώνου) και πότε θέλεις να γίνεται προώθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Θα ανοίξεις τον dialer και θα πατήσεις στις 3 τελείες. Μέσα από τις ρυθμίσεις αυτές θα βρεις αυτή που αναφέρει την προώθηση των κλήσεων και θα επιλέξεις που (νούμερο τηλεφώνου) και πότε θέλεις να γίνεται προώθηση. Να σαι καλα φιλε μου. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Σε ελληνικό Ποια είναι η τελευταία έκδοση? Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Σε ελληνικό Ποια είναι η τελευταία έκδοση? Sent from my LG-H850 using Tapatalk Η V20g είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ιούλιος? Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ιούλιος? Sent from my LG-H850 using Tapatalk Αν θυμάμαι καλά, τον Σεπτέμβριο βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Σε ελληνικό cosmote...v20h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Εάν δεν κάνω λάθος, η 20g και 20h έχουν το ίδιο Android security patch level: 2016-07-01. Η 20g πάντως σίγουρα έχει αυτό, και build number MRA58K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts