Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α ειπα και γω :p Παντως το μηχανηματακι ακομα και τωρα μαμαει.... ανταλλαζει κανεις με 2020 + 6260 + 6600 + 7650? :p

Αντε να δω ποτε θα το τσιμπισω....

Τα πλαστικα του εχουν βγαλει προβληματα? Η οθονη εχει μεινει σταθερη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α ειπα και γω :p Παντως το μηχανηματακι ακομα και τωρα μαμαει.... ανταλλαζει κανεις με 2020 + 6260 + 6600 + 7650? :p

Αντε να δω ποτε θα το τσιμπισω....

Τα πλαστικα του εχουν βγαλει προβληματα? Η οθονη εχει μεινει σταθερη?

Όταν με το καλό βγεί το Omni ή το X800, το ανταλλάζω με ένα από αυτά :p

Τα πλαστικά του είναι όλα στη τσίτα. Η οθόνη έχει κάποια ανεπαίσθητη χαλάρωση, λογικό αφού είναι twist&flip.

Βέβαια το πρόσεχα πολύ και το χρησιμοποιούσα περισσότερο σαν PDA και σπάνια το έβγαζα βόλτα :ρ τώρα που το άλλο κινητό μου τα έφτυσε σιγά σιγά έχω αρχίσει να το χρησιμοποιώ και σαν κύριο τηλέφωνο.

Το μόνο που μένει είναι μια wm6 rom χωρίς memory leak

btw check this out! http://www.petitiononline.com/uniwm6/

Είναι και μάλλον απο Έλληνα! Εγώ υπέγραψα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται τίποτε :worry:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Aντε εχετε και την δικια μου υπογραφη :p

Φροντιζω για τα μελλοντικα μου μπιχλιμπιδια :p (οταν παει στα 200 ευρω δλδ :p)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους..Πιθανως αυτο που θα ρωτησω να φανει περιεργο στους περισσοτερους,αλλα ελπιζω οτι καποιος θα μπορεσει να μου δωσει μια απαντηση.

Θελω να αγορασω ενα Qtek 9000(η τιμη του πια ειναι αρκετα προσιτη για αυτα που προσφερει),θελω ομως να δω με ποιους τροπους μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ..

Ξερω οτι εχει wifi,αλλα δεν με βολευει ιδιαιτερα,τουλαχιστον οχι προς το παρων,γιατι δεν εχω ρουτερ στο σπιτι.

Ειδα οτι εχει θυρα USB,μπορει να συνδεθει με καποιο τυπικο 56αρι μοντεμ,ωστε να μπαινει στο ιντερνετ με pstn?

Καλησπερα σε ολους..Πιθανως αυτο που θα ρωτησω να φανει περιεργο στους περισσοτερους,αλλα ελπιζω οτι καποιος θα μπορεσει να μου δωσει μια απαντηση.

Θελω να αγορασω ενα Qtek 9000(η τιμη του πια ειναι αρκετα προσιτη για αυτα που προσφερει),θελω ομως να δω με ποιους τροπους μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ..

Ξερω οτι εχει wifi,αλλα δεν με βολευει ιδιαιτερα,τουλαχιστον οχι προς το παρων,γιατι δεν εχω ρουτερ στο σπιτι.

Ειδα οτι εχει θυρα USB,μπορει να συνδεθει με καποιο τυπικο 56αρι μοντεμ,ωστε να μπαινει στο ιντερνετ με pstn?

Μπορεις να παρεις μια καρτα wind F2G και να εχεις με 3.5ε το μηνα απεριοριστο 3G browsing. Δεν θα παιζουν μερικα πραγματα, ουτε θα μπορεις να κατεβαζεις πανω απο 1MB, αλλα ειναι πολυ καλη λυση, σιγουρα καλυτερη απο την pstn, που και να θες αυτο που λες δεν γινεται.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε τον κατάλογο που σώζονται τα εισερχόμενα αρχεία από bluetooth (πχ από το \My Documents να τα σώζει στο \Storage Card\Incoming\Bluetooth) :ninja:

Γίνεται κάτι διαφορετικό βέβαια. Δεν συνδέεται το ίδιο το PPC με το modem, αλλά με τον υπολογιστή που έχει τη σύνδεση με το 56άρι.

Το πρόγραμμα "ActiveSync" (η γέφυρα, δηλαδή, μεταξύ PC και PocketPC) λειτουργεί ως gateway για Internet Σύνδεση. Έτσι, με ΟΠΟΙΟΝ τρόπο και αν είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής σου με το Internet, το PocketPC θα τον εκμεταλλεύεται όσο είναι συνδεδεμένο. Και μάλιστα όχι μόνο με καλώδιο, αλλά ακόμη και με Bluetooth, αν ο υπολογιστής σου διαθέτει.

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

SORRY pou to xo rothsei auto xana kai xana kia xana:lol: :X alla mporei kaneis na mou dosei ena link pou na leei mONO KAI MONO pos na kaneis upgrade h na flasareis kalutera to 9000 opos eiphrxe sto mpx200 se alh rom opos win2006...Akoma den to xo kanei giati fobamai mhpos kano kamia zhmia..mh peite gia to xda developers giati ekei xanomai kai den mporo na bro auto ton guide pou thelo .
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Γειά σας.

Έχω το qtek 9000 με wm5 και προσπαθω να εγκαταστήσω κάποιες java εφαρμογες. Εχω βάλει το emulator της ibm και ενα αλλο αλλα παρόλα αυτα δεν μου εγκαθηστα όλες τις εφαρμογες...οι περισσότερες δεν δουλεύουν.Μήπως ξέρετε κάποιον άλλον τρόπο?

Επίσης γίνετε να βάλω στο κινητό μου το bluetooth api (jsr-82)? To wm5 νομίζω δεν το υποστηρίζει

Ευχαριστω

Έχει δοκιμάσει κανείς την Universal WM6 (Touch) Rom;

Θα το έχω τη Τετάρτη μάλλον και θέλω να δώ ποιά είναι η καλύτερη wm6 για να του βάλω!

Αν μιλάς για τη ROM που βάζει στο uni το today plugin του touch, καλύτερα περίμενε λίγο ακόμα... το συγκεκριμένο plugin δεν είναι -for now- συμβατό με VGA, με αποτέλεσμα να φαίνεται τραγικά άσχημα :(

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ ακόμα την Jwrightmcps Crossbow ROM Update 2.02.02 WWE. Μείον το memory leak και την έλλειψη βιντεοκλήσης (χαρακτηριστικά όλων των WM6 rom), αν και λίγο παλιά (νομίζω τον Απρίλη βγήκε η τεέυταία έκδοση) είναι μακράν η ταχύτερη!

ps: έχει βγεί και η professional v7 με αμφιλεγόμενη υποστήρηξη μόνο εξερχόμενης βιντεοκλήσης!

Προσωπικά έχω παίξει μόνο με τις ROM του Jwrightmcps, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με άλλες. Η 2.02.02 πάντως είναι η ταχύτερη από όλες με διαφορά, από όσα βλέπω στο xda-devs.

Έχει βέβαια μήνες να βγάλει update, ενώ άλλοι ήδη έχουν βγάλει ROM σε 2.10.03 πράγμα που σημαίνει πως είτε δεν θα ξαναβγάλει, είτε ετοιμάζει κάτι καλό (ελπίζω το δεύτερο).

Στο δικό μου 9000, με την 2.02.02 του Jwrightmcps, αν και τιγκαρισμένο στα today plugins (phone plus, pocketbreeze, pocketweather, phoneweaver) έχω περίπου 21-23ΜΒ ram στο soft reset (σε σύγκριση με τα 25-26 που είχα χωρίς today plugins με wm6 και στα 26-27 με wm5), αν και πέφτει σχετικά γρήγορα, ρίχνω ένα soft reset κάθε βράδυ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κατεβάσεις όσες σου φαίνονται καλές, να τις δοκιμάσεις (σε συνθήκες καθημερινής χρήσης, 3-4 μέρες την κάθε μία) και να αποφασίσεις ποιά θα κρατήσεις :)

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Και κάτι τελευταίο, αν και είναι πλέον αργά να ρωτήσω...

έκανα καλά που το πήρα;;;

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Και κάτι τελευταίο, αν και είναι πλέον αργά να ρωτήσω...

έκανα καλά που το πήρα;;;

Προσωπική μου εκτίμηση (και θεωρούμαι fanboy της HTC, όσον αφορά μόνο το 9000 όμως!), ναι. Το μόνο που λείπει στο 9000 είναι τα επίσημα WM6 και το ενσωματωμένο GPS, και το μόνο αρνητικό είναι ο σχετικά αργός card reader (διαβάζει από την SD με λιγότερο από 1000kb/s, αλλά μόνο στο destinator μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα.

Σ'ευχαριστώ και πάλι!

Οπότε με wm6 και σκεφτόμενος ότι εγώ το ppc το θέλω για το ΡΙΜ και για να γράφω άρθρα καθ'οδόν είμαι οκ ;)

Νεα wm6 rom με υποστηριξη video call!

http://vidmes.com/Uni/ROMs/L26%20WM6%20PRO%20Business%20V7%20Videocall%202.rar

Περιμενω να φορτισει για να την περασω!

Την έχω περάσει εγώ. Δουλεύουν ΜΟΝΟ οι εξερχόμενες βιντεοκλήσεις από ότι λέει ο Laurentius, αν και σε εμένα δεν δουλεύουν ούτε αυτές. Παρόλαυτά πρόκειται για μία πολύ γρήγορη και σταθερή ROM.

Την έχω περάσει εγώ. Δουλεύουν ΜΟΝΟ οι εξερχόμενες βιντεοκλήσεις από ότι λέει ο Laurentius, αν και σε εμένα δεν δουλεύουν ούτε αυτές. Παρόλαυτά πρόκειται για μία πολύ γρήγορη και σταθερή ROM.

Καλος θα την δοκιμασω να δουμε αν τι λεει τελικα! :)

Θα το έχω αύριο στα χέρια μου...

Εσείς που έχετε δοκιμάσει αρκετές rom προτείνετε να βάλω αυτή κατευθείαν;

(δε χρειάζομαι βιντεοκλήση)!

μολις εβαλα πανω την i-mate JASJAR AKU 3.2 Rom Update 1.90.94 ..σε λιγες ωρες μερες θα σας πω αποτελεσματα ;)