Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα περάσω κι εγώ nougat σήμερα το απογευματάκι... η κάμερα Όλα ΟΚ να υποθέσω, δεν άλλαξε τίποτε στην απόδοσή της σε σχέση με την ΜΜ.;
Konakis.

Θα περάσω κι εγώ nougat σήμερα το απογευματάκι... η κάμερα Όλα ΟΚ να υποθέσω, δεν άλλαξε τίποτε στην απόδοσή της σε σχέση με την ΜΜ.;[Κανενα προβλημα

Βαλε κ θεμα το Goldstar..αλλαζουν τα παντα...φευγει η ασπριλα κ ΠΑΝΤΟΥ μπαινει ενα απιστευτο χρωμα σε ολες τις μαμα εφαρμογες

ειναι αλλο κινητο

κυριολεκτικα

Edited by daug25

Χωρις να εχω κανει ιδιαιτερες δοκιμες εμπειρικα και μονο η καμερα φαινεται ιδια οπως και με την 6.

Το ευχαριστο ειναι πως η ported cam του V10 οπου ειχα για τα 60fps στο βιντεο, λειτουργει μια χαρα και στην 7.

Πηγαινοντας να δοκιμασω και για πρωτη φορα την ported cam της google με το hdr+ κολλαει στην επεξεργασια /αποθηκευση εικονας οπως εχουν αναφερει κι αλλοι χρηστες, μαλλον αυτη η ported δεν εχει βγει σωστη για το g4, ή πιθανως δεν εχω βρει ακομα καποια που να δουλευει.

Το port του HDR+ δεν δουλεύει στο G4 λόγω SD 808. Το port είναι για SD 820 και πάνω.

from my Mi5s

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

[Θα περάσω κι εγώ nougat σήμερα το απογευματάκι... η κάμερα Όλα ΟΚ να υποθέσω, δεν άλλαξε τίποτε στην απόδοσή της σε σχέση με την ΜΜ.;[Κανενα προβλημα

Βαλε κ θεμα το Goldstar..αλλαζουν τα παντα...φευγει η ασπριλα κ ΠΑΝΤΟΥ μπαινει ενα απιστευτο χρωμα σε ολες τις μαμα εφαρμογες

ειναι αλλο κινητο

κυριολεκτικα

Και εγώ το Goldstar έβαλα μετά το Firefly και μετά κατέληξα στο black gold.. Even bettah... Βέβαια η μπαταρία σε μένα είναι για κλάματα, αλλά δεν την έχω αλλάξει, οπότε λογικό

Edited by tommybertsen

Το port του HDR+ δεν δουλεύει στο G4 λόγω SD 808. Το port είναι για SD 820 και πάνω.

from my Mi5s

εμενα δουλευει παντως. :rolleyes: διαφορες δεν βλεπω βεβαια οχι πως πηγαν και σε κανενα βουνο να το δοκιμασω.

Παιδιά βλέπω μιλάτε για Nougat..μιας και από αύριο θα είμαι κάτοχος του, μιλάμε για official η custom Rom? Μιας και έχω συνηθίσει να πειράζω τα κινητά μου, υπάρχει καμία Rom /kernel που βελτιώνει τη διάρκεια της μπαταρίας;

Mιλάμε για official η οποία δεν δόθηκε ποτέ επίσημα.

Για Rom /kernel ρώτα στο νήμα των τροποποιήσεων.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428593&page=52

Mιλάμε για official η οποία δεν δόθηκε ποτέ επίσημα.

Για Rom /kernel ρώτα στο νήμα των τροποποιήσεων.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428593&page=52

Και περνιεται διάβασα με την εφαρμογή lg up (εφαρμογή κινητού είναι άραγε ή υπολογιστή;)...Δηλαδή ούτε root θα χρειαστεί να κάνω ούτε unlock..είστε ευχαριστημένοι με αυτήν ή αξίζει τον κόπο να ξοδέψω χρόνο στο να του περάσω μια custom?

εμενα δουλευει παντως. :rolleyes: διαφορες δεν βλεπω βεβαια οχι πως πηγαν και σε κανενα βουνο να το δοκιμασω.
Πλάκα κάνεις...!!!

Ποιά έκδοση έβαλες;;;; Μπορείς να δώσεις ένα link;

Υ.Γ Εγώ δοκίμασα 4-5 και δεν δούλεψε καμία! Μήπως έφταιγε το ΜΜ; Ήθελε Nougat;

from my Mi5s

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλημέρα, αναφέρεστε και στην δικαρτη έκδοση παίδες;

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

Πλάκα κάνεις...!!!

Ποιά έκδοση έβαλες;;;; Μπορείς να δώσεις ένα link;

Υ.Γ Εγώ δοκίμασα 4-5 και δεν δούλεψε καμία! Μήπως έφταιγε το ΜΜ; Ήθελε Nougat;

from my Mi5s

Σε 6αρι δεν παιζει. Μονο σε 7αρι και πανω απο τα λιγα που διαβασα.

Απο xda 4..020.163412804. 5 λεπτα ασχοληθηκα μαζι του. αν μπεις στα settings και ξανα βγεις μετα κρασαρει. και θελει σβησιμο και ξανα εγκατασταση (δεν δοκιμασα reboot) κατι πειραξα στα settings ομως και σταματησε να το κανει.

μόλις το παρέλαβα αλλαγή οθόνης τελικά άλλαξαν και το πλαίσιο ευτυχώς γιατί είχα ένα μικρο τσαμπουκά ευτυχώς όταν είχα πάρει τζαμακια είχα πάρει 2 νιλκιν 0.2 το ένα το φορούσε πετάχτηκε και πέρασα με την μια το καινούριο εξωτερικά το τηλ είναι ακόμα με ζελατίνες!!!αλλες 14 μέρες μέχρι τέλος εγγύησης των υπολοίπων ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάει!!!knock on δουλευει τελικα αερας λογικα δεν θα αναβει και η οθόνη απο μόνη της από εδώ και στο εξής!!!έτοιμο για πούλημα!!χαχαχαχαχ ολα καινούρια μπαταριά πλαισιο πλακετα οθονη τζαμακι!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

!έτοιμο για πούλημα!!χαχαχαχαχ ολα καινούρια μπαταριά πλαισιο πλακετα οθονη τζαμακι!!!!

Μη το γελάς καθόλου και βάλτο για πούλημα αμέσως... τώρα που είναι σε αυτή την κατάσταση ;)

Μη το γελάς καθόλου και βάλτο για πούλημα αμέσως... τώρα που είναι σε αυτή την κατάσταση ;)

δεν το παίρνει κανείς αδερφέ στα λεφτά που το δίνω με τόσες αλλαγές.....αν είναι να το δώσω 100 ευρω καλύτερα να το δώσω στο τζάκι(αν είχα)!!!!έδωσα 382+έξοδα αποστολής συν θήκες συν συν συν.....να πάει να γα.....θει αν πέσουν λεφτά στα χεριά μου θα πάω να πάρω αλλο και αυτό θα το έχω για δεύτερο...κρίμα το μάθημα μου πάντως το πήρα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LG και ποτέ ξανά αγορά ναυ-αρχιδας καλύτερα ένα χιαομι των 170 και στα 2 χρόνια να το πετάξω παρά τόσα λεφτά και τόση ταλαιπωρία ψυχική !!έλεγα θα πάρω μια και καλή ενα καλό για 3-4 χρόνια το σκατό παξιμάδι να μαζέψω και ειδου τα αποτελέσματα ναι δεν είναι κανόνας αλλά,άλλα ζάρια δεν θα παίξω τα λεφτά μου στα κινητά, καλύτερα να τα χώνω στην μπετ365!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

δεν το παίρνει κανείς αδερφέ στα λεφτά που το δίνω με τόσες αλλαγές.....

Το κάθε πράγμα έχει την αξία του. Αν θες παραπάνω το πιό πιθανό είναι αυτό που λες... δεν το παίρνει κανείς

αν είναι να το δώσω 100 ευρω καλύτερα να το δώσω στο τζάκι(αν είχα)!!!!

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως ειδικά γι' αυτή τη συσκευή.

Αν πάθει κάτι και είναι εκτός εγγύησης καταλαβαίνεις ότι θα πάει για πέταμα ε?

Οπότε θα έχεις χάσει 100 ευρώ κάτι που είναι απαραδεκτο για μένα.

έδωσα 382+έξοδα αποστολής συν θήκες συν συν συν.....

Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τόσα λεφτά για καινούριο κινητό.

Προτιμώ την αγορά των μεταχειρισμένων όπου έχω βρει πολλά διαμάντια στα χρόνια που ασχολούμαι.

Όσο για έξοδα αποστολής, θήκες κ.λ.π αυτά δεν υπολογίζονται ακόμα και να το πούλαγες από την πρώτη μέρα.

καλύτερα να τα χώνω στην μπετ365!!

Εδώ είσαι σίγουρα χαμένος :lol:

μόλις το παρέλαβα αλλαγή οθόνης τελικά άλλαξαν και το πλαίσιο ευτυχώς γιατί είχα ένα μικρο τσαμπουκά ευτυχώς όταν είχα πάρει τζαμακια είχα πάρει 2 νιλκιν 0.2 το ένα το φορούσε πετάχτηκε και πέρασα με την μια το καινούριο εξωτερικά το τηλ είναι ακόμα με ζελατίνες!!!αλλες 14 μέρες μέχρι τέλος εγγύησης των υπολοίπων ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάει!!!knock on δουλευει τελικα αερας λογικα δεν θα αναβει και η οθόνη απο μόνη της από εδώ και στο εξής!!!έτοιμο για πούλημα!!χαχαχαχαχ ολα καινούρια μπαταριά πλαισιο πλακετα οθονη τζαμακι!!!!

Μεγεια το νέο κινητό.. Καλά είπαμε για οθόνη.. :happy:

Δυστυχώς στα 100€ - 120€ θα φύγει. Και ένας φίλος θέλει να το πουλήσει και το έχει πόσο καιρό 150€. Όλοι του λένε 100€. Και εκείνου τσίλικο είναι.

Παιδιά καλησπέρα, απ' όσο βλέπω πολλοι απο εσας έβαλαν ρομ και συγκεκριμενα το 7αρι σ αυτο το κινητο. Το περιμένω απο την εταιρια πως και πως αλλα απ οσο καταλαβα δεν θα το βγαλουν. Σκέφτομαι να το βαλω μόνος οπως εσας. Μ'αυτο χανω εγγυηση? Αν θέλω μετα μπορώ να το γυρίσω οπως είναι τώρα στην 6? Αν είναι εύκολο καποιες οδηγιες για το πως το κανω, τι να κατεβασω.

Παιδιά καλησπέρα, απ' όσο βλέπω πολλοι απο εσας έβαλαν ρομ και συγκεκριμενα το 7αρι σ αυτο το κινητο. Το περιμένω απο την εταιρια πως και πως αλλα απ οσο καταλαβα δεν θα το βγαλουν. Σκέφτομαι να το βαλω μόνος οπως εσας. Μ'αυτο χανω εγγυηση? Αν θέλω μετα μπορώ να το γυρίσω οπως είναι τώρα στην 6? Αν είναι εύκολο καποιες οδηγιες για το πως το κανω, τι να κατεβασω.

κατεβαζεις απο εδω:https://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-nougat-stock-locked-bootloader-t3709119

και οδηγιες εδω:https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74647215&postcount=33

κατεβαζεις απο εδω:https://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-nougat-stock-locked-bootloader-t3709119

και οδηγιες εδω:https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74647215&postcount=33

Ωραιος φιλε ευχαριστω! Μ αυτο χανω εγγυηση έτσι? Αν θελω ξαναγυρναω την παλια εκδοση και σαν να μην τρεχει τίποτα ?

Ωραιος φιλε ευχαριστω! Μ αυτο χανω εγγυηση έτσι? Αν θελω ξαναγυρναω την παλια εκδοση και σαν να μην τρεχει τίποτα ?

οχι δεν χανεις εγγυηση ..

και αν ου μη γενιτο γινει κατι και θελεις να το πας στο service, περνας την 6 και εισαι κομπλε.

οχι δεν χανεις εγγυηση ..

και αν ου μη γενιτο γινει κατι και θελεις να το πας στο service, περνας την 6 και εισαι κομπλε.

Ευχαριστώ παρα πολυ για ολα! ήδη ξεκινήσα την διαδικασία!

Eδώ για το δίκαρτο...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428618

Ευχαριστώ

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

Χαιρετώ όλους τους συμφουρίτες που έχουν στην κατοχή τους αυτό το θεσπέσιο κινητό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να στείλω για επισκευή το κινητό στην procordia μιας και είναι αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο και είναι ρουμάνικης προέλευσης. Θέλω να περάσω και την 7 και το θέλω τζιτζί! Πλακέτα 607, δεν ξέρω αν θα την αλλάξουν. Επισκευές θέλει το κινητο εξωτερικές, έχουν ξεφτισει κάποια σημεία στην οθόνη και δε δουλεύει πάντα το knock on! Σας ευχαριστώ!!

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4