saxoman85 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν υπαρχει οεο τωρα; χμμ δεν ξέρω κάποιον τρόπο για να μπαίνει στην μπάρα. Εμένα πάντως το έχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Δεν υπαρχει οεο τωρα; Πήγαινε ρυθμίσεις - γενικές - σχετικά με το τηλέφωνο - κέντρο ενημέρωσης - ενημέρωση εφαρμογής. Βρες το και κάντο εγκατάσταση σε περίπτωση που δεν το έχεις καθόλου στο κινητό σου γιατί μου φαίνεται αυτό συμβαίνει ;) Λογικα θα στο έχει κάτω κάτω στα μη εγκατεστημενα Edited January 11, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Είναι ακόμα branded. Ποια rom πέρασες ακριβώς; Δώσε link. Για να κανείς downgrade, δηλαδή refurbish από LGUP γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Γιαυτό πρώτα πάρε ένα backup με το LG Bridge το οποίο επαναφέρεις μετά. Όταν είχε την V10d-202-01 φλάσαρα (refurbish) την H81520B_00.kdz από εδώ http://forum.xda-developers.com/g4/development/stock-h815-20b-images-flashables-kdz-t3257544 και έγινε V20b-202-01 χωρίς να μου βγάζει το μήνυμα που έχω αναφέρει παραπάνω. Στη συνέχεια φλάσαρα (update) την H81520C.kdz. από εδώ http://forum.xda-developers.com/g4/general/stock-h81520b-kdz-h81520c-kdz-t3288103 και έγινε V20c-202-01 και μου εμφάνισε και το συγκεκριμένο μήνυμα... Με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να γίνει V20c-EUR-xx....??? Υ.γ. Από V20c μπορώ να φλασάρω με επιλογή "update" την V20b ώστε να μην χρειαστεί backup/restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πήγαινε ρυθμίσεις - γενικές - σχετικά με το τηλέφωνο - κέντρο ενημέρωσης - ενημέρωση εφαρμογής. Βρες το και κάντο εγκατάσταση σε περίπτωση που δεν το έχεις καθόλου στο κινητό σου γιατί μου φαίνεται αυτό συμβαίνει ;) Λογικα θα στο έχει κάτω κάτω στα μη εγκατεστημενα Ok το βρηκα εκει ηταν ευχαριστώ Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 δεν μου λετε κατι, στις ρυθμισεις στην καμερα δεν εχει να διαλέγεις πχ αντι για 16mp 13 η 10 κλπ? όπως σε αλλα κινητα? εχει μονο 16:9 και 4:3 κλπ? η στο βιντεο δεν μπορεις να διαλέξεις ας πουμε hd στα 30 fps η στα 60? το μονο που εχει είναι απλο βιντεο fhd και 4k βιντεο? ουτε αναλυσεις ουτε τιποτα? το λεω γιατι ετσι το ειδα σε καποιο κατάστημα, ενώ μεχρι και το g2 που ειχα τα ειχε αυτά, επισης και το s6 Στην κάμερα δεν μπορείς να αλλάξεις τα mp ανεξάρτητα από το aspect ratio. Καμιά πρόταση για εφαρμογή που βγάζει απλά φωτογραφίες με χαμηλότερα resolution και να πιάνουν λιγότερο χώρο; Δοκίμασα το Google camera αλλά κρασαρει τλχ στην MM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Από V20c μπορώ να φλασάρω με επιλογή "update" την V20b ώστε να μην χρειαστεί backup/restore? Όχι... σε περίπτωση downgrade επιλέγεις πάντα refurbish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Όχι... σε περίπτωση downgrade επιλέγεις πάντα refurbish. Ok! Ευχαριστώ! Μήπως έχεις καμία ιδέα γιατί παραμένει branded...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μπορείς να μου πεις τους τρεις πρώτους αριθμούς από το serial number (πχ. 505...) και το hardware version (πχ. 1.0) Όπως και να έχει καλύτερα για εσένα ούτως ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις χρήση της εγγύησης αν ποτέ και (ὅ μή γένοιτο) χρειαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στην κάμερα δεν μπορείς να αλλάξεις τα mp ανεξάρτητα από το aspect ratio. Καμιά πρόταση για εφαρμογή που βγάζει απλά φωτογραφίες με χαμηλότερα resolution και να πιάνουν λιγότερο χώρο; Δοκίμασα το Google camera αλλά κρασαρει τλχ στην MM δηλαδή είναι παντα 16 mp οι φωτογραφιες και τα βιντεο παντα 60 καρε το δευτερολεπτο? χωρις να μπορούμε να αλλαξουμε τιποτα από αυτά? αυτό είναι το κινητο με τις πολλες επιλογες στην καμερα? μονο το manual για το focus, iso κλπ? α καταλαβα παμε για το s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Γιατί η 20c έγινε V20c-202-01 και δεν έγινε V20c-EUR-xx όπως την 20b που είχα;;;; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Γιατί η 20c έγινε V20c-202-01 και δεν έγινε V20c-EUR-xx όπως την 20b που είχα;;;; :/ Και εσύ την ίδια έβαλες που έδωσε πιο πάνω ο φίλος zoid70; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Και εσύ την ίδια έβαλες που έδωσε πιο πάνω ο φίλος zoid70; δεν είναι καλή αυτή παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Και εσύ την ίδια έβαλες που έδωσε πιο πάνω ο φίλος zoid70; Ναι :/ τι φάση είναι;; https://cloud.mail.ru/public/LGdK/w9AEZvGwF Edited January 11, 2016 by laloss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) δηλαδή είναι παντα 16 mp οι φωτογραφιες και τα βιντεο παντα 60 καρε το δευτερολεπτο? χωρις να μπορούμε να αλλαξουμε τιποτα από αυτά? αυτό είναι το κινητο με τις πολλες επιλογες στην καμερα? μονο το manual για το focus, iso κλπ? α καταλαβα παμε για το s6 Κάποια από αυτές τις επιλογές δεν σου κάνει? Ή από αυτές? Αν σου φαίνονται λίγες καλά κατάλαβες πας για s6 που έχει πιο πολλές (?) 16:9= 16mp φωτογραφία 5312x2988 4:3 = 12mp φωτογραφία 3984x2988 1:1= 8.5mp φωτογραφία 2976x2976. Αν θες παρακάτω ανάλυση δεν πάει... Πας για κινέζικο μετά... Edited January 11, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μπορείς να μου πεις τους τρεις πρώτους αριθμούς από το serial number (πχ. 505...) και το hardware version (πχ. 1.0) Όπως και να έχει καλύτερα για εσένα ούτως ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις χρήση της εγγύησης αν ποτέ και (ὅ μή γένοιτο) χρειαστείς. Οι τρεις πρώτοι από το s/n είναι 505. Το hardware version είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από το κουτί? (1.0) BL Μα αν το πάω ποτέ για service πώς θα ξέρουν αν ήταν branded ή όχι..? Υπάρχουν κάπου τα images από την LG? Γιατί η 20c έγινε V20c-202-01 και δεν έγινε V20c-EUR-xx όπως την 20b που είχα;;;; :/ Ποια 20b είχες βάλει? Είσαι σίγουρος ότι ήταν EUR-xx?Μπορείς να μου δώσεις το link? Το έχεις αγοράσει από Γερμανό και το κουτί γράφει CSM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Οι τρεις πρώτοι από το s/n είναι 505. Το hardware version είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από το κουτί? (1.0) BL Μα αν το πάω ποτέ για service πώς θα ξέρουν αν ήταν branded ή όχι..? Υπάρχουν κάπου τα images από την LG? Ποια 20b είχες βάλει? Είσαι σίγουρος ότι ήταν EUR-xx?Μπορείς να μου δώσεις το link? Το έχεις αγοράσει από Γερμανό και το κουτί γράφει CSM? από skroutz είναι πορτογαλία και είχα βάλει αυτή τη 20b (το 6ο) ναι ειναι EUR http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G4/H815/H81520B/ Edited January 11, 2016 by laloss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μα αν το πάω ποτέ για service πώς θα ξέρουν αν ήταν branded ή όχι..? Μα το κουτί σου γράφει CSM. Υπάρχουν κάπου τα images από την LG? Δυστυχώς όχι όλα, μόνο ελάχιστα για τις γνωστές (μεγάλες) αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 από skroutz είναι πορτογαλία και είχα βάλει αυτή τη 20b (το 6ο) ναι ειναι EUR http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G4/H815/H81520B/ Κι εγώ αυτή είχα βάλει αλλά δεν μου έγραφε EUR... Μα το κουτί σου γράφει CSM. Δυστυχώς όχι όλα, μόνο ελάχιστα για τις γνωστές (μεγάλες) αγορές. Οκ...και πάλι ευχαριστώ! Τι να πω...με κούρασε η όλη ιστορία...σας κούρασα κι εσάς... Θα ξαναφλασάρω v20b και τέλος....προς το παρόν....!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μα το κουτί σου γράφει CSM. Η procordia πάντως δεν ζητάει κουτί, όταν τους το είχα στείλει μου ζήτησαν μονο τη συσκευή και την απόδειξη αγοράς.. Το πακετάρανε τα ελτα κουριερ και το έστειλαν έτσι χύμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Η procordia πάντως δεν ζητάει κουτί, όταν τους το είχα στείλει μου ζήτησαν μονο τη συσκευή και την απόδειξη αγοράς.. Το πακετάρανε τα ελτα κουριερ και το έστειλαν έτσι χύμα. Και να ζητούσε μπορεί να το "έχεις πετάξει"...οπότε μάλλον δεν μπορεί να καταλάβει αν ήταν branded ή όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ωραίος!!! Ελπίζω να είναι εντελώς απροβλημάτιστα Ως κατοχος (ακομη) του Nexus 4 δεν επρεπε να το πεις αυτο! Χαχαχα Το περιμενω απο Πεμπτη λογω του οτι μενω Κρητη. Ερωτηση , πριν βαλω δεδομενα μεσα , πως θα τσεκαρω αν πρεπει να αλλαξω ROM (αν καταλαβα σωστα απο τα προηγουμενα post) ? Τι προβληματα προκυπτουν ? Sorry για τις γενικοτητες :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ως κατοχος (ακομη) του Nexus 4 δεν επρεπε να το πεις αυτο! Χαχαχα Το περιμενω απο Πεμπτη λογω του οτι μενω Κρητη. Ερωτηση , πριν βαλω δεδομενα μεσα , πως θα τσεκαρω αν πρεπει να αλλαξω ROM (αν καταλαβα σωστα απο τα προηγουμενα post) ? Τι προβληματα προκυπτουν ? Sorry για τις γενικοτητες :/ Άλλη ιστορία το nexus 4! Θα το πεθυμήσεις (όπως και εγώ)!. Μια ερώτηση (αν και πρέπει να έχει ξαναειπωθεί): Εγώ έχω το κινητό branded από cosmote. Ποιά έκδοση της lollipop μπορώ να περάσω για να φύγει το brand; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ερωτηση , πριν βαλω δεδομενα μεσα , πως θα τσεκαρω αν πρεπει να αλλαξω ROM (αν καταλαβα σωστα απο τα προηγουμενα post) ? Τι προβληματα προκυπτουν ? Sorry για τις γενικοτητες :/ Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Σε πρώτη φάση (λογικά) θα κάνεις τα update που θα σου βγάλει η συσκευή και αυτό αρκεί. Μετά αν έχεις όρεξη ψάχνεσαι και για τα υπόλοιπα. Η procordia πάντως δεν ζητάει κουτί, όταν τους το είχα στείλει μου ζήτησαν μονο τη συσκευή και την απόδειξη αγοράς.. Το πακετάρανε τα ελτα κουριερ και το έστειλαν έτσι χύμα. Και να ζητούσε μπορεί να το "έχεις πετάξει"...οπότε μάλλον δεν μπορεί να καταλάβει αν ήταν branded ή όχι... Δεν είναι μόνο το κουτί παιδιά... κανονικά από serial number / IMEI μπορούν να τα δουν αυτά τα πράγματα. Τώρα εάν δεν ασχολούνται αυτό είναι άλλο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Στην κάμερα δεν μπορείς να αλλάξεις τα mp ανεξάρτητα από το aspect ratio. Καμιά πρόταση για εφαρμογή που βγάζει απλά φωτογραφίες με χαμηλότερα resolution και να πιάνουν λιγότερο χώρο; Δοκίμασα το Google camera αλλά κρασαρει τλχ στην MM Open Camera...Απλά καλή εφαρμογή και απροβλημάτιστη ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλαδή είναι παντα 16 mp οι φωτογραφιες και τα βιντεο παντα 60 καρε το δευτερολεπτο? χωρις να μπορούμε να αλλαξουμε τιποτα από αυτά? αυτό είναι το κινητο με τις πολλες επιλογες στην καμερα? μονο το manual για το focus, iso κλπ? α καταλαβα παμε για το s6 καλά να περνάς εκεί :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Παρέλαβα σήμερα τον anker power port +1 quick charge 3.0 και ιδού τα αποτελέσματα. Από το 27% στο 42% σε περίπου 10 λεπτά. http://s30.postimg.org/4o0ryp9bl/Screenshot_2016_01_12_12_43_33.png http://s24.postimg.org/yrmlp166d/Screenshot_2016_01_12_12_55_46.png Edited January 12, 2016 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts