swiftakias21 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Θεωρώ ότι θα έρθει σε όλους η αναβάθμιση OTA για ΜΜ, όπως έγινε με τα nexus :) Δεν θα έρθει ΟΤΑ. Η μόνη επίσημη είναι μέσω LG BRIDGE, δηλαδή χρειάζεσαι και PC για να κάνεις την αναβάθμιση. Το αρχείο είναι 1.55GB. :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Και ο Κωτσοβολος στα 439 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/153526-lg-g4-leather-brown http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/153525-lg-g4-leather-black ελπίζω να μην αναφέρονται σε εκθεσιακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Θεωρώ ότι θα έρθει σε όλους η αναβάθμιση OTA για ΜΜ, όπως έγινε με τα nexus :) Ελπιζω φιλε επειδη απο το καιρο που εκανα update se MM ολο κολληματα τρωει το κινητο... Το εκανα factory reset και πριν και μετα το update... Και χθες ακομα μηπως και ηταν κατι αλλο αλλα σημερα παλι το ιδιο... Το πηγα σημερα στο μαγαζι που το αγορασα κ μου ειπε ο πωλητης πως κ στα g3 περσυ οταν πηραν αναβαθμιση λολλιποπ ειχαν τετοια bugs οποτε ελπιζω να φτιαξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Δεν θα έρθει ΟΤΑ. Η μόνη επίσημη είναι μέσω LG BRIDGE, δηλαδή χρειάζεσαι και PC για να κάνεις την αναβάθμιση. Το αρχείο είναι 1.55GB. :dance: Υπάρχει κάποια ενημέρωση ότι θα είναι αυστηρά μέσω υπολογιστή ...? Και γιατί στο nexus 5 που έχω ήρθε..? Πραγματικά δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω :/ Edited December 23, 2015 by BOST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Υπάρχει κάποια ενημέρωση ότι θα είναι αυστηρά μέσω υπολογιστή ...? Και γιατί στο nexus 5 που έχω ήρθε..? Πραγματικά δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω :/ Άμα δεν έρχεται μέσω ΟΤΑ , πως αλλιώς να έρθει, Σύνδεσε το και θα στο πει το πρόγραμμα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Άμα δεν έρχεται μέσω ΟΤΑ , πως αλλιώς να έρθει, Σύνδεσε το και θα στο πει το πρόγραμμα Όχι δεν με καταλάβατε... Απλώς αναφέρομαι στο γεγονός ότι γίνεται μόνο μέσω BRIDGE και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έρθει και μέσω OTA αργότερα.... Ναι εννοείται θα το βγάλει στο bridge... Αν και για bal δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα... Βέβαια φοβάμαι να την πω την αλήθεια με κάποια προβλήματα που ακούω και τώρα πραγματικά το τηλέφωνο έχει 0 προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Όχι δεν με καταλάβατε... Απλώς αναφέρομαι στο γεγονός ότι γίνεται μόνο μέσω BRIDGE και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έρθει και μέσω OTA αργότερα.... Ναι εννοείται θα το βγάλει στο bridge... Αν και για bal δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα... Βέβαια φοβάμαι να την πω την αλήθεια με κάποια προβλήματα που ακούω και τώρα πραγματικά το τηλέφωνο έχει 0 προβλήματα Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Σφαίρα πήγαινε και εξακολουθεί να πηγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Και ο Κωτσοβολος στα 439 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/153526-lg-g4-leather-brown http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/153525-lg-g4-leather-black ελπίζω να μην αναφέρονται σε εκθεσιακά Εξαντλήθηκε κ από κει........! Το'χω πάρει απόφαση.... Δεν θα το πάρω ποτέ!!!!! :D ας πέσει η τιμή του μέχρι 400€ στον σκρουτζ μπας και τα καταφέρω..... Edited December 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Σφαίρα πήγαινε και εξακολουθεί να πηγαίνει. Δλδ επαναφορά πριν...? Εγκατάσταση την νέα... Και επαναφορά μετά..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγώ το αγόρασα σήμερα από media Mark 439 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγώ την πέρασα από πάνω κανονικά με bridge και δεν έχω κανένα πρόβλημα πάλι σφαίρα πάει ούτε bugs ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγώ την πέρασα από πάνω κανονικά με bridge και δεν έχω κανένα πρόβλημα πάλι σφαίρα πάει ούτε bugs ούτε τίποτα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 γιατι δεν παιρνετε το dual sim στα 439??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 παιδιά να κάνω μια ερώτηση? έχω βάλει την 20b όλα μια χαρά πολύ ωραία αλλα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με μια εφαρμογή άμα ξέρετε....έχω βάλει την εφαρμογή greek ώρα finder σαν καλο παιδί και εγώ και όταν έγινε εγκατάσταση πρώτη φορα όλα δούλευαν μετά μόλις έκλεισε μου ζήτησε να παραχωρηθούν δικαιώματα και πάτησα allow και τίποτα αντί να μου δείχνει την διαθεσιμότητα τον wifi μου λέει enter mac address και τίποτα άλλο!! την έκανα απεγκατάσταση είδα τα δικαιώματα και πάλι τίποτα και επειδή έχει ένας φίλος μου το g4 με την 5.1 σε αυτόν δουλεύει κανονικότατα!! ξέρει κανεις τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 γιατι δεν παιρνετε το dual sim στα 439??? το εχεις εσυ φιλε μου το δικαρτο? ποιο μαγαζι το δινει οσο λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς miracast με το g4; Εγώ έχω θέμα,συνδέεται κανονικά αλλά η μετάδοση δεδομένων δεν ξεπερνά τα 60kbs όταν παίζω video από το YouTube σαν να έχει κόφτη ένα πράμα, μόλις κάνω disconnect παίζει κανονικά. Υπόψιν ότι έχω καθαρή 50αρα vdsl και με 3 άλλα τηλέφωνα δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 παιδιά να κάνω μια ερώτηση? έχω βάλει την 20b όλα μια χαρά πολύ ωραία αλλα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με μια εφαρμογή άμα ξέρετε....έχω βάλει την εφαρμογή greek ώρα finder σαν καλο παιδί και εγώ και όταν έγινε εγκατάσταση πρώτη φορα όλα δούλευαν μετά μόλις έκλεισε μου ζήτησε να παραχωρηθούν δικαιώματα και πάτησα allow και τίποτα αντί να μου δείχνει την διαθεσιμότητα τον wifi μου λέει enter mac address και τίποτα άλλο!! την έκανα απεγκατάσταση είδα τα δικαιώματα και πάλι τίποτα και επειδή έχει ένας φίλος μου το g4 με την 5.1 σε αυτόν δουλεύει κανονικότατα!! ξέρει κανεις τίποτα? Στη marshmallow θέλει να έχεις ανοιχτό το gps και δουλεύει.Ταλαιπωρηθηκα αρκετά μεχρι να το καταλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγώ το αγόρασα σήμερα από media Mark 439 euro Εξαντλήθηκε κ από κει!!!!!!!! Από το μεσημέρι που κοίταξα στο site δεν το είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στη marshmallow θέλει να έχεις ανοιχτό το gps και δουλεύει.Ταλαιπωρηθηκα αρκετά μεχρι να το καταλαβω. Όντως φίλε αν ανοίξεις τα δεδομένα θα σου δουλέψει κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Germanos 394 Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Germanos 394 Τέλος.......... https://www.germanos.gr/product/lg-g4/20303260/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλημέρα Στις ειδήσεις έχει ολόκληρη ανάρτηση το my phone.gr για το LG g4 δικάταρτο από το itechstore σφραγισμένα για οποίον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Έχει κανείς την εφαρμογή "εορτολόγιο"; Μετά την αναβάθμιση σε ΜΜ το widget δεν ανανεώνεται αυτόματα κάθε μερα ώστε να αλλάζει η ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Έχει κανείς την εφαρμογή "εορτολόγιο"; Μετά την αναβάθμιση σε ΜΜ το widget δεν ανανεώνεται αυτόματα κάθε μερα ώστε να αλλάζει η ημέρα. Καλησπέρα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ... Ρυθμίσεις - εφαρμογές - τρεις τελείες πάνω δεξιά - διαμ. εφαρμογών - παράκαμψη βελτίωσης. Εκεί τικάρεις το εορτολόγιο για να μην στο "σκοτώνει" το doze. Πες μου αν σου δουλεύει. Καλά Χριστούγεννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Πόσες εκδόσεις έχει βγάλει το g4;; το κλασικό, το 2καρτο, το stylus, το lg g4 C... Exει κ αλλά ;; Το κλασικό το δερμάτινο τι κωδική ονομασία έχει;; Edited December 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts