Ilias83 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα. Σήμερα συνέδεσα το κινητό με τον υπολογιστή και έγινε η αναβάθμιση κανονικά από το LG Bridge. Βλέπω έκδοση λογισμικού V20a-262-02. Το κινητό από όταν το πήρα κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό μου δείχνει το σήμα της Vodafone, καθώς επίσης έχει και μια εφαρμογή για Update της Vodafone που απλά δεν λειτουργεί αφού έχω άλλον πάροχο. 1. Υπάρχει και νεότερη έκδοση; 2. Μπορώ να βρώ για ποιά αγορά προοριζόταν το κινητό καθώς και άλλες τέτοιες πληροφορίες; 3. Πως ξεφορτώνομαι τα περί Vodafone; Παράθεση No one told you when to run, you missed the starting gun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπέρα. Σήμερα συνέδεσα το κινητό με τον υπολογιστή και έγινε η αναβάθμιση κανονικά από το LG Bridge. Βλέπω έκδοση λογισμικού V20a-262-02. Το κινητό από όταν το πήρα κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό μου δείχνει το σήμα της Vodafone, καθώς επίσης έχει και μια εφαρμογή για Update της Vodafone που απλά δεν λειτουργεί αφού έχω άλλον πάροχο. 1. Υπάρχει και νεότερη έκδοση; 2. Μπορώ να βρώ για ποιά αγορά προοριζόταν το κινητό καθώς και άλλες τέτοιες πληροφορίες; 3. Πως ξεφορτώνομαι τα περί Vodafone; 2) Κατέβασε το LG Phone Info από το Play Store, θα σου έχει όλες τις πληροφορίες της συσκευής 3) Μπορείς να ψάξεις για κάποια unbraded marshmallow και να φλασάρεις. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Όποιος έχει όρεξη ας κάνει ενα τεστ να βαλει στην κάμερα 50 iso και shattering speed κάτω απο 8 ας πούμε 15 και να βγάλει Φωτογραφία σε απόλυτο σκοτάδι αν βαριέστε βάλτε το δάχτυλο στο φακό..Εγώ έχω ενα κόκκινο πιχελ να το πω στο ιδιο σημείο και ενα άσπρο στην Φωτογραφία οχι στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Με το lgup για την 20b βάζω το τηλέφωνο σε download mode ή κ ανοιχτο όπως ειναι ξεκινά το update..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ανοικτό όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Με το lgup για την 20b βάζω το τηλέφωνο σε download mode ή κ ανοιχτο όπως ειναι ξεκινά το update..?? Όπως είσαι...τίποτα δεν χρειάζεται...Αλλά ανοιχτό Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ανοικτό όπως είναι. thankss man..!!θα το περιποιηθω το απογευμα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Καλημέρα. Γίνεται (χωρίς 3rd party εφαρμογή), στην κλήση, να έχει μεγάλη φωτογραφία του καλούντος και όχι το κυκλάκι? Δοκίμασα τις εφαρμογές από το playstore αλλά έχουν Bugs. Edited December 2, 2015 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλημέρα. Γίνεται (χωρίς 3rd party εφαρμογή), στην κλήση, να έχει μεγάλη φωτογραφία του καλούντος και όχι το κυκλάκι? Δοκίμασα τις εφαρμογές από το playstore αλλά έχουν Bugs. Αν έχεις περασμένο xposed κάνε λίγη υπομονή. Από μέρα σε μέρα βγαίνει η αναβάθμιση του g4 Tweaks box και θα μπορείς από εκεί. Εκτός αν είσαι σε Lollipop μπορείς να το κάνεις από τώρα. Χωρίς εφαρμογή δεν νομίζω πως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλημερα.Να ρωτησω κατι παιδια μιας και περιμενω την συσκευη επειδη δεν πολυξερω απο αυτα. Οταν μου ερθει ενημερωση ΟΤΑ για marshmallow με το καλο να την κανω γιατι δεν εχω καταλαβει,επειδη λετε κατι για LG Bridge κλπ...δεν ξερω τι ειναι αυτο. Ας μπει καποιος στον κοπο παρακαλω να μου εξηγησει. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλημερα.Να ρωτησω κατι παιδια μιας και περιμενω την συσκευη επειδη δεν πολυξερω απο αυτα. Οταν μου ερθει ενημερωση ΟΤΑ για marshmallow με το καλο να την κανω γιατι δεν εχω καταλαβει,επειδη λετε κατι για LG Bridge κλπ...δεν ξερω τι ειναι αυτο. Ας μπει καποιος στον κοπο παρακαλω να μου εξηγησει. Ευχαριστω εκ των προτερων To LG Bridge είναι ενα νέο, ελαφρύ λογισμικό που λειτουργεί με το LG G4 και μεταγενέστερα μοντέλα ... Οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ του ειναι οι εξης: - Αναβάθμιση λογισμικού της συσκευής σας. - Αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων σε Η/Υ και επαναφορά αυτών από pc - Συνδεση USB χωρίς καλώδιο Μπορεις να το κατεβασεις απο εδω http://18d5a.wpc.azureedge.net/8018D5A/tool/dn/downloader.dev?fileKey=PWZO7A26B9UW Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν με αλλαγή οθόνης, αλλάζει μαζί και το γυαλί της οθόνης και το πλαίσιο γύρω γύρω που είναι σαν αλουμίνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 To LG Bridge είναι ενα νέο, ελαφρύ λογισμικό που λειτουργεί με το LG G4 και μεταγενέστερα μοντέλα ... Οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ του ειναι οι εξης: - Αναβάθμιση λογισμικού της συσκευής σας. - Αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων σε Η/Υ και επαναφορά αυτών από pc - Συνδεση USB χωρίς καλώδιο Μπορεις να το κατεβασεις απο εδω http://18d5a.wpc.azureedge.net/8018D5A/tool/dn/downloader.dev?fileKey=PWZO7A26B9UW Ευχαριστω..! Δηλαδη πριν κανω ΟΤΑ να το κανω μεσω Lg Bridge?Δεν μπορω να το κανω μεσω του λογισμικου που φερει ηδη το κινητο; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 1)Το s6 είναι τελείως διαφορετικό σαν κινητό εμφανισιακά 2)Έχει μάλλον καλύτερη από την εκπληκτική κάμερα του G4! Το γράφω ξανά εδώ και προκαλώ τον οποιοδήποτε μιας και εγώ έχω το LG G4 και ο αδερφός μου το Samsung Galaxy S6. TO LG G4 ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S6 Και μάλλον έχει την καλύτερη κάμερα της αγοράς αυτή τη στιγμή. Οι φωτογραφίες του G4 είναι πιο sharp και έχουν καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων. Mάλιστα και στο σκοτάδι έχει πιο δυνατό flash το G4 γιατί είναι διπλό LED true tone ενώ του S6 είναι μονό. Aς γίνει sticky στην 1η σελίδα για να το βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές. το G4 δεν έχει διπλό flash ! το πορτοκαλί ακριβώς κάτω από το flash είναι ο color spectrum sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές. το G4 δεν έχει διπλό flash ! το πορτοκαλί ακριβώς κάτω από το flash είναι ο color spectrum sensor. Λάθος μου. Είναι πάντως πιο δυνατό και το flash του έναντι του S6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Φίλε μου το κινητό αυτό είναι το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει που εχει στο manual 30sec sutter speed ! Όποτε με ένα σταθερό χέρι είσαι τέλεια ! Με καμία κυβέρνηση. Μονο με τριποδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Αν έχεις περασμένο xposed κάνε λίγη υπομονή. Από μέρα σε μέρα βγαίνει η αναβάθμιση του g4 Tweaks box και θα μπορείς από εκεί. Εκτός αν είσαι σε Lollipop μπορείς να το κάνεις από τώρα. Χωρίς εφαρμογή δεν νομίζω πως γίνεται. Υπάρχει xposed για marshmallow;; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Το γράφω ξανά εδώ και προκαλώ τον οποιοδήποτε μιας και εγώ έχω το LG G4 και ο αδερφός μου το Samsung Galaxy S6. TO LG G4 ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S6 Και μάλλον έχει την καλύτερη κάμερα της αγοράς αυτή τη στιγμή. Οι φωτογραφίες του G4 είναι πιο sharp και έχουν καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων. Mάλιστα και στο σκοτάδι έχει πιο δυνατό flash το G4 γιατί είναι διπλό LED true tone ενώ του S6 είναι μονό. Aς γίνει sticky στην 1η σελίδα για να το βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι. Σαφως. Οποιος θελει μπορει να μεταβει στο νημα "ποιο κινητο βγαζει τις καλυτερες φωτο". Εκει μπορει να δει και δειγματα. Το s6 τα παει ισαξια και σε μερικες περιπτωσεις ελαφρως καλυτερα σε ημερησιες απο το g4. Οταν ομως μιλαμε για indoor και νυχτερινες εκει η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη υπερ του g4. Αν λαβουμε υποψιν και τις ρυθμισεις manual που διαθετει, ειναι η πιο ολοκληρωμενη καμερα αυτη την στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Υπάρχει xposed για marshmallow;; Ναι!!! Στην τελευταία genesys rom είναι και ενσωματωμένο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 μετα την αναβαθμιση η μπαταρια εγινε χειροτερη σε μενα!!! :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 μετα την αναβαθμιση η μπαταρια εγινε χειροτερη σε μενα!!! :mad::mad::mad: Άστο κάνα δυο μέρες και θα δεις ότι έγινε πολύ καλύτερη Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Με το viber τι γίνεται ? Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί ? Sms δεν ερχεται, ούτε ο τρόπος με το τηλέφωνο δουλεύει, λεει wrong password. Όχι τιποτα αλλο, εγώ τα ακούω και φταίει το lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Με καμία κυβέρνηση. Μονο με τριποδάκι. Προφανώς σε τέτοια s speed δεν το κρατάς με το χέρι ! Το στηρίζεις κάπου ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ή μπαταρία μου έκανε κάτι κουλά σήμερα. Το πρωί ξύπνησα και το έβγαλα από τη φόρτιση. Από τις 8:30 μέχρι τις 12:00 είχε φάει 5℅. Επιπλέον πρίν λίγο είχα 75% και μέχρι να φάω έπεσε στο 65%, ούτε 10 λεπτά αναμονή. Την στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα από 60% έχει πέσει σε 58. Δεν θέλω να κάνω reset, παίζει άλλη λύση; Με Marshmallow είμαι, περασμένη από up Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts