jimlost Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 κατι τετοια τρεμω στις αλλαγες ρομ!!!αντε να μου τυχει κατι τετοιο και ετσι οπως τα βλεπω κινεζικα αυτα που λετε θα το πεταξω στα σκουπιδια το 9000 μου,και ελεγα να δοκιμασω να περασω ρομ!!!!σιγα μην το κανω:p αλλα οχι και στα σκουπιδια....:lol::lol: καποια στιγμη θα το κανεις να περασεις ρομ,και θα δεις...δεν ειναι τιποτα. απλα θελει λιγο διαβασμα,και λιγη προσοχη. αλλωστε εδω ειμαστε αν κατι παει στραβα, για να βοηθησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ναι και σιγα μην βγαλω ακρη!!!!:pτωρα ειναι που δεν περναω μονη μου ρομ!!!την νυφη θα την πληρωσει παλι ο γιαννης:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ναι και σιγα μην βγαλω ακρη!!!!:pτωρα ειναι που δεν περναω μονη μου ρομ!!!την νυφη θα την πληρωσει παλι ο γιαννης:D αφου εχεις και αυτη την λυση,μια χαρα. κατι ξερει ο γιαννης απο ρομ:lol::lol::lol: αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το φοβασε τοσο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 απλα τρεμω μην παει κατι στραβα οπως του παιδιου!!!αν και δεν βλεπω τον λογο να βαλω καποια αλλη απο την 7.7 που εχω,δεν εχω κανενα προβλημα 1 μηνα που την εχω,ασε που στο τελος θα με βρισει ο γιαννης που τον εχω ζαλισει:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokavou Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 paides euxaristo.to fix to idio brady (afou ta zalisa ston lagoudaki ews tis 4 to proi :p ) molis to ebala se bootloader amesos ksekinisa plu to update kai to pire kanonika(doksa ton 8eo).Tora exw bali tin 8.0 kai douleui arketa kala.Argisa na apantiso giati den eimoun se pc.Pantos thenks polu polu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 καλα του εκανες:pγια αυτο τον εχουμε εδω,για να του τα ζαλιζουμε:p,τελος καλο ολα καλα:) (για αυτο εχει να μπει εδω 2 μερες; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 σωπα βρε!!εδω κανουμε το χομπυ μας και την τρελα μας οι πιο πολλοι:) και βοηθαει ο ενας τον αλλον οπου ξερει και μπορει,δεν χαθηκα απλα ειμαι σε διακοπες:happy:ευχαριστο που ο φιλος εβγαλε ακρη και δουλευει το μηχανακι του:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 η έκδοση 8 του tomal είναι καλύτερη απο την 7.7? αξίζει τον κοπο? σε vista γίνεται το upgrade? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Απο πλευρας ταχυτητας ειναι αρκετα καλυτερη.Απλα μενουν καποια μικροπροβληματα τα οποια ενα-ενα λυνονται. Σε λιγες μερες πιστευω θα ειναι η νεα καλυτερη ROM που βγηκε ποτε! Δεν ξερω αν το εχετε ακουσει αλλα ειδα στη υπογραφη ενος μελους στο xda ενα freeware προγραμματακι που κανει το start σε στυλ των ΧΡ , δηλαδη διπλα απο καθε καταλογο εχει βελακι που σε παει στα περιεχομενα του, πραμα που το βρισκω πολυ βολικο.Επισης εχει και task manager μαζι. Quick menu λεγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 πηγα να βαλω την 8 σε εναν φιλο μ και ενω το βαζω σε βοοτλοαντερ δεν την επερνε σαν να μην ηταν αυτο δεν ανοιγει τωρα και δεν φορτηζει!! πατωντας τα - - και το ρεσετ για να κανω hard reset ανοιγει παταω το 0 αλλα δεν γινετε τπτ καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 μια σελιδα πισω αν δεις θα βρεις την λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Να ρωτηαω κατι ρε παιδια που μου συμβαινει πολυ συχνα. Ενω πριν λιγες μερες ηταν οκ ,τωρα καθε φορα που παω να ανοιξω σελιδα στο pie μου λεει : The adress is niot valid. Check the adress and try again. Φυσικα η διευθυνση ειναι σωστη και πολλες φορες διαλεγω μια απο αυτες που εχει απο κατω.Αλλα δεν προσπαθει καν να δει αν ειμαι συνδεδεμενος ,αμεσως το πεταει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 παιδια γεια σας , ξαναπηρα παλι το αγαπημενο μου 9000 !!! μετα απο 1,5 χρονο περιπου , το ξαναγορασα μεταχειρισμενο σε καταπληκτικη τιμη επειδη εχασα πολλααααα επεισόδεια το 9000 εχει την παλια 05 ρομ ποια ειναι η τελευταια ρομ ελληνικη ???? (αν καποιος την εχει σε radipshare ...) ποια ρομ μου συμβουλευετε να βαλω ..... και τι να προσεξω ευχαριστω Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 ποια ρομ μου συμβουλευετε να βαλω ..... Nomizw oti einai apo tis elaxistes syskeves pou i apantisi einai ksekathari. Rikse mia matia ligo pio pisw kai tha to diapistwseis idiois omasi! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 για τι=ην tomas 8 λες ?? χρειαζεται να κανω ship 1a ?? η κατευθειαν ?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408881 Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Tha elega mexri na oristikopoiithei i 8 na baleis tin 7.7 Den exw ti syskevi afti ti stigmi kai de mporw na sou pw me sigouria. Eimai omws sigouros oti ta paidia edw to exoun kalypsei plirws to thema. Me geia to terataki sou! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 μια σελιδα πισω αν δεις θα βρεις την λυση δε το πιστευω δε χρειαστηκε τπτ τελικα , ειχε προβλημα η USb θυρα του υπολογιστη του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 κατι τετοια με παλαβωνουν και μενα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 παιδια γεια σας , ξαναπηρα παλι το αγαπημενο μου 9000 !!! μετα απο 1,5 χρονο περιπου , το ξαναγορασα μεταχειρισμενο σε καταπληκτικη τιμη επειδη εχασα πολλααααα επεισόδεια το 9000 εχει την παλια 05 ρομ ποια ειναι η τελευταια ρομ ελληνικη ???? (αν καποιος την εχει σε radipshare ...) ποια ρομ μου συμβουλευετε να βαλω ..... και τι να προσεξω ευχαριστωοπως σου ειπε πολυ σωστα ο φιλος γιαννης καλυτερα να βαλεις την 7.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 ειναι η πιο καλη που υπαρχει τωρα και χωρις κανενα προβλημα (κατα την γνωμη μου παντα) για ελληνικη που ειπες υπαρχει μονο με 5 η original αν και γνωμη μου δεν αξιζει,(παντως αν την θελεις στειλε μου pm να στην δωσω,κανει σε ολα τα 9000 ;) ) μεγια το βατραχοπεδιλο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 την ρομ αυτη να την τρεχω κατευθειαν με το exe αχρειο η πρπει να κανω κατι αλλο 1α ???? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Την τρεχεις οπως ειναι...Λογικα μετα την αποσυμπιεση ανοιγει μονο του. Αλλιως αποσυμπιεση την εσυ και τρεξε μονος σου την εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 την ρομ αυτη να την τρεχω κατευθειαν με το exe αχρειο η πρπει να κανω κατι αλλο 1α ????βαλτο σε bootloader το τουβλο και η μπαταρια να ειναι πανω απο 50% και την τρεχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Εγω παντως οσες φορες και να κανω αναβαθμιση ποτε δε την βαζω σε bootloader... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 απλα την ειχα πατησει μια φορα με μια ρομ που αν την ετρεχες με την μια στο τεζαρε το 9000 ενω αν την ετρεχες απο bootloader ολα μια χαρα,και μου εχει μεινει απο τοτε να το βαζω εγω σε bootloader:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 πως φαινετε ο εμπειρος παιχτης...:D Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts