Jump to content

[MOTO] Modenas Dinamik 125

nmk1988
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενας φιλος εχει το Dinamik και 8ελει να βαλει στροφομετρο πανω.Και θα ηθελε να σας ρωτησω αμα γινεται να βαλει πανω το κοντερ(η και ολη τη μασκα) απο το yamaha Z ή αμα δεν γινετε αυτο να βαλει στροφομετρο, το οποιο να μπαινει μεσα στη μασκα και οχι σαν προσθετο πανω σε αυτην.

Τα πάντα γίνονται...;)

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε GreddyRx7 εγώ την δευτέρα το βάζω μέσα για ένα τρελό φτιάξιμο ο μηχανικός μου τρέχει σε Dragster και είναι πολλή ψαγμένος στα μηχανάκια και μου είπε ότι θα μου κάνει κάτι τρελά πράγματα στα ρεύματα και το μηχανάκι θα φορτώνει πολλή ποιο γρήγορα και η ροπή θα μπαίνει ποιο γρήγορα από τη τώρα και θα μου βάλει και Keihin 36 και την reediera από το RD 350 μέχρι την παρασκευή θα είναι έτοιμο αν πάνε όλα καλά.

Άμα θές οποιαδήποτε βοήθεια με τα ηλεκτρικά θα ήταν καλοδεχούμενη...;)

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

για το φιλο που ρωτησε τη χρωμα να βάψει το Dynamic απόψε ένα Z στο Ρεθυμνο(Ρέθυμνο Rulez) πορτοκαλι στο χρωμα του FORD FOCUS ST...........

απλα the best (ειχα γραψει κατι αλλο) αλλα δέν τον ρωτησα πόσο το κιλό και πώς το ζητησε........

για το φιλο που ρωτησε τη χρωμα να βάψει το Dynamic απόψε ένα Z στο Ρεθυμνο(Ρέθυμνο Rulez) πορτοκαλι στο χρωμα του FORD FOCUS ST...........

απλα εχυσ!@.......κ@ΥΛ!

αλλα δέν τον ρωτησα πόσο το κιλό και πώς το ζητησε........

na se kala file moy poly kalh idea to skeftomoyna alla skeftome na to bacv mia apoxrosh toy kokinoy kati jexvristo kokino bebea giana mhn allazv adeies

paidia egw shmera to ebala gia ployesteres tha ginei toympano an bgoyne opws perimeno kai meta bacimo exete kati na prothnete se xrwmataki

Eννοειται πως θα βγαλεις και φωτογραφιες μολις τελιεωσει.. Για πες μου τι πολυεστερες θελεις να κανεις ακριβως..? Και ποσο παει η τιμη...?

Εχουμε και λεμε v force απο rd 350 200 e και μηχανουργιο 50 ε και keihin 38 180 e και ρευματα παει πολυ η δουλεια....

Τα αδερφακια μαζι... http://img81.imageshack.us/img81/265/bikepics193683800ba7.jpgMια οικογενειακη στιγμη απο την MODENAS..

re pedes kalimera!! lew na vapso to modenas m aspro-prasino......... (eixe valei o protogeo mia foto) kalos syndiasmos i ligo kitsario???:( aaa!!!!!!!! k kati allo.. meta gia allagi adeias logo xrwmatos einai psilo talepwria i sta mpam??? thks
Perpato sto dasos k akouw fidia..les na apoli8o......? AR@@@@A!! :lol:

http://img304.imageshack.us/img304/1804/bikepics661231fullsj4.jpg (1) Το χρωμα αυτο ειναι ιδικη παραγγελια του φιλου greddy και δεν ξερω κατα ποσο θα του αρεσε να του κλεψεις την ιδεα.. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και τοσο αυτο το χρωμα το πρασινο δηλ αλλα ειναι προτοτυπο, και το ασπρο που εχει ειναι φοβερο ξεχωριζει το μηχανακι, ειναι ξεχωριστο.. Δεν ειναι πολυ ταλαιπωρια να αλλαξεις την αδεια λιγο χρονο να εχεις..

http://img304.imageshack.us/img304/1804/bikepics661231fullsj4.jpg (1) Το χρωμα αυτο ειναι ιδικη παραγγελια του φιλου greddy και δεν ξερω κατα ποσο θα του αρεσε να του κλεψεις την ιδεα.. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και τοσο αυτο το χρωμα το πρασινο δηλ αλλα ειναι προτοτυπο, και το ασπρο που εχει ειναι φοβερο ξεχωριζει το μηχανακι, ειναι ξεχωριστο.. Δεν ειναι πολυ ταλαιπωρια να αλλαξεις την αδεια λιγο χρονο να εχεις..
thks antonio.. an to ekzana ekei p exei prasino galazio?? 8a itan wraio les??

molis kanw tin allagi adeias 8a m zitisoun adeia odigisis??

Perpato sto dasos k akouw fidia..les na apoli8o......? AR@@@@A!! :lol:

Κοιτα το βαψιμο ειναι σοβαρη υποθεση πρεπει να πετυχει αλλιως θα σου βγει καμια βλακεια και θα τρεχεις.. ψαξτο καλα πριν το επιχειρησεις οτι χρωμα και να κανεις.. Δεν χρειαζεται διπλωμα την αδεια και την ταυτοτητα!!

Τα πάντα γίνονται...;)

Δηλαδη μπορει να βαλει την μασκα απο το yamaha Z χωρις κανενα προβλημα??

AMD Rulez :alien:

Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια.......

Kοιτα φιλε μου αν βαλεις στροφομετρο στρογγυλο βαλτο ετσι οπως στο z πιστευω ειναι το ιδανικο μερος.. Γιατι καρφωτο μεσα στα πλαστικα δεν παει θα βρισκει μεσα στο σκελετο και εξεχει πολυ.. Αλλα εγω θα προτεινα ενα οργανο kosso που τα εχει ολα αλλα χρειαζεσε πολυεστερα και ενα καλο ηλεκτρολογο να στο συνδεσση μην στο καψει... Τα αλλαζεις ολα μετα ολη την μασκα.. Εγω αυτο το βρηκα 170 ε ενω ο greddy θεσσαλονικη 120 ε... Αξιζει τα λεφτα του πιστευω ειναι ολο ψηφιακο και εχει τα παντα πανω..http://img529.imageshack.us/img529/9568/bikepics475582800tp7.jpg

Δηλαδη μπορει να βαλει την μασκα απο το yamaha Z χωρις κανενα προβλημα??

Με πολυεστερα ολα μπορει να τα βαλει πανω.. Να βαλει το κοντερ και το στροφομετρο μαζι!!

Φιλε μου δεν καταλαβα τι θελεις να πεις.. Να κανεις τι ακριβως? το ζ αυτο εβαλε αυτο που βαζουνε τα μαξια στα πλαγια πανω στο πλαστικο η το βιδωσε η το κολλησε..

Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και κατοχος dinamic 125 το μηχανακι μου το εχω δυο χρονια.Οταν το πηρα πηγαινε φοβερα,μετα απο 3 μηνες που το χω εγινε ενα ατυχημα σοβαρο και το κλεισαμε για 7 μηνες χωρις να το οδηγω.Πριν το κλεισω μεσα εκοψα μεχρι και 180 gilera διχρονο ανετα,πηγαινε πολυ καλα.Οταν με το καλο το εβγαλα στην αρχη δε λεω πηγαινε καλα,αλλα μετα απο λιγο καιρο πηρε την κατω βολτα.

Για να το τονωσω λιγο του εβαλα μια χειροποιητη αλλα χειροτερα ουτε 130(κοντερισια) δε μου βγαζε!!!Του εβαλα μετα ενα καρμπυρατερ 28αρι απο DT ενταξει πηρε αλλα και παλι οπως παλια δεν ειναι.Οταν τανοιγω με αλλα μου φευγουν στην αρχη αλλα μετα τους μαζευω και μερικους(μαμισια)τους περνω, βγαζει 150-155(κοντερισια παντα) αλλα και παλι δεν ξερω τι να κανω για να ναι οπως και πριν.Το εχω παει σε αρκετα συνεργεια,ειμαι απο επαρχεια,και μου λενε τα δικα τους,οτι ειναι μια χαρα να μη παραπονιεμαι και τετοια.Εχει 12000 χιλιομετρα μεχρι τωρα.Εχω απογοητευτει σκεφτομαι να το στειλω στην Αθηνα.

Εσεις παιδια εχετε να μου προτεινετε τιποτα,τι μπορει να φταει;

Και συγνωμη που σας κουρασα!

Eννοειται πως θα βγαλεις και φωτογραφιες μολις τελιεωσει.. Για πες μου τι πολυεστερες θελεις να κανεις ακριβως..? Και ποσο παει

πισω θα το κανω σαιτα οπωσ τα ζετ αν εχεισ δει τη μασκα θα τησ κλησω το φαναρι και θα αφησω τα φλασ και θα νε σαν ματια.το φτερο πανο απο την ροδα θα γινει μυτερο μροστα και στο πλαι δεν εχει πισω στον κολο μια τρυπα στο πλαει δεν ξερω αν καταλαβεσ θα κανω αλλα 2 ποιο μικρα και βαλω κ κη σητα τιμη για μενα επειδη ειναι καλο φιλαρακι 20 ευρω.μπορεισ να μου προτηνεισ

καμια ιδεα για βαψιμο κατι με το κοκινο για να μην αλλαζω αδειεσ.α! βασικα και αλλοσ να θελει το πολυ πολυ 50 ευρω και κανονικα γιαυτην τη δουλεια παλι χωρισ βαψιμο 150 ευρω

Και κάτι λίγο άσχετο...

Όταν έχετε το μηχανάκι στο νεκρό εκτός από το λαμπάκι "Ν" ανάβει και το λαμπάκι που δείχνει έλλειψη λαδιού?

Και κάτι λίγο άσχετο...

Όταν έχετε το μηχανάκι στο νεκρό εκτός από το λαμπάκι "Ν" ανάβει και το λαμπάκι που δείχνει έλλειψη λαδιού?

Nαι σε ολα τα dinimik.. Υπολογιζε τα λαδια τελειωνουν στα 1200 km και καμια ερωτηση δεν ειναι ασχετη ρωταμε για να μαθαινουμε..

Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και κατοχος dinamic 125 το μηχανακι μου το εχω δυο χρονια.Οταν το πηρα πηγαινε φοβερα,μετα απο 3 μηνες που το χω εγινε ενα ατυχημα σοβαρο και το κλεισαμε για 7 μηνες χωρις να το οδηγω.Πριν το κλεισω μεσα εκοψα μεχρι και 180 gilera διχρονο ανετα,πηγαινε πολυ καλα.Οταν με το καλο το εβγαλα στην αρχη δε λεω πηγαινε καλα,αλλα μετα απο λιγο καιρο πηρε την κατω βολτα.

Για να το τονωσω λιγο του εβαλα μια χειροποιητη αλλα χειροτερα ουτε 130(κοντερισια) δε μου βγαζε!!!Του εβαλα μετα ενα καρμπυρατερ 28αρι απο DT ενταξει πηρε αλλα και παλι οπως παλια δεν ειναι.Οταν τανοιγω με αλλα μου φευγουν στην αρχη αλλα μετα τους μαζευω και μερικους(μαμισια)τους περνω, βγαζει 150-155(κοντερισια παντα) αλλα και παλι δεν ξερω τι να κανω για να ναι οπως και πριν.Το εχω παει σε αρκετα συνεργεια,ειμαι απο επαρχεια,και μου λενε τα δικα τους,οτι ειναι μια χαρα να μη παραπονιεμαι και τετοια.Εχει 12000 χιλιομετρα μεχρι τωρα.Εχω απογοητευτει σκεφτομαι να το στειλω στην Αθηνα.

Μα το ειπες μονο σου φιλε μου μια χειροποιητη και εξατμιση φορας τιποτα το ιδιαιτερο δηλ καλα παει αλλα εχει να δωσει πολλα... Τα ιδια φοραω και εγω.. Βαλε μια ριντιερα καινουργια v force 3 ανοιξε και θυριδες και θα σου πω εγω αν παει καλα μετα το μηχανακι.. Ειδες για πιστονακι δεν σου ειπα τιποτα... Και ενα καλο Service και ελενχο και θα εισαι αρχηγος!!

Αυτο εδω εννοεις για πισω αλλα λιγο διαφορετικο το δικο σου..http://img335.imageshack.us/img335/327/bikepics166535fullqy6.jpghttp://img341.imageshack.us/img341/9448/bikepics516758800ae0.jpg Για σκεψου κοκκινη περλα!!

Μπουζί έχεις αλλάξει ποτέ? Μάλλον για πιστονάκι σε βλέπω...Άνοιξε κύλινδρο και δές τα ελλατήρια από το πιστόνι σε τι κατάσταση είναι. Καλού κακού άλλαξέ τα κιόλας.

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

re pedes kalimera!! lew na vapso to modenas m aspro-prasino......... (eixe valei o protogeo mia foto) kalos syndiasmos i ligo kitsario???:( aaa!!!!!!!! k kati allo.. meta gia allagi adeias logo xrwmatos einai psilo talepwria i sta mpam??? thks

Κάτω τα χέρια από τον συνδιασμό μου!:lol: :lol: :rolleyes:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm