stratus Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 dio erotisoules akoma... 1. Posi Mnimi exete eleftheri?? 2. To PN to exete egkatastisi?? (Den mou kani egkatastasi me tipota. Mou bgazi unsuccessfull) kamia idea?? thanks Για να εγκαταστησω το ΡΝ εκανα τα εξης 1)Το εγκατεστησα απο το PC και μου εβγαλε οπως και εσενα unsuccessfull 2)Υστερα πηγα στο folder και ειδα ποια αρχεια δεν ειχαν εγκατασταθει 3)Πηρα τα αρχεια αυτα απο το ppc μου που εχω εγκατεστημενο το ΡΝ και τα αντεγραψα και ετσι δουλεψε Παντως δεν αξιζει τον κοπο ολη αυτη η δουλεια αφου δεν μπορεις να δουλεψεις το ΡΝ σωστα λογω ελλειψης υποστηριξης VGA οθονης.Σημερα θα προσπαθησω να το δουλεψω με brute force vga και θα δουμε Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 As mou pei kapoios posi mnimi exei eleftheri en ora leitourgias??? kai gia to thema to uninstall.... den mou kani uninstall ta programmata... einai logo incompatibility..?? exete paratirisi tipota tetoio?? episis mipos sas exi tixi na emfanizontai ligotera ikonidia sto setting/system?? den mou ta emfanizi panta ola.... thanks Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Καλό προγραμματάκι αλλά που είναι το τόσο φοβερό δεν κατάλαβα... :rolleyes: Δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα χρήσιμο να γεμίζεις το ημερολόγιό σου με sms. e..fovero den eipa oti einai.. alla einai free.. kai isws kai gia kapoious pou 8eloun na kratane ta sms tous na fanei xrisimo. :rolleyes: Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Για να εγκαταστησω το ΡΝ εκανα τα εξης 1)Το εγκατεστησα απο το PC και μου εβγαλε οπως και εσενα unsuccessfull 2)Υστερα πηγα στο folder και ειδα ποια αρχεια δεν ειχαν εγκατασταθει 3)Πηρα τα αρχεια αυτα απο το ppc μου που εχω εγκατεστημενο το ΡΝ και τα αντεγραψα και ετσι δουλεψε Παντως δεν αξιζει τον κοπο ολη αυτη η δουλεια αφου δεν μπορεις να δουλεψεις το ΡΝ σωστα λογω ελλειψης υποστηριξης VGA οθονης.Σημερα θα προσπαθησω να το δουλεψω με brute force vga και θα δουμε To ειχα στησει και εγω, αλλα το εβγαλα. Δεν παιζει σωστα λογο VGA οθονης. Αμα βρεις κατι πες μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 To ειχα στησει και εγω, αλλα το εβγαλα. Δεν παιζει σωστα λογο VGA οθονης. Αμα βρεις κατι πες μας! Δυστυχως δεν παιζει καλα ουτε με brute force vga γιατι βγαζει τα εικονιδια στη μεση Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 afou den mou apantate stis parapano erotisis mou :( mpas kai mpori toulaxiston kapoios na mou stili to cab gia tis rithmisis vodafone paman@freemail.gr thanks ek ton proteron Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 afou den mou apantate stis parapano erotisis mou :( mpas kai mpori toulaxiston kapoios na mou stili to cab gia tis rithmisis vodafone paman@freemail.gr thanks ek ton proteron Μπορείς να το βρεις εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Πειραξε το αρχείο με τα ελληνικά και βαλε HookCapsLock 1 Τελικά κατάφερε κανείς να βάλει τόνους στα Ελληνικά; Διότι εγώ έκανα την παραπάνω διαδικασία αλλά δεν έγινε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Κανενα προγραμμα backup εχει βρει κανεις; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Jasjar 689.76 euros !!!! (+ ΦΠΑ) ! ;) http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=119353 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Jasjar 689.76 euros !!!! (+ ΦΠΑ) ! ;) http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=119353 !!! Giorgi tsekare ligo to link giati deixnei timh: €1,002.03 (837.82 χωρίς Φ.Π.Α.) (Ante kai mou edwses pseftikes elpides) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 !!! Giorgi tsekare ligo to link giati deixnei timh: €1,002.03 (837.82 χωρίς Φ.Π.Α.) (Ante kai mou edwses pseftikes elpides) :P Ειναι καραγκιοζηδες ! Το αλλαξαν !! Τοσο ηταν ! :( Ουστ απο εδω !! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Να και το screenshot ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Παίδες αλήθεια με τα προγράμματα που έχουμε όλοι στην άκρη,2003 & 2003se compatible,τι θα κ'άνουμε?Παίζουν με τα win2k5?.. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Νεα εκδοση SPB Pocket Plus Version 3.0.3 (Oct 13, 2005). URL ht@p://www.spbsoftwarehouse.com/downloads/pocketplus/SpbPocketPlus3_setup.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Νεα εκδοση SPB Pocket Plus Version 3.0.3 (Oct 13, 2005). URL ht@p://www.spbsoftwarehouse.com/downloads/pocketplus/SpbPocketPlus3_setup.exe oreos o geovass ;-) Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Νεα εκδοση SPB Pocket Plus Version 3.0.3 (Oct 13, 2005). URL ht@p://www.spbsoftwarehouse.com/downloads/pocketplus/SpbPocketPlus3_setup.exe Να υποθέσω πως αυτό δουλέυει με Jasjar? Γιατί σκοπεύω να πάρω και γω (in the long run :rolleyes: ) και δεν θέλω να στερηθώ το Spb Pocket Plus :cry: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Ειναι καραγκιοζηδες ! Το αλλαξαν !! Τοσο ηταν ! :( Ουστ απο εδω !! :mad: Εγώ το παρήγγειλα το Σάββατο που είχε την χαμηλή τιμή και μου είπαν σήμερα πως ισχύει αφού το έκλεισα με εκείνη την τιμή. Τους είχα παρει πρωί-πρωί για να ακυρώσω την παραγγελία μόλις είδα τα 1000€. Θα δώ βέβαια την χρέωση της κάρτας! Και τώρα που το ξαναβλέπω το έβγαλαν πάλι με την χαμηλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Τελικά έχουμε καμία ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση για την ΑΚΡΙΒΗ ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ελλάδα? Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Erotiksi..... 1. (epanalipsi) mpas kai mporite na mou peite posi mnimi exete elefteri sto jasjar ?? 2. Exete kataferi na kanete sync me wi-fi??? ---An ne, mpas kai mporite na pite leptomeries?? thanks Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Entelos enimerotika ka80s "sikona" to plaisio eftase i ora tis lipiteris kai mou dinei i tamias ena katalogo oktobriou tilefonias ka8os ton ksefiliza blepo Qtec 9000 .......ANAMENETAI :w00t: epa8a plaka pao sto tmima tilefonias rotao kai mou leei to perimenoume mexri 15 Noembriou 8a to exoume...... :w00t: !!!!! Apo tin fotografia fainotan ka8ara to ELLINIKO interface..... :!: Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Paidia pote provlepetai na kykloforhsei to 9000 apo thn ace hellas..?Kai se poia timh...?Peripou... Eyxaristw Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 pedia molis to phra kai go kai ena exo na po pos einai FANTASTICOTATO.ligo megalo bebaia gia oso afora th xrhsh san kinhto alla to megethos den exei shmasia.Thelo na rothso epidi to unversal trexei win2005 ta pexnidia pou brisko se diafora site h ta programata trexoune ola se auto.epidi exo kairo na mpo se auto to thread den xero an exei xanasuzhthtei.Idios pexnidia san to ancient evil h to myst Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Το έχω στα χέρια μου εδώ και δυο μέρες και πράγματι είναι εργαλείο. Στην κάρτα μου το χρέωσαν με την χαμηλή τιμή. Έχω βάλει το Resco για ελληνικό πληκτρολόγιο και δουλεύει. Επίσης το AEKmap που είχαμε πεί πιο πριν για ελληνικά στο hardware πληκτρολόγιο. Το PocketBreeze όπως και το pocket weather δουλεύουν στα wm2005. Προσπαθώ να βρώ κι ένα πρόγραμμα κάτι σαν μετρητή κλήσεων και gprs έβαλα το TodayPhone Pro αλλά αντμετωπίζει προβλήματα. Για να αποφύγω να ανοίγω την οθόνη ή να το βγάζω απο τον χαρτοφύλακα κάθε φορά που έχω μια εισερχόμενη κλήση το συνέδεσα με ένα Bt handsfree που είχα απο ένα παλιό SE το SE HBH200 με αναγνώριση κλήσης κι έτσι βλέπω το νούμερο που με καλεί. Δεν βλέπω το όνομα αλλά ελπίζω να το διορθώσουν σε κανένα update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 :cry: :cry: :cry: PEDIA, to i-mate jas/jar to eho vri sto expansys.com peripou 550 kypriakes lires, xerete kapio online katastima pou na to ehi pio ftina gia na to paraggilo giati meno Kypro ke edo etsi ppc den tha vris....??? http://www.expansys.com/product.asp?code=119353 Handset Only Price: £634.95 Kypriakes lires: 534 kypriakes lires Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts