Jump to content

[MOTO] Modenas Dinamik 125

nmk1988
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω σημερα εκλεισα 1 χρονο με το dinamik μου το πηγαινω καπως νορμαλ εχω κανει καπου 10000 χιλ και εχω να θυμαμαι μονο ομορφες και χωρις προβληματα βολτες.αν συνεχισει να δουλευει ετσι θα ειμαι πολυ ευτηχισμενος.

Να σας ρωτησω κατι;γιατι το πηγαινεται σε μηχανικο να σας αλλαξει τα λαδια και το μπουζι και δεν κανετε το service μονοι σας και δινετε τζαμπα λευτα στους μ@λ@κες.κανεις δεν προκειτε ποτε να προσεξει το μηχανακι σας οσο εσεις οι ιδιοι.τουλαχιστον τα βασικα καντε τα μονοι σας.

http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg

εγω σημερα εκλεισα 1 χρονο με το dinamik μου το πηγαινω καπως νορμαλ εχω κανει καπου 10000 χιλ και εχω να θυμαμαι μονο ομορφες και χωρις προβληματα βολτες.αν συνεχισει να δουλευει ετσι θα ειμαι πολυ ευτηχισμενος.

Να σας ρωτησω κατι;γιατι το πηγαινεται σε μηχανικο να σας αλλαξει τα λαδια και το μπουζι και δεν κανετε το service μονοι σας και δινετε τζαμπα λευτα στους μ@λ@κες.κανεις δεν προκειτε ποτε να προσεξει το μηχανακι σας οσο εσεις οι ιδιοι.τουλαχιστον τα βασικα καντε τα μονοι σας.

Πάρα μα πάρα πολύ σωστά! Εγώ το έχω 4μήνες έχω κοντά στα 8600km μπορεί και παραπάνω δέν θυμάμαι ακριβώς, όσο για την χρήση απλά ρωτήστε όσους με ξέρουν...Όλη μέρα στα κόκκινα πάνω από 20 κόντρες και όλα αυτά με κανένα απολύτως πρόβλημα! Αλλά! Πάντα σωστή 100αρα βενζίνη σωστό μπουζί, σωστά Full συνθετικά λάδια και συχνές αλλαγές λαδιών! Αφού να φανταστείτε έτειχε αυτήν την φορά να τα αφείσω τα λάδια παραπάνω από 2000km και μόλις τα άλλαξα άλλαξε συμπεριφορά το μιχανάκι σκλήρηνε ο συμπλέκτης και ανεβάζει πιο γρήγορα στροφές..Καλά ίσως να παίζει ρόλο και το καινούργιο μπουζί σε αυτό πάντως είδα διαφορά!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

τί σου κάνει το λάδι ε??

Όχι λάθος! Τι σου κάνει ένα MODENAS!:lol: :lol: :lol:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Όχι λάθος! Τι σου κάνει ένα MODENAS!:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: Καποιος ψαχνεται εδω μεσα... :X :lol:

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

:confused: Εχετε να προτεινετε καποιο καλο γυαλιστικο για τα πλαστικα ?
http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

:lol: :lol: Καποιος ψαχνεται εδω μεσα... :X :lol:

Τι εννωείς?:worry: :worry:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Μήπως γνωρίζετε αν κυκλοφορούν πιο ελεύθερα φίλτρα για το dinamik? Δεν θέλω να κάνω καμιά μετατροπή στο φιλτροκουτί ή να βάλω χοάνη απλά θέλω να αλλάξω το υπάρχον φίλτρο..

Μήπως γνωρίζετε αν κυκλοφορούν πιο ελεύθερα φίλτρα για το dinamik? Δεν θέλω να κάνω καμιά μετατροπή στο φιλτροκουτί ή να βάλω χοάνη απλά θέλω να αλλάξω το υπάρχον φίλτρο..

Βγάζει η ΚΝ!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

egw twra konteuw ta 800 km kai skeftomai na to paw gia service.... ti lete;;;; ti akrivws 8a mou alaksoun;;;;

kai egw etsi ipa na to parw sta 800km alla to pira sta 1000km sou alazei ygra frenwn mpouzi sou gemizei ta ladia mixis (ti alla sou kanei den xerw aytes einai oi emfaneis diafores pou eida) kai sta 2000km monos sou alaxe mpuzi kai ladia sta karter min to pareis se ayton ayta sou kanei

--->Εγω το εχω 1 χρονο και 3 μηνες (1/4/05 το πηρα) εχω γυρω στα 12500km και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα ολα δουλευουν ρολοι και δεν λειπουν φυσικα οι στιγμες που το ανοιγω τερμα!!!

--->Αυτο το ΑEROX ηταν κιτρινο???Που βαλατε κοντρα???Πες μου λιγο γιατι ξερω εναν που εχει ΑEROX και συνεχεια μου κολλαει οταν τον συνανταω(ε γαμω τα 50αρια τους) και βαριεμαι να τον τρεξω..τσ τσ τσ!!!

--->Ενα καλο γυαλιστικο πλαστικων ειναι το ΑRMOR ALL και ενα γυαλιστικο για μεταλλικες επιφανειες ειναι το GUARD LIQUID WAX(μολις το περναω πανω και πεσει ηλιος επανω τυφλωνει τους παντες:p )

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

--->Εγω το εχω 1 χρονο και 3 μηνες (1/4/05 το πηρα) εχω γυρω στα 12500km και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα ολα δουλευουν ρολοι και δεν λειπουν φυσικα οι στιγμες που το ανοιγω τερμα!!!

--->Αυτο το ΑEROX ηταν κιτρινο???Που βαλατε κοντρα???Πες μου λιγο γιατι ξερω εναν που εχει ΑEROX και συνεχεια μου κολλαει οταν τον συνανταω(ε γαμω τα 50αρια τους) και βαριεμαι να τον τρεξω..τσ τσ τσ!!!

--->Ενα καλο γυαλιστικο πλαστικων ειναι το ΑRMOR ALL και ενα γυαλιστικο για μεταλλικες επιφανειες ειναι το GUARD LIQUID WAX(μολις το περναω πανω και πεσει ηλιος επανω τυφλωνει τους παντες:p )

To Aerox αυτό με τα χρώματα του Rossi! Άμα θέλει κόντρα πές όποτε θέλει πάρε με τηλ και πάμε! Α και κουφ@λίτσα δέν πέρασες από το μαγαζί!:mad:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Ρε γμτ εαν είναι δυνατόν! Πρίν ένα μήνα πήγα την πίσω ζάντα για ίσιωμα και ζυγοστάθμιση και τώρα έχει ξαναστραβώσει! Γ@μώ του Ελληνικούς δρόμους μου μέσα!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

To Aerox αυτό με τα χρώματα του Rossi! Άμα θέλει κόντρα πές όποτε θέλει πάρε με τηλ και πάμε! Α και κουφ@λίτσα δέν πέρασες από το μαγαζί!:mad:

Μα το AEROX βγαινει σε 2 χρωματισμους!!!

Ενα με ως κυριο χρωμα το κιτρινο και μπλε σε καποια σημεια και

η αλλη εκδοση ως κυριο χρωμα το μπλε και σε καποια σημεια κιτρινο...

Οσο για το μαγαζι μην λες εμενα...την κοπελια μου πες...:lol: :lol: :lol: :lol: με την παρλα της...με ειπε που θα πας?αν πας εκει θα κατσεις ολη μερα...ουφ παναγια μ τι να την εκανα???:happy: Αδυναμια...:O

Γκουχ γκουχ παρεκτραπηκα...

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Φέρε και την κοπελιά σου...Το Aerox βγαίνει το Rossi replica

http://www.burning-out.de/news/2004/jpg/0402-aerox-rossi5.jpg

Εγώ το πρωί θα είμαι από τις 9-6 το απόγευμα εάν θές πέρνα...

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

GreddyRx7 σε όσους πήγα μου είπαν μόνο για χοάνη, κανείς δεν είχε φίλτρο.

Εσύ που το βρήκες? Ρωτάω αν είναι για να το παραγγείλω.

GreddyRx7 σε όσους πήγα μου είπαν μόνο για χοάνη, κανείς δεν είχε φίλτρο.

Εσύ που το βρήκες? Ρωτάω αν είναι για να το παραγγείλω.

Δέν έχω ΚΝ εγώ. Είχα ρωτήσει πρίν κανά 2 μήνες στον Μεχις Θεσσαλονίκη και είχε...

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

re paidia ta takakia pou foraei manisio to dinamik ta nisin dld poso exoun? mpros pisw dld dio zeugaria

72e εμπρός πίσω....

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm