Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρώ ότι θα έρθει σε όλους η αναβάθμιση OTA για ΜΜ, όπως έγινε με τα nexus :)

Δεν θα έρθει ΟΤΑ. Η μόνη επίσημη είναι μέσω LG BRIDGE, δηλαδή χρειάζεσαι και PC για να κάνεις την αναβάθμιση. Το αρχείο είναι 1.55GB. :dance:

Θεωρώ ότι θα έρθει σε όλους η αναβάθμιση OTA για ΜΜ, όπως έγινε με τα nexus :)

Ελπιζω φιλε επειδη απο το καιρο που εκανα update se MM ολο κολληματα τρωει το κινητο... Το εκανα factory reset και πριν και μετα το update... Και χθες ακομα μηπως και ηταν κατι αλλο αλλα σημερα παλι το ιδιο... Το πηγα σημερα στο μαγαζι που το αγορασα κ μου ειπε ο πωλητης πως κ στα g3 περσυ οταν πηραν αναβαθμιση λολλιποπ ειχαν τετοια bugs οποτε ελπιζω να φτιαξει...

Δεν θα έρθει ΟΤΑ. Η μόνη επίσημη είναι μέσω LG BRIDGE, δηλαδή χρειάζεσαι και PC για να κάνεις την αναβάθμιση. Το αρχείο είναι 1.55GB. :dance:

Υπάρχει κάποια ενημέρωση ότι θα είναι αυστηρά μέσω υπολογιστή ...? Και γιατί στο nexus 5 που έχω ήρθε..? Πραγματικά δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω :/

Edited by BOST

Υπάρχει κάποια ενημέρωση ότι θα είναι αυστηρά μέσω υπολογιστή ...? Και γιατί στο nexus 5 που έχω ήρθε..? Πραγματικά δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω :/

Άμα δεν έρχεται μέσω ΟΤΑ , πως αλλιώς να έρθει, Σύνδεσε το και θα στο πει το πρόγραμμα

Άμα δεν έρχεται μέσω ΟΤΑ , πως αλλιώς να έρθει, Σύνδεσε το και θα στο πει το πρόγραμμα

Όχι δεν με καταλάβατε... Απλώς αναφέρομαι στο γεγονός ότι γίνεται μόνο μέσω BRIDGE και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έρθει και μέσω OTA αργότερα.... Ναι εννοείται θα το βγάλει στο bridge... Αν και για bal δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα... Βέβαια φοβάμαι να την πω την αλήθεια με κάποια προβλήματα που ακούω και τώρα πραγματικά το τηλέφωνο έχει 0 προβλήματα

Όχι δεν με καταλάβατε... Απλώς αναφέρομαι στο γεγονός ότι γίνεται μόνο μέσω BRIDGE και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έρθει και μέσω OTA αργότερα.... Ναι εννοείται θα το βγάλει στο bridge... Αν και για bal δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα... Βέβαια φοβάμαι να την πω την αλήθεια με κάποια προβλήματα που ακούω και τώρα πραγματικά το τηλέφωνο έχει 0 προβλήματα

Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Σφαίρα πήγαινε και εξακολουθεί να πηγαίνει.

Εξαντλήθηκε κ από κει........!

Το'χω πάρει απόφαση.... Δεν θα το πάρω ποτέ!!!!! :D ας πέσει η τιμή του μέχρι 400€ στον σκρουτζ μπας και τα καταφέρω.....

Edited by lek88

Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Σφαίρα πήγαινε και εξακολουθεί να πηγαίνει.

Δλδ επαναφορά πριν...? Εγκατάσταση την νέα... Και επαναφορά μετά..?

Εγώ την πέρασα από πάνω κανονικά με bridge και δεν έχω κανένα πρόβλημα πάλι σφαίρα πάει ούτε bugs ούτε τίποτα.

Εγώ την πέρασα από πάνω κανονικά με bridge και δεν έχω κανένα πρόβλημα πάλι σφαίρα πάει ούτε bugs ούτε τίποτα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

παιδιά να κάνω μια ερώτηση? έχω βάλει την 20b όλα μια χαρά πολύ ωραία αλλα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με μια εφαρμογή άμα ξέρετε....έχω βάλει την εφαρμογή greek ώρα finder σαν καλο παιδί και εγώ και όταν έγινε εγκατάσταση πρώτη φορα όλα δούλευαν μετά μόλις έκλεισε μου ζήτησε να παραχωρηθούν δικαιώματα και πάτησα allow και τίποτα αντί να μου δείχνει την διαθεσιμότητα τον wifi μου λέει enter mac address και τίποτα άλλο!! την έκανα απεγκατάσταση είδα τα δικαιώματα και πάλι τίποτα και επειδή έχει ένας φίλος μου το g4 με την 5.1 σε αυτόν δουλεύει κανονικότατα!! ξέρει κανεις τίποτα?

Έχει δοκιμάσει κανείς miracast με το g4; Εγώ έχω θέμα,συνδέεται κανονικά αλλά η μετάδοση δεδομένων δεν ξεπερνά τα 60kbs όταν παίζω video από το YouTube σαν να έχει κόφτη ένα πράμα, μόλις κάνω disconnect παίζει κανονικά. Υπόψιν ότι έχω καθαρή 50αρα vdsl και με 3 άλλα τηλέφωνα δεν είχα πρόβλημα.
Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

παιδιά να κάνω μια ερώτηση? έχω βάλει την 20b όλα μια χαρά πολύ ωραία αλλα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με μια εφαρμογή άμα ξέρετε....έχω βάλει την εφαρμογή greek ώρα finder σαν καλο παιδί και εγώ και όταν έγινε εγκατάσταση πρώτη φορα όλα δούλευαν μετά μόλις έκλεισε μου ζήτησε να παραχωρηθούν δικαιώματα και πάτησα allow και τίποτα αντί να μου δείχνει την διαθεσιμότητα τον wifi μου λέει enter mac address και τίποτα άλλο!! την έκανα απεγκατάσταση είδα τα δικαιώματα και πάλι τίποτα και επειδή έχει ένας φίλος μου το g4 με την 5.1 σε αυτόν δουλεύει κανονικότατα!! ξέρει κανεις τίποτα?

Στη marshmallow θέλει να έχεις ανοιχτό το gps και δουλεύει.Ταλαιπωρηθηκα αρκετά μεχρι να το καταλαβω.

Εγώ το αγόρασα σήμερα από media Mark 439 euro

Εξαντλήθηκε κ από κει!!!!!!!! Από το μεσημέρι που κοίταξα στο site δεν το είχε.

Στη marshmallow θέλει να έχεις ανοιχτό το gps και δουλεύει.Ταλαιπωρηθηκα αρκετά μεχρι να το καταλαβω.

Όντως φίλε αν ανοίξεις τα δεδομένα θα σου δουλέψει κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο γίνεται αυτό.

Καλημέρα

Στις ειδήσεις έχει ολόκληρη ανάρτηση το my phone.gr για το LG g4 δικάταρτο από το itechstore σφραγισμένα για οποίον ενδιαφέρεται.

Έχει κανείς την εφαρμογή "εορτολόγιο"; Μετά την αναβάθμιση σε ΜΜ το widget δεν ανανεώνεται αυτόματα κάθε μερα ώστε να αλλάζει η ημέρα.

Έχει κανείς την εφαρμογή "εορτολόγιο"; Μετά την αναβάθμιση σε ΜΜ το widget δεν ανανεώνεται αυτόματα κάθε μερα ώστε να αλλάζει η ημέρα.

Καλησπέρα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ... Ρυθμίσεις - εφαρμογές - τρεις τελείες πάνω δεξιά - διαμ. εφαρμογών - παράκαμψη βελτίωσης. Εκεί τικάρεις το εορτολόγιο για να μην στο "σκοτώνει" το doze. Πες μου αν σου δουλεύει. Καλά Χριστούγεννα

Πόσες εκδόσεις έχει βγάλει το g4;; το κλασικό, το 2καρτο, το stylus, το lg g4 C... Exει κ αλλά ;;

Το κλασικό το δερμάτινο τι κωδική ονομασία έχει;;

Edited by lek88

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4