Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατι τετοια τρεμω στις αλλαγες ρομ!!!αντε να μου τυχει κατι τετοιο και ετσι οπως τα βλεπω κινεζικα αυτα που λετε θα το πεταξω στα σκουπιδια το 9000 μου,και ελεγα να δοκιμασω να περασω ρομ!!!!σιγα μην το κανω:p

αλλα οχι και στα σκουπιδια....:lol::lol:

καποια στιγμη θα το κανεις να περασεις ρομ,και θα δεις...δεν ειναι τιποτα.

απλα θελει λιγο διαβασμα,και λιγη προσοχη.

αλλωστε εδω ειμαστε αν κατι παει στραβα, για να βοηθησουμε.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι και σιγα μην βγαλω ακρη!!!!:pτωρα ειναι που δεν περναω μονη μου ρομ!!!την νυφη θα την πληρωσει παλι ο γιαννης:D

αφου εχεις και αυτη την λυση,μια χαρα.

κατι ξερει ο γιαννης απο ρομ:lol::lol::lol:

αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το φοβασε τοσο πολυ.

απλα τρεμω μην παει κατι στραβα οπως του παιδιου!!!αν και δεν βλεπω τον λογο να βαλω καποια αλλη απο την 7.7 που εχω,δεν εχω κανενα προβλημα 1 μηνα που την εχω,ασε που στο τελος θα με βρισει ο γιαννης που τον εχω ζαλισει:O

paides euxaristo.to fix to idio brady (afou ta zalisa ston lagoudaki ews tis 4 to proi :p )

molis to ebala se bootloader amesos ksekinisa plu to update kai to pire kanonika(doksa ton 8eo).Tora exw bali tin 8.0 kai douleui arketa kala.Argisa na apantiso giati den eimoun se pc.Pantos thenks polu polu

Guest lagoudakis
σωπα βρε!!εδω κανουμε το χομπυ μας και την τρελα μας οι πιο πολλοι:) και βοηθαει ο ενας τον αλλον οπου ξερει και μπορει,δεν χαθηκα απλα ειμαι σε διακοπες:happy:ευχαριστο που ο φιλος εβγαλε ακρη και δουλευει το μηχανακι του:happy:

Απο πλευρας ταχυτητας ειναι αρκετα καλυτερη.Απλα μενουν καποια μικροπροβληματα τα οποια ενα-ενα λυνονται.

Σε λιγες μερες πιστευω θα ειναι η νεα καλυτερη ROM που βγηκε ποτε!

Δεν ξερω αν το εχετε ακουσει αλλα ειδα στη υπογραφη ενος μελους στο xda ενα freeware προγραμματακι που κανει το start σε στυλ των ΧΡ , δηλαδη διπλα απο καθε καταλογο εχει βελακι που σε παει στα περιεχομενα του, πραμα που το βρισκω πολυ βολικο.Επισης εχει και task manager μαζι.

Quick menu λεγεται.

πηγα να βαλω την 8 σε εναν φιλο μ και ενω το βαζω σε βοοτλοαντερ δεν την επερνε σαν να μην ηταν αυτο δεν ανοιγει τωρα και δεν φορτηζει!!

πατωντας τα - - και το ρεσετ για να κανω hard reset ανοιγει παταω το 0 αλλα δεν γινετε τπτ καμια ιδεα?

Να ρωτηαω κατι ρε παιδια που μου συμβαινει πολυ συχνα.

Ενω πριν λιγες μερες ηταν οκ ,τωρα καθε φορα που παω να ανοιξω σελιδα στο pie μου λεει :

The adress is niot valid. Check the adress and try again.

Φυσικα η διευθυνση ειναι σωστη και πολλες φορες διαλεγω μια απο αυτες που εχει απο κατω.Αλλα δεν προσπαθει καν να δει αν ειμαι συνδεδεμενος ,αμεσως το πεταει...

παιδια γεια σας , ξαναπηρα παλι το αγαπημενο μου 9000 !!! μετα απο 1,5 χρονο περιπου , το ξαναγορασα μεταχειρισμενο σε καταπληκτικη τιμη

επειδη εχασα πολλααααα επεισόδεια το 9000 εχει την παλια 05 ρομ

ποια ειναι η τελευταια ρομ ελληνικη ???? (αν καποιος την εχει σε radipshare ...)

ποια ρομ μου συμβουλευετε να βαλω ..... και τι να προσεξω ευχαριστω

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Administrators
ποια ρομ μου συμβουλευετε να βαλω .....

Nomizw oti einai apo tis elaxistes syskeves pou i apantisi einai ksekathari. Rikse mia matia ligo pio pisw kai tha to diapistwseis idiois omasi! :rolleyes:

Modpic.gif

για τι=ην tomas 8 λες ?? χρειαζεται να κανω ship 1a ?? η κατευθειαν ??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408881

• Administrators

Tha elega mexri na oristikopoiithei i 8 na baleis tin 7.7

Den exw ti syskevi afti ti stigmi kai de mporw na sou pw me sigouria. Eimai omws sigouros oti ta paidia edw to exoun kalypsei plirws to thema.

Me geia to terataki sou! ;)

Modpic.gif

μια σελιδα πισω αν δεις θα βρεις την λυση

δε το πιστευω δε χρειαστηκε τπτ τελικα , ειχε προβλημα η USb θυρα του υπολογιστη του!!!

Guest lagoudakis
παιδια γεια σας , ξαναπηρα παλι το αγαπημενο μου 9000 !!! μετα απο 1,5 χρονο περιπου , το ξαναγορασα μεταχειρισμενο σε καταπληκτικη τιμη

επειδη εχασα πολλααααα επεισόδεια το 9000 εχει την παλια 05 ρομ

ποια ειναι η τελευταια ρομ ελληνικη ???? (αν καποιος την εχει σε radipshare ...)

ποια ρομ μου συμβουλευετε να βαλω ..... και τι να προσεξω ευχαριστω

οπως σου ειπε πολυ σωστα ο φιλος γιαννης καλυτερα να βαλεις την 7.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 ειναι η πιο καλη που υπαρχει τωρα και χωρις κανενα προβλημα (κατα την γνωμη μου παντα) για ελληνικη που ειπες υπαρχει μονο με 5 η original αν και γνωμη μου δεν αξιζει,(παντως αν την θελεις στειλε μου pm να στην δωσω,κανει σε ολα τα 9000 ;) ) μεγια το βατραχοπεδιλο:p

την ρομ αυτη να την τρεχω κατευθειαν με το exe αχρειο η πρπει να κανω κατι αλλο 1α ????

Την τρεχεις οπως ειναι...Λογικα μετα την αποσυμπιεση ανοιγει μονο του.

Αλλιως αποσυμπιεση την εσυ και τρεξε μονος σου την εγκατασταση.

Guest lagoudakis
την ρομ αυτη να την τρεχω κατευθειαν με το exe αχρειο η πρπει να κανω κατι αλλο 1α ????
βαλτο σε bootloader το τουβλο και η μπαταρια να ειναι πανω απο 50% και την τρεχεις

Guest lagoudakis
απλα την ειχα πατησει μια φορα με μια ρομ που αν την ετρεχες με την μια στο τεζαρε το 9000 ενω αν την ετρεχες απο bootloader ολα μια χαρα,και μου εχει μεινει απο τοτε να το βαζω εγω σε bootloader:O