tommybertsen Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Λογισμικού θέλω. Όχι android. Έχω την V20d. Έχει βγει πιο καινούργια; Oχι , η V20D ειναι η τελευταια. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη μου βγάζει 3 φορές την ημέρα ειδοποίηση ότι υπάρχει νεα ενημέρωση λογισμικού διαθέσιμη?? Στάλθηκε απο το tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη μου βγάζει 3 φορές την ημέρα ειδοποίηση ότι υπάρχει νεα ενημέρωση λογισμικού διαθέσιμη?? Στάλθηκε απο το tapatalk Ρυθμισεις- Σχετικα με το τηλεφωνο - Κεντρο ενημερωσης - Ενημερωση λογισμικου Ξετσεκαρε τα 2 κουτακια. (ελεγξτε αυτοματα και αυτοματη εγκατασταση ενημερωσεων ) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ρυθμισεις- Σχετικα με το τηλεφωνο - Κεντρο ενημερωσης - Ενημερωση λογισμικου Ξετσεκαρε τα 2 κουτακια. (ελεγξτε αυτοματα και αυτοματη εγκατασταση ενημερωσεων ) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/538fa23e1622bda1fe32fa7cf44fecff.jpg Έτσι το εχω από τότε που το πηρα το κινητό. Αλλά εξακολουθεί (Στάλθηκε απο lg g4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Toτε ισως πρεπει να κανεις το εξης: Πηγαινε στις ρυθμισεις - εφαρμογες και διαλεξε να δειχνει και του συστηματος. (δε θυμαμαι πως τα εχει στο lollipop ). Απο εκει διαλεξε υποχρεωτικη διακοπη την εφαρμογη που λεει "ενημερωση λογισμικου". Λογικα δε θα στο ξαναβγαλει. Ισως να το βγαλει μετα απο επανεκκινηση παντως οποτε κανεις το ιδιο. Ετσι εκανα σε ενα xperia παλιοτερα που επεμενε να δειχνει για ενημερωση. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Toτε ισως πρεπει να κανεις το εξης: Πηγαινε στις ρυθμισεις - εφαρμογες και διαλεξε να δειχνει και του συστηματος. (δε θυμαμαι πως τα εχει στο lollipop ). Απο εκει διαλεξε υποχρεωτικη διακοπη την εφαρμογη που λεει "ενημερωση λογισμικου". Λογικα δε θα στο ξαναβγαλει. Ισως να το βγαλει μετα απο επανεκκινηση παντως οποτε κανεις το ιδιο. Ετσι εκανα σε ενα xperia παλιοτερα που επεμενε να δειχνει για ενημερωση. Του συστήματος είναι αυτές αλλά φοβάμαι μην κλείσω κάτι που δεν πρέπει και έχω πρόβλημα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/911eb1abc0ff0ba0ac7ba64e35cddd7b.jpg (Στάλθηκε απο lg g4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Βάλε στο απενεργοποιημενο τις επιλογές : 1) Κλίμακα κινούμενη εικόνας παραθύρου 2) Κλίμακα μετάβασης κινούμενης εικονας 3) Κλίμακα διάρκειας κινούμενου σχεδίου Εγώ αυτές έχω.. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. δεν βρισκω τον λογο να αλλαξετε κατι στις ρυθμίσεις...αυτα τα πειραγματα τα κανουν σε συσκευες με μικροτερη ραμ που εχουν θεμα απόκρισης και κολληματα στο μενου..ειμαι της αποψης να τα εχετε ολα οπως ειναι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 δεν βρισκω τον λογο να αλλαξετε κατι στις ρυθμίσεις...αυτα τα πειραγματα τα κανουν σε συσκευες με μικροτερη ραμ που εχουν θεμα απόκρισης και κολληματα στο μενου..ειμαι της αποψης να τα εχετε ολα οπως ειναι.... Αν δεν τα έχω απενεργοποιημενα αυτά τα τρία, μου φαίνεται πιο αργό το κινητό. Συνήθεια! Ισχύει ότι δεν υπάρχει λόγος να τα πειράξεις. Εμένα όμως με βολεύει (Στάλθηκε απο lg g4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) δεν βρισκω τον λογο να αλλαξετε κατι στις ρυθμίσεις...αυτα τα πειραγματα τα κανουν σε συσκευες με μικροτερη ραμ που εχουν θεμα απόκρισης και κολληματα στο μενου..ειμαι της αποψης να τα εχετε ολα οπως ειναι.... Δεν ισχύει αυτό, δεν επηρεάζεται η απόκριση. Τις συγκεκριμένες αλλαγές τις κάνεις για να αλλάξεις τα animations σύμφωνα με τα γούστα σου, δεν επιβαρύνουν τη λειτουργία της συσκευής. Edited April 9, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δεν ισχύει αυτό, δεν επηρεάζεται η απόκριση. Τις συγκεκριμένες αλλαγές τις κάνεις για να αλλάξεις τα animations σύμφωνα με τα γούστα σου, δεν επιβαρύνουν τη λειτουργία της συσκευής. δεν ειπα οτι επιβαρύνουν απλα γινεται ποιο γρηγορα η εναλλαγή στις επιλογες αρα και ταχυτερο....τεσπα γουστα ειναι αυτα.....δεν ξερω αυτο που λεει για το wifi αν ειναι καλο....δυνατη μεταβαση απο WIFI στο δίκτυο κιν τηλ. παντως αν ειχαμε εναν καλο γνωστη να μας εκανε ενα review για τις επιλογες θα ηταν πολυ καλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Lek88 Δοκιμασε το παρακατω http://forum.xda-developers.com/g4/general/disable-ota-t3131493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Oχι , η V20D ειναι η τελευταια. Οκ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλησπερα. Ειδα οτι στο νημα του dual δεν μπορεσε να με βοηθησει κάποιος γι αυτο ειπα να δοκιμασω και εδω. Θα ηθελα να ρωτησω εαν χρειαζεται κατι αλλο να ενεργοποιήσω εκτος απο την τοποθεσια για την χρηση του smart settings, γιατί δεν μπορω να το κανω να λειτουργήσει. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλησπερα. Ειδα οτι στο νημα του dual δεν μπορεσε να με βοηθησει κάποιος γι αυτο ειπα να δοκιμασω και εδω. Θα ηθελα να ρωτησω εαν χρειαζεται κατι αλλο να ενεργοποιήσω εκτος απο την τοποθεσια για την χρηση του smart settings, γιατί δεν μπορω να το κανω να λειτουργήσει. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ΜΜ ούτε σ' εμένα λειτουργούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Με ΜΜ ούτε σ' εμένα λειτουργούσε. ουτε σε μενα βασικα δεν κανει τιποτα στην επιλογη τα μερη μου στο μενου τοποθεσια ειναι απενεργ...το πατας και τζιφος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 ουτε σε μενα βασικα δεν κανει τιποτα στην επιλογη τα μερη μου στο μενου τοποθεσια ειναι απενεργ...το πατας και τζιφος.. Για να το ενεργοποιήσεις χρειάζεται τα δεδομενα της κάρτας να ενεργοποιήσεις πρωτα.. Αλλα και που αποθηκεύεις την τοποθεσια σου παλι δεν μου την αναγνωριζει. Ειτε μπαινω στο σπιτι ειτε φευγω δεν κάνει τπτ απο αυτα που θελω.. Μονο η συνδεση σε συσκευη bluetooth λειτουργει. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Για να το ενεργοποιήσεις χρειάζεται τα δεδομενα της κάρτας να ενεργοποιήσεις πρωτα.. Αλλα και που αποθηκεύεις την τοποθεσια σου παλι δεν μου την αναγνωριζει. Ειτε μπαινω στο σπιτι ειτε φευγω δεν κάνει τπτ απο αυτα που θελω.. Μονο η συνδεση σε συσκευη bluetooth λειτουργει. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τεσπα εγω δεν το δουλευω καθολου θα με εξυπηρετουσε αν με καποιο τροπο αναγνωριζε την απενεργ/ενεργ το gps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Lek88 Δοκιμασε το παρακατω http://forum.xda-developers.com/g4/general/disable-ota-t3131493 Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό.. (Στάλθηκε απο lg g4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό.. (Στάλθηκε απο lg g4) μην το δινεις σημασια ειναι ασχετο λοιπον δοκιμασε κατι που θα σου πω πανε ρυθμίσεις/εφαρμογες ενεργοποίησε απο πανω δεξια την επιλογη προβολη συστηματος και μολις σου δειξει ολες τις εφαρμογες πηγαινε και βρες το ''κεντρο ενημερωσης'' μολις το βρεις ανοιξε το πανε αποθήκευση και κανε διαγραφη cache και μετα καπακι εκκαθαριση δεδομενων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αρχισε σήμερα και εμενα να εμφανίζει κοκκινάδια στην οθόνη!! :mad: :( και όταν κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων να μου "εμβανιζει" από πίσω τα εικονίδια του ξυπνητηριού του σήματος και τα σχετικά....τώρα περνώ την paracordia και τους λέω το πρόβλημα που έχω και μετά έρχονται και το περνούν? να πω ότι είναι 507 παρτίδα πορτογαλία με marshmallow 20d!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αρχισε σήμερα και εμενα να εμφανίζει κοκκινάδια στην οθόνη!! :mad: :( και όταν κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων να μου "εμβανιζει" από πίσω τα εικονίδια του ξυπνητηριού του σήματος και τα σχετικά....τώρα περνώ την paracordia και τους λέω το πρόβλημα που έχω και μετά έρχονται και το περνούν? να πω ότι είναι 507 παρτίδα πορτογαλία με marshmallow 20d!! Πας για αλλαγη πλακετας πιστευω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πας για αλλαγη πλακετας πιστευω.. και ποσες μέρες κάνει ξέρουμε?? δεν έχω άλλο κινητό και θα μείνω χωρίς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αρχισε σήμερα και εμενα να εμφανίζει κοκκινάδια στην οθόνη!! :mad: :( και όταν κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων να μου "εμβανιζει" από πίσω τα εικονίδια του ξυπνητηριού του σήματος και τα σχετικά....τώρα περνώ την paracordia και τους λέω το πρόβλημα που έχω και μετά έρχονται και το περνούν? να πω ότι είναι 507 παρτίδα πορτογαλία με marshmallow 20d!! Ίδιο θέμα είχα και εγώ με την οθόνη εκτός από τις κοκκινηλες και μου άλλαξαν την οθόνη, touch και τα πλαϊνά. Φενεται πάει σετ. Τώρα είναι μια χαρά! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ίδιο θέμα είχα και εγώ με την οθόνη εκτός από τις κοκκινηλες και μου άλλαξαν την οθόνη, touch και τα πλαϊνά. Φενεται πάει σετ. Τώρα είναι μια χαρά! ποσες μερες εκανε να σου φερουν πισω την συσκευη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Τρίτη στείλανε κουριερ Τετάρτη μεσημέρι το είχανε.Πέμπτη πρωι το έφτιαξαν Παρασκευή πρωί το είχα στα χέρια. :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts