TAZ_DEV Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ναι!!! Στην τελευταία genesys rom είναι και ενσωματωμένο :) Δεν θελω να ξεκλειδώσω bootloader οποτε θα περιμένω για να βγει σκετο ροοτ και xposed Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά αν θέλετε να έχετε καλύτερη μπαταρία βγάλτε τις άχρηστες εφαρμογές της γουγλε ! Μπορεί να το κάνει ο καθένας και χωρίς ρουτ ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά αν θέλετε να έχετε καλύτερη μπαταρία βγάλτε τις άχρηστες εφαρμογές της γουγλε ! Μπορεί να το κάνει ο καθένας και χωρίς ρουτ ! για δωσε πληροφοριες για τις εφαρμογες κ πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Με το viber τι γίνεται ? Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί ? Sms δεν ερχεται, ούτε ο τρόπος με το τηλέφωνο δουλεύει, λεει wrong password. Όχι τιποτα αλλο, εγώ τα ακούω και φταίει το lg Δουλεύει νομίζω κανονικά Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Με το viber τι γίνεται ? Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί ? Sms δεν ερχεται, ούτε ο τρόπος με το τηλέφωνο δουλεύει, λεει wrong password. Όχι τιποτα αλλο, εγώ τα ακούω και φταίει το lg Είναι πρόβλημα της εφαρμογής Αυτό Όχι της συσκευής. Αν δεις στα σχόλια κάτω από το viber θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδια παρελαβα κι εγω σημερα....:) Χωρα προελευσης μου γραφει BAL.Ποια ειναι αυτη; Ποια εφαρμογη κατεβαζω για να μου δωσει επακριβεις πληροφοριες της συσκευης; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδια παρελαβα κι εγω σημερα....:) Χωρα προελευσης μου γραφει BAL.Ποια ειναι αυτη; Ποια εφαρμογη κατεβαζω για να μου δωσει επακριβεις πληροφοριες της συσκευης; Lg phone from... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδια παρελαβα κι εγω σημερα....:) Χωρα προελευσης μου γραφει BAL.Ποια ειναι αυτη; Ποια εφαρμογη κατεβαζω για να μου δωσει επακριβεις πληροφοριες της συσκευης; Bal είναι χώρες βαλτικης Lg phone from... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Χειρότερη μπαταρία και εδώ με marshmallow. Την έχω Τρίτη ημέρα. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Για ρίξε μια ματιά στο Dropbox... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) παιδια καμια θηκη που να φοριεται με το δερματινο καπακι μπορειτε να προτεινεται; Αξιζει ή καλυτερα σκετο με αυτο;Φθειρεται ευκολα το δερμα; Μηπως σκετο υπαρχει κινδυνος να γρατζουνιστει το γυαλι της καμερας ή δεν εφαπτεται με τις επιφανειες που το ακουμπας λογω κυρτοτητας της συσκευης...; Edited December 2, 2015 by andktrip Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 παιδια καμια θηκη που να φοριεται με το δερματινο καπακι μπορειτε να προτεινεται; Αξιζει ή καλυτερα σκετο με αυτο;Φθειρεται ευκολα το δερμα; Μηπως σκετο υπαρχει κινδυνος να γρατζουνιστει το γυαλι της καμερας ή δεν εφαπτεται με τις επιφανειες που το ακουμπας λογω κυρτοτητας της συσκευης...; Tempered glass... Μόνο Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Οσοι εχετε θεμα με τη μπαταρια σας στην Μ κανατε απλα αναβαθμιση;; Καντε ενα κοπο και καντε επαναφορα εργοστασιακων..(χανονται τα παντα) Το τηλεφωνο θα πηγαινει γρηγοροτερα απο ποτε και η μπαταρια επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 για δωσε πληροφοριες για τις εφαρμογες κ πως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Με το viber τι γίνεται ? Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί ? Sms δεν ερχεται, ούτε ο τρόπος με το τηλέφωνο δουλεύει, λεει wrong password. Όχι τιποτα αλλο, εγώ τα ακούω και φταίει το lg Εγω με v20b και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Tempered glass... Μόνο Tempered glass για την κάμερα που ρωτάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Η άχρηστη... πληροφορία της ημέρας. "Αν έχετε Turbo-X τηλεόραση, και θέλετε να δουλέψετε την stock εφαρμογή, βάλτε τηλεόραση VESTEL." Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Tempered glass για την κάμερα που ρωτάει; Νομίζω ότι δεν χρειάζεται γιατί οποία θήκη και να πάρεις το τζάμι είναι εκτεθειμενο Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Έλα, ήρθε και σε εμάς τα γαλλικά τηλεφωνάκια το update guys! Edited December 2, 2015 by petpapoy Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koronis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Έλα, ήρθε και σε εμάς τα γαλλικά τηλεφωνάκια το update guys! Φιλε καλησπερα.Μπορεις να μας πεις ποια εκδοση ηρθε στα γαλλικα ?? Η 20Α η 20Β ποια σου δινει το lg bridge?? Εμενα ειναι γαλλικο και φοραω την 20Β (την ειχα κατεβασει απο τους xda). Με το lg brige την περασες σωστα ?? ;) Edited December 2, 2015 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Φιλε καλησπερα.Μπορεις να μας πεις ποια εκδοση ηρθε στα γαλλικα ?? Η 20Α η 20Β ποια σου δινει το lg bridge?? Εμενα ειναι γαλλικο και φοραω την 20Β (την ειχα κατεβασει απο τους xda). Με το lg brige την περασες σωστα ?? ;) 20a. Ναι, με το LG Bridge την πέρασα. Αν θυμάμαι καλά, ήταν 1,5GB. https://www.dropbox.com/s/jtwvnoykh5epm8e/LG%20G4%20FRA.PNG?dl=0 Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Kαι εμενα με το lg bridge η 20a κατεβηκε. (κινητο ρουμανιας) Τι διαφορες εχει η 20b βρε παιδια.? Θα μας ερθει και εμας καποια στιγμη μεσω lg bridge. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 20a. Ναι, με το LG Bridge την πέρασα. Αν θυμάμαι καλά, ήταν 1,5GB. https://www.dropbox.com/s/jtwvnoykh5epm8e/LG%20G4%20FRA.PNG?dl=0 Kαι εμενα με το lg bridge η 20a κατεβηκε. (κινητο ρουμανιας) Τι διαφορες εχει η 20b βρε παιδια.? Θα μας ερθει και εμας καποια στιγμη μεσω lg bridge. ? Αυτην απορια εχω και εγω.Τι διαφορες εχουν...?? Απο την μια λεω να βαλω την 20Α να ειμαι με την ρομ της χωρας του κινητου μου αλλα δεν ξερω αν θα κανω καλα..!! Ξερει κανεις τελικα να μας πει τι παιζει με της διαφορες της 20Α με την 20Β??Καποιος ειχε πει στο φορουμ οτι η 20Α ηταν δοκιμαστικη της πολωνιας και οτι η κανονικη ειναι η 20Β αλλα μαλλον αυτο δεν παιζει γιατι οτι lg bridge δινει την 20Α... :wacko: Μπερδεμα...:ninja: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδια εχω την εντύπωση οτι η 20Α που πηρατε εσείς ειναι η 20Β της Πολωνιας..Για πειτε εσεις με 20Α οι ηχοι κλησεις,ειδοποιήσεων κλπ ειναι σημαντικα χαμηλοτεροι σε σχεση με lollipop;; Στην πρωτη Πολωνικη Α ηταν αισθητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts