konakis Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Θα περάσω κι εγώ nougat σήμερα το απογευματάκι... η κάμερα Όλα ΟΚ να υποθέσω, δεν άλλαξε τίποτε στην απόδοσή της σε σχέση με την ΜΜ.; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Θα περάσω κι εγώ nougat σήμερα το απογευματάκι... η κάμερα Όλα ΟΚ να υποθέσω, δεν άλλαξε τίποτε στην απόδοσή της σε σχέση με την ΜΜ.;[Κανενα προβλημα Βαλε κ θεμα το Goldstar..αλλαζουν τα παντα...φευγει η ασπριλα κ ΠΑΝΤΟΥ μπαινει ενα απιστευτο χρωμα σε ολες τις μαμα εφαρμογες ειναι αλλο κινητο κυριολεκτικα Edited January 11, 2018 by daug25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Χωρις να εχω κανει ιδιαιτερες δοκιμες εμπειρικα και μονο η καμερα φαινεται ιδια οπως και με την 6. Το ευχαριστο ειναι πως η ported cam του V10 οπου ειχα για τα 60fps στο βιντεο, λειτουργει μια χαρα και στην 7. Πηγαινοντας να δοκιμασω και για πρωτη φορα την ported cam της google με το hdr+ κολλαει στην επεξεργασια /αποθηκευση εικονας οπως εχουν αναφερει κι αλλοι χρηστες, μαλλον αυτη η ported δεν εχει βγει σωστη για το g4, ή πιθανως δεν εχω βρει ακομα καποια που να δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το port του HDR+ δεν δουλεύει στο G4 λόγω SD 808. Το port είναι για SD 820 και πάνω. from my Mi5s Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) [Θα περάσω κι εγώ nougat σήμερα το απογευματάκι... η κάμερα Όλα ΟΚ να υποθέσω, δεν άλλαξε τίποτε στην απόδοσή της σε σχέση με την ΜΜ.;[Κανενα προβλημα Βαλε κ θεμα το Goldstar..αλλαζουν τα παντα...φευγει η ασπριλα κ ΠΑΝΤΟΥ μπαινει ενα απιστευτο χρωμα σε ολες τις μαμα εφαρμογες ειναι αλλο κινητο κυριολεκτικα Και εγώ το Goldstar έβαλα μετά το Firefly και μετά κατέληξα στο black gold.. Even bettah... Βέβαια η μπαταρία σε μένα είναι για κλάματα, αλλά δεν την έχω αλλάξει, οπότε λογικό Edited January 11, 2018 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το port του HDR+ δεν δουλεύει στο G4 λόγω SD 808. Το port είναι για SD 820 και πάνω. from my Mi5s εμενα δουλευει παντως. :rolleyes: διαφορες δεν βλεπω βεβαια οχι πως πηγαν και σε κανενα βουνο να το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παιδιά βλέπω μιλάτε για Nougat..μιας και από αύριο θα είμαι κάτοχος του, μιλάμε για official η custom Rom? Μιας και έχω συνηθίσει να πειράζω τα κινητά μου, υπάρχει καμία Rom /kernel που βελτιώνει τη διάρκεια της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Mιλάμε για official η οποία δεν δόθηκε ποτέ επίσημα. Για Rom /kernel ρώτα στο νήμα των τροποποιήσεων. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428593&page=52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Mιλάμε για official η οποία δεν δόθηκε ποτέ επίσημα. Για Rom /kernel ρώτα στο νήμα των τροποποιήσεων. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428593&page=52 Και περνιεται διάβασα με την εφαρμογή lg up (εφαρμογή κινητού είναι άραγε ή υπολογιστή;)...Δηλαδή ούτε root θα χρειαστεί να κάνω ούτε unlock..είστε ευχαριστημένοι με αυτήν ή αξίζει τον κόπο να ξοδέψω χρόνο στο να του περάσω μια custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 εμενα δουλευει παντως. :rolleyes: διαφορες δεν βλεπω βεβαια οχι πως πηγαν και σε κανενα βουνο να το δοκιμασω.Πλάκα κάνεις...!!! Ποιά έκδοση έβαλες;;;; Μπορείς να δώσεις ένα link; Υ.Γ Εγώ δοκίμασα 4-5 και δεν δούλεψε καμία! Μήπως έφταιγε το ΜΜ; Ήθελε Nougat; from my Mi5s Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλημέρα, αναφέρεστε και στην δικαρτη έκδοση παίδες; Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Eδώ για το δίκαρτο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428618 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Πλάκα κάνεις...!!! Ποιά έκδοση έβαλες;;;; Μπορείς να δώσεις ένα link; Υ.Γ Εγώ δοκίμασα 4-5 και δεν δούλεψε καμία! Μήπως έφταιγε το ΜΜ; Ήθελε Nougat; from my Mi5s Σε 6αρι δεν παιζει. Μονο σε 7αρι και πανω απο τα λιγα που διαβασα. Απο xda 4..020.163412804. 5 λεπτα ασχοληθηκα μαζι του. αν μπεις στα settings και ξανα βγεις μετα κρασαρει. και θελει σβησιμο και ξανα εγκατασταση (δεν δοκιμασα reboot) κατι πειραξα στα settings ομως και σταματησε να το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 μόλις το παρέλαβα αλλαγή οθόνης τελικά άλλαξαν και το πλαίσιο ευτυχώς γιατί είχα ένα μικρο τσαμπουκά ευτυχώς όταν είχα πάρει τζαμακια είχα πάρει 2 νιλκιν 0.2 το ένα το φορούσε πετάχτηκε και πέρασα με την μια το καινούριο εξωτερικά το τηλ είναι ακόμα με ζελατίνες!!!αλλες 14 μέρες μέχρι τέλος εγγύησης των υπολοίπων ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάει!!!knock on δουλευει τελικα αερας λογικα δεν θα αναβει και η οθόνη απο μόνη της από εδώ και στο εξής!!!έτοιμο για πούλημα!!χαχαχαχαχ ολα καινούρια μπαταριά πλαισιο πλακετα οθονη τζαμακι!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 !έτοιμο για πούλημα!!χαχαχαχαχ ολα καινούρια μπαταριά πλαισιο πλακετα οθονη τζαμακι!!!! Μη το γελάς καθόλου και βάλτο για πούλημα αμέσως... τώρα που είναι σε αυτή την κατάσταση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μη το γελάς καθόλου και βάλτο για πούλημα αμέσως... τώρα που είναι σε αυτή την κατάσταση ;) δεν το παίρνει κανείς αδερφέ στα λεφτά που το δίνω με τόσες αλλαγές.....αν είναι να το δώσω 100 ευρω καλύτερα να το δώσω στο τζάκι(αν είχα)!!!!έδωσα 382+έξοδα αποστολής συν θήκες συν συν συν.....να πάει να γα.....θει αν πέσουν λεφτά στα χεριά μου θα πάω να πάρω αλλο και αυτό θα το έχω για δεύτερο...κρίμα το μάθημα μου πάντως το πήρα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LG και ποτέ ξανά αγορά ναυ-αρχιδας καλύτερα ένα χιαομι των 170 και στα 2 χρόνια να το πετάξω παρά τόσα λεφτά και τόση ταλαιπωρία ψυχική !!έλεγα θα πάρω μια και καλή ενα καλό για 3-4 χρόνια το σκατό παξιμάδι να μαζέψω και ειδου τα αποτελέσματα ναι δεν είναι κανόνας αλλά,άλλα ζάρια δεν θα παίξω τα λεφτά μου στα κινητά, καλύτερα να τα χώνω στην μπετ365!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 δεν το παίρνει κανείς αδερφέ στα λεφτά που το δίνω με τόσες αλλαγές..... Το κάθε πράγμα έχει την αξία του. Αν θες παραπάνω το πιό πιθανό είναι αυτό που λες... δεν το παίρνει κανείς αν είναι να το δώσω 100 ευρω καλύτερα να το δώσω στο τζάκι(αν είχα)!!!! Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως ειδικά γι' αυτή τη συσκευή. Αν πάθει κάτι και είναι εκτός εγγύησης καταλαβαίνεις ότι θα πάει για πέταμα ε? Οπότε θα έχεις χάσει 100 ευρώ κάτι που είναι απαραδεκτο για μένα. έδωσα 382+έξοδα αποστολής συν θήκες συν συν συν..... Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τόσα λεφτά για καινούριο κινητό. Προτιμώ την αγορά των μεταχειρισμένων όπου έχω βρει πολλά διαμάντια στα χρόνια που ασχολούμαι. Όσο για έξοδα αποστολής, θήκες κ.λ.π αυτά δεν υπολογίζονται ακόμα και να το πούλαγες από την πρώτη μέρα. καλύτερα να τα χώνω στην μπετ365!! Εδώ είσαι σίγουρα χαμένος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 μόλις το παρέλαβα αλλαγή οθόνης τελικά άλλαξαν και το πλαίσιο ευτυχώς γιατί είχα ένα μικρο τσαμπουκά ευτυχώς όταν είχα πάρει τζαμακια είχα πάρει 2 νιλκιν 0.2 το ένα το φορούσε πετάχτηκε και πέρασα με την μια το καινούριο εξωτερικά το τηλ είναι ακόμα με ζελατίνες!!!αλλες 14 μέρες μέχρι τέλος εγγύησης των υπολοίπων ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάει!!!knock on δουλευει τελικα αερας λογικα δεν θα αναβει και η οθόνη απο μόνη της από εδώ και στο εξής!!!έτοιμο για πούλημα!!χαχαχαχαχ ολα καινούρια μπαταριά πλαισιο πλακετα οθονη τζαμακι!!!! Μεγεια το νέο κινητό.. Καλά είπαμε για οθόνη.. :happy: Δυστυχώς στα 100€ - 120€ θα φύγει. Και ένας φίλος θέλει να το πουλήσει και το έχει πόσο καιρό 150€. Όλοι του λένε 100€. Και εκείνου τσίλικο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafas105 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παιδιά καλησπέρα, απ' όσο βλέπω πολλοι απο εσας έβαλαν ρομ και συγκεκριμενα το 7αρι σ αυτο το κινητο. Το περιμένω απο την εταιρια πως και πως αλλα απ οσο καταλαβα δεν θα το βγαλουν. Σκέφτομαι να το βαλω μόνος οπως εσας. Μ'αυτο χανω εγγυηση? Αν θέλω μετα μπορώ να το γυρίσω οπως είναι τώρα στην 6? Αν είναι εύκολο καποιες οδηγιες για το πως το κανω, τι να κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Παιδιά καλησπέρα, απ' όσο βλέπω πολλοι απο εσας έβαλαν ρομ και συγκεκριμενα το 7αρι σ αυτο το κινητο. Το περιμένω απο την εταιρια πως και πως αλλα απ οσο καταλαβα δεν θα το βγαλουν. Σκέφτομαι να το βαλω μόνος οπως εσας. Μ'αυτο χανω εγγυηση? Αν θέλω μετα μπορώ να το γυρίσω οπως είναι τώρα στην 6? Αν είναι εύκολο καποιες οδηγιες για το πως το κανω, τι να κατεβασω. κατεβαζεις απο εδω:https://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-nougat-stock-locked-bootloader-t3709119 και οδηγιες εδω:https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74647215&postcount=33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafas105 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 κατεβαζεις απο εδω:https://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-nougat-stock-locked-bootloader-t3709119 και οδηγιες εδω:https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74647215&postcount=33 Ωραιος φιλε ευχαριστω! Μ αυτο χανω εγγυηση έτσι? Αν θελω ξαναγυρναω την παλια εκδοση και σαν να μην τρεχει τίποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ωραιος φιλε ευχαριστω! Μ αυτο χανω εγγυηση έτσι? Αν θελω ξαναγυρναω την παλια εκδοση και σαν να μην τρεχει τίποτα ? οχι δεν χανεις εγγυηση .. και αν ου μη γενιτο γινει κατι και θελεις να το πας στο service, περνας την 6 και εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafas105 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 οχι δεν χανεις εγγυηση .. και αν ου μη γενιτο γινει κατι και θελεις να το πας στο service, περνας την 6 και εισαι κομπλε. Ευχαριστώ παρα πολυ για ολα! ήδη ξεκινήσα την διαδικασία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Eδώ για το δίκαρτο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428618Ευχαριστώ Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Χαιρετώ όλους τους συμφουρίτες που έχουν στην κατοχή τους αυτό το θεσπέσιο κινητό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να στείλω για επισκευή το κινητό στην procordia μιας και είναι αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο και είναι ρουμάνικης προέλευσης. Θέλω να περάσω και την 7 και το θέλω τζιτζί! Πλακέτα 607, δεν ξέρω αν θα την αλλάξουν. Επισκευές θέλει το κινητο εξωτερικές, έχουν ξεφτισει κάποια σημεία στην οθόνη και δε δουλεύει πάντα το knock on! Σας ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts