Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
πολυ φοβαμε πως η ρομ του ranju θα ερ8ει στα ισια της οταν παει 8ΧΧΧ χιχιχιχι
πως την βλεπεις την ρομ που περασες;απο μνημη;bug;

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιαννη , μεσα στο θεμα με τη ρομ που κατεβασα εχει αλλο λινκ για 9000 με 64μβ ραμ ;) μεχρι στιγμης καλα τα παει!!!

πως την βλεπεις την ρομ που περασες;απο μνημη;bug;

χμμ δε μ φαιντε και τοσο γρηγορη χωρις να εχω περασει τπτ απολυτως δλδ και στο μενου τρώει σκαλώματα

Guest lagoudakis
re gianni mas anapses pali pano poy isixasame,den exo perasei pote rom monos moy kai fovame:cry:tin katevasa alla....
2 μετρα αντρας και φοβασε;καλα θα παρω τον βασιλη(lepes)και θα ερθουμε να σου κραταμε το χερακι:pβαλε την συσκευη σου σε bootloader και ριχτη λεβεντη μου

Guest lagoudakis
Γιαννη , μεσα στο θεμα με τη ρομ που κατεβασα εχει αλλο λινκ για 9000 με 64μβ ραμ ;) μεχρι στιγμης καλα τα παει!!!
ωραια!!!θα την περασω στο 9000 της γυναικας μου πρωτα:D

πότε θα βρεθούμε να μου δείξετε τι παραπάνω κάνουν οι νέες ρομ μπας και βάλω κι εγώ καμια άλλη :) Ψάχνω να βρά καρτούλα 4gb και βρίσκω μόνο sdhc και φοβάμαι να την πάρω μην και δεν την τρέχει .

Guest lagoudakis
Φυσικα θα το κανονισουμε για καφε καποιο σκ τασο:)τωρα για τις καρτες σε ορισμενες ρομ(τις πιο πολλες)λενε οτι παιζουν,αλλα για σιγουρια ας πει καποιος που εχει βαλει,εγω ειμαι με κανονικη sd

αυτο το meeting πρεπει να γινει οποσδηποτε ,και κατα προτιμηση σε φλοκα η σε αλλο χοτ σποτ για να εχουμε και ιντερνετ :)

Guest lagoudakis
δεν λες που θα εισαι 3 μηνες σε νησακι και οχι στο μπ....λο!!!!παιδια τι λετε για το αλλο σαββατο το απογευμα;φυσικα και οποιος αλλος θελει,για που λες Βασιλη;

δεν λες που θα εισαι 3 μηνες σε νησακι και οχι στο μπ....λο!!!!παιδια τι λετε για το αλλο σαββατο το απογευμα;φυσικα και οποιος αλλος θελει,για που λες Βασιλη;

Εγώ! Που θα πάμε??:lol::lol::lol:

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Βασίλης πάντως ένα έχω να του πω... Βρες σε ποιό πανάκριβο μαγαζί έχεις άχτι να πας και προσκάλεσε όσο κόσμο θες, αρκεί να είναι κι ο lagoudakis!!!!!!!!!!!!!!!:lol::p

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Guest lagoudakis
επιτελους!!!περιμενα το σχολιο σου πως και πως!!!:lol:τωρα ησυχασα!!!:lol::p:Dεσενα δεν σε θελουμε!!θα βγουμε αντροπαρεα:p

Guest lagoudakis
παιδια δουλευει κανεις σας τα bt ακουστικα i-tech με το 9000;συγκεκριμενα το μοντελο που μπορεις να το εχεις συνδεδεμενο με 2 συσκευες,λενε τιποτα;http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003193 και για να ειμαστε σε ετοιμοτητα σε λιγες μερες βγαινει η ranju 7.7 συμφωνα με σημερινο του ποστ

εγώ είμαι μέσα :) Όπου θέλετε πάμε αρκεί να έχει wi-fi να σερφάρουμε λιγάκι. Μπορούμε να πάμε Σύνταγμα, θησείο, κανένα flocafe ( ειδικά αυτό στην Συγρού με τα 54mbit είναι ότι πρέπει )

δυστηχως το αλλο σαββατο ειμαι καλεσμενος σε bbq eurovision party .. εγω μπορω και καθημερικη η Σαββατο πρωι απο περιοχη καλο ειναι οπου παει τρενο-μετρο για να βολευτουμε ολοι....εγω μενω νεα ιωνια εσεις ?

επιτελους!!!περιμενα το σχολιο σου πως και πως!!!:lol:τωρα ησυχασα!!!:lol::p:Dεσενα δεν σε θελουμε!!θα βγουμε αντροπαρεα:p

Και ποιός σε ρώτησε??:lol:Καλά θα πω στο Δημήτρη να έρθει και να με εκπροσωπήσει επάξια! Αν πάτε για φαι να θυμηθώ να του πω να μείνει νηστικός όλη μέρα!!!!

παιδια δουλευει κανεις σας τα bt ακουστικα i-tech με το 9000;συγκεκριμενα το μοντελο που μπορεις να το εχεις συνδεδεμενο με 2 συσκευες,λενε τιποτα;http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003193 και για να ειμαστε σε ετοιμοτητα σε λιγες μερες βγαινει η ranju 7.7 συμφωνα με σημερινο του ποστ

Σαν ΒΤ θεωρούνται πολύ καλά, και από τα πιο συμβατά με PPC. Εγώ έχω το clipD αλλά με το 3600. Πολύ βολικό, και πολύ καλός ήχος στο ακουστικό. Στο 3600 βέβαια, έμενα μου έλεγαν ότι κάνει διακοπές στη φωνή μου αλλά επειδή κανένα ΒΤ δεν έχει κάτσει καλά σε αυτή τη συσκευή (έχω δοκιμάσει 3) δεν το παίρνω στα μείον.

Guest lagoudakis
οκ παιδια,το κανουμε και κυριακη απογευμα,ας στειλουμε με pm τα τηλεφωνα μας ωστε να μην κουραζουμε και τους αλλους και μας κραξουνε:D

Guest lagoudakis
Και ποιός σε ρώτησε??:lol:Καλά θα πω στο Δημήτρη να έρθει και να με εκπροσωπήσει επάξια! Αν πάτε για φαι να θυμηθώ να του πω να μείνει νηστικός όλη μέρα!!!!

Σαν ΒΤ θεωρούνται πολύ καλά, και από τα πιο συμβατά με PPC. Εγώ έχω το clipD αλλά με το 3600. Πολύ βολικό, και πολύ καλός ήχος στο ακουστικό. Στο 3600 βέβαια, έμενα μου έλεγαν ότι κάνει διακοπές στη φωνή μου αλλά επειδή κανένα ΒΤ δεν έχει κάτσει καλά σε αυτή τη συσκευή (έχω δοκιμάσει 3) δεν το παίρνω στα μείον.

τελεια!!!θα παμε στην ιερα οδο για βρωμικο:pτωρα για το bt και εγω εχω ακουσει καλα λογια αλλα αυτο με τις διακοπες που ειπες δεν μου αρεσε:(

Μην ανησυχείς. Με το 3600 κανένα δεν μου έχει κάτσει καλά. Και με το Samsung τα ίδια έχω. Εκτός αν είναι πολύ παράξενοι οι συνομιλητές!!! Απλώς το 3600 θα μπορούσε να έχει κ καλύτερο σήμα εδώ που το χρησιμοποιώ, οπότε παίζει ρόλο κι αυτό. Αν το ΒΤ του 9000 δεν είναι "περίεργο" δεν θα έχεις πρόβλημα και θα σε βολέψει.:)

Guest lagoudakis
καλα δεν ειναι και απο τα καλυτερα του κοσμου το bt του 9000,παντως λεω να το χτυπησω γιατι θελω να κανει συνδεση με 2 συσκευες,τωρα αν την πατησω οκ,παιξαμε και χασαμε

οκ παιδια,το κανουμε και κυριακη απογευμα,ας στειλουμε με pm τα τηλεφωνα μας ωστε να μην κουραζουμε και τους αλλους και μας κραξουνε:D

μεσα και εγω

τωρα το ειδα...

γιαννη κανονισε το

κι εγώ μέσα. Γιάννη το έχεις το κινητό μου έ; Η να στο ξαναστείλω ; Αυτές τις μέρες κάθομαι και περνάω παιχνίδια στο κινητό και έχω κολλήσει :) χεχε