alanon Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τελικα δεν ξερει καποιος γιατι μετα απο update σε v20c μου εμφανιζει το μηνυμα "current version is not available for user. can't find matched cust for NT-code mss/mnc[20201],subset[FF]" Ιταλικό έχεις; Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αγορασμένο από Γερμανό και το αυτοκόλλητο στο κουτί γράφει CSM (cosmote)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλημερα παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος επειδη βρεχει στην περιοχη μου και επιτελους ειδα και τα νερα πανω στην οθονη μου μεχρι χθες νομιζα οτι θα πρεπε να εβαζα το τελευταιο φοντο κλειδωματος για να φενονται αλλα ολα οκ ειναι ρε τι κινηταραν πειρα :D <3 Αν δεν πονουσα εδω και 3 μερες τον αφχεναν μου ολα καλα θα ηταν :( Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για εσωτερική κάρτα ξέρω ότι υποστηρίζει μέχρι 2tb αλλά μέχρι ποιά ταχύτητα? MICRO SDXC CLASS 10 MICRO SDXC UHS-I MICRO SDXC UHS-I U3 Το κινητό υποστήρίζει και otg , αξίζει να πάρει κανείς otg usb3 ή καλύτερα ένα φτηνότερο usb2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 ρε παιδια εχω μια απορια...:confused: οταν κανεις hard reset με το συνδυασμο των πληκτρων power+vol.down σου διαγραφει και το recovery mode? ποια η διαφορα οταν κανεις hard reset απο το recovery mode?? ή οταν κανεις soft reset απο το menu του τηλεφωνου??? επειδη απ'οσο ειδα εκτος απο wipe cache partition εχει και hard reset στο recovery mode... γνωριζει κανεις τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αγορασμένο από Γερμανό και το αυτοκόλλητο στο κουτί γράφει CSM (cosmote)... Λογικά επειδή είναι το κινητό branded σου βγάζει αυτό το μήνυμα.... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Προσπαθώ να μεταφέρω μέσω nfc τα δεδομένα από το nexus 4, αλλά ενώ εμφανίζει τις συσκευές δεν κάνει την μεταφορά. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αγορασμένο από Γερμανό και το αυτοκόλλητο στο κουτί γράφει CSM (cosmote)... Λογικά επειδή είναι το κινητό branded σου βγάζει αυτό το μήνυμα.... Εφόσον του έχω φλασάρει από την αρχή την 6.0....παραμένει branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για συγκρίσεις συσκευών έχουμε ξεχωριστό χώρο, απευθυνθείτε εκεί... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Στο παρόν θέμα συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο. Ως εκ τούτου τα σχετικά μηνύματα πήγαν στον κάδο. Παρακαλώ μείνετε στο θέμα. Εφόσον του έχω φλασάρει από την αρχή την 6.0....παραμένει branded? Στις πληροφορίες λογισμικού τι σου βγάζει; Για παράδειγμα, πριν περάσεις την Marshmallow σου έβγαζε v10d-202-01. Τώρα τι σου βγάζει; v20... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στις πληροφορίες λογισμικού τι σου βγάζει; Για παράδειγμα, πριν περάσεις την Marshmallow σου έβγαζε v10d-202-01. Τώρα τι σου βγάζει; v20... Όταν το πήρα είχε V10d-202-01... Μετά το φλασάρισμα έχει V20c-202-01... Υ.Γ. Μπορώ να κάνω downgrade σε v20b χωρίς να χάσω δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Προσπαθώ να μεταφέρω μέσω nfc τα δεδομένα από το nexus 4, αλλά ενώ εμφανίζει τις συσκευές δεν κάνει την μεταφορά. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Πεςμας πρωτα πως το κανεις. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το παρηγγειλα... :D Αναμενω λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 παιδια σκέφτομαι να παρω το εργαλειο από το citisshop στο σκρουτζ, λετε να εχω καποιο θεμα? αγορασε καποιος άλλος από εκει? αν και εχει πολλες καλες αξιολογήσεις . Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Όταν το πήρα είχε V10d-202-01... Μετά το φλασάρισμα έχει V20c-202-01... Υ.Γ. Μπορώ να κάνω downgrade σε v20b χωρίς να χάσω δεδομένα? Είναι ακόμα branded. Ποια rom πέρασες ακριβώς; Δώσε link. Για να κανείς downgrade, δηλαδή refurbish από LGUP γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Γιαυτό πρώτα πάρε ένα backup με το LG Bridge το οποίο επαναφέρεις μετά. παιδια σκέφτομαι να παρω το εργαλειο από το citisshop στο σκρουτζ, λετε να εχω καποιο θεμα? αγορασε καποιος άλλος από εκει? αν και εχει πολλες καλες αξιολογήσεις . Ευχαριστω. Έχουμε άλλο θέμα για τέτοιες συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6501415 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ξεκινά λαό κάνε ένα hard reset περνά μετά με lgup την 20c...μετά πάλι hard reset... Αν δεν στρώσει το να πω Με την 20c ΟΛΑ διορθώθηκαν! Και οι κλήσεις και τα Bluetooth!!! Ευχαριστώ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 απο 20Α περασα σε 20Β και 20C χωρις προβληματα με το LGUP...so far all good. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ρε παιδια δεν εχει στη κουρτινα επανω λειτουργια τηλεκοντρόλ που τη βρίσκω; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ρε παιδια δεν εχει στη κουρτινα επανω λειτουργια τηλεκοντρόλ που τη βρίσκω; Αν εννοείς την μπάρα με τις ειδοποιήσεις, πήγαινε στο τελευταίο που λέει επεξεργασία. Κάπου εκεί μέσα το έχει. Τσέκαρε το κ θα στο έχει μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 δεν μου λετε κατι, στις ρυθμισεις στην καμερα δεν εχει να διαλέγεις πχ αντι για 16mp 13 η 10 κλπ? όπως σε αλλα κινητα? εχει μονο 16:9 και 4:3 κλπ? η στο βιντεο δεν μπορεις να διαλέξεις ας πουμε hd στα 30 fps η στα 60? το μονο που εχει είναι απλο βιντεο fhd και 4k βιντεο? ουτε αναλυσεις ουτε τιποτα? το λεω γιατι ετσι το ειδα σε καποιο κατάστημα, ενώ μεχρι και το g2 που ειχα τα ειχε αυτά, επισης και το s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το παρηγγειλα... :D Αναμενω λοιπον Ωραίος!!! Ελπίζω να είναι εντελώς απροβλημάτιστα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αν εννοείς την μπάρα με τις ειδοποιήσεις, πήγαινε στο τελευταίο που λέει επεξεργασία. Κάπου εκεί μέσα το έχει. Τσέκαρε το κ θα στο έχει μετά. Ναι πηγα εκει αλλα δεν υπαρχει μηπως εχει αλλη ονομασια; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ναι πηγα εκει αλλα δεν υπαρχει μηπως εχει αλλη ονομασια; Quick remote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ναι πηγα εκει αλλα δεν υπαρχει μηπως εχει αλλη ονομασια; Quick remote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Quick remote Δεν υπαρχει οεο τωρα; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Γιατί δεν υπαρχει; αν πας τέρμα δεξιά στην κουρτίνα και πατήσεις επεξεργασία δεν έχει εκεί Μέσα να το τικαρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts