sokel Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Το ποία κάρτα θα έχει ίντερνετ το επιλέγεις εσύ. Για 4g πρέπει η σιμ να είναι 4g και ενεργοποιημένη από τον παροχο. Στην θέση 1 παίρνει μικρή σιμ και στην 2 κανονική Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το HOTKNOT τι ειναι?Σαν το Wirelles display για mirroring ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό στην έκδοση 5,5'' και ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το έχει αρκετό διάστημα αν εξακολουθεί να είναι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά και την αξιοπιστία του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Εχω ενσ στην κατοχη μου με σπασμενη οθονη. Εχω ανταλακτικο οθονης αλλα οχι την οθονη αφης απο πισω προσφερεται για ανταλλακτικα σε λογικη τιμη Οποιος θελει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts