tasosvel Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 υπάρχει έκδοση με touch flo για το 9000 ; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 μονο htc home εχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ποιο ειναι το καλυτερο radio για το 9000 με 6.1 παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Με λυπη μου σας ανακοινωνω οτι το 9000 ειναι πλεον ασχημα λαβομενο :( δεν ξερω πως, το πρωι που σηκωθηκα ηταν πεσμενο απο το κομοδινο και ειχε σπασει η οθονη του :( Υστερα απο κοντα 3 χρονια συνυπαρξης θα το αποχαιρετησω ,τα ευχαριστω ειναι οτι θα περιμενω 1 μηνα για να αποκτησω το htc touch pro. το θεμα που συμμετειχα τοσα χρονια ομως δεν θα το αφησω ,και οπου μπορω θα βοηθαω και εγω :):) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 κριμα Βασιλη:( τουλαχιστον θα περνας απο εδω για ενα γεια οκ;θα τα λεμε και στο αλλο thread του pro γιατι θα το παρω και εγω μαλλον αλλα προς τον δεκεμβρη επειδη εχω γερη επιδοτηση για να κανει παρεα στο 9000 μου:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 μολις ανεβηκε η 8:):) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2415734&posted=1#post2415734 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ααα τρεχω να τη βαλω χιχιχι(αυτη τη στιγμη την οθονη του κινητου μου τη βλεπω μονο απο το pc με το mymobile) xaxaxa Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 παντως κρατα το σε κανενα συρταρι,μπορει να βρεθει καμμια οθονη καποια στιγμη σε καλη τιμη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Εγω την περασα κιολας και ειμαι στα τελειωματα. Πιστευω πως σε μερικες περιπτωσεις οπως την εκκινηση του Comm manager εχει πολυ καλυτερη αποκριση. Μεχρι στιγμης ομως δε εχει κολλησει ουτε υπερφορτωθηκε στη μνημη, για να δουμε πως θα παει. Γιατι ο Λαγουδακης θα περιμενει πρωτα καμια 100στη ποσταρισματα να λεμε ποσο καλη ειναι και μετα θα το σκεφτει να τη βαλει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Kata kairous exw dei oti kykloforoun othones gia ti sygkekrimeni syskevi se poly kales times. Isws na aksizei na ftiaxtei, estw kai gia defteri syskevi. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το εχω παντα μεσα στη τσαντα μου!! 3 χρονια δεν τα πετας ετσι ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Εγω την περασα κιολας και ειμαι στα τελειωματα. Πιστευω πως σε μερικες περιπτωσεις οπως την εκκινηση του Comm manager εχει πολυ καλυτερη αποκριση. Μεχρι στιγμης ομως δε εχει κολλησει ουτε υπερφορτωθηκε στη μνημη, για να δουμε πως θα παει. Γιατι ο Λαγουδακης θα περιμενει πρωτα καμια 100στη ποσταρισματα να λεμε ποσο καλη ειναι και μετα θα το σκεφτει να τη βαλει :lol:ανοιχτο βιβλιο ειμαι πια ο π......:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ωραια βγηκε και η 8. αντε παιδια εντυπωσεις περιμενω γιατι μαλλον το σαββατοκυριακο θα την περασω:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ανοιχτο βιβλιο ειμαι πια ο π......:D:D μην το ξαναπεις αυτο,μην το ξαναπεις αυτο:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ναι πειτε τι λεει οσοι την βαλετε!!!δουλευουν ολα σωστα;Γιαννη ακομα δεν την εβαλες;:Dετοιμη ειμαι!!!αλλα θελω πρωτα ψυχολογικη υποστηριξη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Δεν εχω παρατηρησει κατι κακο μεχρι στιγμης... Τεσταρα την καμερα σε ολα τα Modes, ανοιξα wifi - BT.το τηλεφωνο οπως αναφερεται πραγματικα ανοιγει πιο γρηγορα (αμεσα μαλιστα)(ανοιγμα,οχι απαντηση σε τηλεφωνημα). Εχοντας το ανοιχτο χωρις επανεκκινηση απο το μεσημερι και εχοντας ανοιξει destinator, msn, memmaid και αλλα ψιλοπραγματα η ελευθερη μνημη βρικεται ανω των 23ΜΒ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Δεν εχω παρατηρησει κατι κακο μεχρι στιγμης... Τεσταρα την καμερα σε ολα τα Modes, ανοιξα wifi - BT.το τηλεφωνο οπως αναφερεται πραγματικα ανοιγει πιο γρηγορα (αμεσα μαλιστα)(ανοιγμα,οχι απαντηση σε τηλεφωνημα). Εχοντας το ανοιχτο χωρις επανεκκινηση απο το μεσημερι και εχοντας ανοιξει destinator, msn, memmaid και αλλα ψιλοπραγματα η ελευθερη μνημη βρικεται ανω των 23ΜΒ... μια χαρα μου ακουγετε οσα λες.... για να δουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 thanks,τα mms δουλευουν;προσεξες;γιατι κατι γραφαν στο xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Δεν εχει μεσα MMS Composer.Εμενα προσωπικα δε με απασχολει καθολου η συγκεκριμενη λειτουργια... Επισης δεν εχει today plugin για το messaging. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 οποτε mms τα ξεχναμε,το msn σου δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 την εβαλα αλλα δεν με ενθουσιασε:Oο λογος;το msn δεν δουλευε με τιποτα,και το θελω,επισης ουτε τα mms,και το οτι δεν εχει today plugin για το messaging,αλλα ειναι πολυ γρηγορη,βασικα γυρισα στην 7.7 για αυτους τους λογους,κυριως για το msn(ελεγα μηπως ειχε προβλημα το msn αλλα με το που εβαλα την 7.7 δουλευε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 την εβαλα αλλα δεν με ενθουσιασε:Oο λογος;το msn δεν δουλευε με τιποτα,και το θελω,επισης ουτε τα mms,και το οτι δεν εχει today plugin για το messaging,αλλα ειναι πολυ γρηγορη,βασικα γυρισα στην 7.7 για αυτους τους λογους,κυριως για το msn(ελεγα μηπως ειχε προβλημα το msn αλλα με το που εβαλα την 7.7 δουλευε) να σαι καλα γιαννη.με γλυτωσες απο χασιμο χρονου:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ετσι ε;εχασα τον δικο μου ομως:mad:τι θελω και πειραζω οτι δουλευει σωστα;μια χαρα δεν ηταν ολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 :lol::lol:αφου τα εχουμε πει αυτα. περιεργια γιαννη. και αν δεν εισουν εσυ,θα ηταν καποιος αλλος μπορει και εγω. ετσι και αλλιως θα την περναγα το σαββατοκυριακο. πιστευω οτι θα την διορθωσει παντος συντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 αντε τυχερε,το σκ θα πας για μπανιο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts