giorgos1966 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Η συσκευη και χωρις μεταλο πανω ειναι καταπληκτικη.Στοιβαρη με πολυ καλα υλικα! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα! Κ εγώ στην αρχή πριν το πάρω νόμιζα ότι το γύρω γύρω πλαίσιο το ασημένιο ότι είναι μέταλλο!! Είναι πλαστικό όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Bootloop που να αναφερθούν πολλά περιστατικά στο ίδιο μοντέλο, να οφείλονται σε software, σε συσκευή με κλειδωμένο bootloader, χωρίς root, χωρίς customιες, χωρίς να γίνει σε διαδικασία αναβάθμισης και να μην είναι θέμα που αναγνωρίζει ο κατασκευαστής επειδή διορθώνεται με επαναφορά, εγώ μόνο στο G4 έχω ακούσει και γι'αυτό το αντιμετωπίζω ως ειδική περίπτωση. Δεν εννόησα ποτέ ότι ο κατασκευαστής πρέπει να με αποζημιώσει για τα χαμένα μου δεδομένα η ότι μου οφείλει να τα ανακτήσει, αλλά οφείλει να εντοπίζει και να αναγνωρίζει τα δικά του κατασκευαστικά λάθη τα οποία επηρεάζουν μαζικά συσκευές και να τα διορθώνει. Εγώ εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο πως θα γίνει το παραπάνω όταν το community consensus σε ένα πρόβλημα που εμφανίζεται συχνά είναι "κάνε επαναφορά και άμα στρώσει είσαι οκ"; Δηλαδή εμείς ως κοινότητα έπρεπε να λέμε για παράδειγμα στους κατόχους των S3 "ήσουν από τους λίγους άτυχους, πάρε καινούρια κάρτα μνήμης" αντί για "στείλτο στο σέρβις να το ελέγξει"; Πως περιμένουμε με τέτοια στάση του καταναλωτή, ο κατασκευαστής να αναγνωρίζει τέτοια προβλήματα που η κάθε συσκευή έχει τα δικά της. Μερικά πρόχειρα παραδείγματα, το S3 με τις nand μνήμες που χαλούσαν, κάποια iPhone (4;) που είχαν θέμα με το σήμα, HTC M7 με τις ροζ κάμερες, G2 με κίτρινες οθόνες, G3 με ρωγμές στο πλαίσιο. Η στάση των ηλεκτρονικών κοινοτήτων παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα αντιμετωπίσει μια εταιρία τέτοια προβλήματα. Ένα άλλο πρόβλημα που βλέπω σε διάφορα forum και σελίδες να αναφέρεται συχνά για το G4 είναι οι τυχαίες επανεκκινησεις και τα shutdown. Με την ίδια στάση, μην περιμένετε ότι θα ασχοληθεί ο κατασκευαστής και εδώ είναι που από τη δική μας πλευρά ως καταναλωτές κάτι κάνουμε λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Bootloop που να αναφερθούν πολλά περιστατικά στο ίδιο μοντέλο, να οφείλονται σε software, σε συσκευή με κλειδωμένο bootloader, χωρίς root, χωρίς customιες, χωρίς να γίνει σε διαδικασία αναβάθμισης και να μην είναι θέμα που αναγνωρίζει ο κατασκευαστής επειδή διορθώνεται με επαναφορά, εγώ μόνο στο G4 έχω ακούσει και γι'αυτό το αντιμετωπίζω ως ειδική περίπτωση. Δεν εννόησα ποτέ ότι ο κατασκευαστής πρέπει να με αποζημιώσει για τα χαμένα μου δεδομένα η ότι μου οφείλει να τα ανακτήσει, αλλά οφείλει να εντοπίζει και να αναγνωρίζει τα δικά του κατασκευαστικά λάθη τα οποία επηρεάζουν μαζικά συσκευές και να τα διορθώνει. Εγώ εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο πως θα γίνει το παραπάνω όταν το community consensus σε ένα πρόβλημα που εμφανίζεται συχνά είναι "κάνε επαναφορά και άμα στρώσει είσαι οκ"; Δηλαδή εμείς ως κοινότητα έπρεπε να λέμε για παράδειγμα στους κατόχους των S3 "ήσουν από τους λίγους άτυχους, πάρε καινούρια κάρτα μνήμης" αντί για "στείλτο στο σέρβις να το ελέγξει"; Πως περιμένουμε με τέτοια στάση του καταναλωτή, ο κατασκευαστής να αναγνωρίζει τέτοια προβλήματα που η κάθε συσκευή έχει τα δικά της. Μερικά πρόχειρα παραδείγματα, το S3 με τις nand μνήμες που χαλούσαν, κάποια iPhone (4;) που είχαν θέμα με το σήμα, HTC M7 με τις ροζ κάμερες, G2 με κίτρινες οθόνες, G3 με ρωγμές στο πλαίσιο. Η στάση των ηλεκτρονικών κοινοτήτων παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα αντιμετωπίσει μια εταιρία τέτοια προβλήματα. Ένα άλλο πρόβλημα που βλέπω σε διάφορα forum και σελίδες να αναφέρεται συχνά για το G4 είναι οι τυχαίες επανεκκινησεις και τα shutdown. Με την ίδια στάση, μην περιμένετε ότι θα ασχοληθεί ο κατασκευαστής και εδώ είναι που από τη δική μας πλευρά ως καταναλωτές κάτι κάνουμε λάθος. Προσωπικά πάλι μιλώντας, τυχαίες επανεκιννήσεις και shutdown δεν έχω δει ούτε με λολλι ούτε με mm. Βέβαια δεν έχω και κάποιον δικό μου που να το έχει πάρει για να έχω και ένα δεύτερο δείγμα.Το κυρίως θέμα μου είναι που καμιά φορά δεν πιάνει 3/4g όταν βγαίνω από το wifi της δουλειάς και θέλει flight mode κλπ. Για μένα απείρως πιο σημαντικό είναι το ότι η sammy έδωσε μια rom (την 4.3) μετά από 1 χρόνο και βάλε από τότε που το πήρα και ουσιαστικά έκανε το κινητό χώμα, και έπρεπε να ασχοληθώ με φλασαρίσματα κλπ, το οποίο ήταν κάτι εσκεμμένο για να πάρω το s4/5, παρά αν είχε θέμα η sd card και μπορούσα να το λύσω στο service, αν παρουσιαζόταν και το αναγνώριζε, όπως η lg για τα hardware related bootloops . Γι'αυτό κι εγώ την παράτησα (όπως έκανα και με το μήλο) και ηρθα στην lg. Δεν διαφωνώ ότι η στάση της κοινότητας πρέπει να τα αναδεικνύει αυτά τα θέματα ώστε να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση από τις εταιρίες στο service, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος πρέπει να βλέπουμε το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε και τι ορίζοντα έχει αυτό που αγοράζουμε. Του χρόνου πιστεύω θα κριθεί κατά πόσο το g4 άξιζε ή όχι.Φιλικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Για μένα απείρως πιο σημαντικό είναι το ότι η sammy έδωσε μια rom (την 4.3) μετά από 1 χρόνο και βάλε από τότε που το πήρα και ουσιαστικά έκανε το κινητό χώμα, και έπρεπε να ασχοληθώ με φλασαρίσματα κλπ, το οποίο ήταν κάτι εσκεμμένο για να πάρω το s4/5, παρά αν είχε θέμα η sd card και μπορούσα να το λύσω στο service, αν παρουσιαζόταν και το αναγνώριζε, όπως η lg για τα hardware related bootloops . Γι'αυτό κι εγώ την παράτησα (όπως έκανα και με το μήλο) και ηρθα στην lg. Και εγώ έχω παρατηρήσει να βγαίνουν πρόχειρα update που "σκοτώνουν" συσκευές ώστε να αγοράσουμε τις επόμενες. Το λεγόμενο planned obsolescence. Και αυτό θεωρώ πως είναι ένα σοβαρό ζήτημα για το οποίο οι κάτοχοι, μέσω των ηλεκτρονικών κοινοτήτων θα πρέπει να υψώσουν την φωνή τους, να ασκήσουν την κριτική τους ώστε να ακουστεί και να ληφθεί υπόψιν από τις εταιρίες. Τέτοιες συζητήσεις μπορούν να αποδειχθούν εποικοδομητικές. Και φυσικά καλά κάνεις και αλλάζεις εταιρία όταν δεν είσαι ικανοποιημένος. Εκφράζεις την δύναμη σου με το αν και σε ποιον θα δώσεις τα χρήματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Η συσκευη και χωρις μεταλο πανω ειναι καταπληκτικη.Στοιβαρη με πολυ καλα υλικα! Ετσι ακριβως οποιος θελει μεταλο και ποιοτικα υλικα παει στην ναυαρχιδα της lg Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Bootloop που να αναφερθούν πολλά περιστατικά στο ίδιο μοντέλο, να οφείλονται σε software, σε συσκευή με κλειδωμένο bootloader, χωρίς root, χωρίς customιες, χωρίς να γίνει σε διαδικασία αναβάθμισης και να μην είναι θέμα που αναγνωρίζει ο κατασκευαστής επειδή διορθώνεται με επαναφορά, εγώ μόνο στο G4 έχω ακούσει και γι'αυτό το αντιμετωπίζω ως ειδική περίπτωση. Δεν εννόησα ποτέ ότι ο κατασκευαστής πρέπει να με αποζημιώσει για τα χαμένα μου δεδομένα η ότι μου οφείλει να τα ανακτήσει, αλλά οφείλει να εντοπίζει και να αναγνωρίζει τα δικά του κατασκευαστικά λάθη τα οποία επηρεάζουν μαζικά συσκευές και να τα διορθώνει. Εγώ εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο πως θα γίνει το παραπάνω όταν το community consensus σε ένα πρόβλημα που εμφανίζεται συχνά είναι "κάνε επαναφορά και άμα στρώσει είσαι οκ"; Δηλαδή εμείς ως κοινότητα έπρεπε να λέμε για παράδειγμα στους κατόχους των S3 "ήσουν από τους λίγους άτυχους, πάρε καινούρια κάρτα μνήμης" αντί για "στείλτο στο σέρβις να το ελέγξει"; Πως περιμένουμε με τέτοια στάση του καταναλωτή, ο κατασκευαστής να αναγνωρίζει τέτοια προβλήματα που η κάθε συσκευή έχει τα δικά της. Μερικά πρόχειρα παραδείγματα, το S3 με τις nand μνήμες που χαλούσαν, κάποια iPhone (4;) που είχαν θέμα με το σήμα, HTC M7 με τις ροζ κάμερες, G2 με κίτρινες οθόνες, G3 με ρωγμές στο πλαίσιο. Η στάση των ηλεκτρονικών κοινοτήτων παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα αντιμετωπίσει μια εταιρία τέτοια προβλήματα. Ένα άλλο πρόβλημα που βλέπω σε διάφορα forum και σελίδες να αναφέρεται συχνά για το G4 είναι οι τυχαίες επανεκκινησεις και τα shutdown. Με την ίδια στάση, μην περιμένετε ότι θα ασχοληθεί ο κατασκευαστής και εδώ είναι που από τη δική μας πλευρά ως καταναλωτές κάτι κάνουμε λάθος. Όλα αυτά τα προβλήματα στα διάφορα μοντέλα που αναφέρεις, από που τα έμαθες? Από τις κοινότητες. Σωστά? Όλα αυτά τα προβλήματα στα διάφορα μοντέλα υπάρχει κάποια εταιρεία που δεν τα αναγνώρισε? Που αρνήθηκε να τα φτιάξει? Όχι. Άρα νομίζω ότι οι κοινότητες συμβάλουν αρκετά στο να αναγκάζουν τις εταιρείες και να αναγνωρίζουν και να διορθώνουν τις κατασκευαστικές αστοχίες τους. Αν δεν υπήρχαν οι κοινότητες δεν θα γινόταν είδηση, δεν θα το έγραφαν τα ειδησεογραφικά, δεν θα ρωτούσαν τους εκπροσώπους των εταιριών, δεν θα τα αναγνώριζαν οι εταιρείες, δεν θα προσπαθούσαν για καλύτερα. Και που είναι το κακό να λέμε κάνε hard reset για να αποφύγεις το σέρβις? Αν το στείλει στο σέρβις δεν θα κάνουν εκεί πρώτα hard reset πριν αλλάξουν πλακέτα? Ο σκοπός εδώ είναι να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον γνώση και βοήθεια. Δεν είναι να τιμωρήσουμε τις εταιρείες και το σέρβις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το κακό είναι όταν με το hard reset λύνεται προσωρινά μόνο, το πρόβλημα του bootloop και μετά από λίγο το ξανακάνει. Τότε τι γίνεται; Πως μπορείς να τους το αποδείξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Έχω καταντήσει γραφικός να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια αλλα δεν έχω άλλη επιλογή... Έχουμε λοιπόν ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για το bootllop, το έχετε δει φαντάζομαι ή θέλετε να σας το υποδείξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Έχω μία ωραία θήκη σιλικόνης... Έλεγα να μην την φοράω πάντα. Μετά βλέπω ένα βίντεο ότι από τα πολλά βγάλε βάλε στην τσέπη αν δεν έχεις θήκη φεύγει το χρώμα στης γωνίες.. Τόσο ευαίσθητο;; Ξανά έβαλα την θήκη εννοείται... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 E βαλε και το βιντεο εδω μη μας αφηνεις σε αγωνια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 E βαλε και το βιντεο εδω μη μας αφηνεις σε αγωνια :p Όταν θα πάω σπίτι από τον υπολογιστή και δω πιο ήταν θα το ανεβάσω. Είναι ένα βίντεο παρουσίασης από Αμερική με καφέ δερμάτινη πλάτη τo G4 και παρουσιάζει πως είναι το κινητό μετά από κάποιο διάστημα συμβίωσης.. Το θέμα είναι ότι το πλαστικό γύρο από την οθόνη κινδυνεύει να φθαρει όπως στα παλιόsamsung...... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Όταν θα πάω σπίτι από τον υπολογιστή και δω πιο ήταν θα το ανεβάσω. Είναι ένα βίντεο παρουσίασης από Αμερική με καφέ δερμάτινη πλάτη τo G4 και παρουσιάζει πως είναι το κινητό μετά από κάποιο διάστημα συμβίωσης.. Το θέμα είναι ότι το πλαστικό γύρο από την οθόνη κινδυνεύει να φθαρει όπως στα παλιόsamsung...... Βρε ας κράταγε η μπαταρία και ας είχε φθορά όπου ήθελε Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Βρε ας κράταγε η μπαταρία και ας είχε φθορά όπου ήθελε Το μόνο που με έλειψε από το xperia z ultra είναι η μπαταρία του.... Καμία εφαρμογή σαν το stamina δεν παίζει; δοκιμάζω το Greenify τώρα της τελευταίες μέρες.. Βλέπω μια διαφορά.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kim Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Σας το είπα οτι παίζει θέμα με την αποθηκευση των επεργαζμένων φωτό σε ΜΜ, αλλά θα το βρω που τις σώζει που θα μου πάει :shifty: ...... τέλοσπαντων... παίδες θα ήθελα να μου προτείνετε μια και τα έχετε δουλέψει καιρό τα "must have applications-tools" για καθάρισμα-συντήρηση (π.x ccleaner, clean master κλπ ) του τηλεφώνου για να μην κάθομαι και πειραματίζομαι με περίεργες και άσχετες και ενδεχομένως επιβλαβείς εφαρμογές.... να βάλω λίγες χρήσιμες και λειτουργικές και δοκιμασμένες μια και δεν έχω σκοπό να το φορτώσω με πολλά. Αμα το βρεις πες το και σε μας. Η εστω στείλε pm , γιατι κι εγω έχω το ίδιο πρόβλημα με την αποθήκευση των επεξεργασμένων φωτο. (602 ΜΜ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 το δερμα με τον καιρο χανει την γυαλάδα του στις ακρες ...αυτο ειναι που κανει το κινητο πανεμορφο σαν δερμα αυτοκινητου :happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Αμα το βρεις πες το και σε μας. Η εστω στείλε pm , γιατι κι εγω έχω το ίδιο πρόβλημα με την αποθήκευση των επεξεργασμένων φωτο. (602 ΜΜ) αν πατήσετε πάνω στο μενού της φωτογραφίας, η τελευταία επιλογή είναι λεπτομέρειες. εκεί στο τέλος γράφει διαδρομή κι εμφανίζεται που έχει σωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 το δερμα με τον καιρο χανει την γυαλάδα του στις ακρες ...αυτο ειναι που κανει το κινητο πανεμορφο σαν δερμα αυτοκινητου :happy: :happy: Οπότε θήκη πάντα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα καθώς το φορτιζα σε μία φάση πάω να το δω. Πατάω διπλό χτύπημα, τίποτα. Κουμπί πίσω, τίποτα. Μόνο το κόκκινο λαμπάκι αναβε που φορτιζε. Το βγάζω από την μπριζα το λαμπάκι μένει αναμένω. Τι να έχει..... Βγάζω μπαταρία την ξανά βάζω και όλα οκ... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Οπότε θήκη πάντα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα καθώς το φορτιζα σε μία φάση πάω να το δω. Πατάω διπλό χτύπημα, τίποτα. Κουμπί πίσω, τίποτα. Μόνο το κόκκινο λαμπάκι αναβε που φορτιζε. Το βγάζω από την μπριζα το λαμπάκι μένει αναμένω. Τι να έχει..... Βγάζω μπαταρία την ξανά βάζω και όλα οκ... μου έχει συμβεί και σε άλλα κινητά πιο παλιά στην φόρτιση. μικροκολλήματα της μπαταρίας. γι αυτό επελεξα το G4 που βγαίνει η μπαταρία του και όχι Lenovo που ειναι ενσωματωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 μου έχει συμβεί και σε άλλα κινητά πιο παλιά στην φόρτιση. μικροκολλήματα της μπαταρίας. γι αυτό επελεξα το G4 που βγαίνει η μπαταρία του και όχι Lenovo που ειναι ενσωματωμένη. Και εμένα στο παρελθόν σε άλλα κινητά το ίδιο.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Βρε παιδια να σας ρωτησω: θελω σε εφαρμογες οπως το facebook κ τα email μου οταν ερχονται, να εχουν ειδοποιηση με ξεχωριστο ηχο, εκτος της ειδοποιησης πανω αριστερα που βγαινει.Που θα παω να το ρυθμισω αυτο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Βρε παιδια να σας ρωτησω: θελω σε εφαρμογες οπως το facebook κ τα email μου οταν ερχονται, να εχουν ειδοποιηση με ξεχωριστο ηχο, εκτος της ειδοποιησης πανω αριστερα που βγαινει.Που θα παω να το ρυθμισω αυτο; Το messenger Facebook μέσα από την εφαρμογή μπορείς να αλλάξεις τον ήχο μηνυμάτων και τον ήχο κλήσεις... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το messenger Facebook μέσα από την εφαρμογή μπορείς να αλλάξεις τον ήχο μηνυμάτων και τον ήχο κλήσεις... Α σε ευχαριστω φιλε.Και εγω εψαχνα μεσα απο την εφαρμογη facebook...Για τα emails μηπως ξερεις πως γινεται.Και κατι αλλο που ξεχασα να πω ειναι οτι εχω τον nova.Αλλα σημανση μυνηματων μου ερχεται μονο για το facebook(κυκλος με αριθμο) και οχι για τα email.Ενοω για την μετρηση ΜΗ αναγνωσμενων. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το πηρα και εγω τελικα μεγαλη αποφαση να αφησεις το ios αλλα πολλα τα λεφτα για το 6s. Το κινητο ειναι πυραυλος. Ξερετε αν υπαρχει επιλογη ειτε για 3g ειτε για 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Βρε παιδια εμενα μου βγαζει αρκετα συχνα μυνημα ''δυστυχως καιρος εχει σταματησει'' Κανα καλο widget καιρου εχει να προτεινει κανεις? Κατι να δειχνει συννεφα κ βροχη οπως οταν ειναι κλειδωμενο κ βρεχει που δειχνει στην οθονη σταγονες... Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts