Cutthroat Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ααα δηλαδη αξιζει να παρω το G4 ..... εχει καλη μπαταρια ??? δν πιστευω να ζεσταινεται κι αυτο σαν το G3 που παει να πιασει φωτια :p Δεν ζεσταίνεται δεν έχει καλή μπαταρία Δεν το πίστευα μέχρι που το είδα με τα μάτια μου. Χρόνος μέχρι πλήρη φόρτιση 3h 48m και με το που έβαλα το καλώδιο του tablet μου, πήγε σε 52m. Τι φρίκη έφαγε; Χαλάνε τόσο εύκολα τα καλώδια; Ούτε τσακισμένο είναι, ούτε ταλαιπωρημένο. Προτείνετε να αγοράσω κάποιο "ειδικό" καλώδιο ή με ένα οποιοδήποτε θα κάνω τη δουλειά μου; Θέλει ειδικό καλώδιο για να φορτίζει γρήγορα..Και ανάλογα όσο μεγαλώνει το μήκος θέλει ακόμα πιο χοντρό Το στοκ είχες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Θέλει ειδικό καλώδιο για να φορτίζει γρήγορα..Και ανάλογα όσο μεγαλώνει το μήκος θέλει ακόμα πιο χοντρό Το στοκ είχες εσύ; Ναι αυτό που είχε στο κουτί του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ναι αυτό που είχε στο κουτί του! Βάλε οποιοδήποτε καλώδιο. Αλλα αφού έχεις το καλώδιο του τάμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Εβγαλε προβλημα στη καμερα ξαφνικα πριν λιγο, τυχαια το ειδα ενω σημερα το πρωι ηταν μια χαρα.. Μια μαυρη θολουρα μονιμη στη καμερα διπλα απο το ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, δεν εχει παρει καποιο σκουπιδακι (εχω και προστατευτικη μεβρανη καμερας) και το δειχνει οτι κι αν κανω.. Προφανως και δεν μου επεσε κατω ουτε το χτυπησα καπου.. http://i.imgur.com/XTb3qpi.jpg Θα το παω αυριο Procordia.. Θα το φτιαξουν η θα μου πουν οτι το χτυπησα πουθενα; Edited June 2, 2016 by Swimmer21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σαν να εχει καει λιγακι το πλαστικο απο τη καμερα. Καπνιζεις; 3 ευρω παει ολο το σετακι και 2 βιδες ειναι παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σαν να εχει καει λιγακι το πλαστικο απο τη καμερα. Καπνιζεις; 3 ευρω παει ολο το σετακι και 2 βιδες ειναι παντως. Δεν καπνιζω, και το κινητο εχει καλη θηκουλα που δεν ακουμπαει πουθενα η καμερα, αλλα και προστατευτικη μεβρανη για το γυαλακι της καμερα, οποτε δεν παιζει τιποτα τετοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν καπνιζω, και το κινητο εχει καλη θηκουλα που δεν ακουμπαει πουθενα η καμερα, αλλα και προστατευτικη μεβρανη για το γυαλακι της καμερα, οποτε δεν παιζει τιποτα τετοιο.. Πρεπει να ειναι σκονη τοτε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν καπνιζω, και το κινητο εχει καλη θηκουλα που δεν ακουμπαει πουθενα η καμερα, αλλα και προστατευτικη μεβρανη για το γυαλακι της καμερα, οποτε δεν παιζει τιποτα τετοιο.. Μήπως να έβγαζες τη μεμβρανη απο την κάμερα πρώτα.Έτσι και αλλιώς η procordia αυτό θα κάνει πρώτα. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Με το που το είδα την έβγαλα φυσικά να δω αν φταίει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Παιδιά διαβάζω συχνά το φόρουμ αλλά δεν θυμάμαι να το έχει αναφέρει κάποιος. Σήμερα παρατήρησα δεξιά και αριστερά στην οθόνη από πάνω μέχρι κάτω σαν ξεθωριασμένη.Στο άσπρο δεν φαίνεται αλλά μόνο στο σκούρο. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος. Φαίνεται κυρίως όταν είμαι chrome και πατάω να γράψω κάτι με το πληκτρολόγιο και φαίνεται έντονα δεξιά και αριστερά του πληκτρολογίου. Edited June 4, 2016 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atreas11 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά πήρα πριν ενάμιση μήνα το lG G4 (παρτίδα 603 Ολλανδία) και πριν από κάτι ημέρες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: Μερικές φορές κατά την διάρκεια της κλήσης σβήνει η οθόνη και δεν επανέρχεται πάντα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τερματίσω την κλήση!!! Και επίσης όταν βρίσκεται το κινητό σε αναμονή, όταν πάω να το επαναφέρω υπάρχουν φορές που δεν ανοίγει η οθόνη ούτε από μπροστά(πατώντας 2 φορές πάνω) ούτε από το πίσω πλήκτρο.. μπορεί να χρειαστεί 20 με 30 πατήματα για να ανοίξει... Έχω βάλει tempered glass, αλλά νομίζω ότι πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα προτού την τοποθέτηση του γυαλιού.. είχα όμως την εργοστασιακή μεμβράνη προστασίας πριν(αν παίζει κι αυτό ρόλο).. Να είναι θέμα hardware ή κάτι άλλο φταίει; Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά διαβάζω συχνά το φόρουμ αλλά δεν θυμάμαι να το έχει αναφέρει κάποιος. Σήμερα παρατήρησα δεξιά και αριστερά στην οθόνη από πάνω μέχρι κάτω σαν ξεθωριασμένη.Στο άσπρο δεν φαίνεται αλλά μόνο στο σκούρο. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος. Φαίνεται κυρίως όταν είμαι chrome και πατάω να γράψω κάτι με το πληκτρολόγιο και φαίνεται έντονα δεξιά και αριστερά του πληκτρολογίου. Φιλε αυτο που λες το προσεξα και εγω, αλλα εμενα οταν βρισκομουν μονο κατω απο τον ηλιο δε ξερω αν ειναι αυτος ο λογος... Αν γνωριζει καποιος κατι καλυτερο ας μας απαντησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά πήρα πριν ενάμιση μήνα το lG G4 (παρτίδα 603 Ολλανδία) και πριν από κάτι ημέρες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: Μερικές φορές κατά την διάρκεια της κλήσης σβήνει η οθόνη και δεν επανέρχεται πάντα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τερματίσω την κλήση!!! Και επίσης όταν βρίσκεται το κινητό σε αναμονή, όταν πάω να το επαναφέρω υπάρχουν φορές που δεν ανοίγει η οθόνη ούτε από μπροστά(πατώντας 2 φορές πάνω) ούτε από το πίσω πλήκτρο.. μπορεί να χρειαστεί 20 με 30 πατήματα για να ανοίξει... Έχω βάλει tempered glass, αλλά νομίζω ότι πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα προτού την τοποθέτηση του γυαλιού.. είχα όμως την εργοστασιακή μεμβράνη προστασίας πριν(αν παίζει κι αυτό ρόλο).. Να είναι θέμα hardware ή κάτι άλλο φταίει; Ευχαριστώ.. Το tempered που εβαλες πρεπει να εχει εγκοπη στο σημειο του σενσορα. Αν δεν εχει και ειναι απο τα φτηνα που βρισκεις με 1-2€ , καλυπτει τον proximity και σου προκαλει αυτα τα προβληματα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atreas11 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Έχει εγκοπή μόνο στο ηχείο δυστυχώς.. δηλαδή για να καταλάβω ο proximity sensor επηρεάζει και το πίσω πλήκτρο; Πάντως υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να υπήρχε και πριν την εγκατάσταση του tempered... δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς.. Υπάρχει περίπτωση η μεμβράνη προστασίας της lg να δημιουργούσε και αυτή θέμα με τον σένσορα; Τώρα τι μπορώ να κάνω για να λύσω το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Έχει εγκοπή μόνο στο ηχείο δυστυχώς.. δηλαδή για να καταλάβω ο proximity sensor επηρεάζει και το πίσω πλήκτρο; Πάντως υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να υπήρχε και πριν την εγκατάσταση του tempered... δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς.. Υπάρχει περίπτωση η μεμβράνη προστασίας της lg να δημιουργούσε και αυτή θέμα με τον σένσορα; Τώρα τι μπορώ να κάνω για να λύσω το θέμα; Δοκίμασε αν θες αυτό το fix που είχε βγει κάποια στιγμή για ξανακαλιμπράρισμα του αισθητήρα: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63133124&postcount=3 Αλλιώς μάλλον θα αναγκαστείς να το βγάλεις τελείως...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ξαφνικά την ωρα που χάζευα σε FB οταν έκανα scrolling στην οθόνη μου έγινε στιγμιαία πράσινη. Όχι ολη η οθόνη, μόνο το κομμάτι της εφαρμογής. Στη συνέχεια παω στο κεντρικό μενού και μου έκανε τα ίδια. Αρχικά στην χαμηλότερη φωτεινότητα, αλλα και όταν την αύξησα τα ίδια. Τελικά μετά από ένα restart επανήλθε στα φυσιολογικά. Έχει κανεις ιδέα τι φρίκη μπορεί να έφαγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atreas11 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ωραία θα το δοκιμάσω.. Αλλα να ρωτήσω: α)επειδή απ΄ότι βλέπω πρέπει να μπω στο service menu.. Αυτό υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει την εγγύηση της συσκευής; Δηλαδή καταγράφεται στη συσκευή η ενέργεια αυτή; β)Να κάνω τις ρυθμίσεις ενώ έχω το tempered επάνω; γ)σε περίπτωση που μετά την ρύθμιση βγάλω τελείως το γυαλί ή αλλάξω γυαλί.. θέλει ξανά calibration; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ωραία θα το δοκιμάσω.. Αλλα να ρωτήσω: α)επειδή απ΄ότι βλέπω πρέπει να μπω στο service menu.. Αυτό υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει την εγγύηση της συσκευής; Δηλαδή καταγράφεται στη συσκευή η ενέργεια αυτή; β)Να κάνω τις ρυθμίσεις ενώ έχω το tempered επάνω; γ)σε περίπτωση που μετά την ρύθμιση βγάλω τελείως το γυαλί ή αλλάξω γυαλί.. θέλει ξανά calibration; Ευχαριστώ πολύ α) Όχι δεν επηρεάζεται η εγγύηση, ούτε καταγράφεται. Απλά καλά είναι να μην πειράξεις πράγματα που δεν ξέρεις. β) Σε πρώτη φάση ναι, θα δοκιμάσεις με το tempered πάνω. γ) Όσο για το αν θα χρειαστεί ξανά calibration, πιστεύω θα στο "δείξει". Αν δουλεύει καλά δε θα χρειαστεί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atreas11 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια! Αν μπορείτε προτείνετε μου κάποιο καλό tempered glass για το lg G4 (H815) και αν είναι δυνατόν να μην αφήνει έντονα δαχτυλιές... Γιατί αυτό που ήδη έχω λερώνει απίστευτα εύκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια! Αν μπορείτε προτείνετε μου κάποιο καλό tempered glass για το lg G4 (H815) και αν είναι δυνατόν να μην αφήνει έντονα δαχτυλιές... Γιατί αυτό που ήδη έχω λερώνει απίστευτα εύκολα... Αν και εχει θεμα για τα εξτρα του κινητου , πηρα απο εδω το Η+. Πολυ καλη εφαρμογη. Κανει δαχτυλιες, ομως καθαριζεται πολυ ευκολα με ενα απλο πανακι απο γυαλια. :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atreas11 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Τι εννοείς πως έχει θέμα για τα έξτρα του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Τι εννοείς πως έχει θέμα για τα έξτρα του κινητού; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428591 <---- αυτο :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα πολλές η σελίδες για να της διαβάσω.....είδα όμως πολλά καλά λόγια γενικά στα σαιτς....Είμαι ανάμεσα στο G4 και στο s6 έχετε κατι να μου πειτε εσεις που το εχετε τοσο καιρο? + βεβαια ειναι και 70+ διαφορα με S6 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα πολλές η σελίδες για να της διαβάσω.....είδα όμως πολλά καλά λόγια γενικά στα σαιτς....Είμαι ανάμεσα στο G4 και στο s6 έχετε κατι να μου πειτε εσεις που το εχετε τοσο καιρο? + βεβαια ειναι και 70+ διαφορα με S6 Αμα δεν κλαις εδω μεσα γιατι καποιοι εχουν bootloop και το πηγαν στην εγγυηση (10 ατομα πανω κατω) και αν δεν σε ενοχλει να εχεις ενα 10% πιιθανοτητες να κατσει και σε σενα τοτε αγορασε το. Αλλιως s6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Αμα δεν κλαις εδω μεσα γιατι καποιοι εχουν bootloop και το πηγαν στην εγγυηση (10 ατομα πανω κατω) και αν δεν σε ενοχλει να εχεις ενα 10% πιιθανοτητες να κατσει και σε σενα τοτε αγορασε το. Αλλιως s6. Κατάλαβα θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω τότε σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts