Scottie Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχει μεγαλες αυξομοιωσεις το σημα Έχω μια βδομάδα που παρέλαβα το κινητό από το σέρβις και αυτό είναι ένα από τα δύο προβλήματα που έχω παρατηρήσει. Έχω μεγάλες αυξομειώσεις στο σήμα και έτσι άρχισα να το ψάχνω. Αυτό που παρατήρησα μέσα από τις πληροφορίες δικτύου είναι ότι σε σχέση με το παλιό μου και ένα ακόμα Android κινητό έχω πάντα το χαμηλότερο σήμα με διαφορά, μετρημένο σε dbm όχι σε μπάρες. Η διαφορά είναι τέτοια που με ανησύχησε και ήθελα να ρωτήσω το φόρουμ για τις δικές σας εμπειρίες για να ξέρω αν πρόκειται για πρόβλημα στο δικό μου η νορμάλ συμπεριφορά του G4. Έχει κάνει κανένας άλλος συγκρίσεις σήματος από τις ενδείξεις στις πληροφορίες δικτύου να αναφέρει; Επίσης κάτι άσχετο, έχω παρατηρήσει ότι με πιάνουν πιο εύκολα πονοκέφαλοι σε σχέση με το παλιό, όταν μιλάω χωρίς hands free, λόγω διαφοράς sar. Μέχρι να πληκτρολογήσω το μήνυμα μου, ήδη δόθηκε η πρώτη απάντηση πιο πάνω. Όχι πως παρατήρησα διακοπές στον ήχο μέχρι στιγμής άλλα να ξέρω τι γίνεται. Βέβαια αυτή η αναμονή όσο το κινητό είναι στο σέρβις, δεν υποφέρεται. Edited March 10, 2016 by Scottie Παράθεση Γένους ♀ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλημερα κι απο μενα! Κατοχος του κινητου κι εγω απο προχθες.. 601 σειρα περασα την ΜΜ με το lg bridge και ολα καλα.. Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχει μεγαλες αυξομοιωσεις το σημα οταν ειμαι στο σπιτι κατι που δεν το ειχα με το προηγουμενο κιν (Lumia 1020). Αυτο περισσοτερο το εχω παρατηρησει οταν το κραταω το κινητο στα χερια μου (εκει βλεπω την μεγαλυτερη αυξομοιωση) Εξω που βγηκα δεν δεν παρατηρησα αυτο το θεμα ομως.. Το εχω γυρισμενο μονιμα σε 2g στο σπιτι Μηπως ετσι οπως το πιανω καλυπτω και την κεραια,η δεν εχει τοσο δυνατο δεκτη σηματος? Το θεμα ειναι μη κοιτας την αυξομειωση εφοσον δεν κανει διακοπες οσο για το σσρ 0'62 ειναι χαμηλο πριν τι ειχες νοτ 4; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Μέχρι να πληκτρολογήσω το μήνυμα μου, ήδη δόθηκε η πρώτη απάντηση πιο πάνω. Όχι πως παρατήρησα διακοπές στον ήχο μέχρι στιγμής άλλα να ξέρω τι γίνεται. Βέβαια αυτή η αναμονή όσο το κινητό είναι στο σέρβις, δεν υποφέρεται. Όταν είχα στείλει το G3 για σέρβις ζήτησα μία συσκευή αντικατάστασης μέχρι να το κάνουν και με έστειλαν ένα G3. Πλέον δεν στέλνουν συσκευή αν το ζητήσεις; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Φίλε μου έχω και εγώ την ίδια εμπειρία με σένα, μετά από τόσα χρόνια σε windows είπα φέτος να δοκιμάσω android για να δω και προσωπικά τις διαφορές των δυο λειτουργικών και δυστυχώς είναι μεγάλες. Και εγώ άκουγα για lags και προβλήματα αλλά εδώ και 2 μήνες δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχουμε πολύ καλές συσκευές και δεν ξέρω αν θα είχα την ίδια εμπειρία με πιο φτηνά android κινητά. To σίγουρο είναι ότι ούτε εγώ γυρνάω αν δεν δω μεγάλες αλλαγές από την microsoft και ειδικά στο store. Ισχύει ότι έχουμε καλές συσκευες, ίσως να είναι κ αυτο, αλλά στα 300 κάτι που ζητάει το g4 είναι ληστεία :p Να ρωτήσω και κάτι που δεν ξέρω όποιος ξέρει ας πει, αν κάνω απενεργοποίηση κάποια Google apps Όπως μουσική play,περίπτερο play, βιβλία play και άλλα κερδίζω κάτι? Η να τα αφήσω έτσι όπως είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottie Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Μακάρι να είχα note 4. S3 είχα με sar 0,21. Δεν έχω ιδέα αν δίνουν συσκευή αντικατάστασης άλλα είναι βάσανο να αποχωριστώ ξανά την καινούρια μου συσκευή που δεν πρόλαβα να χαρώ. Παράθεση Γένους ♀ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Κρίμα Scottie...το γνωστό θέμα με το bootloop σου έτυχε; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ισχύει ότι έχουμε καλές συσκευες, ίσως να είναι κ αυτο, αλλά στα 300 κάτι που ζητάει το g4 είναι ληστεία :p Να ρωτήσω και κάτι που δεν ξέρω όποιος ξέρει ας πει, αν κάνω απενεργοποίηση κάποια Google apps Όπως μουσική play,περίπτερο play, βιβλία play και άλλα κερδίζω κάτι? Η να τα αφήσω έτσι όπως είναι ? απο την στιγμή που δεν θα τα χρησιμοποιείς, καλό είναι να τ απενεργοποιήσεις για να μην τρέχουν στο παρασκήνιο και τρώνε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Να ρωτήσω κάτι.. Τα 100gb δώρο στο google drive, τα έχει πάρει κανείς? Διάβασα πως άμα δεν βγάζει εξαργύρωση δεν είναι επιλέξιμο για το δώρο.. Στο site της LG λέει στο κινητό πως έχει 100gb δώρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Μακάρι να είχα note 4. S3 είχα με sar 0,21. Δεν έχω ιδέα αν δίνουν συσκευή αντικατάστασης άλλα είναι βάσανο να αποχωριστώ ξανά την καινούρια μου συσκευή που δεν πρόλαβα να χαρώ. Δεν χανεις και τιποτα το ειχα και το εδωσα η μπαταρια ρουφιοταν κυριολεκτικα και ναι 0.23 αλλα και 0.67 καλη ειναι δεν ψηνει εγκεφαλο"οπως τα μηλοφωνα η τα κινεζικα εκτος αν μιλας μια ωρα με κολλημενο το αυτι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Να ρωτήσω κάτι.. Τα 100gb δώρο στο google drive, τα έχει πάρει κανείς? Διάβασα πως άμα δεν βγάζει εξαργύρωση δεν είναι επιλέξιμο για το δώρο.. Στο site της LG λέει στο κινητό πως έχει 100gb δώρο! κοίτα εδώ. @lek88 Με την αγορά της συσκευής έχεις για ένα χρόνο δωρεάν 100GB στο Google Drive για 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 κοίτα εδώ. Να σαι καλά Χρύσα. Και δεν θυμόμουν ποιος το είχε γράψει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το παραπανω μηνυμα λεει πως εχεις...ΕΝΑ χρονο δωρεαν για ΔΥΟ χρονια. Τι ισχυει τελικα, 1 ή 2 χρονια δωρεαν. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το παραπανω μηνυμα λεει πως εχεις...ΕΝΑ χρονο δωρεαν για ΔΥΟ χρονια. Τι ισχυει τελικα, 1 ή 2 χρονια δωρεαν. ? If you buy a new LG G4 device before December 31, 2018, you might be eligible for 100 GB of free storage on Google Drive for 2 years. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Να ρωτήσω κάτι.. Τα 100gb δώρο στο google drive, τα έχει πάρει κανείς? Διάβασα πως άμα δεν βγάζει εξαργύρωση δεν είναι επιλέξιμο για το δώρο.. Στο site της LG λέει στο κινητό πως έχει 100gb δώρο! Τα έχω εγώ! Τα ενεργοποιησα πριν μια βδομάδα (αν θυμάμαι καλά,) . Με έχει βολέψει απίστευτα!!!! Και κατά τύχη ανακάλυψα την εφαρμογή. Δεν ήξερα καν τι κανει!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παραπανω μηνυμα λεει πως εχεις...ΕΝΑ χρονο δωρεαν για ΔΥΟ χρονια. Τι ισχυει τελικα, 1 ή 2 χρονια δωρεαν. ? Για 2 χρόνια έχεις τα 100gb!! Μετά όταν περάσουν τα 2 χρόνια ο χώρος από 100 gb μειώνεται αυτόματα στα 15gb αλλά δεν χάνεις αυτά που έχεις μέσα αποθηκευμένα. Απλά σου μειώνουν τον χώρο. Αν από κει και πέρα θες παραπάνω χώρο μπορείς να πληρώσεις ΑΝ ΘΕΣ συνδρομή. Και όλα αυτά δωρεάν. Πολύ καλύτερο από το Dropbox που σου δίνει μόνο 5gb ΧΩΡΟ στην δωρεάν έκδοση Edited March 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Για 2 χρόνια έχεις τα 100gb!! Μετά όταν περάσουν τα 2 χρόνια ο χώρος από 100 gb μειώνεται αυτόματα στα 15gb αλλά δεν χάνεις αυτά που έχεις μέσα αποθηκευμένα. Και στην περιπτωση που εχω ανεβασει π.χ. 30 Gb και μετα μειωθει στα 15 η χωρητικοτητα, τι θα απογινουν τα υπολοιπα μου αρχεια. ? Οπως και να εχει το ενεργοποιησα και εγω τωρα, αν και ανεβαζω τις φωτογραφιες μου στο google photos ετσι κι αλλιως. Ομως εκει συμπιεζονται για να εχεις δωρεαν αποθηκευτικο χωρο. Θα δοκιμασω και το drive να δω πως παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Και στην περιπτωση που εχω ανεβασει π.χ. 30 Gb και μετα μειωθει στα 15 η χωρητικοτητα, τι θα απογινουν τα υπολοιπα μου αρχεια. ? Οπως και να εχει το ενεργοποιησα και εγω τωρα, αν και ανεβαζω τις φωτογραφιες μου στο google photos ετσι κι αλλιως. Ομως εκει συμπιεζονται για να εχεις δωρεαν αποθηκευτικο χωρο. Θα δοκιμασω και το drive να δω πως παει. Θα συνεχισουν να υπάρχουν τα 30gb με τα δεδομενα σου, αλλά δεν θα μπορείς να ανεβάσεις άλλα αρχεία ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Α πολυ ωραια. Σε ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 απο την στιγμή που δεν θα τα χρησιμοποιείς, καλό είναι να τ απενεργοποιήσεις για να μην τρέχουν στο παρασκήνιο και τρώνε μπαταρία. Ευχαριστώ! Θα τα κλείσω αν ειναι, αν και δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία απο την στιγμή που ούτε πριν τα χρησιμοποιούσα αλλά ας μείνουν καλύτερα κλειστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Και στην περιπτωση που εχω ανεβασει π.χ. 30 Gb και μετα μειωθει στα 15 η χωρητικοτητα, τι θα απογινουν τα υπολοιπα μου αρχεια. ? Οπως και να εχει το ενεργοποιησα και εγω τωρα, αν και ανεβαζω τις φωτογραφιες μου στο google photos ετσι κι αλλιως. Ομως εκει συμπιεζονται για να εχεις δωρεαν αποθηκευτικο χωρο. Θα δοκιμασω και το drive να δω πως παει. Τα αρχεία που είχες μέσα πριν σου μειωθεί ο χώρος δεν θα χαθούν. Άσχετα που θα πέσει στα 15gb. Αν δηλαδή είχες μέσα αρχεία χωρητικότηταs 30gb, θα μείνουν μέσα όπως τα εχεις αλλά επειδή πλέον θα σου δίνει χώρο μόνο 15gb, αν θελήσεις να ανεβάσεις κ αλλά αρχεία θα πρέπει να ελευθερώσεις χώρο γιατί θα είσαι φουλ . Θα πρέπει δηλαδή να σβήσεις αρχεία για να μπορέσεις να προσθέσεις αλλα . Δεν ξέρω αν κατάλαβες η αν σε μπέρδεψα :D Edited March 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το καλο ειναι πως με την χωρητικοτητα του google drive αυξηθηκε ταυτοχρονα και η χωρητικοτητα του google photos. (ειναι κοινη) Το google photos εχει δυο επιλογες. Ειτε απεριοριστο χωρο αλλα θα συμπιεζει τις φωτο και θα χανεται η ποιοτητα τους λιγο, ειτε να ανεβαινουν οι φωτο στην αρχικη τους μορφη αλλα θα εχεις μονο 15 GB χωρο. Τωρα ειδα οτι συγχωνευτηκε η χωρητικοτητα και αλλαξα την ρυθμιση οι φωτο να αποθηκευονται απειραχτες. Εχω πλεον 115GB χωρητικοτητα και θα μπορω να κρατω backup τις ωραιες φωτο που βγαζει το κινητο χωρις συμπιεση. :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottie Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Κρίμα Scottie...το γνωστό θέμα με το bootloop σου έτυχε; Κρίμα γιατί η συσκευή δεν ήταν ούτε μέρας και ήταν doa. Όχι όμως από bootloop. Η οθόνη στην μία πλευρά ήταν ελαφρώς ξεκολλημένη από το πλαίσιο και χτυπούσε στο πλαίσιο κάθε φορά που πίεζα στην άκρη. Δεν χανεις και τιποτα το ειχα και το εδωσα η μπαταρια ρουφιοταν κυριολεκτικα και ναι 0.23 αλλα και 0.67 καλη ειναι δεν ψηνει εγκεφαλο"οπως τα μηλοφωνα η τα κινεζικα εκτος αν μιλας μια ωρα με κολλημενο το αυτι. Μια χαρά είναι το 0,67 δεν αντιλέγω. Αλλά λόγω κάποιας πάθησης έχω ευαισθησία και με πιάνουν πονοκέφαλοι χωρίς να κάνω υπερβολές στα τηλέφωνα. Απλά μοιράζομαι τις παρατηρήσεις μου ως ανθρώπινο πειραματόζωο δοκιμών sar :lol: Δύο ερωτησεις, όταν έχω κάποια ή κάποιες ειδοποιήσεις, κάνω διπλό ταπ για να ανοίξει η οθόνη και πατάω πάνω σε μία, εμφανίζεται ένα ημιδιαφανές τετράγωνο στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό τι είναι; Και γιατί με διπλό ταπ δεν μου ανοίγει η ειδοποίηση και παραμένει κλειδωμένο στην οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Γένους ♀ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Η έλλειψη widget για τα email και διάφορα άλλα με έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Μεγάλο φάουλ ... TypeApp Mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Δύο ερωτησεις, όταν έχω κάποια ή κάποιες ειδοποιήσεις, κάνω διπλό ταπ για να ανοίξει η οθόνη και πατάω πάνω σε μία, εμφανίζεται ένα ημιδιαφανές τετράγωνο στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό τι είναι; Και γιατί με διπλό ταπ δεν μου ανοίγει η ειδοποίηση και παραμένει κλειδωμένο στην οθόνη κλειδώματος; Το ημιδιαφανες τετράγωνο το βγάζει για να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Είτε το κλείδωμα είναι swipe, είτε knock code, είτε οτιδήποτε άλλο. Το διπλό ταπ δεν είναι ξεκλείδωμα. Είναι σαν να πατάς το κουμπί power που είναι πίσω. Λογικό είναι να μην ανοίγει η ειδοποίηση. Θα μπορούσε έτσι να έβλεπε τις ειδοποιήσεις σου και να είχε πρόσβαση σε αυτές ο καθένας. Κάτι που ίσως να μην το θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Τα αρχεία που είχες μέσα πριν σου μειωθεί ο χώρος δεν θα χαθούν. Άσχετα που θα πέσει στα 15gb. Αν δηλαδή είχες μέσα αρχεία χωρητικότηταs 30gb, θα μείνουν μέσα όπως τα εχεις αλλά επειδή πλέον θα σου δίνει χώρο μόνο 15gb, αν θελήσεις να ανεβάσεις κ αλλά αρχεία θα πρέπει να ελευθερώσεις χώρο γιατί θα είσαι φουλ . Θα πρέπει δηλαδή να σβήσεις αρχεία για να μπορέσεις να προσθέσεις αλλα . Δεν ξέρω αν κατάλαβες η αν σε μπέρδεψα :D Δηλαδη αν εισαι σαν εμενα που απλα συγχρονιζει καποια αρχειακια μεσω pc/android για να κανω ενα sync 1mb θα πρεπει να σβησω τα 100gb + 1mb ωστε να γινουν 14,99gb δωρο αδωρον λοιπον σε οσους δεν το εχουν πραγματικα αναγκη και απλα συγχρονιζουν τα δεδομενα τους.. Θα επρεπε να ειχες οτι χωρο ειχες ανεβασει + 15gb δωρεαν που θα ειναι ανεξαρτητα.. για να μην αναγκαστεις να σβησεις ολα τα αρχεια για ενα μονο megabyte.. 183mb εχω βεβαια στο drive μου...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Πως μπορώ την ωρα που τραβάω βίντεο να βγάζω και και φωτογραφίες;στο note enge που εχω γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts