dimlintas Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Εχω το δεστινατορ 3 σε νομιμο cd και λειτουργουσε αψογα στο qtek S100 , δεν ειναι δυνατον ομως να λειτουργησει σε 9000 αφου δεν αναγνωριζει τον επεξεργαστη για να εγκατασταθει. Τι πρεπει να κανω , βοηθειστε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Τρεις ερωτήσεις: 1) Flash SD 4Gb θα το δουν τα WM2005 του QTEK9000? Π.χ. αυτό από το ΠΛΑΙΣΙΟ: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174102&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=15&Product_Id=300355&Merchant_Id=1&sts_cid=3 2) Προγράμματα για το 9000 είναι αυτά για Microsoft Smartphones ή για Microsoft Pocket PC? 3) Yahoo messenger ποιόν χρησιμοποιείτε? O IM+ που δοκίμασα δε με ενθουσίασε και o Agile υπάρχει μόνο για τα 2003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 2) Microsoft Pocket PC εννοειται ;) 1) Και εγω αναρωτιεμαι αν θα την δει το 9000. :worry: Ισως καποιος μπορει να απαντησει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Τρεις ερωτήσεις: 1) Flash SD 4Gb θα το δουν τα WM2005 του QTEK9000? Π.χ. αυτό από το ΠΛΑΙΣΙΟ: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174102&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=15&Product_Id=300355&Merchant_Id=1&sts_cid=3Απο τη σελίδα της Qtek: "Τι κάρτα μνήμης μπορώ να χρησιμοποιήσω; Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτες MMC ή SD. Προτείνουμε τις κάρτες SD καθώς είναι συνήθως πιο γρήγορες και έχουν τη δυνατότητα κλειδώματος από διαγραφή. Δεν υπάρχει περιορισμός για το μέγεθος της κάρτας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε." http://www.qtek.gr/9000_faq.html Αν κάποιος το έχει επιβεβαιώσει στην πράξη ας μας το πεί... Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Εχω το δεστινατορ 3 σε νομιμο cd και λειτουργουσε αψογα στο qtek S100 , δεν ειναι δυνατον ομως να λειτουργησει σε 9000 αφου δεν αναγνωριζει τον επεξεργαστη για να εγκατασταθει. Τι πρεπει να κανω , βοηθειστε με Φιλε μου πρεπει αρχικα να αντιγραψεις το main.cab στο ppc και να το τρεξεις απο εκει.Στην συνεχεια να παρεις τα αρχεια απο τονφακελο του D3 που ειχες στο s100 και να τα αντιγραψεις στο φακελο σου 9000 Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Λοιπον..: Θελω να απανταω σε κλησεις με το πατημα του κεντρικου πληκτρου του "joystick" και οχι στην αριστερα πλευρα που ειναι το default...Γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Φιλε μου πρεπει αρχικα να αντιγραψεις το main.cab στο ppc και να το τρεξεις απο εκει.Στην συνεχεια να παρεις τα αρχεια απο τονφακελο του D3 που ειχες στο s100 και να τα αντιγραψεις στο φακελο σου 9000 Δεν τρέχει το Destinator δυστυχώς σε εμένα. Το main.cab δε το τρέχει :( Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Μιά ερώτηση.. Μπορώ να κάνω Downgrade το Qtek μου σε Windows Mobile 2003 SE; Γίνεται άραγε κ με ποιά ROM; Ποιές μπορεί να είναι οι επιπτώσεις :alien: ? Για Screen Protector πάντως τον καλύτερο (Brando) πιστεύω οτι δίνει η ACE hellas με 14€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Όχι downgrade δεν γίνεται στα 2003 SE στο Universal! Screen protector έχει Brando μάλιστα το play247.gr στα 16 ευρώ! :) Ζήλεια εγώ έχω 2003SE ΛοΛοΛοΛοΛοΛ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Μιά ερώτηση.. Μπορώ να κάνω Downgrade το Qtek μου σε Windows Mobile 2003 SE; Γίνεται άραγε κ με ποιά ROM; Ποιές μπορεί να είναι οι επιπτώσεις :alien: ? Για Screen Protector πάντως τον καλύτερο (Brando) πιστεύω οτι δίνει η ACE hellas με 14€. Ισως και να μπορουσες, αλλα δεν βλεπω το λογο. Τα WM5 ειναι πολυ πιο δεμενα και σταθερα σαν λειτουργικο απο το 2003 SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Καλησπέρες ppl Όντας μελλοντικός αγοραστής του 9000, διάβασα σχεδόν όλα τα posts, κ θα ήθελα να μάθω μερικές "λεπτομέρειες" ακόμα: Το έχει δοκιμάσει κανείς με 512mb ή 1G SD καρτούλα; Με ενδιαφέρει κυρίως η ταχύτητα που μπορεί να "πιάσει" με την κάρτα, να μη μου βγάζει την πίστη όταν π.χ. κατεβάζω κάτι απο ασύρματο δίκτυο :whistle: Φαντάζομαι γίνεται να "πάρει" internet απο pc μέσω wifi και μιάς καρτούλας IEEE 802.11b; Τέλος, στα win2003mobile είχα ακούσει για πολλά προβλήματα του λειτουργικού, και έλλειψη βασικών εφαρμογών (crappy explorer, crappy irc client etc) Υποθέτω οτι αυτά έχουν ξεπεραστεί με τα 2005; :worry: thnx in advance :) btw, αν υπάρχει κανείς κάτοχός του απο νότια προάστια, με άπλετο ελεύθερο χρόνο, ας στείλει pm να κανονιστεί καφεδιά-preview :ninja: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Δεν βρισκω το αρχειο main.cab στο cd μου και δεν εχω σημερα το S100 στην διαθεση μου , ουτε την καρτα του Βοηθειστε με ειναι απαραιτητο προγραμμα για την δουλεια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Καλησπέρες ppl Όντας μελλοντικός αγοραστής του 9000, διάβασα σχεδόν όλα τα posts, κ θα ήθελα να μάθω μερικές "λεπτομέρειες" ακόμα: Το έχει δοκιμάσει κανείς με 512mb ή 1G SD καρτούλα; Με ενδιαφέρει κυρίως η ταχύτητα που μπορεί να "πιάσει" με την κάρτα, να μη μου βγάζει την πίστη όταν π.χ. κατεβάζω κάτι απο ασύρματο δίκτυο :whistle: Φαντάζομαι γίνεται να "πάρει" internet απο pc μέσω wifi και μιάς καρτούλας IEEE 802.11b; Τέλος, στα win2003mobile είχα ακούσει για πολλά προβλήματα του λειτουργικού, και έλλειψη βασικών εφαρμογών (crappy explorer, crappy irc client etc) Υποθέτω οτι αυτά έχουν ξεπεραστεί με τα 2005; :worry: thnx in advance :) btw, αν υπάρχει κανείς κάτοχός του απο νότια προάστια, με άπλετο ελεύθερο χρόνο, ας στείλει pm να κανονιστεί καφεδιά-preview :ninja: Εγω το εχω με 1gb SD, μια χαρα ολα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 WM5: Increase Performance and Speed Boost Windows Mobile 5 performance up to 20 percent [HKLM\System\StorageManager\FATFS] CacheSize = 4096 EnableCache = 1 [HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt] ReplStoreCacheSize = 4096 * Soft reset for changes to take effect. Default values for all keys are 0 Speed Up your Pocket PC This tweak might help improving visual performance of your pocket pc: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\Change the value of 'limit' from 8192 to 32768 Close registry editor and soft reset. Έβαλε κανείς αυτά στο Registry; Εγώ πάντως δέν κατάλαβα κάποια διαφορά :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Καλησπέρα σε όλους (μετα περίπου απο 4 μερες διαβασμα στο forum;) ) Προκειται κι εγω να παραγειλώ αυριο ή μεθαυριο το QTEK 9000 και θα ηθελα να ρωτησω κάποια πραγματακια από άποψη συμβατοτητας. 1. Αν το έχει δοκιμασει κανείς με Sandisk 2GB (Ultra II η απλή) 2α. Αν το έχει δοκιμασει κανείς με bluetooh Headset με αναγνωριση κλήσης (όπως το sonyEricsson HBH-200, jabra BT- 800) και αν τα επόμενα bluetooth είναι συμβατα? Nokia HS-3W, Nokia HS-21W, Motorola H300 ή κάποιο άλλο bluetooth που προτεινεται και δοκιμασμενα δεν έχει "echo" κατα προτίμηση με "ψειρα " και clips 2.β Αν μέσω bluetooth έχουμε τη δυνατοτητα να ακουμε mp3 κλπ και όχι μονο συνομιλια ? 3. Κάποιο bluetooth gps που προτεινετε που δουλευει απρόσκοπτα με το Qtek 9000 και το destinator pn? Σας ευχαριστώ εκ των προτερων:rolleyes: Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Καλησπέρα σε όλους (μετα περίπου απο 4 μερες διαβασμα στο forum;) ) Προκειται κι εγω να παραγειλώ αυριο ή μεθαυριο το QTEK 9000 και θα ηθελα να ρωτησω κάποια πραγματακια από άποψη συμβατοτητας. 1. Αν το έχει δοκιμασει κανείς με Sandisk 2GB (Ultra II η απλή) 2α. Αν το έχει δοκιμασει κανείς με bluetooh Headset με αναγνωριση κλήσης (όπως το sonyEricsson HBH-200, jabra BT- 800) και αν τα επόμενα bluetooth είναι συμβατα? Nokia HS-3W, Nokia HS-21W, Motorola H300 ή κάποιο άλλο bluetooth που προτεινεται και δοκιμασμενα δεν έχει "echo" κατα προτίμηση με "ψειρα " και clips 2.β Αν μέσω bluetooth έχουμε τη δυνατοτητα να ακουμε mp3 κλπ και όχι μονο συνομιλια ? 3. Κάποιο bluetooth gps που προτεινετε που δουλευει απρόσκοπτα με το Qtek 9000 και το destinator pn? Σας ευχαριστώ εκ των προτερων:rolleyes: Κώστας Καλησπέρα και καλώς ήλθες στο φορουμ :) 1) Μέχρι 1GB ξέρω οτι τις παίζει μια χαρά. 2) Όχι δεν έχει αναγνώριση κλήσης εξαιτίας της στοίβας Bluetooth που έχουν όλα τα Qtek... Τα ίδια δοκίμασα και στο S100 και δεν έκανε αναγνώριση κλήσης. 3) Αν αναβαθμιστεί η στοίβα Bluetooth θα μπορείς. Κάτι τέτοιο μόνο από "μη νόμιμα" sites θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον. 4) Το Fortuna Slim πιστεύω οτι θα δουλέυει μια χαρά. (ΔΕΝ ξέρω, αλλα με βάση την εμπειρία το λέω.) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 mporei kaneis na mou pei analutika pos bazo hxo klhshs ena mp3?kai kati alo mporo na balo videotones sto qtek? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 mporei kaneis na mou pei analutika pos bazo hxo klhshs ena mp3?kai kati alo mporo na balo videotones sto qtek? Φτιαξε τα mp3 σου και βαλετα χυμα μεσα στην αρτα μνημης. τωρα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σαν ringg tones. Videotones δεν παιζει το 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Αρχικό Μήνυμα από Mythozz 2) Όχι δεν έχει αναγνώριση κλήσης εξαιτίας της στοίβας Bluetooth που έχουν όλα τα Qtek... Τα ίδια δοκίμασα και στο S100 και δεν έκανε αναγνώριση κλήσης. Φιλε Mythozz thnx για την βοηθεια.... κρίμα και θα ήταν χρησιμο ένα Bluetooth με αναγνώριση κλήσης λόγω του μεγέθους του :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Αρχικό Μήνυμα από Mythozz 2) Όχι δεν έχει αναγνώριση κλήσης εξαιτίας της στοίβας Bluetooth που έχουν όλα τα Qtek... Τα ίδια δοκίμασα και στο S100 και δεν έκανε αναγνώριση κλήσης. Φιλε Mythozz thnx για την βοηθεια.... κρίμα και θα ήταν χρησιμο ένα Bluetooth με αναγνώριση κλήσης λόγω του μεγέθους του :( Μεγεθους????? γιατι ειναι μεγαλο ???Παντως πλεον μετα απο ενα μηνα χρησης τα αλλα κινητα μου φαινοντε μικρα και το δικο μας τελειο ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 To 9000 ειναι το μεγαλυτερο κινητο και το μικροτερο laptop που ειχα ποτε:) Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobantz77 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Καλημέρα! Τελικά γνωρίζει κανείς αν και εμείς με το "ξένο" Qtek μπορούμε να βρούμε και να βάλουμε το ελληνικό Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Όχι δεν γίνεται να βάλεις την ελληνική rom γιατί η ACE-Hellas την κλειδώνει σε επίπεδο IMEI. Δηλαδή, αν η rom καταλάβει πως το IMEI της συσκευής δεν είναι της ACE-Hellas τότε δεν σε αφήνει να την περάσεις. :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 paidia otan leme oti ta wm5 exoun elinika ti enooume ? exw ena xda exec alla to mono pou alakse otan eipa ellada htan ta regional settings (wra/hmeromhnia).. ellhnika grafw me resco keu kai aekmap.. se esas allazoun kai ta menu? euxaristw Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Όσοι πάρουν το Qtek 9000 από την Ελλάδα τα σκάσουν χοντρά τότε θα μπορούν να έχουν χωρίς καμία εφαρμογή: Ελληνικά στο μενού του κινητού 160 χαρακτήρες στα sms Και ελληνικά από το qwerty πληκτρολόγιο του universal. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts