Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΣΥΝ-ΑΡΕΙΑΝΕ μην το παρεις καν ριξε μια ματια σε κατι αλλο πολλα προβληματα η μπαχατελα και θα σπασουν τα νευρα σου.....εχει επιλογες στα ιδια λεφτα.....

1 οθονες προβληματικες

2 κλήσεις που δεν τελειωνουν ποτε

3 μπουτλουπ

4 σερβις απο τα λιντλ

μια καμερα αξιζει στο τηλ τελικα αλλα νταξει ειπαμε αν ηταν θα περναμε φωτογραφικη οχι αυτη την σαβουρα των 400 ευρω!!γιατι εγω τοσο το πληρωσα!!!

Φιλε μου τα G2 - G3 - G4 ειναι εξαιρετικα κινητα. Αν δεν ειχαν το G3 & G4 τα γνωστα προβληματα, θα ηταν τα καλυτερα. ΜΑΚΡΑΝ.

Πολυ ομορφα και με ΑΠΑΙΚΤΕΣ καμερες. ΑΠΑΙΚΤΕΣ. Τι να λεμε. Εγω πηρα απο ενα φιλο ενα G3 και εχω παθει πλακα με την καμερα του (που το G4 εχει ακομα καλυτερη).

μαλλον εισαι σε αλλο φορουμ εσυ αδερφε......603 επαθα εγω με αλλαγμενη πλακετα για αλλο λογο βεβαια αλλα το επαθα με την καινουρια!!!εχει αναφερθει εδω μεσα μεχρι και 608 σειρα που το επαθε......ΣΥΝ-ΑΡΕΙΑΝΕ μην το παρεις καν ριξε μια ματια σε κατι αλλο πολλα προβληματα η μπαχατελα και θα σπασουν τα νευρα σου.....εχει επιλογες στα ιδια λεφτα.....

1 οθονες προβληματικες

3 μπουτλουπ

4 σερβις απο τα λιντλ

μια καμερα αξιζει στο τηλ τελικα αλλα νταξει ειπαμε αν ηταν θα περναμε φωτογραφικη οχι αυτη την σαβουρα των 400 ευρω!!γιατι εγω τοσο το πληρωσα!!!

Απο ολα αυτά που έγραψες μόνο το bootloop είναι σοβαρό πρόβλημα και αυτό γιατί μπορεί να το ξαναπαθει με νέα πλακέτα.

Τα υπόλοιπα να είχαμε να λέγαμε.....

Μάλλον δεν έχεις ακούσει για προβλήματα κινητών απο άλλες εταιρείες.

Φιλε μου τα G2 - G3 - G4 ειναι εξαιρετικα κινητα. Αν δεν ειχαν το G3 & G4 τα γνωστα προβληματα, θα ηταν τα καλυτερα. ΜΑΚΡΑΝ.

Πολυ ομορφα και με ΑΠΑΙΚΤΕΣ καμερες. ΑΠΑΙΚΤΕΣ. Τι να λεμε. Εγω πηρα απο ενα φιλο ενα G3 και εχω παθει πλακα με την καμερα του (που το G4 εχει ακομα καλυτερη).

και το 3αρι ειχα και το 4αρι τωρα τι να το κανεις αν ενα τηλ ανα πασα στιγμη χωρις να χει κλεισει ουτε ενα χρονο απο την ημερα που βγηκε μπορει να σε κρεμασει....με το ''ΑΝ'' δεν βγαινει ενα προιον μακραν το καλυτερο...καλυτερο βγαινει αν με ολα αυτα τα καλουδια που εχει η τιμη του ειναι ακομα στα υψη και δεν θες να δωσεις!!εμεις δεν μπορουμε καν να το ξεφορτωθούμε!!το g2 ναι συμφωνω για αυτο ακομα και τωρα να το βγαλεις στο σφυρι φευγει αερα!!

Απο ολα αυτά που έγραψες μόνο το bootloop είναι σοβαρό πρόβλημα και αυτό γιατί μπορεί να το ξαναπαθει με νέα πλακέτα.

Τα υπόλοιπα να είχαμε να λέγαμε.....

Μάλλον δεν έχεις ακούσει για προβλήματα κινητών απο άλλες εταιρείες.

τωρα μιλας σοβαρα???μονο το μπουτολουπ????αυτο και μονο φτανει για να το βαλω στα χειροτερα τηλ εβερ!!και οχι δεν θα κατσω να κανω σύγκριση με αλλα τηλ και τα προβληματα τους γιατι το λανσαραν σαν ναυαρχιδα και εγω πηρα αυτο!!θα κατσω δηλαδη να πω αααα μια χαρα ειμαστε εμεις που ανα πασα ωρα και στιγμη θα μεινω χωρις τηλ εδω τα αλλα παθαινουν χειροτερα πραγματα?!!!δεν νομιζω φιλε μου!!θα εβγαζα καπελο αν εβρισκαν τι φταιει το ελυναν και χαιρόμουν το τηλ χωρις να βγαζω ανγχος!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

μαλλον εισαι σε αλλο φορουμ εσυ αδερφε......603 επαθα εγω με αλλαγμενη πλακετα για αλλο λογο βεβαια αλλα το επαθα με την καινουρια!!!εχει αναφερθει εδω μεσα μεχρι και 608 σειρα που το επαθε......ΣΥΝ-ΑΡΕΙΑΝΕ μην το παρεις καν ριξε μια ματια σε κατι αλλο πολλα προβληματα η μπαχατελα και θα σπασουν τα νευρα σου.....εχει επιλογες στα ιδια λεφτα.....

1 οθονες προβληματικες

3 μπουτλουπ

4 σερβις απο τα λιντλ

Υπερβάλλεις, επειδή έπαθες εσύ και 2-3 άτομα ακόμα bootloop με νέα πλακέτα δεν σημαίνει ότι θα το πάθουν όλα -κάτι το οποίο θεωρώ βέβαιο για την σειρά 5xx- αλλά θα φανεί σε βάθος χρόνου. Από αυτά που έγραψες ως προβλήματα -και αν όντως το bootloop έχει διορθωθεί οριστικά- μόνο το bug με τις κλήσεις θεωρώ σοβαρό και απλά ενοχλητικό το image retention.

Υπερβάλλεις, επειδή έπαθες εσύ και 2-3 άτομα ακόμα bootloop με νέα πλακέτα δεν σημαίνει ότι θα το πάθουν όλα -κάτι το οποίο θεωρώ βέβαιο για την σειρά 5xx- αλλά θα φανεί σε βάθος χρόνου. Από αυτά που έγραψες ως προβλήματα -και αν όντως το bootloop έχει διορθωθεί οριστικά- μόνο το bug με τις κλήσεις θεωρώ σοβαρό και απλά ενοχλητικό το image retention.

αν ειχε διορθωθεί οριστικα θα εβγαζαν ανακοινωση δεν ειναι βλακες......και κανεις εδω μεσα δεν ειπε οτι το επαθε μεσα σε ενα μηνα απο τοτε που το πηρε, εχει δρομο ακομα η φαση....κατσε να δεις τι εχει να γινει μολις παρουμε την Νουγκατ!!!μακαρι να βγω ψευτης και να βγει σωστα χωρις θερμοκρασιες και αλλα προβληματα αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος!!!ΛΥΣΗ παντως εφοσον εστω και 2-3 οπως λες(που ειναι παραπανω)αν τ εχουν παθει δεν λεγεται λυση!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

@gre , μου θυμιζεις εμενα κατα Απριλιο μερια , που τα περιστατικα ηταν τα μισα απο οτι τωρα :p . Μια βολτα απο Procordia θα σε ψησει για το αν επαθαν "2-3 ατομα" ακομη bootloop... Τωρα ελπιζω να λυθηκαν τα θεματα, αλλα κραταω μικρο καλαθι... Πολυυυ μικρο.

αν ειχε διορθωθεί οριστικα θα εβγαζαν ανακοινωση δεν ειναι βλακες......και κανεις εδω μεσα δεν ειπε οτι το επαθε μεσα σε ενα μηνα απο τοτε που το πηρε, εχει δρομο ακομα η φαση....κατσε να δεις τι εχει να γινει μολις παρουμε την Νουγκατ!!!μακαρι να βγω ψευτης και να βγει σωστα χωρις θερμοκρασιες και αλλα προβληματα αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος!!!ΛΥΣΗ παντως εφοσον εστω και 2-3 οπως λες(που ειναι παραπανω)αν τ εχουν παθει δεν λεγεται λυση!!!

Μα δεν πρόκειται να παραδεχτούν ότι είναι γενικό το πρόβλημα γιατί τότε θα ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν ανάκληση όλων των g4 σειράς 5xx. Απλά έβγαλαν την ανακοίνωση που έβγαλαν στις αρχές του χρόνου για πρόβλημα hardware σε κάποιες συσκευές και διόρθωσή του από την μεριά τους και αυτό ήταν όλο. Τώρα αν θα αρχίσουν πάλι να πέφτουν βροχή τα bootloop όπως με τα 5xx θα δείξει στην πορεία. Εγώ λέω ότι για την ώρα είναι ελάχιστα τα bootloop σε σειρές 6xx.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@gre , μου θυμιζεις εμενα κατα Απριλιο μερια , που τα περιστατικα ηταν τα μισα απο οτι τωρα :p . Μια βολτα απο Procordia θα σε ψησει για το αν επαθαν "2-3 ατομα" ακομη bootloop... Τωρα ελπιζω να λυθηκαν τα θεματα, αλλα κραταω μικρο καλαθι... Πολυυυ μικρο.

Καλά κι εγώ πίστευα ότι δεν θα πάθω bootloop αλλά έπαθα και έμαθα :P όσο για τα περιστατικά bootloop στην procordia φυσικά και είναι ατελείωτα άλλα πιστεύω ότι στην πλειοψηφία τους είναι συσκευές σειράς 5xx. Δεν αποκλείω ότι δεν θα πάθουν και όλα τα 6xx αλλά για την ώρα φαίνεται ότι "κρατάνε".

Μα δεν πρόκειται να παραδεχτούν ότι είναι γενικό το πρόβλημα γιατί τότε θα ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν ανάκληση όλων των g4 σειράς 5xx. Απλά έβγαλαν την ανακοίνωση που έβγαλαν στις αρχές του χρόνου για πρόβλημα hardware σε κάποιες συσκευές και διόρθωσή του από την μεριά τους και αυτό ήταν όλο. Τώρα αν θα αρχίσουν πάλι να πέφτουν βροχή τα bootloop όπως με τα 5xx θα δείξει στην πορεία. Εγώ λέω ότι για την ώρα είναι ελάχιστα τα bootloop σε σειρές 6xx.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά κι εγώ πίστευα ότι δεν θα πάθω bootloop αλλά έπαθα και έμαθα :P όσο για τα περιστατικά bootloop στην procordia φυσικά και είναι ατελείωτα άλλα πιστεύω ότι στην πλειοψηφία τους είναι συσκευές σειράς 5xx. Δεν αποκλείω ότι δεν θα πάθουν και όλα τα 6xx αλλά για την ώρα φαίνεται ότι "κρατάνε".

601 ειμαι. Αρκετα ειναι τα περιστατικα αν δεις που πηρανε απο 5ΧΧ σειρα 6ΧΧ και παθανε το προβλημα. Μαλλον ειναι τελειως τυχαιο , αλλα το λες και dealbreaker για καποιον που "γλυκοκοιταζει" σημερα το τηλεφωνο...

μπορει καποιος να μου πει τι να αλλαξω στις ρυθμίσεις σε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gnomh.eortologio&hl=el για να δουλευει το gidget στην αρχικη???κολλαει σε παλιοτερη μερα συνεχεια εστειλα σαν σχολιο στο μαρκετ ειπε κατι αυτος αλλα δεν βγαινει ακρη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια θελω να ρουταρω το lg g4 μου σε εκδοση 6.0 v20h. Μηπως ξερει κανεις πως και αν ναι να μου δωσει τον συνδεσμο;; Ευχαριστω.

Παιδια θελω να ρουταρω το lg g4 μου σε εκδοση 6.0 v20h. Μηπως ξερει κανεις πως και αν ναι να μου δωσει τον συνδεσμο;; Ευχαριστω.

Googleκαρέ lg G4 XDA και θα βρεις νήμα για ροοτ εκει.

Το εχω κανει αλλα δεν το βρισκω! Αν μπορεις να με βοηθησεις!

Για δες εδω αν και εγω δεν εχω ρουταρει και δεν εχω δοκιμάσει...

http://forum.xda-developers.com/g4/general/discussion-unlock-root-situations-please-t3122752

κινητάρα σαν το Ν900 φίλε Freddara ε? Τι σου θύμισα ε... (κι ας βγήκα λίγο εκτός topic)

Το έχω ακόμη φίλε μου το N900.. Ποοοοοοοοοοοοο τι ζήσαμε και με αυτό το κινητό ρε.. Μακάρι να μας πάει τόσο πολύ και το LG... Φτου φτου φτου :p

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά να ρωτήσω κάτι χαζό; το μενού που εμφανίζεται κάτω δεν τρώει μέρος από την οθόνη; το έβγαλα σε αρκετές εφαρμογές αλλά ομολογώ ότι δεν βολεύει να το φέρνω πίσω με σύρσιμο.. Σε μερικές εφαρμογές ειδικά είναι πολύ σπαστικό..

Προσωπικά αν αναφέρεσαι στα soft Keys , είναι βολική η αυτόματη απόκρυψη τους & εμφάνιση κατά το browsing όπου ουσιαστικά εκμεταλλευεσαι πλήρως τις 5.5 χορταστικες ίντσες της οθόνης ;)
Konakis.

@saxoman85

Ρυθμίσεις/Οθόνη/Πλήκτρα αφής αρxικής οθόνης/ θα σου βγάλει λίστα με της εφαρμογές επιλέγεις όποιες θέλεις.

@saxoman85

Ρυθμίσεις/Οθόνη/Πλήκτρα αφής αρxικής οθόνης/ θα σου βγάλει λίστα με της εφαρμογές επιλέγεις όποιες θέλεις.

Ευχαριστώ φίλε! Νόμιζα μένει μόνιμα, όχι σε κάποιες εφαρμογές.

Να σαι καλά.

Καλημερα σας.Θελω να παρω ενα backup αλλα η εφαρμογη δεν δουλευει.Το LG Backup εχει σταματησει.... ετσι μου βγαζει μυνημα.Τι να κανω τωρα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδιά Όταν πήρα το κινητό είχε μια εφαρμογή στην αρχική οθόνη της lg που μετράγε τα βήματα .Τώρα την έχω χάσει Μπορεί και να την έσβησα που θα την βρω Ευχαριστώ

Παιδιά Όταν πήρα το κινητό είχε μια εφαρμογή στην αρχική οθόνη της lg που μετράγε τα βήματα .Τώρα την έχω χάσει Μπορεί και να την έσβησα που θα την βρω Ευχαριστώ

Ρυθμισεις-σχετικά με το τηλεφωνο-ενημερωσεις- προγραμμα lg health -εγκατασταση και περπατά με την ψυχη σου κανει καλο στην καρδιά.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161127/a66bb604dee19be80ccd769091559683.jpg

Παω να στειλω κατι στο messenger αλλα μου γραφει επικάλυψη οθονης. Και δεν μπορώ να στειλω τίποτε Πως βγαίνει αυτο?

Ρυθμισεις-σχετικά με το τηλεφωνο-ενημερωσεις- προγραμμα lg health -εγκατασταση και περπατά με την ψυχη σου κανει καλο στην καρδιά.
ευχαριστω φιλε ολα οκ

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161127/a66bb604dee19be80ccd769091559683.jpg

Παω να στειλω κατι στο messenger αλλα μου γραφει επικάλυψη οθονης. Και δεν μπορώ να στειλω τίποτε Πως βγαίνει αυτο?

Αν έχεις εγκατεστημένο το Blue screen filter απενεργοποιησετο προσωρινά
LG G4 RED

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4