Titarasaudi Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παιδες ερωτηση. Εχω ενα θεμα με το knock code. Δεν μ αφηνει να το διαλεξω. Μου βγαζει μηνυμα οτι εχει απενεργοποιηθει απο τον διαχειριστη η οτι ειναι πολιτικη κρυπτογραφησης. Μεχρι χθες το ειχα αλλα σημερα εβαλα μοτιβο και απο τοτε δεν μου δινει την επιλογη να το ξαναβαλω. Καμια ιδεα τι εγινε ξαφνικα; Υπάρχει περίπτωση να πειράξεις την κρυπτογράφηση τηλεφώνου; Αλλιώς δοκίμασε Ρυθμίσεις-Ασφάλεια- Γενικές- Διαγραφή διαπιστευτηρίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Βολεύει οταν πας στο δωματιο,ειναι θεοσκοτεινα και κοιμαται η γυναικα.. :) Εκτος απο αυτο που λες συν οτι ετσι αποφευγεις το βαλε βγαλε στο βυσμα του κινητου το ακουμπας στο κομοδινο σου και το ξεχνας εκει.... Το θεμα ειναι να φορτιζει το ιδιο καλα με τον μαμα φορτιστη και να μην επηρεαζεται αλλη λειτουργια του κινητου...nfc κλπ... Αλλιως ωραιο ειναι σκεφτομαι να το τσιμπησω και εγω !!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Βολεύει οταν πας στο δωματιο,ειναι θεοσκοτεινα και κοιμαται η γυναικα.. :) Ωραίο γκατζετακι είναι αλλά όχι απαραίτητο... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Ωραίο γκατζετακι είναι αλλά όχι απαραίτητο... Σιγουρα οχι απαραιτιτο αλλα θα ειναι πολυ βολικο !!! Ξεχασα να ξανα ρωτησω κατι και εγω ?? Μεσα στο αλμπουμ εκει που δειχνει τους φακελους γιατι δεν υπαρχει (στο g2 υπηρχε) η επιλογη για αποκρυψη φακελου ?? Ειναι βλακεια καθε app που εχει χψ πολλες φωτο να φαινεται στο μενου εκτος απο τα κλασσικα καμερα screenshot κλπ. Υπαρχει περιπτωση να το φτιαξουμε αυτο η ειναι καποια επιλογη που εγω δεν εχω δει ??? ;) ;) Edited October 27, 2015 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Για 5 ευρώ και να το εχεις σε ολα σου τα τηλεφωνα μελλοντικα το βλεπω μια χαρα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Σιγουρα οχι απαραιτιτο αλλα θα ειναι πολυ βολικο !!! Ξεχασα να ξανα ρωτησω κατι και εγω ?? Μεσα στο αλμπουμ εκει που δειχνει τους φακελους γιατι δεν υπαρχει (στο g2 υπηρχε) η επιλογη για αποκρυψη φακελου ?? Ειναι βλακεια καθε app που εχει χψ πολλες φωτο να φαινεται στο μενου εκτος απο τα κλασσικα καμερα screenshot κλπ. Υπαρχει περιπτωση να το φτιαξουμε αυτο η ειναι καποια επιλογη που εγω δεν εχω δει ??? ;) ;) Το g2 εχει λειτουργιες που δεν εχει η ναυαρχιδα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οπως οτι σελιδα θες την προσθετεις σαν εφαρμογη στην αρχικη οθονη αυτο εμενα μου εκοψε τα ποδια ευτυχως που εχω κρατησει και το τζι2 . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Λεω να ξεκλειδωσω bootloader ; Με την διαδικασια στο site της lg ξεκλειδωσατε ολοι; Περιεργη φαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Το g2 εχει λειτουργιες που δεν εχει η ναυαρχιδα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οπως οτι σελιδα θες την προσθετεις σαν εφαρμογη στην αρχικη οθονη αυτο εμενα μου εκοψε τα ποδια ευτυχως που εχω κρατησει και το τζι2 . Πολυ σοβαρος λογος για να μην παρεις το G4...εχει τοσες εφαρμογες για αυτη την δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Πολυ σοβαρος λογος για να μην παρεις το G4...εχει τοσες εφαρμογες για αυτη την δουλεια. Για πες γτ το εχω παρει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Σιγουρα οχι απαραιτιτο αλλα θα ειναι πολυ βολικο !!! Ξεχασα να ξανα ρωτησω κατι και εγω ?? Μεσα στο αλμπουμ εκει που δειχνει τους φακελους γιατι δεν υπαρχει (στο g2 υπηρχε) η επιλογη για αποκρυψη φακελου ?? Ειναι βλακεια καθε app που εχει χψ πολλες φωτο να φαινεται στο μενου εκτος απο τα κλασσικα καμερα screenshot κλπ. Υπαρχει περιπτωση να το φτιαξουμε αυτο η ειναι καποια επιλογη που εγω δεν εχω δει ??? ;) ;) Ψάξε λίγο το μενου μέσα στο άλμπουμ. Υπάρχει ρύθμιση να κρύβεις φώτο, δεν θυμάμαι αν είναι για φακέλους η μία μια.την χρησιμοποιουσα και τώρα έχω δώσει το κινητό και δεν θυμάμαι ακριβώς.αλλά υπάρχει ψαξτο λίγο Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Aνοιγετε τη φωτο που θελετε να κρυψετε, πατατε την οθονη, εμφανιζονται οι 3 κουκιδες επανω δεξια, πατατε στο μενου και επιλεγετε λουκετο. Μπορειτε να το κανετε κατευθειαν και σε ολο το folder επιλεγοντας οσες φωτο θελετε. Αν το κανετε για πρωτη φορα θα σας ζητηθει να βαλετε εναν κωδικο. Απαξ και τον βαλετε δεν θα σας ξανα ζητηθει. Για να τις προβαλετε, πατηστε εμφανιση κλειδωμενων αρχειων στο ιδιο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) http://forum.gsmhosting.com/vbb/f475/octoplus-octopus-box-lg-v-2-0-6-lg-g4-series-lg-band-play-lte-more-1995089/ Octopus octoplus Γνωρίζει κανεις αυτό το πρόγραμμα? Πως λειτουργει κ που το βρίσκω?? Edited October 27, 2015 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δεν ειναι μονο προγραμμα ειναι ολοκληρη συσκευη.... Προασπαθησε με Mcaffee να βγαλεις ακρη μονο ετσι θα το σωσεις φιλε http://forum.gsmhosting.com/vbb/f475/octoplus-octopus-box-lg-v-2-0-6-lg-g4-series-lg-band-play-lte-more-1995089/ Octopus octoplus Γνωρίζει κανεις αυτό το πρόγραμμα? Πως λειτουργει κ που το βρίσκω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παιδιά για κάποιο λόγο δεν εμφανίζονται τα εικονίδια συντόμευσης στην οθόνη κλειδώματος... Πως το αλλάζω αυτό; Δεν έχω βρει τη ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δεν ειναι μονο προγραμμα ειναι ολοκληρη συσκευη.... Προασπαθησε με Mcaffee να βγαλεις ακρη μονο ετσι θα το σωσεις φιλε Η mcafee λέει να απευθυνθω στο support tis Lg.!! Δν παραδέχονται οτι είναι δικο τους σφάλμα.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παιδιά για κάποιο λόγο δεν εμφανίζονται τα εικονίδια συντόμευσης στην οθόνη κλειδώματος... Πως το αλλάζω αυτό; Δεν έχω βρει τη ρύθμιση Μήπως έχεις κλειδωμένη την οθόνη με μοτίβο ή κωδικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παιδιά για κάποιο λόγο δεν εμφανίζονται τα εικονίδια συντόμευσης στην οθόνη κλειδώματος... Πως το αλλάζω αυτό; Δεν έχω βρει τη ρύθμιση Μήπως έχεις κλειδωμένη την οθόνη με μοτίβο ή κωδικό; Εμενα λειτουργει μια χαρα.Ξανατσεκαρε τον τροπο που εχεις βαλει για ξεκλειωμα και κανε και ενα ρησταρτ...!!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Η mcafee λέει να απευθυνθω στο support tis Lg.!! Δν παραδέχονται οτι είναι δικο τους σφάλμα.. Φίλε μου γιατί να είναι δικό τους το σφάλμα? Από την στιγμή που παίρνουμε τα ρίσκα να πειράζουμε τα τηλέφωνα τότε θα πρέπει να υποστούμε και τις συνέπειες όταν κάτι πάει στραβά. Φιλικά πάντα.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 γνωριζει καποιος να μου πει γιατι κολλαει το tools kai στο 90% με πεταει εξω?? http://postimg.org/image/z9y8e1orj/ http://postimg.org/image/k2i8towwv/ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Ωραιος..Περασε με paypal ;; Η εβαλες balance ;[/QUO βολευει το ασυρματο η απλα ειναι για εφε?? για εχω χιαομι power bank 10400 προσφερει κατι η ασυρματη φορτιση πχ ταχυτητα, καλυτερη φορτιση η ειναι ενα εφε της τεχνολογιας? Εμένα με είχε βολέψει πολύ στο nexus 5. Το έχεις μόνιμα στο γραφειο, στην δουλειά ή στο κομοδίνο. Είσαι στην δουλειά; το ακουμπάς εκει, φορτίζει, σε περνούν τηλ.; το σηκώνεις μιλάς το ξαναακουμπας. Ούτε να μπαινοβγαζεις καλώδιο ούτε να κρεμιέσαι γιατί δεν φτανει το καλώδιο. Στο κομοδίνο. Πας για ύπνο το ακουμπάς θες να το πάρεις να δεις κάτι η χτυπάει τηλ και είναι σκοτεινά; το σηκώνεις το ξαναακουμπας. Ούτε ψάξε τρύπες στα σκοτάδια η το πάνω κάτω. Δεν είναι απαραίτητο αλλά δίνει μια ευκολία. Αν θες βέβαια γρήγορη φορτίζει βάζεις τον μαμα Edited October 27, 2015 by palavas1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 http://forum.gsmhosting.com/vbb/f475/octoplus-octopus-box-lg-v-2-0-6-lg-g4-series-lg-band-play-lte-more-1995089/ Octopus octoplus Γνωρίζει κανεις αυτό το πρόγραμμα? Πως λειτουργει κ που το βρίσκω?? http://octoplusbox.com/en/download/software/ Octapus v2.0.9 για LG επελεξε. Δεν ξερω αν λειτουργει. Απλα το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 http://octoplusbox.com/en/download/software/ Octapus v2.0.9 για LG επελεξε. Δεν ξερω αν λειτουργει. Απλα το βρηκα Tjanks...νομιζω όμως πως κανει δουλεια μαζί με το box.. Όχι μονο το προγραμματακι.... Καλημερες σε ολους Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 ρε παιδιά το mortal kombat x σας δουλεύει? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μετά το loading με πετάει, άμα ψάξεις θα δεις ότι το λένε κι άλλοι στο XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 και τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση δηλαδη.? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts