Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενώ κανει συνδεση 3g gprs βγάζει μύνημα "δεν είναι δυνατη η εύρεση σελίδας Ελέγξε το όνομα και προσπαθείστε ξανά" . Εγκαταστήσαμε το active sync 4.1 κάναμε και hard reset αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Μήπως έχεις σύνδεση Cosmote;

Αν ναι, πήγαινε στις ρυθμίσεις του δικτύου και επέλεξε να βρίσκει μόνο GSM δίκτυο και όχι και τα δύο (και 3G). Υπάρχουν περιοχές στην Αττική (όπως και η Βούλα που μένω εγώ) που σου δίνουν ψευδή κάλυψη δικτύου 3G (δοκίμασε να κάνεις και απλή κλήση). Το πρόβλημα διορθώθηκε για μένα, όταν έκανα το ανωτέρω (και ας μπήκα στο "ευτελές" GPRS). Από εκεί και έπειτα, τράβα το αυτάκι στους ωραίους της Cosmote που θέλουν να πουλήσουν και 3G, τρομάρα τους...:mad:

Εμένα δε με πολυνοιάζει, γιατί έχω και Vodafone 3G κάρτα, με σήμα 5 στα 5 στην ίδια περιοχή (πέρισυ με το ζόρι έπιανε σε κάποια σημεία του σπιτιού) και πάει σφαίρα (έχω δει ταχύτητα 32kbps σε download)!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

A, και μη ξεχάσεις να βάλεις ως APN: 3g-internet, αντί για απλό internet που έχει στις default (λάθος) ρυθμίσεις η ACE. Αυτό ισχύει μόνο για κάρτες 3G (USIM) της Cosmote. Σε απλές κάρτες (χωρίς βέβαια ενεργοποιημένη την υπηρεσία 3G), δε χρειάζεται αυτή η αλλαγή.

εχω vodafone

συμβόλαιο η κάρτα γιατι αυτό που λές μου το έκανέ και εμένα με 3g alacarte , με τη κάρτα συμβολαίου ανοίγει τις σελίδες κανονικά

συμβολαιο εχω. αλλό ένα πρόβλημα που εχω είναι οτο δεν μπορω να στείλω στιγμιαίο μύνημα απο το pocket msn. μετά απο τρία hard reset μπαίνω στο ιντερνετ και με vodafone και με wi fi προς το παρόν.
Πωλείτε QTEK 9000

πως κάνει shutdown το 9000? μονο restart με το reset εχω βρεί.

με το κουμπι ενεργ/απενεργ. κλείνει μόνο την οθόνη.

δηλαδή στην περίπτωση που είμαι μακριά από το σπίτι και δεν έχω battery τι κάνω για να το κλείσω??

[

πως κάνει shutdown το 9000? μονο restart με το reset εχω βρεί.

με το κουμπι ενεργ/απενεργ. κλείνει μόνο την οθόνη.

δηλαδή στην περίπτωση που είμαι μακριά από το σπίτι και δεν έχω battery τι κάνω για να το κλείσω??

Κανενα PPC δεν κανει shutdown εκτος αν μεινει απο μπαταρια ;)

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

υπαρχει πρόγραμμα που να το κάνει αυτο?

Να κανει τι ???? Shutdown ????Βγαλε την μπαταρια.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

ρε παιδια υποτιθεται οτι με την αλλαγη που εχει γινει στην διαχειρηση μνημης στα νεα windows μπορεις να κανεις κανονικα shutdown στο ppc. στο 9100 πατωντας παρατεταμενα το on/off κλεινει τελειως η συσκευη. δεν ισxυει το ιδιο και στο 9000??

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω σχεδόν 1 χρόνο να πμω στο σάιτ οπότε συγχωρήστε μου ότι στραβό και να κάνω (όπως να απαντήσω σε μήνυμα χωρίς να αναφέρομαι σ'αυτό...)

Ομολογώ ότι με ενοχλεί λίγο που άρχισα πάλι να σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό, αλλά το Ρ900 μου μοιάζει πια παλιό!!!

Επίσης έχει βγάλει και κάτι προβληματάκια, όπως το ροδάκι του που άλλοτε "χάνει" στροφές άλλοτε παίρνει κάτι ανάποδες...

Όπως μάλλον θα καταλάβατε κατευθύνομαι ολοταχώς προς το 9000 αλλά είναι πολλά τα λεφτά ...

Με ενδιαφέρουν κυρίως,

-office (word - pp), ΚΑΙ συγγραφή δυστυχώς

-επαφές που χρειάζομαι "χιλιάδες"

-internet

-τα διάφορα γνωστά όπως ημερολόγιο, εργασίες, σημειώσεις κτλ

-καλή αυτονομία

-αντοχή σε σκληρή χρήση (χειμώνα καλοκαίρι, 365 μέρες το χρόνο, με πολλές ώρες ομιλίας και σε δύσκολες συνθήκες)

κοινώς θέλω να αντικαταστήσω την βαρειά και αντιπαθητική τσάντα που κουβαλάω σαν το χαμάλη...

Αξίζει λέτε; Ή να στραφώ στον διάδοχο Ρ990?

Επίσης, επειδή δεν έχω εντρυφήσει και πολύ βαθειά στις νέες τεχνολογίες, παρακαλώ συγχωρήστε με αν δεν καταλαβαίνω κάτι σαν τα "rar" για παράδειγμα.

Ευχαριστώ

Υ.Γ. και το Ρ900, μέσα από το φόρουμ το επέλεξα και ήμουν ένας από τους πρώτους 100 που το απέκτησαν στην Ελλάδα.:confused:

Υ.Γ. 2

Έχω διαβάσει εννοείται σχεδόν όλα τα ποστς και ήδη έχω σχηματίσει άποψη για τις 2 συσκευές. Ζητώ απλά να μου πείτε την άποψή σας μετά από την εμπειρία σας με το 9000 στο χέρι.

Για να σας προλάβω, λαπτοπ έχω, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το κουβαλάω μαζί μου παντού και επιπλέον, με ένα κλικ δεν παίρνει τον αριθμό που έχω άμεση ανάγκη να μιλήσω...

Ευχαριστώ:O

ρε παιδια υποτιθεται οτι με την αλλαγη που εχει γινει στην διαχειρηση μνημης στα νεα windows μπορεις να κανεις κανονικα shutdown στο ppc. στο 9100 πατωντας παρατεταμενα το on/off κλεινει τελειως η συσκευη. δεν ισxυει το ιδιο και στο 9000??

οχι στο 9000 κλείνει μόνο η οθόνη αλλα η συσκεθή ειναι σε λειτουργια 'υπνωσης'

:happy:

τελικά μάλλον δεν το ξέρει κανείς γιατι το να βγάζω την μπαταρία δεν ειναι λύση.

[

Μη βιάζεσαι!

Με το εικονίδιο κάτω δεξία ξεκινάει ο Wireless Manager όπου μπορείς να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το Τηλέφωνο, Bluetooth, Wi-Fi.

Το κομμάτι του PDA δε σβήνει ποτέ (εκτός εάν τελειώσει η μπαταρία)!

Την ίδια απορία είχα και εγώ, καθώς κάποιες φορές πρέπει και να κλείνει εντελώς (βλ. αεροπλάνα)!

Μη βιάζεσαι!

Με το εικονίδιο κάτω δεξία ξεκινάει ο Wireless Manager όπου μπορείς να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το Τηλέφωνο, Bluetooth, Wi-Fi.

Το κομμάτι του PDA δε σβήνει ποτέ (εκτός εάν τελειώσει η μπαταρία)!

Την ίδια απορία είχα και εγώ, καθώς κάποιες φορές πρέπει και να κλείνει εντελώς (βλ. αεροπλάνα)!

Γιατί θα πρέπει να κλείνει εντελώς στο αεροπλάνο;

Γιατί θα πρέπει να κλείνει εντελώς στο αεροπλάνο;

Θα πρέπει να απενεργοποιούνται όλες οι εκπομπές ραδιοκυμάτων, ήτοι τηλέφωνο, Bluetooth και Wi-Fi. Σαν PDA επιτρέπεται η χρήση κατά τη διάρκεια της πτήσης (όχι σε απογείωση/προσγείωση).;)

Θα πρέπει να απενεργοποιούνται όλες οι εκπομπές ραδιοκυμάτων, ήτοι τηλέφωνο, Bluetooth και Wi-Fi. Σαν PDA επιτρέπεται η χρήση κατά τη διάρκεια της πτήσης (όχι σε απογείωση/προσγείωση).;)

tin perasmeni fora o eksipnos nomiza pos to ixabali se flyght mode ala otan to ebgala ap tin banana epsaxne diktio :X :whistle: gia pote nadis pote ebgala tin bataria kai tin karta !! pio grigora ki apto fos!!!!:scared:

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Oxi giati na isxyei? To kinito to pairneis gia PDA perissotero, to thes panta on kai etoimo na leittourgisei... Protimw ti logiki tou PDA pou den kleinei pote.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

οχι στο 9000 κλείνει μόνο η οθόνη αλλα η συσκεθή ειναι σε λειτουργια 'υπνωσης'

:happy:

τελικά μάλλον δεν το ξέρει κανείς γιατι το να βγάζω την μπαταρία δεν ειναι λύση.

Paidia to kinito kai kathe PDA ston kosmo exei mia leitourgia pou legetai Flight Mode. Otan to vazete se ayti leittourgei mono san PDA xwris na ekpempei kamia aktinovolia kanenos eidous. Toso apla.

Einai sa na exete kleisto to kinito sas. Kanenas de sas pairnei tilefwno, oute pairnete. Oso gia to na svinei teleiws kai na mi xathei i mpataria, exete agorasei Pocket PC, oxi aplo kinito... tha prepei na ta gnwrizete ayta prin to parete.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Oxi giati na isxyei? To kinito to pairneis gia PDA perissotero, to thes panta on kai etoimo na leittourgisei... Protimw ti logiki tou PDA pou den kleinei pote.

συμφωνω μαζι σου, και γω δεν κλεινω ποτε τις συσκευες μου!! απλα μου φαινεται περιεργο που γινεται στη μια και δεν γινεται στην αλλη...

Το πήρα χτές και ξενέρωσα.Ρε παιδιά τι ασυμβατότητα τρελή είναι αυτή που έχουν τα WM5; :protest: Μόνο ένα 10% περίπου των appz τρέχει σωστά ή ιδέα μου;

Μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικούς μήνες :(

http://www.wm5fixsite.com

Υ.Γ. 2

Έχω διαβάσει εννοείται σχεδόν όλα τα ποστς και ήδη έχω σχηματίσει άποψη για τις 2 συσκευές. Ζητώ απλά να μου πείτε την άποψή σας μετά από την εμπειρία σας με το 9000 στο χέρι.

Για να σας προλάβω, λαπτοπ έχω, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το κουβαλάω μαζί μου παντού και επιπλέον, με ένα κλικ δεν παίρνει τον αριθμό που έχω άμεση ανάγκη να μιλήσω...

Ευχαριστώ:O

Φίλε μου αν κατάλαβα καλά τι ζητάς, τότε το 9000 μπορεί να στα δώσει και με το παραπάνω. Θέλει μόνο να έχεις λίγη υπομονή να μάθεις τα περίεργα του λειτουργικού. Στα υπόλοιπα είναι οτι ζητάς... :)

Και εγώ έχω laptop, αλλά όσα κάνει το 9000 με τα δυο χέρια σε 1-2 λεπτά δεν τα κάνει. Και δεν μπορώ μετά να το βάλω στην τσέπη μου το vaio. :p

Go for it...