dimaxin70 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Παιδια ξερει κανεις πως κανουμε εκκαθαριση δεδομενων ασφαλειας ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ενημέρωση :!::!: Τα μηνύματα με τα greeklish όπως και οι απαντήσεις σε αυτά αφαιρεθηκαν, καθώς όλοι γνωρίζεται ότι απαγορεύεται από τους κανόνες του forum η συγκεκριμένη γραφή. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση? Όσο για την γρήγορη διάβασα ότι δόθηκε αυτή η δυνατότητα μετά από μια μικρή αναβάθμιση, ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ασυρματη δεν υποστηριζει εκτος κι αν βαλεις την καταλληλη θηκη με πλατη. Γρηγορη φορτιση εχω την εντυπωση οτι δεν υποστηριζει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος! Με τον μαμα φορτιστη παντως δεν αργει ιδιαιτερα να φορτισει. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ασυρματη δεν υποστηριζει εκτος κι αν βαλεις την καταλληλη θηκη με πλατη. Γρηγορη φορτιση εχω την εντυπωση οτι δεν υποστηριζει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος! Με τον μαμα φορτιστη παντως δεν αργει ιδιαιτερα να φορτισει. Αν είχε και ενσωματωμένη την ασύρματη φόρτιση θα ήταν ακόμη ποιο τέλειο,έχω την εντύπωση πάντως ότι υποστηρίζει τη γρήγορη άλλα θέλει τον ανάλογο φορτιστή δεν παρέχεται στη αρχική συσκευασία και εγώ δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Υπαρχει κανενας τροπος ή εφαρμογη να δυναμωσει η ενταση στο ραδιοφωνο μεσω ακουστικων?Ισα ισα που ακουγεται σε φουλ ενταση...:wacko::mad: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Για όσους έχουν αγοράσει το κινητό από ελληνική αντιπροσωπεία, περιέχει μέσα δεύτερο πλαστικό καπάκι και ακουστικά quadbeat 3; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Για όσους έχουν αγοράσει το κινητό από ελληνική αντιπροσωπεία, περιέχει μέσα δεύτερο πλαστικό καπάκι και ακουστικά quadbeat 3; Ευχαριστώ. Από το kaizerstore (ούγγρικη version) το δερμάτινο περιέχει και πλαστικό καπάκι και τα ακουστικά quadbeat 3. Αν κοιτάς για ελληνική αντιπροσωπεία δες αυτό http://www.lg.com/gr/press-releases/lg-ma-lg-g4-leather-case-promo Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παιδια ξερει κανεις πως κανουμε εκκαθαριση δεδομενων ασφαλειας ????? κανένας ρε παιδιά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Τι έγινε εκπτώσεις έχουμε και το κινητό στα 495€!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδια τωρα που ξαναανοιξουν οι τράπεζες κλπ λετε να ξαναπέσει η τιμη του g4?Οπως και τον αλλων κινητών βεβαια που ανέβηκαν κατακόρυφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Θα πέσουν θεωρητικά Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδια τωρα που ξαναανοιξουν οι τράπεζες κλπ λετε να ξαναπέσει η τιμη του g4?Οπως και τον αλλων κινητών βεβαια που ανέβηκαν κατακόρυφα. Το να αρθούν οι περιορισμοί με τις αγορές από το εξωτερικό θα πρέπει να περιμένουμε. Οι περιορισμοί στις τράπεζες δεν επηρρεάζουν την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etf13 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Υπαρχει κανενας τροπος ή εφαρμογη να δυναμωσει η ενταση στο ραδιοφωνο μεσω ακουστικων?Ισα ισα που ακουγεται σε φουλ ενταση...:wacko::mad: To ίδιο προβλημα κι εγώ.Το έχω αναφέρει ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μια ερώτηση, θα μπορούσε να μου πει κάποιος γιατί πηγαίνοντας να απενεργοποιησω Το knock code είναι γκριζαρισμενες οι επιλογές; Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μια ερώτηση, θα μπορούσε να μου πει κάποιος γιατί πηγαίνοντας να απενεργοποιησω Το knock code είναι γκριζαρισμενες οι επιλογές; Δοκίμασε αν μπορείς να κάνεις εκκαθάριση διαπιστευτηρίων! Ρυθμίσεις- Γενικές- Ασφάλεια- Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Δοκίμασε αν μπορείς να κάνεις εκκαθάριση διαπιστευτηρίων! Ρυθμίσεις- Γενικές- Ασφάλεια- Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων. Αυτό ήταν , δεν θα το έβρισκα μόνος μου ευχαριστώ πολύ. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) 2 ερωτησεις απο εναν υποψηφιο αγοραστη G4.. το power button πισω οταν μιλας σε κληση αναβοσνηνει γυρω γυρω οπως το LG G2? εχει led δηλ γυρω γυρω η όχι... ??και 2ερωτηση εαν μεσα σε ολες τις συσκευασιες περιλaμβανονται τα κοκκινα ακουστικα και ενα δευτερο καλλυμα..!!??? Edited July 15, 2015 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 2 ερωτησεις απο εναν υποψηφιο αγοραστη G4.. το power button πισω οταν μιλας σε κληση αναβοσνηνει γυρω γυρω οπως το LG G2? εχει led δηλ γυρω γυρω η όχι... ??και 2ερωτηση εαν μεσα σε ολες τις συσκευασιες περιλaμβανονται τα κοκκινα ακουστικα και ενα δευτερο καλλυμα..!!??? Led Δεν έχει, ακουστικά είχε αλλά επειδή πείρα Αυτό με το πλαστικό καπάκι δεν είχε δεύτερο μόνο αυτό με το δερμάτινο έχει και ένα πλαστικό. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Led Δεν έχει, ακουστικά είχε αλλά επειδή πείρα Αυτό με το πλαστικό καπάκι δεν είχε δεύτερο μόνο αυτό με το δερμάτινο έχει και ένα πλαστικό. Οκ. Ευχαριστώ man..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Led ειδοποιήσεων μπροστά έχει όμως για να βλέπεις αν έχεις κάνα μήνυμα η κλήση και με διαφορετικά χρώματα? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) Led ειδοποιήσεων μπροστά έχει όμως για να βλέπεις αν έχεις κάνα μήνυμα η κλήση και με διαφορετικά χρώματα? Ναι φιλε μου μπροστα εχει κανονικα Led. Edit: Παρεπιπτωντος μιας και ποτε δεν καταφερα να το αποκτησω αφου τεσσερις στις τεσσερις συσκευες ειχανε ελλατωματικη οθονη μου εχουν μεινει μια θηκη τυπου slim armor αριστης ποιοτητας και ενα tempered glass full face. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm. Τελικα δεν ητανε για μενα το G4. Και δυστυχως οσο και αν μου αρεσαν τα LG τοσο καταφερε η εταιρια να με απομακρυνει. Ειχα να παρω Sammy για μενα απο εποχη του S3 ασχετα αν ειχα δοκιμασει για καποιες μερες S4 S5 και NOTE 3 και μετα απο τοσο καιρο επιστρεφω παλι περιμενοντας να μου ρθει το edge 64gb σε μαυρο. Πραγματικα με οτι περασα πολυ δυσκολα θα επανελθω σε LG. Ευχομαι στους κατοχους του G4 που καταφεραν και πηρανε απροβληματιστες συσκευες να τα χαρουνε διοτι πραγματικα ειναι ενα απολυτο τηλ για μενα που ακομα και τωρα το βαζω πιο πανω απο s6 συμφωνα με αυτα που ακουω. Αλλα πηγα εκει διοτι δεν μου αρεσε κατι αλλο πλην αυτου διοτι δινω και μεγαλη σημασια στην εμφανιση. Τωρα δεν ξερω αν θα το μετανοιωσω αλλα η αληθεια ειναι οτι απο τωρα σκεφτομαι τις 5.1 ιντσες εναντια στις 5,5 του g4. Τωρα απο καμερα πιστευω οτι οι διαφορες ειναι μικρες και σε καποια σημεια υπερεχει το ενα του αλλου. Ειδωμεν. Να στε καλα αγορινες και οτι μπορω πλεον να ξερω μιας και δεν εχω την συσκευη θα ειμαι εδω και θα βοηθαω. :) Edited July 17, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ναι φιλε μου μπροστα εχει κανονικα Led. Edit: Παρεπιπτωντος μιας και ποτε δεν καταφερα να το αποκτησω αφου τεσσερις στις τεσσερις συσκευες ειχανε ελλατωματικη οθονη μου εχουν μεινει μια θηκη τυπου slim armor αριστης ποιοτητας και ενα tempered glass full face. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm. Τελικα δεν ητανε για μενα το G4. Και δυστυχως οσο και αν μου αρεσαν τα LG τοσο καταφερε η εταιρια να με απομακρυνει. Ειχα να παρω Sammy για μενα απο εποχη του S3 ασχετα αν ειχα δοκιμασει για καποιες μερες S4 S5 και NOTE 3 και μετα απο τοσο καιρο επιστρεφω παλι περιμενοντας να μου ρθει το edge 64gb σε μαυρο. Πραγματικα με οτι περασα πολυ δυσκολα θα επανελθω σε LG. Ευχομαι στους κατοχους του G4 που καταφεραν και πηρανε απροβληματιστες συσκευες να τα χαρουνε διοτι πραγματικα ειναι ενα απολυτο τηλ για μενα που ακομα και τωρα το βαζω πιο πανω απο s6 συμφωνα με αυτα που ακουω. Αλλα πηγα εκει διοτι δεν μου αρεσε κατι αλλο πλην αυτου διοτι δινω και μεγαλη σημασια στην εμφανιση. Τωρα δεν ξερω αν θα το μετανοιωσω αλλα η αληθεια ειναι οτι απο τωρα σκεφτομαι τις 5.1 ιντσες εναντια στις 5,5 του g4. Τωρα απο καμερα πιστευω οτι οι διαφορες ειναι μικρες και σε καποια σημεια υπερεχει το ενα του αλλου. Ειδωμεν. Να στε καλα αγορινες και οτι μπορω πλεον να ξερω μιας και δεν εχω την συσκευη θα ειμαι εδω και θα βοηθαω. :) Αν ήξερα να το περνάω θα σ στο έπαιρνα εγώ το tempered αλλά μαντάρα θα τα κάνω όπως κ με το screen protector που το έβγαλα τελικά χαχα. Όσο για το S6 το σκεφτόμουν να το πάρω πάλι από γνωστό μου λόγο μεγέθους(καλοκαίρι γαρ) αλλά την οθόνη για κατανάλωση περιεχομένου στο ίντερνετ που έχει το LG θα τη χάσω, όπως και τη κάμερα στα δύσκολα όπως και το ωραίο multitasking και το ανώτερο smoothness του G4 και ψιλό κάθομαι στα αυγά μου περίεργο για μένα χαχα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 @cocous Αν το ξανά έπαιρνες και είχε bleeding και άλλαζες την οθόνη??? δεν νομίζω και το ανταλλακτικό να είχε πρόβλημα bleeding. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) @cocous Αν το ξανά έπαιρνες και είχε bleeding και άλλαζες την οθόνη??? δεν νομίζω και το ανταλλακτικό να είχε πρόβλημα bleeding. Το θεμα ειναι οτι εμενα μου το αλλαζανε τα καταστηματα που το επαιρνα DOA. Αν παει στην LG σου λενε οτι ειναι θεμα τεχνολογιας. Μιλαμε οι ανθρωποι δεν παλευονται. Τιποτα. Απλα ειναι κριμα τετοια εταιρια να μην προσεχει το κορυφαιο της τηλεφωνο. Και δυστυχως δεν ειμαι ο μοναδικος αλλα και πολλοι αλλοι που σιγα σιγα ανακαλυπτουν χαζομαρες στην οθονη. Θα επρεπε να κανουν αυστηρο ελεχγο πριν βγουν οι συσκευες προς πωληση. Edited July 17, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts