Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν σας ειπα και το άλλο. μου δίνει τα χαρτιά η κοπέλα. γραφει το κόστος και λέει ότι χρειάζεται και μπαταρία της οποίας η αξία είναι 20 ευρώ.

Λέω α να πάρω μια μπαταρία. ΜΟυ λέει δώστε μου πίσω το χαρτί. Της το δίνω και λέω πείτε μου και το κόστος της μπαταρίας. Και μου λέει 22 ευρώ. Μέσα σ ενα λεπτό ανέβηκε η τιμή 10%. ΦΥΣΙΚΑ και δεν πήρα.

Εμένα πάντως μου άλλαξαν οθόνη και πλακέτα χωρίς πολλά πολλά και στα 2 που πήγα .το ένα ελληνικο 505 και το άλλο Πορτογαλία 602

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Διέγραψα καταλάθος μία από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχω βγάλει. Την έχω σώσει ως φόντο στην οθόνη κλειδώματος. Γνωρίζει κανείς που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες της οθόνης κλειδώματος ώστε να την πάρω από εκεί;

Δεν σας ειπα και το άλλο. μου δίνει τα χαρτιά η κοπέλα. γραφει το κόστος και λέει ότι χρειάζεται και μπαταρία της οποίας η αξία είναι 20 ευρώ.

Λέω α να πάρω μια μπαταρία. ΜΟυ λέει δώστε μου πίσω το χαρτί. Της το δίνω και λέω πείτε μου και το κόστος της μπαταρίας. Και μου λέει 22 ευρώ. Μέσα σ ενα λεπτό ανέβηκε η τιμή 10%. ΦΥΣΙΚΑ και δεν πήρα.

Λάθος έκανε την πρώτη φορά, είχα πάρει κι εγώ μπαταρία και την πλήρωσα 22€ με έξτρα τα έξοδα αποστολής.

Λάθος έκανε την πρώτη φορά, είχα πάρει κι εγώ μπαταρία και την πλήρωσα 22€ με έξτρα τα έξοδα αποστολής.

αξίζει να πάρω μπαταρία? κάπου είχα διαβάσει ότι είναι προβληματικές.

Αν έχεις bootloop και σου ζητούν 350€ για να το φτιάξουν, τι να την κάνεις την μπαταρία;

Δεν έχω bootloop. Κάποιες φορές κολλάει το κινητό και κάποιες άλλες δεν πιάνει καλά το touch. Βέβαια τώρα του πέρασα την 7 και είναι πολύ πιο γρήγορο.

Βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Διέγραψα καταλάθος μία από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχω βγάλει. Την έχω σώσει ως φόντο στην οθόνη κλειδώματος. Γνωρίζει κανείς που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες της οθόνης κλειδώματος ώστε να την πάρω από εκεί;

Ελπίζω να βγάλεις άκρη.

https://android.stackexchange.com/questions/59295/lock-screen-wallpaper-location

Μου κρατάει περισσότερο από την αρχική αλλά μην φανταστείς τρελές διαφορές.

Όχι ότι μου είναι μεγάλη ανάγκη αλλά έτσι για το ****το: είχα ένα xiaomi, και δε δούλευε το superzoom στο ινστα..πήρα το LG και πάλι τα ίδια..Έχω δοκιμάσει τα πάντα..γνωρίζει κανείς;

Παιδια επειδη η τιμη του εχει ικανοποιητικα και λεω να το ξαναπαρω. Ειχα ελληνικο πριν 2 χρονια ουτε ξαφνικο θανατο ουτε τιποτα, ομως λετε για καποιες εκδοσεις που δεν βγαζουν μπουτλουπ κλπ και επειδη θα το παρω απο σκρουτζομαγαζο τι να κοιταξω; :)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδια επειδη η τιμη του εχει ικανοποιητικα και λεω να το ξαναπαρω. Ειχα ελληνικο πριν 2 χρονια ουτε ξαφνικο θανατο ουτε τιποτα, ομως λετε για καποιες εκδοσεις που δεν βγαζουν μπουτλουπ κλπ και επειδη θα το παρω απο σκρουτζομαγαζο τι να κοιταξω; :)

Πεθαμενο τηλεφωνο ρε συ, δεν αξιζει να το παρεις.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο στο λεω σαν κατοχος του G4, αλλα εγω το πηρα 2.5 χρονια πριν.Δεν αξιζει.Εν ετη 2018, το να παρεις κινητο με android 6 ειναι αμαρτια..

Πεθαμενο τηλεφωνο ρε συ, δεν αξιζει να το παρεις.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο στο λεω σαν κατοχος του G4, αλλα εγω το πηρα 2.5 χρονια πριν.Δεν αξιζει.Εν ετη 2018, το να παρεις κινητο με android 6 ειναι αμαρτια..

Δεν εχω τετοια θεματα ειμαι πολυ απλος χρηστης σερφαρισμα τιουμπ τηλεφωνα φωτο βιντεο, δεν εχω εκτος απο βαϊμπερ τιποτα αλλο ηθελα να παρω το β10 που ειναι τρελα αλλα με το ζορι μαζευω τα 220 μιλαω μονο για καινουργιο. Εγω με κανενα lg δεν ειχα θεμα αλλα εχω τρομαξει με αυτα που διαβαζω. :)

Δεν αξίζει .-

Ένα κινητό χωρίς ενημερώσεις ασφαλείας, με beta έκδοση του android 7.0 (ούτε καν 7.1) και χωρίς να είναι βέβαιο ότι δεν θα σου μείνει στο χέρι. Και εγώ το έχω ακόμη, έχει εξαιρετική κάμερα, καλή απόκριση overall, αλλά το ίδιας τιμής xiaomi mi max 2 κάνει τα πάντα στον μισό χρόνο κυριολεκτικά, και δεν είναι καν high end. Μόνο σε κάμερα υστερεί.

Edited by tommybertsen

Δεν εχω τετοια θεματα ειμαι πολυ απλος χρηστης σερφαρισμα τιουμπ τηλεφωνα φωτο βιντεο, δεν εχω εκτος απο βαϊμπερ τιποτα αλλο ηθελα να παρω το β10 που ειναι τρελα αλλα με το ζορι μαζευω τα 220 μιλαω μονο για καινουργιο. Εγω με κανενα lg δεν ειχα θεμα αλλα εχω τρομαξει με αυτα που διαβαζω. :)

Το ότι είσαι απλός χρήστης, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας σε ένα κινητό που κλείνει 3 χρόνια σε 3 μήνες όμως :) Και εγώ το ίδιο απλός χρήστης είμαι, και πιο απλός μη σου πω. Για αυτό το λόγο πήρα το mimax2 που ξεχνάω να το φορτίσω :p Δεν είναι απλά για όλους (λόγω μεγέθους κυρίως). Στα 200€ έχει καλύτερες επιλογές. Το V10 επίσης είναι παλιό και με παρόμοια προβλήματα. Καλά κινητά και τα 2 αλλά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να τα πάρεις καινούρια.

sorry για το διπλοπόστ, νόμιζα θα γίνουν merge. Αν θέλει κάποιος ας τα κάνει

Edited by tommybertsen

Αν εισαι συνειδητοποιημενος οτι μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να σου σβησει (πολυ μεγαλες πιθανοτητες) και αν στο καλυψουν στην εγγυηση, το παιρνεις...:)

Υπαρχουν ομως πολυ πιο αξιοπιστες επιλογες στις μερες μας!

Κοιταξε, το 80% που παιρνει τηλεφωνο απλοι χρηστες ειναι ,κακα τα ψεματα ..

Το θεμα ειναι πως οταν παιρνεις ενα smartphone ευνοειται πως ειναι πιο σωστο να εχεις τα τελευταια patch ασφαλειας,οποιαδηποτε στιγμη μπορει να φανουν χρησιμα.. Νομιζω ειναι τσαμπα λεφτα ενα g4 αυτη τι στιγμη...

Κοιταξε, το 80% που παιρνει τηλεφωνο απλοι χρηστες ειναι ,κακα τα ψεματα ..

Το θεμα ειναι πως οταν παιρνεις ενα smartphone ευνοειται πως ειναι πιο σωστο να εχεις τα τελευταια patch ασφαλειας,οποιαδηποτε στιγμη μπορει να φανουν χρησιμα.. Νομιζω ειναι τσαμπα λεφτα ενα g4 αυτη τι στιγμη...

Το πατσ ασφαλειας τι ειναι δηλαδη.;

Το πατσ ασφαλειας τι ειναι δηλαδη.;

Ειναι κομματι των ενημερωσεων που αφορα τα κενα ασφαλειας του android...δεδομενου οτι εχεις patch ιουλιου του 2016 - για την περιπτωση του G4-, οποιοδηποτε κενο ασφαλειας εχει βρεθει απο κει και περα, το κινητο σου θα ειναι ευαλωτο σ αυτα...ενταξει δεν καηκε και ο κοσμος ολοι εδω μεσα ετσι ειμαστε , αλλα εφοσον θα κανεις την αγορα τωρα , ειναι ασκοπο και λαθος να κανεις αυτη την επιλογη.

Επί της ουσίας μόνο στην παλιά έκδοση android και στην μπαταρία υστερεί. Εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω βρει άξιο αντικαταστάτη παρά μόνο το g5, από εκεί και πέρα όλα κάπου έχουν ελλείψεις ή σε κάτι σημαντικό θα υστερούν(π.χ. κάμερα). Bootloop αν το τηλέφωνο είναι νεότερο από 603 έκδοση μην σε φοβίζει, έχει λυθεί προ πολλού το πρόβλημα.

Ειναι κομματι των ενημερωσεων που αφορα τα κενα ασφαλειας του android...δεδομενου οτι εχεις patch ιουλιου του 2016 - για την περιπτωση του G4-, οποιοδηποτε κενο ασφαλειας εχει βρεθει απο κει και περα, το κινητο σου θα ειναι ευαλωτο σ αυτα...ενταξει δεν καηκε και ο κοσμος ολοι εδω μεσα ετσι ειμαστε , αλλα εφοσον θα κανεις την αγορα τωρα , ειναι ασκοπο και λαθος να κανεις αυτη την επιλογη.

Ναι σε τι θα ειναι ευαλωτο δηλαδη σε ιους; Σορυ που δεν το αφομοιωνω ευκολα αλλα δετοχω. :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επί της ουσίας μόνο στην παλιά έκδοση android και στην μπαταρία υστερεί. Εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω βρει άξιο αντικαταστάτη παρά μόνο το g5, από εκεί και πέρα όλα κάπου έχουν ελλείψεις ή σε κάτι σημαντικό θα υστερούν(π.χ. κάμερα). Bootloop αν το τηλέφωνο είναι νεότερο από 603 έκδοση μην σε φοβίζει, έχει λυθεί προ πολλού το πρόβλημα.

Για την μπαταρια το γνωριζω οσο για την εκδοση αντροϊντ ουτε που με νοιαζει εδω εχω 4.2.2 στο g2 και κανω μια χαρά τη δουλεια μου. :)

Απ ότι έχω καταλάβει σου αρέσουν τα lg και λογικά το επιλέγεις για την εξαιρετική κάμερα του το g4. Στο σπίτι υπάρχουν s7 edge, s8 plus & g4. Πέρα ότι ξεχωρίζει με το πίσω όμορφο (υποκειμενικό)καπάκι του το θεωρώ καλό κινητό ακόμα και σήμερα και λογικό είναι αφού πρόκειται για ναυαρχίδα. Όμως υστερεί (σε άλλα σημεία πολύ σε άλλα λιγότερο) με τα δυο κορυφαία Samsung που προανέφερα. Αν θες να το χεις να το χαίρεσαι να το βλέπεις ΟΚ! Συγκριτικά όμως συμπεριφέρεται όπως τα σημερινά καλά midrange κινητά και θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω για αυτά που σου έγραψαν.

Από θέμα κάμερας...εννοειται ότι παραμένει εξαιρετική πρόταση και υπερέχει από την σημερινή μεσαία κατηγορία και στέκεται στα ίσα με μπόλικες τωρινές ακριβές συσκευές. Σε σχέση με g2 δεν τίθεται θέμα σύγκρισης στον τομέα των καμερών.

Konakis.

Απ ότι έχω καταλάβει σου αρέσουν τα lg και λογικά το επιλέγεις για την εξαιρετική κάμερα του το g4. Στο σπίτι υπάρχουν s7 edge, s8 plus & g4. Πέρα ότι ξεχωρίζει με το πίσω όμορφο (υποκειμενικό)καπάκι του το θεωρώ καλό κινητό ακόμα και σήμερα και λογικό είναι αφού πρόκειται για ναυαρχίδα. Όμως υστερεί (σε άλλα σημεία πολύ σε άλλα λιγότερο) με τα δυο κορυφαία Samsung που προανέφερα. Αν θες να το χεις να το χαίρεσαι να το βλέπεις ΟΚ! Συγκριτικά όμως συμπεριφέρεται όπως τα σημερινά καλά midrange κινητά και θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω για αυτά που σου έγραψαν.

Από θέμα κάμερας...εννοειται ότι παραμένει εξαιρετική πρόταση και υπερέχει από την σημερινή μεσαία κατηγορία και στέκεται στα ίσα με μπόλικες τωρινές ακριβές συσκευές. Σε σχέση με g2 δεν τίθεται θέμα σύγκρισης στον τομέα των καμερών.

Mα ναι βέβαια για την καμερα κυριως, αλλά και επι μέρους λειτουργιες μια χαρα δουλευουν οπως μου αρεσει και το γιου ι; της lg και ποτε μα ποτέ κανενα lg δε μου εβγαλε τιποτα lg g2, lg g3, lg g4, lg gflex2, lg v10 ααααχ αυτο το δεκάρι τσαμπα πηγε. Τες πα ημουν σαμσουνακιας πριν και γενικά εχω ολες τις μαρκες σχεδον κατα καιρούς αλλα για μενα σαν τα lg δεν έχει. :lol::lol:

... και γενικά εχω ολες τις μαρκες σχεδον κατα καιρούς αλλα για μενα σαν τα lg δεν έχει. :lol::lol:

Να αλλάξεις χάπια.... αυτά σε επηρεάζουν... χαχαχαχα!!!

Η συσκευή είναι πολύ καλή. Κορυφαία για μένα. Απλά είναι παρατημένη. Εάν δεν σε πειράζει αυτό τότε θα είσαι κομπλέ.

Α! Και εξαρτάται με πόσα χρήματα την βρήκες, σε τι κατάσταση είναι, εάν καλύπτεται από εγγύηση και τι σειρά είναι.

Καλημέρα σε όλους!!!

from my Mi5s

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Να αλλάξεις χάπια.... αυτά σε επηρεάζουν... χαχαχαχα!!!

Η συσκευή είναι πολύ καλή. Κορυφαία για μένα. Απλά είναι παρατημένη. Εάν δεν σε πειράζει αυτό τότε θα είσαι κομπλέ.

Α! Και εξαρτάται με πόσα χρήματα την βρήκες, σε τι κατάσταση είναι, εάν καλύπτεται από εγγύηση και τι σειρά είναι.

Καλημέρα σε όλους!!!

from my Mi5s

Καινουργια δε παιρνω ποτέ μεταχειρισμενη γιατι δε ξερω τι χρηση και πειραματα εχει κανει αλλος στην συσκευη. Εγω οπως την βγαζω απο το κουτι ετσι και την αφηνω με ενημερωσεις βεβαια μαμισιες και οτα..

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4