qazxswedc Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 εμενα ελληνικο και ηρθε σημερα... ετοιμαζομαι να την κατεβασω..... οσοι κανατε update απο lg bridge στο hidden menu το LG RCT σας το βγαζει rooted ή unrooted>??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 OTA update δεν υπάρχει κάτι ακόμα?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Αφού το έλιωσα στο στήσιμο μετά την επαναφορά εργοστασιακων, λέω να δω και λίγο το antutu. Έγραψε 7k πάω από την τιμή που είχε το antutu για το g4. Μια χαρά η mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Κάποιος με προέλευση BAL έχει πάρει το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Περιμένουμε εντυπώσεις από τα παιδια που τους ήρθε MM :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδιά, μετά την αναβάθμιση κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;Καλό θα είναι μιας καί αλλάζει η έκδοση ANDROID Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλησπερα!!!Οσοι πηρατε την MM στα γαλλικα την πηρατε μεσω ΟΤΑ η απο το LG Bridge???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Κάποιος με προέλευση BAL έχει πάρει το update; Όχι ακόμη....περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 καλησπερα το update αυτο το δινουν ota? αυριο περνω το κινητό οποτε ειναι σημαντικο να μαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλησπερα!!!Οσοι πηρατε την MM στα γαλλικα την πηρατε μεσω ΟΤΑ η απο το LG Bridge???? Ναι μέσω Bridge! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Με ψήνει σοβαρά να αναβαθμίσω σε MM μέσω lgup. Πριν το κάνω όμως υπάρχει κάπου να βρω ακριβώς την έκδοση android που είχε το κινητό όταν το πήρα; Η διαδικασία με το lgup είναι ασφαλής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 2 παρατηρήσεις μετά το Update στην 6.0 1) Πιο γρήγορο το κινητό παντού 2) Παρατήρησα ότι ο ρυθμός πτώσης της μπαταρίας είναι πιο αργός. Τι λέτε οι υπόλοιποι; Συμφωνείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Με ψήνει σοβαρά να αναβαθμίσω σε MM μέσω lgup. Πριν το κάνω όμως υπάρχει κάπου να βρω ακριβώς την έκδοση android που είχε το κινητό όταν το πήρα; Η διαδικασία με το lgup είναι ασφαλής; Xda βρίσκεις την εκδοση, η διαδικασία απόλυτα ασφαλής... 1000% Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanofski Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλησπέρα, Χθες πήρα το g4, πέρασα mm μέσω lg bridge.εννοείται θέλω root Αλλά διαβάζω δυσκολίες Γενικά στο xda.Ένα λινκ που έβαλε ένας φίλος κάπου είδα Για κάποιο auto root.είναι δοκιμασμένο;; Υπάρχει κάποια καλύτερη μέθοδος;; Το κινητό είναι branded Vodafone Στο κουτί αναγράφεται vfd2 Και είναι h815 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzon299 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πέρασα την ν6.0 και στην αρχή μου έβγαλε λίγα θεματάκια,όπως μου έσβησε τα πάντα από το viber και το έσβησα κ το ξαναπερασα.μου πέταγε όταν έκανα ρισταρτ την ένδειξη μιρορ λινκ απέτυχε.το σταμάτησε μετά από 4_5 ρισταρτ.είχε θέμα στην Ένωση που προσπάθησα να κάνω κάποιων επαφών,μου πέταγε ενδειξη..επαφές δεν λειτουργουν,και αυτό με τα από κάποια ρισταρτ έφτιαξε.από μπαταρία έχω προσέξει όντως σημαντική βελτίωση.το κινητό το λιώνω καθημερινά σε βίντεο και ίντερνετ.απλά...κρατάει πιο πολύ!πάλι στις 2 μέρες το φορτιζω απλά τώρα φτάνει η μπαταρία φουλ και τη δεύτερη μέρα...συνήθως απόγευμα της δεύτερης ήταν στο 10%. συνδέεται πιο γρήγορα στο wifi. Κλείνει πολυ πιο γρηγορα τις εφαρμογές,και τις ανοίγει κάποιες από αυτές ακόμα πιο γρήγορα.Επειδή το κινητό ήταν ήδη αρκετά γρήγορο,δεν μπορώ να πω ότι ξαφνικα έγινε κάτι το τόσο συνταρακτικό...αλλά ένας απαιτητικός χρήστης θα δει διαφορά.για ακόμα μια φορα,κ τελειώσω με αυτό,χαίρομαι για την επιλογή μου.το g4 είναι απλά ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό κινητό και θα το κρατήσω για πολύ καιρό ακόμα και ας μην πάρει άλλη αναβάθμιση.έβαλα και την θήκη με το κυκλακι,λίγο δύσχρηστο αλλά είναι τέλειο σαν σταντ για να βλέπεις βιντεάκι και έχει ωραία αίσθηση στο χέρι.αξίζει...ελπίζω να βοηθησα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σορυ...ξέχασα να πω και ισως είμαι λίγο υπερβολικός την μεγαλύτερη χαζομάρα που έκαναν,άλλαξαν το μενού των εφαρμογών....δεν ξερω, πολύ δύσχρηστο σαν λαβύρινθος.το προηγούμενο ήταν πιο κατανοητό για τους περισσότερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Κάποιος με προέλευση BAL έχει πάρει το update; Καλησπερα και εγω BAL εχω αλλα τίποτα ακομα αλλα το τηλέφωνο παει πολυ καλα και δεν με απασχολεί και πολυ το θεμα μετα από note 4 και galaxy s6 και αρκετα τηλέφωνα ακομα νομίζω οτι ειναι μακράν το ποιο πλήρες αυτη την στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 παιδια ξαναρωταω γιατι δε πηρα απαντηση. την αναβαθμιση να την περιμενω οτα? αν οχι τι πρεπει να κατεβασω για να την βαλω?αυριο περνω το κινητο και θελω το 1ο που να κανω να κανω την αναβαθμηση και μετα το στησιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 παιδια ξαναρωταω γιατι δε πηρα απαντηση. την αναβαθμιση να την περιμενω οτα? αν οχι τι πρεπει να κατεβασω για να την βαλω?αυριο περνω το κινητο και θελω το 1ο που να κανω να κανω την αναβαθμηση και μετα το στησιμο. Ναι φίλε έρχεται ΟΤΑ, σε άλλους νωρίτερα σε άλλους αργότερα αναλόγως το CSC. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ενημερωτικά η dual sim έκδοση H818P δεν έχει πάρει ακόμα ΜΜ αν και έχει κυκλοφορήσει για LGUP... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 παιδια ξαναρωταω γιατι δε πηρα απαντηση. την αναβαθμιση να την περιμενω οτα? αν οχι τι πρεπει να κατεβασω για να την βαλω?αυριο περνω το κινητο και θελω το 1ο που να κανω να κανω την αναβαθμηση και μετα το στησιμο. Xda θα πας στην ενότητα lg up για το πρόγραμμα κσι στην ενότητα με kdz 20b για το λογισμικό του τηλεφώνου. Απλή και ασφαλής διαδικασία Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Ενημερωτικά η dual sim έκδοση H818P δεν έχει πάρει ακόμα ΜΜ αν και έχει κυκλοφορήσει για LGUP... tsiglas...Ποια μπάντα λείπει και ποια εταιρεία την έχει ; το έχεις πρόχειρο ; Το Η818P είναι λίγο δυσεύρετο... Edited December 12, 2015 by Grgasteus Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ενημερωτικά η dual sim έκδοση H818P δεν έχει πάρει ακόμα ΜΜ αν και έχει κυκλοφορήσει για LGUP... Το H818P έχει πάρει επίσημα το update σε 2 χώρες , άρα είναι ζήτημα χρόνου για τους υπόλοιπες. Επισης συμβατή είναι και η έκδοση 6.0 του 818Ν η οποία μπορεί να περάστεί με LGUP στο 818P. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλημερα παιδια!!!Περασα και εγω με την σειρα μου την ΜΜ σημερα το πρωι!!!Σαν γραφικο περιβαλλον καμια διαφορα δεν εχει απο το λολι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 ρε παιδια στο hidden menu στη mm πως το βλεπουμε; εβαλα το γνωστο 277634#*# και δε λειτουργει... κ κατι αλλο μετα την αναβαθμιση ενα app του goal για livescores δε λειτουργει... γνωριζει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 ρε παιδια στο hidden menu στη mm πως το βλεπουμε; εβαλα το γνωστο 277634#*# και δε λειτουργει... κ κατι αλλο μετα την αναβαθμιση ενα app του goal για livescores δε λειτουργει... γνωριζει κανεις; Αν το είχες μεταφέρει στην sd δεν παίζει. Σβηστο και ξανά βάλτο Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts