Da_rudakos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Paypal νομιζω ειναι κλειδωμενα ολα και παρολο που ετσι ψωνιζα παντα,δεν δοκιμασα.Εδωσα αριθμο καρτουλας κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ασύρματο φορτιστή είπες; Μα πως; Αφου δεν έχει τη δυνατότητα το κινητό. Με PayPal αγόρασε. Παιδιά φλέγον ζήτημα. Στο Android από εποχή jelly bean έχει expand notifications. Στο LG UX όταν κατεβάσεις το notification panel ανοίγει και το quick toggle panel, και για να κάνεις expand θες να κρύψεις τα toggles και μετά να κάνεις ότι κάνεις. Υπάρχει λύση να μην τι κάνει όλο expand με τη μία; Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ασύρματο φορτιστή είπες; Μα πως; Αφου δεν έχει τη δυνατότητα το κινητό. Με PayPal αγόρασε. Παιδιά φλέγον ζήτημα. Στο Android από εποχή jelly bean έχει expand notifications. Στο LG UX όταν κατεβάσεις το notification panel ανοίγει και το quick toggle panel, και για να κάνεις expand θες να κρύψεις τα toggles και μετά να κάνεις ότι κάνεις. Υπάρχει λύση να μην τι κάνει όλο expand με τη μία; Αν εχεις την Quick circle φορτιζει κανονικα ασυρματα.Για το αλλο που ρωτας δεν ξερω. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 εχω και εγω φιλε μου 3 καμενα.θα το στειλω απο βδομαδα.λογικα ναι το καλυπτει.εχει πολυ καλο service h lg μπορεις να βαλεις φοτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εμενα μονο στο μαυρο φαινεται. Τυχαια το προσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ασύρματο φορτιστή είπες; Μα πως; Αφου δεν έχει τη δυνατότητα το κινητό. Με PayPal αγόρασε. Παιδιά φλέγον ζήτημα. Στο Android από εποχή jelly bean έχει expand notifications. Στο LG UX όταν κατεβάσεις το notification panel ανοίγει και το quick toggle panel, και για να κάνεις expand θες να κρύψεις τα toggles και μετά να κάνεις ότι κάνεις. Υπάρχει λύση να μην τι κάνει όλο expand με τη μία; Υπάρχουν στο internet αυτοκόλλητα stick που βγάζεις το εργοστασιακό που είναι κολλημένο στην μέσα πλευρά της πλάτης που έχει μόνο nfc και κολλάς αυτό που είναι και nfc και ασύρματη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kodiparasare Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 έχει να προτείνει κανείς skroutzομάγαζο που να έχει και το πλαστικό καπάκι στη συσκευασία: επίσης με τα ακουστικά τι παίζει, γιατί στα reviews video δεν υπάρχουν, κανονικά έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 έχει να προτείνει κανείς skroutzομάγαζο που να έχει και το πλαστικό καπάκι στη συσκευασία: επίσης με τα ακουστικά τι παίζει, γιατί στα reviews video δεν υπάρχουν, κανονικά έχει; Όλες οι εκδόσεις με δέρμα έχουν και πλαστικο και Όλες έχουν μέσα και ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ασύρματο φορτιστή είπες; Μα πως; Αφου δεν έχει τη δυνατότητα το κινητό. Με PayPal αγόρασε. Παιδιά φλέγον ζήτημα. Στο Android από εποχή jelly bean έχει expand notifications. Στο LG UX όταν κατεβάσεις το notification panel ανοίγει και το quick toggle panel, και για να κάνεις expand θες να κρύψεις τα toggles και μετά να κάνεις ότι κάνεις. Υπάρχει λύση να μην τι κάνει όλο expand με τη μία; Αγορασα και αυτο εδω http://www.banggood.com/Qi-Wireless-Charger-Receiver-For-LG-G4-p-1000767.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εμενα μονο στο μαυρο φαινεται. Τυχαια το προσεξα. και εμενα μονο στο μαυρο ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορεις να βαλεις φοτο? δεν φαινεται στη φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εγώ έχω ένα άσπρο φαίνεται στο άσπρο πιο πολύ σε αλλα χρώματα δεν το διακρίνεις εύκολα στο μαύρο δεν φαίνετε πολυ περίεργο.Στην prokordia που πήγα για το φορτιστή που είχε πρόβλημα και ρώτησα για το pixel δεν ειχαν οθόνη λέει να πάρω την Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Θέλω να αγοράσω αυτήν την θήκη, LG G4 Case Spigen® Ultra Hybrid® [Crystal Clear Case, και δεν ξέρω ποιό χρώμα να πάρω, την έχει κανείς σε λευκό ή σαμπανιζέ; και ποιό είναι πιο όμορφο κατα την γνώμη σας. Εγω την εχω παρει σε λευκο..πολυ καλη και φαινεται και το δερμα απο πισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπερα.Προτεινα σε εναν φιλο να παρει το G4.Μπορει καποιος να μου πει αν εχει θεμα με την μπαταρια του;Για την καταναλωση λεω γιατι διαβασα καποια αρνητικα σχολια οτι την τρωει σχετικα γρηγορα.Αν μπορει καποιος να μου απαντηση αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπερα.Προτεινα σε εναν φιλο να παρει το G4.Μπορει καποιος να μου πει αν εχει θεμα με την μπαταρια του;Για την καταναλωση λεω γιατι διαβασα καποια αρνητικα σχολια οτι την τρωει σχετικα γρηγορα.Αν μπορει καποιος να μου απαντηση αμεσα. Αν ψάχνει κινητό με καλή μπαταρία μην το πάρει δεν είναι καλή 3 με 3:30 ώρες βγάζει οθόνη αν το σκαλίζεις .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπερα.Προτεινα σε εναν φιλο να παρει το G4.Μπορει καποιος να μου πει αν εχει θεμα με την μπαταρια του;Για την καταναλωση λεω γιατι διαβασα καποια αρνητικα σχολια οτι την τρωει σχετικα γρηγορα.Αν μπορει καποιος να μου απαντηση αμεσα. Αν ψάχνει κινητό με καλή μπαταρία μην το πάρει δεν είναι καλή 3 με 3:30 ώρες βγάζει οθόνη αν το σκαλίζεις .. Καταλαβα.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση duall sim? Αν ναι ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 και εμενα μονο στο μαυρο ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν φαινεται στη φωτο Εγώ λέω να το αφήσω προς το παρόν και αργότερα το πάω. Έτσι κ αλλιώς 2 χρόνια είναι η εγγύηση... Άσε που δν φαίνεται κιόλας, πρέπει να έχω τέρμα φωτεινότητα και μαύρο φόντο για να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εγώ λέω να το αφήσω προς το παρόν και αργότερα το πάω. Έτσι κ αλλιώς 2 χρόνια είναι η εγγύηση... Άσε που δν φαίνεται κιόλας, πρέπει να έχω τέρμα φωτεινότητα και μαύρο φόντο για να το δω. εγω θα το παω την αλλη εβδομαδα θα ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Η μπαταρία δεν είναι τόσο τραγική...μωρέ την 6 είναι καλή Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους ! Μια ερώτηση πήρα αυτή εδώ την θήκη ( http://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=3334&virtuemart_category_id=244 ) και δεν δουλεύει το quick circle.Υπάρχει τρόπος να φτιάξει η άδικα χρήματα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους ! Μια ερώτηση πήρα αυτή εδώ την θήκη ( http://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=3334&virtuemart_category_id=244 ) και δεν δουλεύει το quick circle.Υπάρχει τρόπος να φτιάξει η άδικα χρήματα...? Εχεις ενεργοποιησει αυτο εδω ; https://www.dropbox.com/s/xi40ivkkyv9szou/Capture%2B_2015-11-24-17-51-42.png?dl=0 Αν και δεν βλεπω σε καποια φωτογραφια της θηκης να υποστηριζει αυτη τη λειτουργία.. Edited November 24, 2015 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ναι κανονικά το έχω ενεργοποίηση.. Οπότε άδικα την αγόρασα μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση duall sim? Αν ναι ποια? Εγώ έχω την έκδοση H818P με Ελληνικά παντού 160 χαρακτήρες στα sms Και σχεδόν όλες τις μπάντες 3g-4g Και την 20(800)....μου το έφερε φίλος από Ουγγαρία και έτσι έχω και Ευρωπαϊκή εγγύηση από Lg (Σύμφωνα με επικοινωνία που είχα με Procordia καλύπτουν τα πάντα σε ανταλλακτικά που υπάρχουν για το μονοκαρτο εκτός αντικατάστασης) Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τελικά μετά από μια αδοξη πτώση του note 3 στο μάρμαρο, βρέθηκα με το g4 από σήμερα το πρωί. Μια πρώτη ερώτηση... Φωτογραφία την οθόνη πως την τραβάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasplak1986 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τελικά μετά από μια αδοξη πτώση του note 3 στο μάρμαρο, βρέθηκα με το g4 από σήμερα το πρωί. Μια πρώτη ερώτηση... Φωτογραφία την οθόνη πως την τραβάμε? Κρατάς vol down + power button μαζί για 3 δευτερόλεπτα! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts