tasosvel Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 lagoudakis said: χρονια πολλα τασο:):)ωπα τι ακουω βασιλη;λοιπον με αυτη την ρομ θα ερθεις την κυριακη:) ευχαριστώ, ναι μην την αλλάξεις να δούμε τι έχει μέσα και τι άλλο κάνει :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 απο οτι βλεπω 5 θα ειμαστε και ο καθενας και με αλλη ρομ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 lagoudakis said: απο οτι βλεπω 5 θα ειμαστε και ο καθενας και με αλλη ρομ:p ε για να ξεχωρίζουμε τις συσκευές μας:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Tασο χρονια πολλα και οτι επιθημεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 EliMiNaToR said: Tασο χρονια πολλα και οτι επιθημεις!!! ευχαριστώ πολύ !!!!!!! Τελικά τι έγινε το 9000 σου; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 PAEI TO 9000 MOU PAEIIIIIIII:(:(:( xtes to mesimeri to XTYPHSE o hlios kai epathe egkaumata h othonh, kai PAPALA.Anoigei, kai dixnei ena fos mono kai tipota alo.Mono ta egkaumata sto background:( Mh peite pos egine oute kai go xero,para mono to oti to eixa sth tseph mou sto mpoufan, kai meta otan to ebgala to kako eixe ginei.Profanos h htan apo ton hlio pou empene sto domatio otan to xa to ppc sto trapezi pano.Eixe poly Hlio EDO POU EIMAI.. h To sakaki pou xa to ppc mesa prepei na to akoumphsa konta se kalorifer , kai htan anameno.Den katalaba pragmatika pos kahke h othonh. Ti mporo na kano tora?? an alaxo thn lcd tha ginei tipota??? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 ασε τασο καταλαθος το διελυσε ο αδελφος μου αλλα σε λιγο καιρο θα παρω αλλο που να ειναι και σε καλη κατασταση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Taso χρονια πολλα :) η ρομ οντως παει σφαιρα και μενει η ρομ αρκετα ψηλα,αλλα διαβασα στο χδα οτι κανει reboot χωρις λογο και μου το εκανε μια φορα χθες..... εαν μεχρι τη κυριακη δεν εχει βγει η νεα ρου ραντζ αυτη θα φοραω ;) Κατα τα αλλα ειναι αρκετα clean και εχει τα βασικα ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 EliMiNaToR said: ασε τασο καταλαθος το διελυσε ο αδελφος μου αλλα σε λιγο καιρο θα παρω αλλο που να ειναι και σε καλη κατασταση !Δημητρη δες αυτο http://www.emarket.gr/item.php?id=10764414 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 manolissinger said: PAEI TO 9000 MOU PAEIIIIIIII:(:(:( xtes to mesimeri to XTYPHSE o hlios kai epathe egkaumata h othonh, kai PAPALA.Anoigei, kai dixnei ena fos mono kai tipota alo.Mono ta egkaumata sto background:( Mh peite pos egine oute kai go xero,para mono to oti to eixa sth tseph mou sto mpoufan, kai meta otan to ebgala to kako eixe ginei.Profanos h htan apo ton hlio pou empene sto domatio otan to xa to ppc sto trapezi pano.Eixe poly Hlio EDO POU EIMAI.. h To sakaki pou xa to ppc mesa prepei na to akoumphsa konta se kalorifer , kai htan anameno.Den katalaba pragmatika pos kahke h othonh. Ti mporo na kano tora?? an alaxo thn lcd tha ginei tipota???οπως τα λες 99% ειναι προβλημα οθονης,μηπως την πιεσες στην τσεπη του μπουφαν χωρις να το καταλαβεις;απο οτι εχω ακουσει και απο αλλα παιδια υπαρχει μια ευαισθησια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 αν ενδιαφερετε καποιος εχω και εγω ena 02 exec πμ για λεπτομεριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 lagoudakis said: οπως τα λες 99% ειναι προβλημα οθονης,μηπως την πιεσες στην τσεπη του μπουφαν χωρις να το καταλαβεις;απο οτι εχω ακουσει και απο αλλα παιδια υπαρχει μια ευαισθησια mporei den xero.an alaxo lcd ap to ebay tha douleuei to ppc h tha petaxo adika 100 euros:X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 καλυτερα να σου ελεγε καποιος τεχνικος,ειναι παρακινδυνευμενο να κανει καποιος προβλεψη απο εδω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 γιαννη σ' ευχαριστω θα το ψαξω λιγο ακομα το θεμα και θα το ξαναπαρω το αγαπημενο μου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ranju 7.7 is online και εγω την εχω κατεβασει ειδη :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 !! γρηγορη ρομ ,και με καλη μνημη!! ;) και εχει και ενα εργαλειο advanced config!! που μπορεις να σκαλισεις βασικα πραγματα των windows.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 lepes said: εχει και ενα εργαλειο advanced config!! που μπορεις να σκαλισεις βασικα πραγματα των windows.. Schap's Advanced configuration tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 lepes said: ranju 7.7 is online και εγω την εχω κατεβασει ειδη :)και ειπα οτι θα σε προλαβαινα:p:pοποτε την κυριακη θα σε δουμε με το νεο κουστουμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 athanaso77 said: Schap's Advanced configuration toolsπαρα πολυ καλο φιλε μου!!το ειχα στο 3650 και μου αρεσε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ναι αυτο φοραει, και πραγματικα δειχνει γρηγορη!!! ο yes μπορει να εχω το πιο χαλια 9000(τρακαρισμενο -γρατζουνισμενο) αλλα παντα ειναι στην αιχμη της τεχνολογιας :):):) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 lagoudakis said: παρα πολυ καλο φιλε μου!!το ειχα στο 3650 και μου αρεσε:) Kai egw to thewrw akrws aparaitito kai aksiopisto tweaking ergaleio kai to xrisimopoiw se oles tis syskeves pou erxontai sta xeria mou. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 lepes said: ranju 7.7 is online και εγω την εχω κατεβασει ειδη :) Fimes pantws lene oti to build 19900 einai fake (xwris entoutois na eimai se thesi na to eksakribwsw). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 σοβαρα;το θεμα ειναι πως μπορει καποιος να καταλαβει αν ειναι η οχι!!!εγω προσωπικα εχω πληρη αγνοια απο τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Oi cookers mono... Na kai merikes apantiseis pou exw parei apo merikous kataksiwmenous sto XDA-devs: "The 19400 is a fake build so I could not update the kitchen with this release." "19701 is fake" "19900 is a mix of many versions (basically 19202-209) ...." Tha mou peis twra... giati ta bgazoun tote? Mallon gia na ikanopoiisoun tin anagki mas (kai ti diki tous) gia kati pio kainourgio, pio grigoro, pio aksiopisto! ...ante na bgaleis akri!!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 μαλιστα!!!θα μου πεις τωρα αν κατι δουλευει σωστα και τι εγινε;σιγουρα ακρη δεν μπορεις να βγαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts