saxoman85 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Τελικά μόλις την πέρασα!! Επαναφορά εργοστασιακών και στήσιμο από την αρχή. :happy: Μόλις είχα ενημέρωση ότι θα χρειαστεί αλλαγή οθόνης και προς έκπληξη μου είπανε ότι δεν το έχουν το ανταλλακτικό και θα αργήσει η διαδικασία..Καλά δεν έχουν οθόνες; Μάλλον πρέπει να έχουν λίγα ανταλλακτικά.. Και σε οθόνες και σε πλακέτες. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να το πάρεις γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Εστρωσε μετα απο επαναφορα ρυθμισεων η εκανες και hard ρεσετ?Εγω την περασα μεσω lg up upgrade....οχι το διπλα που γραφει τι πρεπει τωρα απο το μενου μεσα εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα hard reset?η πρωτα hard ρεσετ και μετα να περασω την ρομ απο πανω? Εμένα η μπαταρία είναι κοινώς για πέταμα. Δεν έστρωσε καθόλου. Καταναλώνεται 1% ανά 30-50 sec έχοντας ανοιχτή την οθόνη και κάνοντας οτιδήποτε. Μόλις είχα ενημέρωση ότι θα χρειαστεί αλλαγή οθόνης και προς έκπληξη μου είπανε ότι δεν το έχουν το ανταλλακτικό και θα αργήσει η διαδικασία..Καλά δεν έχουν οθόνες; Μιας και το κινητό κοντεύει να κλείσει 3 χρόνια, μου φαίνεται λογικό να υπάρχει έλλειψη στα ανταλλακτικά :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Παιδιά τελικά το έφτιαξαν, δεν ξέρω πώς αλλά έφτασε 100% η διαδικασία.. Ερώτηση: Θέλω να του βάλω την nougat όσο πιο καθαρά γίνεται..μπορώ να κάνω refurbish αντί για upgrade στο lgup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Παιδιά τελικά το έφτιαξαν, δεν ξέρω πώς αλλά έφτασε 100% η διαδικασία.. Ερώτηση: Θέλω να του βάλω την nougat όσο πιο καθαρά γίνεται..μπορώ να κάνω refurbish αντί για upgrade στο lgup? Όχι... Refurbish κάνεις (απ'όσο ξέρω) για να πας σε προηγούμενη έκδοση. Επίσης, δεν υπάρχει καθαρά και ακάθαρτα. Αρουτάριστος και κλειδωμένος είσαι, απλό upgrade κάνεις, δεν βάζεις custom rom. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Refurbish πατα και θα σου διαγραψει τα παντα απο τη συσκευη και θα περασει την 7 ετσι το εκανα κι εγω χωρις επαναφορα ρυθμισεων χωρις τιποτα.. ετσι ειναι το (clean install) ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Refurbish πατα και θα σου διαγραψει τα παντα απο τη συσκευη και θα περασει την 7 ετσι το εκανα κι εγω χωρις επαναφορα ρυθμισεων χωρις τιποτα.. ετσι ειναι το (clean install) ;);) Αν κάνεις upgrade δεν είναι το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Αν κάνεις upgrade δεν είναι το ίδιο? Οχι σου κραταει τα παλια σου αρχεια, εφαρμογες κλπ. Upgrade εκανα εγω και ολα πανε αριστα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Οχι σου κραταει τα παλια σου αρχεια, εφαρμογες κλπ. Upgrade εκανα εγω και ολα πανε αριστα :rolleyes: Αχα. Δεν το ήξερα.. Και γω Upgrade έκανα. Με καινούργια πλακέτα, με το παρέλαβα από Procordia πέρασα τη Nougat και όλα κομπλέ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Μόλις το παρέλαβα παιδιά λάμπει..ότι πιο ωραίο έχω πιάσει μετά το σέρβις.. Οπότε να μην την περάσω με refurbish? Θα ήθελα να μπει clean install, λέω να το επιχειρήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) Μόλις το παρέλαβα παιδιά λάμπει..ότι πιο ωραίο έχω πιάσει μετά το σέρβις.. Οπότε να μην την περάσω με refurbish? Θα ήθελα να μπει clean install, λέω να το επιχειρήσω.. Αλλαξαν και πλαίσιο τελικα? TO DO A FULL WIPE AND INSTALL MM - Open the LGUP on your computer. FILE PATH point it towards the MM KDZ. IMPORTANT!!!!!!! shut down LGUP! Now open LGUP again - you will notice that the MM KDZ will still be showing in the FILE PATH section. Select REFURBISH and make sure BIN file is ticked. Press Start. Make cup of tea and be patient. Ειναι ξεκάθαρο στο φορουμ με το lgup νημα... Edited January 26, 2018 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Αλλαξαν και πλαίσιο τελικα? TO DO A FULL WIPE AND INSTALL MM - Open the LGUP on your computer. FILE PATH point it towards the MM KDZ. IMPORTANT!!!!!!! shut down LGUP! Now open LGUP again - you will notice that the MM KDZ will still be showing in the FILE PATH section. Select REFURBISH and make sure BIN file is ticked. Press Start. Make cup of tea and be patient. Ειναι ξεκάθαρο στο φορουμ με το lgup νημα... ξεκαθαρο απλα μιλαει για marshmallow. Εγώ στο δικο μου μυαλό πιστεύω θα ισχύει κανονικά και σε Nougat οπότε θα προχωρήσω με refurbish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 ξεκαθαρο απλα μιλαει για marshmallow. Εγώ στο δικο μου μυαλό πιστεύω θα ισχύει κανονικά και σε Nougat οπότε θα προχωρήσω με refurbish το ιδιο πραγμα ειναι απλα αλλαζει η ρομ....τελικα δεν μου ειπες αλλαξαν μεταλλικο πλαισιο το τηλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 το ιδιο πραγμα ειναι απλα αλλαζει η ρομ....τελικα δεν μου ειπες αλλαξαν μεταλλικο πλαισιο το τηλ? Παντα αλλαζουν το πλαισιο σε αλλαγη οθονης στο G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παντα αλλαζουν το πλαισιο σε αλλαγη οθονης στο G4. σοβαρα???δεν το ηξερα παει πακετο σαν ανταλλακτικό με την οθονη ???η το κανουν απο καλη καρδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 σοβαρα???δεν το ηξερα παει πακετο σαν ανταλλακτικό με την οθονη ???η το κανουν απο καλη καρδια? Ακριβως,παει πακετο.Ετσι ειναι η κατασκευη του G4 και το σασι με την οθονη πανε μαζι. Για να αλλαχτει μονο η οθονη θελει πιστολακια και κολλες που δεν ειναι οτι καλυτερο το τελικο αποτελεσμα, θελει να γινει πολυ καλη δουλεια ασχετα που δεν νομιζω να τους συνεφερε κι ολας να γινεται ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καμία επίσημη αντιπροσωπία δεν ξεχωρίζει το digiter από την οθόνη. Πακέτο τα αλλάζει. Πιστολάκια...κόλλες κλπ χειρουργικά εξαρτήματα μόνο οι μπακάληδες...που όμως και αυτοί είναι απαραίτητοι...για΄τι ρίχνουν κατακόρυφα το κόστος αντικατάστασης εφόσον είσαι εκτός εγγύησης (για οποιοδήποτε λόγο). Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καμία επίσημη αντιπροσωπία δεν ξεχωρίζει το digiter από την οθόνη. Πακέτο τα αλλάζει. Πιστολάκια...κόλλες κλπ χειρουργικά εξαρτήματα μόνο οι μπακάληδες...που όμως και αυτοί είναι απαραίτητοι...για΄τι ρίχνουν κατακόρυφα το κόστος αντικατάστασης εφόσον είσαι εκτός εγγύησης (για οποιοδήποτε λόγο). Αλλο λεω pavlidisc.Δεν μιλαω για το digitizer.Μιλαω για την οθονη που ειναι κολλημενη με ολοκληρο το σασι και αναγκαστικα αλλαζει με ολο το περιβλημα.Σε αλλα τηλεφωνα μονο η οθονη με το digitizer αλλαζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Αλλο λεω pavlidisc.Δεν μιλαω για το digitizer.Μιλαω για την οθονη που ειναι κολλημενη με ολοκληρο το σασι και αναγκαστικα αλλαζει με ολο το περιβλημα.Σε αλλα τηλεφωνα μονο η οθονη με το digitizer αλλαζουν. Ναι. Οκ. Και σε ένα S7 που είχα αλλάξει το ίδιο συνέβαινε. Η οθόνη είναι κολλημένη επάνω στο digiter που είναι κολλημένο επάνω στο σασί. Στα περισσότερα (εάν όχι σε όλα τα τελευταία μοντελάκια) έτσι δεν είναι; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ναι. Οκ. Και σε ένα S7 που είχα αλλάξει το ίδιο συνέβαινε. Η οθόνη είναι κολλημένη επάνω στο digiter που είναι κολλημένο επάνω στο σασί. Στα περισσότερα (εάν όχι σε όλα τα τελευταία μοντελάκια) έτσι δεν είναι; Εμεις μιλαμε για το μεταλλικο πλαισιο που περιβάλει την οθονη αυτο που λες με το digitizer ναι ειναι σχετικο με την οθονη και πολλές συσκευες το εχουν κολλημένο με την οθονη αλλες παλι οχι αλλα το πλαισιο ειναι αλλο θεμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ναι. Οκ. Και σε ένα S7 που είχα αλλάξει το ίδιο συνέβαινε. Η οθόνη είναι κολλημένη επάνω στο digiter που είναι κολλημένο επάνω στο σασί. Στα περισσότερα (εάν όχι σε όλα τα τελευταία μοντελάκια) έτσι δεν είναι; Η αληθεια ειναι τωρα που ολα ειναι unibody και αδιαβροχα το πιο λογικο ειναι να αλλαζουν μαζι..Σ ενα lenovo που εστειλα δεν ηταν ετσι αλλα θα μου πεις σοβαρα τηλεφωνα τα lenovo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 σοβαρα???δεν το ηξερα παει πακετο σαν ανταλλακτικό με την οθονη ???η το κανουν απο καλη καρδια? ναι φιλε μου κανονικα...το τηλεφωνο ειναι ολοκαινουριο πλεον..φοβερη δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Αλλάζει μαζί και πλαίσιο. Και σ' εμένα όταν άλλαξα οθόνη ήταν αλλαγμένο και το πλαίσιο, και με τις ζελατίνες όταν το παρέλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Εμένα Σήμερα παράδωσε πνεύμα 505 σειρά,μέχρι τώρα με έβγαλε πείρα Ένα Huawei 10 mate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Εμένα Σήμερα παράδωσε πνεύμα 505 σειρά,μέχρι τώρα με έβγαλε πείρα Ένα Huawei 10 mate Αν εννοείς από bootloop και πολύ άντεξε με 505! Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα με την procordia μήπως καλύψουν την επισκευή επειδή είναι γνωστό το πρόβλημα στις παλιές παρτίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Αν εννοείς από bootloop και πολύ άντεξε με 505! Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα με την procordia μήπως καλύψουν την επισκευή επειδή είναι γνωστό το πρόβλημα στις παλιές παρτίδες.Ναι 505 σειρά το έχει φτιάξει σε κανέναν εκτός εγγύησης; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts