Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει τροπος να συνχρονισω τους σελιδοδικτες απο το pc (chrome) στον stock browser?

Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι.

Το ιδιο μου κανει και εμενα και με τον chrome και με τον stock απο τοτε που έβαλα mm. Πριν to update πηγαίνανε σφαιρα και οι 2.

Με ΜΜ και εμένα ο stock browser λαγκαρει σε κάνα βαρύ site. O chrome πάει εμφανώς καλύτερα. Με lolipop δεν είχα τέτοιο θέμα. Και κάτι που παρατήρησα είναι ότι είχα στο antivirus την επιλογή για web safe οπότε πήγαινε πιο αργά το scrolling. Την απενεργοποιησα και πάει καλύτερα.

Μπορει καποιος με λολιποπ να δοκιμασει τον στοκ στο site της καθημερινης και στο sportfm.gr να μου πει αν κολλαει ή οχι;

Ευχαριστώ

Μπορει καποιος με λολιποπ να δοκιμασει τον στοκ στο site της καθημερινης και στο sportfm.gr να μου πει αν κολλαει ή οχι;

Ευχαριστώ

Σε marshmallow παντως με chrome παει τελεια..

Βεβαια το πετυχα να κατεβαζει μεσα στη σελιδα με 5mb/s σπανιο αυτο..Ιαως γιατι εχει πολυ υλικο μαζεμενο.Μηπως δεν εχεις δυνατη γραμμη;

εχω τον φορτιστη από Samsung Galaxy Note 4 Quick Charge και φορτιζει περιπου στα 55 με 60 λεπτα......

Ο φορτιστης που αναφερεις ειναι αυτος?

Samsung EP-TA20EWE

Ευχαριστώ

Καθημερινή κόλλαγε το σύμπαν. Νομίζω ότι είναι άθλιο και το στήσιμο στο site, δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Στον σπορ φμ μια χαρά ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ο φορτιστης που αναφερεις ειναι αυτος?

Samsung EP-TA20EWE

Εχω ενα τετοιο δανεικο στα χερια μου..Μολις παει 5% φορτιζω να δουμε..

πες μου γιατι με ενδιαφερει και μενα, ειναι και σε καλη τιμη αυτος.

11 η ωρα τον κούμπωσα με 5% μπαταρία και έγραψε στη lockscreen γρήγορη φόρτιση..

Ενημερώνω σε λιγάκι.A επισης τον εβαλα με το μαμα καλώδιο του G4.

Απο 5%-26% στα πρώτα 13λεπτα.

Edited by Da_rudakos

Ευχαριστώ

Ο στοκ δεν κολλάει αλλά δεν πάει και όπως θα έπρεπε, σαν να κομπιάζει λίγο. Ο chrome όμως μια χαρά

Practice what you preach

Λοιπόν με φορτιστή απο Note 4 & stock καλωδιο έχουμε μεχρι το 65% περιπου 2% ανα λεπτό..

Δηλαδη στο μισάωρο ειχα 65% και ξεκινησα απο 5% τη φορτιση.

Στο 40λεπτο περιπου 70%,στη 1 ώρα 92% και ολοκληρώθηκε στη μια ωρα και 15λεπτα.

Για 0-60% λοιπον στο μισαωρο ειναι super.

Μετα κόβει ταχυτητα για τους λογους που ξερουμε.

Το g4 της φίλης μου φαίνεται να έχει θεματάκι με το διπλό ταπ. Συγκεκριμένα δεν πιάνει το διπλό ταπ για ανοιγμα της οθόνης, στα υπόλοιπα το touch δεν έχει πρόβλημα.. Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει ?

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για χρυσό καπάκι ας με ενημερώσει!

Με γκρι ή λευκό!

Ευχαριστώ πολύ!

υπάρχει πουθενά ρε παιδιά η 20A να την περάσω καθαρό install η 20B γιατί μου τρώει κολλήματα το κινητό με την 20A κάπου κάπου και σκέφτομαι πολύ να βάλω την 5.1 πάλι που ήμουν κομπλέ....αν βάλω 20B και το κινητό είναι από Πορτογαλία χάνω τίποτα (εγγύηση)? και για να κάνω καθαρό install και να διαγράψω τα πάντα με το LGUP πατάω το refurbished??

ευχαριστώ :D :D

Λοιπόν με φορτιστή απο Note 4 & stock καλωδιο έχουμε μεχρι το 65% περιπου 2% ανα λεπτό..

Δηλαδη στο μισάωρο ειχα 65% και ξεκινησα απο 5% τη φορτιση.

Στο 40λεπτο περιπου 70%,στη 1 ώρα 92% και ολοκληρώθηκε στη μια ωρα και 15λεπτα.

Για 0-60% λοιπον στο μισαωρο ειναι super.

Μετα κόβει ταχυτητα για τους λογους που ξερουμε.

Οκ και γω αυτό ήθελα... Από 5-60 σε μισή ώρα είναι πολύ καλά.

Δες στο eshop για καλή τιμή. Εγώ τον παρήγγειλα.

Οκ και γω αυτό ήθελα... Από 5-60 σε μισή ώρα είναι πολύ καλά.

Δες στο eshop για καλή τιμή. Εγώ τον παρήγγειλα.

Άψογος,τον παρήγγειλα και'γω.Ευχαριστώ!

Με την αναβαθμιση σε ΜΜ δεν παιζει το OTE tv GO. Δεν εχει βγει ακομα η αναβαθμιση της εφαρμογης να το κανει αυτο.

Οποιον τον ενδιαφερει, μπορει να περιμενει λιγο...

Έχω πάρει αυτή και άλλα παιδιά εδώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

http://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/4273/s/thiki-lg-g4/?___store=default

Βέβαια ζαχαρώνω και την κλασσική NILLKIN Nature http://www.ebay.com/itm/151755903132?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=450951774117&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ταυτόχρονα με glass πιστεύω ότι είμαι κάπως καλυμμένος!

αυτη την θηκη της terrapin εχω βαλει και γω.ειναι πολυ καλη!

Καλημερα παιδια! Η μπαταρια απο οτι βλεπω δεν παει και πολυ καλα με την αναβάθμιση! Εχει κανενας αλλος θέμα?
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Εγώ δε βλέπω διαφορά στη μπαταρία.

Καλή η mm.

Το μόνο, που ίσως είναι και ιδέα μου, είναι ο ήχος του ακουστικού σα να έχει χάσει λίγο βάθος και να ειναι πιο ξερός.

Gilles smiles!

Καλημερα παιδια! Η μπαταρια απο οτι βλεπω δεν παει και πολυ καλα με την αναβάθμιση! Εχει κανενας αλλος θέμα?

Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι για να δούμε διαφορά στην μπαταρία πρέπει να περάσει τουλάχιστον μια βδομάδα με εγκατεστημένη την ΜΜ. Πόσο καιρό την έχεις;

Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι για να δούμε διαφορά στην μπαταρία πρέπει να περάσει τουλάχιστον μια βδομάδα με εγκατεστημένη την ΜΜ. Πόσο καιρό την έχεις;

Την εχω κοντα στις 4 μερες περιπου. Παντως δεν ξερω αν χρειαζεται μια βδομάδα για να μαθουμε αλλα βλεπω απο τώρα την μπαταρία να πεφτει πιο πολύ.

the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

εγω εχω την 6.0 πανω απο 15 μερες και η μπαταρια ειναι χειροτερη.ευτυχως εχω δευτερη μαζι μου παντα.εχθες εκανα ενα τεστ στο antutu 6 και μου εβγαλε σκορ 72000.ισχυει???υπερβολικο μου φαινεται.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4