Jump to content

[Επίσημο] LG G4


giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχοντας το g4 σειρα 508 (Αυγουστος 2015) πρωτο ακουσα για bootloop καπου τον Οκτωβρη/Νοεμβριο (2015) οπου αναφερθηκαν τα πρωτα κρουσματα.

Καπου εκει η Lg εκανε δηλωση οτι βρηκε το προβλημα και εφτιαξε τις πλακετες, οπου ειχαν προβλημα απο την 505-508 οπως ελεγε η ιδια.

 

Υστερα τα bootloop συνεχιστηκαν και σε σειρες 509 και η LG ξανα δηλωσε οτι ειχε κανει λαθος στο να εντοποισει το προβλημα, αλλα το ξανα κοιταξε, βρηκε την προβληματικη περιοχη και επιτελους απο τις πλακετες του 2016 (601) το προβλημα δεν υπηρχε.

 

Περασε ο καιρος, και αρχισαν τα bootloop και στις σειρες 601,602 κλπ και τοτε η LG ειπε πως εχει διορθωσει το hardware bootloop, απλως κατι συμβαινει με την mm και το θεμα ειναι software bootloop. Προετρεψε να γινεται hard reset χωρις επαναφορα με backup απο τον google λογαριασμο και ολα θα ειναι καλα.

 

Εκτοτε, δεν ξανα εκανε καποια επισημη ανακοινωση.

 

Τωρα, τα γενονοτα μας εχουν δειξει πως ατομα με πλακετες 601-602-603-604-605 εχουν παθει bootloop και μαλιστα στο σερβις τους αλλαξαν πλακετα και ΔΕΝ τους εκαναν απλα hard reset.

 

Και ερχομαστε στο σημερα.

Διαβαζω στο νημα, πως τελικα το προβλημα διορθωθηκε (στα σιγουρα) απο τη σειρα 605 και υστερα. Αρα οσοι παθαινουν Bootloop ΣΗΜΕΡΑ και τους βαζουν πλακετες π.χ. 610, ΔΕΝ εχουν προβλημα γιατι ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ η LG διορθωσε το προβλημα.

Εχω χασει καπου επεισοδια. ?

Πότε η LG ξανα εβγαλε ανακοινωση οτι τελικα η βλαβη διορθωθηκε με τις σειρες απο 605 και υστερα. ? Ειχαμε μεινει στην τελευταια ανακοινωση περι σειρων απο 601.

 

Δεν γνωριζω γιατι το αναφερετε αυτο περι σειρων απο 605 και υστερα , οτι απο ΕΚΕΙ και υστερα τελικα λυθηκε το προβλημα.

 

Που το βασιζετε. ?

Ανακοινωση δεν υπαρχει. Και αν βασιζεστε στο οτι οσοι επαθαν Bootloop , τους εβαλαν πλακετα π.χ. 608 και δεν εχουν πλεον προβλημα, βασιζομενοι μονο στο γεγονος πως δεν εχουμε συμπτωματα, τοτε να σας πω πως και εγω με πλακετα 508, (αγορα αυγουστου 2015) επαθα hardware bootloop πριν 15 ημερες.

Μαλιστα...με πλακετα 508...απο τις παλιες τις προβληματικες.

 

Καθιστε και μετρηστε ποσοι μηνες χρειαστηκαν για να παθω Bootloop.

 

Οποτε σας παρακαλω, αφου δεν υπαρχει καποια νεα ανακοινωση απο την Lg περαν της αναφορας για τις πλακετες απο 601 και υστερα, μην βγαζετε συμπερασματα απο εικασιες, επειδη δεν βλεπετε Bootloop με τις πιο φρεσκες πλακετες.

Χρειαστηκαν 15 μηνες για να το παθω εγω. Ας κλεισουν εναμιση χρονο τουλαχιστον οι πλακετες και υστερα αν δεν υπαρχουν κρουσματα, μπορουμε να ειμαστε σιγουροι.

Link to comment
Share on other sites

nemaki, ποτε ειπε η LG οτι το θεμα διαχωριζεται σε Hw και Sw ? Δε νομιζω να το ειπε ποτέ και πουθενα.

Κατα τ'αλλα σωστα τα λες.

 

Απο 605 και μετα δε μπορω να βρω πουθενα αναφορες για το bootloop προσωπικα. Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι φτιαχτηκε το προβλημα ή οτι δεν υπηρξε καποιος συνανθρωπος μας που το επαθε , απλα δε γραφει σε φορουμς. Μπορει να ειναι πραγματικα νεα παραγωγη, οχι ανακυκλωση, οποτε να αργησει να εμφανιστει, αν εμφανιστει.

Οσο ζουμε ελπιζουμε, ετσι δεν ειναι ομως; :p

Link to comment
Share on other sites

nemaki, ποτε ειπε η LG οτι το θεμα διαχωριζεται σε Hw και Sw ? Δε νομιζω να το ειπε ποτέ και πουθενα.

Κατα τ'αλλα σωστα τα λες.

 

Απο 605 και μετα δε μπορω να βρω πουθενα αναφορες για το bootloop προσωπικα. Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι φτιαχτηκε το προβλημα ή οτι δεν υπηρξε καποιος συνανθρωπος μας που το επαθε , απλα δε γραφει σε φορουμς. Μπορει να ειναι πραγματικα νεα παραγωγη, οχι ανακυκλωση, οποτε να αργησει να εμφανιστει, αν εμφανιστει.

Οσο ζουμε ελπιζουμε, ετσι δεν ειναι ομως; :p

 

Ως επισημη ανακοινωση δεν ξερω ποτε το ειπε και που.

Η procordia ομως αυτο ελεγε. Αλλωστε απο που βγηκε ολη αυτη η φημη περι software bootloop που αναφερεται και εδω μεσα εδω και καιρο. ? Πηγαιναν ανθρωποι τα κινητα τους με Bootloop (που τα παθαιναν και πολυ γρηγορα μαλιστα με την νεα τους πλακετα) και η procordia τους ελεγε να μην κανουν επαναφορα backup γιατι το προβλημα ειναι διαφορετικο και ειναι software.

Πραγμα που το πιστεψαμε γιατι...να βαζεις νεα πλακετα 6χχ και να παθαινεις ξανα Bootloop σε ενα μηνα, ηταν παραξενο. Αρα το δεχτηκαμε.

Αν ηταν απλα ψεμα της procordia και δεν ισχυει...ακομα χειροτερα.

 

Τωρα για τα περιστατικα που δεν υπαρχουν, σου εξηγησα. Χρειαστηκαν 15 μηνες για να το παθω εγω που εφαγα και ενα καλοκαιρι ολοκληρο και ενα στα ξεβγαλματα. Δεν μπορω ομως απο αυτο το γεγονος να ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα λυθηκε. Ακομη ειμαστε σε mode: "δεν ξερω"

 

Μακαρι η LG (υποθετικο σεναριο) να επραξε το εξης:

Tους ειπαμε οτι βρηκαμε το προβλημα, αλλα καναμε λαθος.

Τους ξανα ειπαμε οτι τελικα βρηκαμε το προβλημα και λυθηκε στις πλακετες 601, αλλα ΠΑΛΙ καναμε λαθος.

Δεν το αφησαμε, το κυνηγησαμε και τελικα ΒΡΗΚΑΜΕ το προβλημα και το λυσαμε στις πλακετες απο 605 και υστερα, ομως δεν καναμε καμια νεα ανακοινωση, γιατι θα πας επαιρναν με τις πετρες (λυκος στα προβατα)

 

Προσωπικα εικαζω πως η Lg εχει παψει να ασχολειται με το θεμα. ΑΝ δεν το εχει φτιαξει, δεν νομιζω οτι θα το κανει τωρα. Εχει βγαλει LG V10-LG G5-LG V20 και ετοιμαζεται για το LG G6. θα κατσει να ξανα κοψει πλακετες ΤΩΡΑ ακομα κι αν εντοπισε το προβλημα τωρα προσφατα. ?

 

Ομως...ΟΥΤΕ ΕΓΩ ειμαι σιγουρος για τιποτα.

Οποτε το μονο που κανω ειναι υπομονη. Να βγει η Nougat, να περασει και ο καιρος και ΑΝ δεν ξανα παρουσιαστει Bootloop τοτε με σιγουρια πλεον, θα μπορουμε να πουμε οτι ελυσαν το προβλημα.

Μεχρι τοτε, ο καθενας ακολουθει την δικη του λογικοφανη υποθεση και πεποιθηση για το τι εχει συμβει.

 

Εγω προσωπικα δεν ελπιζω. Απλα εχω αποδεχτει να αλλαζω πλακετα με ανανεωση εγγυησης. Ετσι κι αλλιως, καποια στιγμη θα βγουν και νεα κινητα που θα μου κανουν κλικ για αντικατασταση. Δεν θα κρατουσα το g4 για παντα. Και οσο θα το εχω θα το χρησιμοποιω, γιατι μου αρεσει πολυ σαν all around τηλεφωνο.

Edited by nemaki
Link to comment
Share on other sites

Στο ίδιο forum είμαστε, που βλέπετε bootloop σε πλακέτες μέχρι 605 και μάλιστα πολλά; μπορώ να έχω ένα link έστω και από εξωτερικό να δω τον χαμό που γίνεται από bootloop στα 6χχ;

Όσο για τις ανακοινώσεις της lg περί διόρθωσης του bootloop εγώ γνωρίζω μόνο μία προς τα τέλη Ιανουαρίου που μιλάει για hardware πρόβλημα και διόρθωσή του(οπότε λογικό να παθαίνουν bootloop και τα 601-602). Αν κάποιος υποστηρίζει ότι έχει βγάλει κι άλλες ανακοινώσεις η επίσημη lg ας δημοσιεύσει τα link γιατί με τα άκουσα, νομίζω, μου είπαν κτλ. μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει(ακόμα και η procordia).

Προσωπικά περισσότερο απ' όλα με ενοχλεί το bug με τις κλήσεις και θεωρώ απαράδεκτο το ότι δεν έχει διορθωθεί(και πιστεύω ούτε πρόκειται), και σε δεύτερη μοίρα το image retention αλλά έστω και με εφαρμογή κάπως διορθώνεται.

Link to comment
Share on other sites

καμια lg δεν ειπε οτι χωρίζεται σε 2 κατηγοριες ενας εδω μεσα το ειπε που ενας φιλος του ειναι μεσα στα πραγματα και ξερει και εκανε μια πιθανη αναλυση και για τις 2 περιπτωσεις και να χαμε να λεγαμε....τωρα για τις πλακετες 605 και μετα που λετε δεν επαθαν δειτε καποιες σελιδες πισω 2 περιπτωσεις με 608 ο ενας 609 ο αλλος ειναι νωρις ακομα θα σκασουν και αλλες μετα απο χρηση του τηλ.....τωρα για σενα που λες οτι θελουμε να θαψουμε το τηλ δηλαδη ρε μεγαλε με ποια λογικη το λες αυτο??ποιος ο λογος να κανουμε κατι τετοιο???δωσε μου ενα σοβαρο κίνητρο και θα σου πω μπραβο!!ειχαμε εμεις τωρα ορεξη που πεταξαμε τα λεφτα μας σε αυτη την μπαχατελα να κατσουμε και να να την θαψουμε λες και μας δινει μεροκαματο η υπολοιπη βιομηχανια....ενα ριμαδοτηλεφωνο μαζευαμε λεφτα ποσους μηνες να παρουμε και δεν κανει ουτε τα βασικα να απανταμε σε μια κληση!!!ελεος!!!

εκατσα εχθες απο περιεργεια να κανω μια γυρα στα 3 τηλ που εκαναν καλες πωλησεις

red mi 3 pro

samsung s5,6

p9

και σε ολα τα γκρουπακια εδω μεσα ασχολουνται με το τηλ τους και αποριες βασικων ρυθμίσεων εδω μεσα εδω και ΜΗΝΕΣ λεμε για Bootloop,image πως το λενε αυτο με την οθονη,για bug στις κλήσεις και για μπαταριες για χαλασμενα καλωδια και ανταπτορες(που αυτο το αφήσαμε στο ντουκου αλλα τα αλλαξαν παραπολλοι)!!!αν αυτο ειναι νορμαλ τοτε παμε πασο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Link to comment
Share on other sites

Εγω θελω να πω οτι καλα ειμαστε και εμεις που δεν το εχουμε παθει ακομη.αναρωτιέμαι ομως οταν θα λήξει η εγγύηση τι θα γινει μετά? Βλεπω σε αλλο Φόρουμ τα πουλανε τα g4 λες και ειναι πατατάκια, Προσωπικά δεν θελω να το σκέφτομαι διοτι δεν εχω την δυνατότητα να παρω αλλο τηλ προς το παρον δηλαδή.το τηλ ειναι απίστευτο. και οσα διαβαζω εδω μεσα που το παθαίνουν τόσο δυσκολεύομαι οτι θα με αφησει καποια στιγμή.ελπιζω με την καινούργια αναβαθμίσει που θα ερθει να τα λύση ολα, και να σταματήσουν ολα τα προβλήματα.

 

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Όσο για τις ανακοινώσεις της lg περί διόρθωσης του bootloop εγώ γνωρίζω μόνο μία προς τα τέλη Ιανουαρίου που μιλάει για hardware πρόβλημα και διόρθωσή του(οπότε λογικό να παθαίνουν bootloop και τα 601-602). Αν κάποιος υποστηρίζει ότι έχει βγάλει κι άλλες ανακοινώσεις η επίσημη lg ας δημοσιεύσει τα link γιατί με τα άκουσα, νομίζω, μου είπαν κτλ. μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει....

 

H LG ΜΙΑ ανακοινωση εχει βγαλει. Παρ'ολα αυτα, σε αυτη την ανακοινωση παραδεχτηκε οτι οσο συνεβαιναν τα bootloop προσπαθησε να φτιαξει το hardware προβλημα και εκανε λαθος διαγνωση στο προβλημα. Ετσι, συνεχισε να δινει τις λαθος διορθωμενες πλακετες, εως οτου εβγαλε και την επισημη ανακοινωση της πως τελικα βρηκε και επιδιορθωσε το προβλημα.

Παρόλα αυτα οπως ανεφερα, παραδεχτηκε πως εκανε και μια πρωτη αρχικη λαθος διαγνωση.

 

Επανω σε αυτο αναφερθηκα (την επισημη δηλωση της Lg δηλαδη) και μεσα στα πλαισια των εικασιων που κανουν ολοι, αν εκανε και τη δευτερη φορα λαθος διαγνωση και χτυπησαν και σειρες 600-605 και το βρηκε και το διορθωσε με την τριτη φορα, δεν θα την επαιρνε να βγει και να ΞΑΝΑ πει...ουπς, και τη δευτερη φορα λαθος καναμε, αλλα το βρηκαμε με την τριτη φορα.

(ηταν το υποθετικο σεναριο που ανεφερα για...silent σωστη διαγνωση)

Ειπαμε...υποθετικο.

 

Παρ'ολα αυτα μιας και ρωτησες (πιθανως αναφερομενος σε εμενα) απο τα βρηκα και τα λεω (τυχον φημες) να σου βαλω απο κατω το κειμενο της LG που παραδεχτηκε οτι εκαναν λαθος διαγνωση την πρωτη φορα για αυτο και αργησαν να φτιαξουν το προβλημα, μιας και επισκευαζαν λαθος parts.

 

Μια η ανακοινωση λοιπον, αλλα δυο οι προσπαθειες διορθωσης του προβληματος.

 

 

"In addition to LG acknowledging the problem, the company said it will be repairing the affected devices, stating that the source of the bootloop problem is loose contact between some of the handset's internal components. The company also confirmed that the previous attempts to solve the issue failed because of misdiagnosis, leading to wrong parts undergoing replacement."

 

http://www.techtimes.com/articles/128192/20160127/lg-g4-bootloop-problem-lg-admits-faulty-hardware-promises-to-fix-affected-devices.htm

 

 

Ολα τα παραπανω, προς χαρην της συζητησης σε επιπεδο απλα κουβεντουλας εδω, γιατι αραγε ενω εφτιαξαν το προβλημα, συνεχιζουν να παθαινουν συσκευες bootloop με σειρες 600+.

ξανα λεω...δεν εννοω πως αυτο εχει συμβει (βρηκαν την βλαβη με την τριτη φορα, μετα τις 650 σειρες) Μαλιστα το τονισα πως δεν πιστευω σε αυτο το σεναριο.

Ειπα πως ΑΝ δεν εχει φτιαχτει το προβλημα μεχρι τωρα, δεν νομιζω οτι θα το φτιαξουν.

Οχι πως ΔΕΝ εχει φτιαχτει...ΑΝ δεν εχει φτιαχτει.

 

Παρόλα αυτα δεν εχω προσωπικα δεν το παρακολουθω στενα το θεμα σε Global κατασταση για να ξερω στατιστικα αν μετα τις 605 σειρες σταματησαν εντελως τα προβληματα.

Ειπα απλα, πως για να σιγουρευτουμε, πρεπει να περασει ενα ευλογο χρονικο διαστημα λειτουργιας αυτων των πλακετων.

Τιποτε λιγοτερο, τιποτε περισσοτερο.

 

Υ.Γ.

Εγω ειμαι απο αυτους που δεν το κραζουν το κινητο. Με προβληματα ή οχι, εμενα μου αρεσει. (πειτε με και μαζοχιστη) :lol:

Επισης συγνωμη για το λαθος του οτι νομιζα οτι εκανε δυο ανακοινωσεις, (δεν θυμομουν)αλλα αυτο δεν αλλαζει και την ουσια. (βρηκαμε ή δεν βρηκαμε το προβλημα---το φτιαξαμε ή οχι)

 

Και υπ'οψιν...δεν γνωριζουμε πότε κυκλοφορησε η Lg τις διορθωμενες πλακετες.

Την ανακοινωση την εκανε ιανουαριο (σειρα κυκλοφοριας 601 εκεινη τη στιγμη) αλλα δεν ξερουμε αν τις διεθεσε πριν, κατα ή μετα τον Ιανουαριο.

Υποθετικα και παλι μπορουμε να πουμε οτι η σειρα του Φεβρουαριου ή Μαρτιου θα ηταν διορθωμενη. (602-603)

 

Να εκανε την ανακοινωση Ιανουαριο και να διεθεσε τις διορθωμενες πλακετες τον Ιουνιο. ? (606) Δεν μπορω να ξερω, αν και μου ακουγεται λιγο μακρινο.

 

Μπορουν παρόλα αυτα οι κατοχοι των πλακετων 602-603 και υστερα να αναφερουν αν επαθαν bootloop που δεν επανηλθε με hard reset και τους ξανα αλλαξαν πλακετα.

 

Μιας και εκεινη την εποχη θυμαμαι παθαιναν πολυ γρηγορα bootloop με τις νεες 6χχ ακουστηκε οπως ξερουμε πως ειναι software bootloop κατα τα λεγομενα του σερβις στους κατοχους.

 

Ας πει καποιος αν υπαρχει αν του αλλαξαν πλακετα στο σερβις (οχι hard reset) με σειρα πλακετας νεοτερης της 601-602. (να δωσουμε και λιγο αερα στην κυκλοφορια νεων και διορθωμενων πλακετων)

Απο 603 και μετα ας πουμε. Υπαρχει καποιος. ?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Link to comment
Share on other sites

Και υπ'οψιν...δεν γνωριζουμε πότε κυκλοφορησε η Lg τις διορθωμενες πλακετες.

Την ανακοινωση την εκανε ιανουαριο (σειρα κυκλοφοριας 601 εκεινη τη στιγμη) αλλα δεν ξερουμε αν τις διεθεσε πριν, κατα ή μετα τον Ιανουαριο.

Υποθετικα και παλι μπορουμε να πουμε οτι η σειρα του Φεβρουαριου ή Μαρτιου θα ηταν διορθωμενη. (602-603)

 

Να εκανε την ανακοινωση Ιανουαριο και να διεθεσε τις διορθωμενες πλακετες τον Ιουνιο. ? (606) Δεν μπορω να ξερω, αν και μου ακουγεται λιγο μακρινο.

 

Μπορουν παρόλα αυτα οι κατοχοι των πλακετων 602-603 και υστερα να αναφερουν αν επαθαν bootloop που δεν επανηλθε με hard reset και τους ξανα αλλαξαν πλακετα.

 

Μιας και εκεινη την εποχη θυμαμαι παθαιναν πολυ γρηγορα bootloop με τις νεες 6χχ ακουστηκε οπως ξερουμε πως ειναι software bootloop κατα τα λεγομενα του σερβις στους κατοχους.

 

Ας πει καποιος αν υπαρχει αν του αλλαξαν πλακετα στο σερβις (οχι hard reset) με σειρα πλακετας νεοτερης της 601-602. (να δωσουμε και λιγο αερα στην κυκλοφορια νεων και διορθωμενων πλακετων)

Απο 603 και μετα ας πουμε. Υπαρχει καποιος. ?

 

εγω 603 το επαθε πριν κλεισει μηνα επανηρθε με hard reset και εβαλα ολοκαινουρο λογαριασμο gmail για να αποφυγω καθε ενδεχόμενο απο τοτε δεν το ξανα επαθα απλα καμια 10 φορες οταν το ανοιγω τρωει λιγο σκάλωμα εκει που λεει οτι φορτώνεται ταδε αριθμος εφαρμογων στο γκρι πλαισιο....τις φόρτωνε 40 δευτερα περίπου εγω λιγο πριν το εγκεφαλικο και τα γνωστα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Link to comment
Share on other sites

καμια lg δεν ειπε οτι χωρίζεται σε 2 κατηγοριες ενας εδω μεσα το ειπε που ενας φιλος του ειναι μεσα στα πραγματα και ξερει και εκανε μια πιθανη αναλυση και για τις 2 περιπτωσεις και να χαμε να λεγαμε....τωρα για τις πλακετες 605 και μετα που λετε δεν επαθαν δειτε καποιες σελιδες πισω 2 περιπτωσεις με 608 ο ενας 609 ο αλλος ειναι νωρις ακομα θα σκασουν και αλλες μετα απο χρηση του τηλ.....τωρα για σενα που λες οτι θελουμε να θαψουμε το τηλ δηλαδη ρε μεγαλε με ποια λογικη το λες αυτο??ποιος ο λογος να κανουμε κατι τετοιο???δωσε μου ενα σοβαρο κίνητρο και θα σου πω μπραβο!!ειχαμε εμεις τωρα ορεξη που πεταξαμε τα λεφτα μας σε αυτη την μπαχατελα να κατσουμε και να να την θαψουμε λες και μας δινει μεροκαματο η υπολοιπη βιομηχανια....ενα ριμαδοτηλεφωνο μαζευαμε λεφτα ποσους μηνες να παρουμε και δεν κανει ουτε τα βασικα να απανταμε σε μια κληση!!!ελεος!!!

εκατσα εχθες απο περιεργεια να κανω μια γυρα στα 3 τηλ που εκαναν καλες πωλησεις

red mi 3 pro

samsung s5,6

p9

και σε ολα τα γκρουπακια εδω μεσα ασχολουνται με το τηλ τους και αποριες βασικων ρυθμίσεων εδω μεσα εδω και ΜΗΝΕΣ λεμε για Bootloop,image πως το λενε αυτο με την οθονη,για bug στις κλήσεις και για μπαταριες για χαλασμενα καλωδια και ανταπτορες(που αυτο το αφήσαμε στο ντουκου αλλα τα αλλαξαν παραπολλοι)!!!αν αυτο ειναι νορμαλ τοτε παμε πασο!!!

 

Με κίνδυνο να αρχίσουμε άλλον έναν γύρο της ίδιας συζήτησης, ο συλλογισμός σου είναι ότι επειδή εσύ επιλέγεις να συζητάς για το πρόβλημα του bootloop, το πρόβλημα είναι έντονο? Εάν υποθέσουμε ότι αφαιρούσαμε τις δικές σου αναρτήσεις από το θέμα, τότε οι αναφορές στο bootloop θα ήταν 50% λιγότερες και το θέμα θα έμοιαζε περισσότερα με τα άλλα...

Κανένα τηλέφωνο δεν είναι τέλειο και σίγουρα το G4 έχει τα ζητήματά του. Η εικόνα που δίνει όμως το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης είναι σίγουρα στρεβλωμένη προς τη μεγέθυνση των πιθανών προβλημάτων.

Για να πιαστώ από την παρατήρηση ενός φίλου λίγο νωρίτερα, μαζοχιστής δεν είναι αυτός που είναι ευχαριστημένος από τη συσκευή του και την χαίρεται καθημερινά (παρά την εικαζόμενη Δαμόκλειο σπάθη που κρέμεται από επάνω της). Μαζοχιστής είναι αυτός που δεν είναι ευχαριστημένος από τη συσκευή του, αλλά επιπλέον θέλει να πείσει και τους υπόλοιπους ότι η δική του εκτίμηση είναι πιο σωστή.

Link to comment
Share on other sites

και να'μαι στην Τουρκία για δουλειά και να μην δουλεύει καμία απο τις δυο θεσεις σιμ...τι κάνω; αγοραζω αλλο γιατι χωρις κινητο η δουλειά δεν βγαίνει;

ααααα ρε LG

 

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

τωρα για τις πλακετες 605 και μετα που λετε δεν επαθαν δειτε καποιες σελιδες πισω 2 περιπτωσεις με 608 ο ενας 609 ο αλλος ειναι νωρις ακομα θα σκασουν και αλλες μετα απο χρηση του τηλ.....

 

Τώρα εδώ παραπληροφορείς ξεκάθαρα, δεν υπάρχει πουθενά αυτό που γράφεις! Δεν έχει αναφερθεί ούτε 608 ούτε 609 με bootloop!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πως αλλάζει αυτό στην μπροστινή κάμερα; μου βγάζει αυτό το πλαίσιο γύρω από την κάμερα και δεν βρίσκω την ρύθμιση να το αλλάξω.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161203/e86e2f0a3e1b789f70c0eb97f57324c2.jpg

 

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Η επιλογή κάτω τι κάνει? (πρόσωπο κ πρόσωπο με 2 αστεράκια)

Link to comment
Share on other sites

Το πλαίσιο αυτό είναι το υποτιθέμενο φλας της μπροστά κάμερας. Πάτα στον κεραυνό και επέλεξε να είναι off.

Τα γυναικεία πρόσωπα είναι το beautification mode. Τέρμα αριστερά είναι off και όσο πας δεξιά αρχίζει και σε ομορφαίνει. :lol:

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."
Link to comment
Share on other sites

Τώρα εδώ παραπληροφορείς ξεκάθαρα, δεν υπάρχει πουθενά αυτό που γράφεις! Δεν έχει αναφερθεί ούτε 608 ούτε 609 με bootloop!

 

Λεει οτι ειναι νωρις ακομη, δε λεει οτι αναφερθηκαν 608/609 με bootloop

Link to comment
Share on other sites

Λεει οτι ειναι νωρις ακομη, δε λεει οτι αναφερθηκαν 608/609 με bootloop

 

ελα τομμυ μην τους απαντας καν, τα ειδα και γω αλλα δεν θα μπω σε αντιπαράθεση...άλλωστε παίρνω και μεροκαματο απο κατι κινεζους να κραζω το τιτανομεγιστο και απολυτο τηλ ολων των εποχων G4!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Link to comment
Share on other sites

Το πλαίσιο αυτό είναι το υποτιθέμενο φλας της μπροστά κάμερας. Πάτα στον κεραυνό και επέλεξε να είναι off.

Τα γυναικεία πρόσωπα είναι το beautification mode. Τέρμα αριστερά είναι off και όσο πας δεξιά αρχίζει και σε ομορφαίνει. :lol:

 

:lol::lol::lol: τόσο καιρό δεν είχα δοκιμάσει να βγάλω φωτό με ρετούς....πάνε όλες οι ρυτίδες :lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol::lol: τόσο καιρό δεν είχα δοκιμάσει να βγάλω φωτό με ρετούς....πάνε όλες οι ρυτίδες :lol::lol::lol:

Ναι είναι πολύ καλή ρύθμιση αυτή!!!

Είναι ότι πρέπει για τις σελφι

 

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Link to comment
Share on other sites

Έγινε η λαλακία και έσκασε κάτω όταν το έβγαζα από τη θήκη....

Αποτέλεσμα μία γραμμή ραγίσματος "ευτυχώς" στο μάυρο bezel που έχει και το λογότυπο LG....

Τι κάνουμε...??

Link to comment
Share on other sites

Έγινε η λαλακία και έσκασε κάτω όταν το έβγαζα από τη θήκη....

Αποτέλεσμα μία γραμμή ραγίσματος "ευτυχώς" στο μάυρο bezel που έχει και το λογότυπο LG....

Τι κάνουμε...??

 

οτι σε φωτίσει ο Θεός! εφόσον το πρόβλημα είναι αισθητικό (ευτυχώς) το αφήνεις ως έχει και δεν σκας χρήματα για αλλαγή οθόνης καθώς δεν αλλάζει μόνο το μπροστινό. Αν σε ενοχλεί στο μάτι πας την αλλάζεις αλλά προσοχή μόνο σε εξουσιοδοτημένο σερβις και οχι σε μαγαζιά που σου αλλάζουν το τζαμάκι μπροστά καθώς θα βγεις εκτός εγγύησης και με το bootloop να παίζει γύρω τριγύρω δεν νομίζω να ήθελες να συμβεί αυτό.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να δώσω 150? ευρώ σε εξουσιοδοτημένο για αλλαγή...

Οπότε κάνω το κορόιδο.

Ευτυχώς που δεν είναι στην οθόνη....

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να δώσω 150? ευρώ σε εξουσιοδοτημένο για αλλαγή...

Οπότε κάνω το κορόιδο.

Ευτυχώς που δεν είναι στην οθόνη....

 

αγόρασε και ενα τέτοιο και είσαι κομπλέ και στο αισθητικό http://www.ebay.com/itm/Textured-Skin-Wrap-Sticker-For-LG-G4-G4C-Carbon-Decal-Case-Matt-Metal-Leather-/281737872425?var=&hash=item4198e2c429:m:mEo0ABQ2paSIJsb8JMoGQ9Q

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

πολύ ωραίο...

Link to comment
Share on other sites

 

Ω ρε φίλε πολύ καλό!!

Αυτοκόλλητο έτσι? Θα θέλει προσοχή στο να το βάλεις σωστά.

Το έχει βάλει κάποιος να μας πει έντυπώσεις?

Link to comment
Share on other sites

Ω ρε φίλε πολύ καλό!!

Αυτοκόλλητο έτσι? Θα θέλει προσοχή στο να το βάλεις σωστά.

Το έχει βάλει κάποιος να μας πει έντυπώσεις?

Ναι αυτοκολλητο και είναι γενικά εύκολο στη τοποθέτηση. Μπορείς να ρωτήσεις τον Johnnyman25 που έχει βάλει σχεδόν σε όλα τα τηλέφωνα που έχει πάρει.

 

Στάλθηκε από το LG G5 μου...

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to [Επίσημο] LG G4

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...