IVIetaCreatoR Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Ξαναδοκίμασε και τα δυο κανάλια,η κάποια άλλα ώρα. Μου το λέει και μένα μερικές φορές. Η υπηρεσία δουλέυει κανονικά τις περισσότερες φορές. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Αρκετές φορές δεν δουλεύει το live tv. Βγάζει διάφορα μηνύματα σφάλματος έτσι για ποικιλία! Αυτό που δεν παλεύεται όμως με τίποτα είναι οι βιντεοκλήσεις: έχω καταντήσει περισσότερη ώρα να προσπαθώ να βγάλω γραμμή παρά να μιλάω! Άσε που όσο μιλάς πέφτει τυχαία σε διάφορες φάσεις η γραμμή! Καταντάει φοβερά εκνευριστικό ακόμα και για δωρεάν υπηρεσία! Τί ευθύνεται για τις τυχαίες διακοπές κλήσης; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 re paidia 100 fores sas to exw zitisei!!!!!!! AS DWSEI KAPOIOS TA LINK TON KANALIWN!!!!!!!!!!!! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 paidia ego prosopika eho kleisi to 3G apo to kinito,kanei polla kolpa ,horia poy roufaei ti mpataria,eimai ektos gia ligo....thanks Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 killing you2 : http://213.249.17.61:7010/W/server/25219d1981/cstreaming/vff_3886/ad9015ff2/0/1652647/VIDEO Δοκίμασε και πές μου Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Δεν ξέρω αν περνάει κανείς σας από αυτά τα μέρη, αλλά έχει δίκτυο 3ης γενιάς και στο Κορωπί και το Μαρκόπουλο. Φυσικά οι κλήσεις δε βγαίνουν πάντα και τερματίζονται τυχαία, όπως και σε κάθε μέρος που έχει η βόντα δίκτυο 3ης γενιάς... Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε πόσο βαθμολόγησαν στη δημοσκόπηση οι χρήστες που συμμετείχαν συνολικά την ποιότητα της βιντεοκλήσης. Ελαφρώς εκτός θέματος: μπορεί το Ζ1010 να "κλειδώσει" σε δίκτυο 2ης γενιάς; Είναι μερικές φορές που δε θες να χάνονται οι εισερχόμενες κλήσεις και επίσης δε θες να διακόπτεται η κλήση την ώρα που μιλάς... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB!!!! Ήρθα κι εγώ στο κλαμπ... Δέχομαι βιντεοκλήσεις από Ηράκλειο Κρήτης!! το κινητό μου είναι: 6948549104 Αν δεν βγαίνει βιντεοκλήση είναι γιατί πολλές φορές στο σπίτι μου δεν έχω σήμε 3G! :( .... αλλά δεν είμαι συνέχεια σπίτι!! :p :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Να ρωτήσω κάτι? Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση με το Νοκια 7600? Θέω να πώ, και το 6630 είναι 3G με μία κάμερα και υποστηρίζει βιντεοκλήση. Το ίδιο και το 7600.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narwh Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Σημερα με πηραν απο voodafone και μου ειπαν το οτι δεν βλεπω live tv απο το κινητο μου ωφειλεται στο γεγονος οτι το Ζ1010 που εχω δεν εινα voodafone live, και οτι πρεπει να το παω για αναβαθμιση λοδισμικου.Αυτο ισχυει? πως μπορω να δω τι λογισμικο ειναι εγκατεστημενο στο κινητο μου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 killing you2 : http://213.249.17.61:7010/W/server/25219d1981/cstreaming/vff_3886/ad9015ff2/0/1652647/VIDEO ΞΞΏΞΊΞ―ΞΌΞ±ΟΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ*Ο ΞΌΞΏΟ me vgazi sti selida gia java. distuxws de douleuei... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Σημερα με πηραν απο voodafone και μου ειπαν το οτι δεν βλεπω live tv απο το κινητο μου ωφειλεται στο γεγονος οτι το Ζ1010 που εχω δεν εινα voodafone live, και οτι πρεπει να το παω για αναβαθμιση λοδισμικου.Αυτο ισχυει? πως μπορω να δω τι λογισμικο ειναι εγκατεστημενο στο κινητο μου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Φταίει η συσκευή, μάλλον είναι παλιό το λογισμικό... Είχα το ίδιο πρόβλημα... Τελικά σήμερα πήγα και έκανα αναβάθμιση :) Το αποτέλεσμα; Το απόγευμα πηγαίνοντας στο δουλειά έβλεπα Εγκλήματα live στον ΑΝΤ1 :p Τρέξε για αναβάθμιση λοιπόν, την πρωταπριλιά... τελειώνουν όλα!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 :) Guys η vodafone τον προηγούμενο μήνα προς έκπληξη μου κάλυψε την πόλη της Καρδίτσας με 3g.προς έκπληξή μου σε όσα γράφετε εδώ μέσα λειτουργεί τέλεια. Καλά με 2users 3g δε θα μπορούσε να υπολειτουργεί... Το live TV,το internet αλά dsl λειτουργεί τέλεια.Είναι η μόνη που έχει κάλυψη στην πόλη και τέλεια κάλυψη στο κέντρο με 3g...!τι να πω ίσως να είμαστε τυχεροί εμείς στην επαρχία...! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 ante re vodafone kane kati kai gia mas pou exoume 6630...:( plisiazei i liksi tis prosforas kai tv den exoume dei akoma :cry: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Χεχε... Που το μαθες εσυ? Και που να περασεις απο Βολο να δεις τι εγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Εγώ πάντως βαρέθηκα να ασχολούμαι με την ανώριμη τρίτη γενιά και αλλάζω κινητό... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Χεχε... Που το μαθες εσυ? Και που να περασεις απο Βολο να δεις τι εγινε... είναι τα πολλά μέσα που με υποβοηθούν :) ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ VODAFONE!!!και μιλάμε και για γ@μω την κάλυψη.Μέσα στις καφετέριες έχει full.Σήμερα με το live TV είδα megastar στην ώρα του μαθήματος...και ούτε ένα κόλλημα.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ.η cosmote έμαθα σε μισό μήνα θα έχει καλύψη σχεδόν όλη την πόλη αν όχι όλο τον νομό!Η ΤΙΜ τίποτα αλλά έχει κάλυψη edge :) σε όλη την Ελλάδα κάτι που οι άλλες δεν διαννοούνται.Τώρα που ολόκληρώθηκε η edge κάλυψη θα ρίξει πολύ 3g και η ΤΙΜ.Θα αρχίσει να καλύπτει Εθνική οδό,παρακείμενες πόλεις και φυσικά όλες τις μεγάλες πόλεις τις Ελλάδας :D Θα πέσει πολύ ανταφωνισμός :alien: προς όφελός μας φυσικά. Ο Βόλος που καλύπτεται; σε ποια κομμάτια; Παραλία όλες έχουν (ακόμα και η ΤΙΜ που δεν έχει ρίξει και πολύ υλικό),μέσα στην πόλη έχει καθόλου η θα είναι όπως το gsm πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες :p ?Του χρόνου θα πάω Βόλο για σπουδές(αν ο θεός βάλει το χέρι του) και θα κάνω up to 3g. Αλλά αν δεν έχει κάλυψη η ΤΙΜ μάλλον σε vodafone θα καταλήξω :rolleyes: αλλά έχω ακούσει πως το καλοκαίρι ο Βόλος και το Πήλιο θα καλυφθούν πλήρως με ΤΙΜ 3g.άρα δε θα την αποχωριστώ! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Για εμας στην επαρχια το 3g ειναι ονειρο στη ζωνη του λυκοφωτος.Κυριος ιδε ποτε θα εχουμε στην περιοχη μας.Ελλαδα ειναι μονον η Αθηνα και οι Θυγατερες της. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Αλλά αν δεν έχει κάλυψη η ΤΙΜ μάλλον σε vodafone θα καταλήξω :rolleyes: αλλά έχω ακούσει πως το καλοκαίρι ο Βόλος και το Πήλιο θα καλυφθούν πλήρως με ΤΙΜ 3g.άρα δε θα την αποχωριστώ! Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς; Αν και με τον καιρό πολλά μπορεί να αλλάξουν... Η Vodafone δεν έχει έξτρα πάγιο για την ενεργοποίηση του 3G και το δίνει σε συμβόλαια και καρτοκινητά. Η ΤΙΜ αντίθετα το δίνει μόνο σε συμβόλαια και μάλιστα από 1 Ιαουαρίου 2005 που έληξε η προσφορά γνωριμίας δίνει το 3G με 25 ευρώ επιπλέον πάγιο στο υπάρχον πάγιο του πακέτου που χρησιμοποιεί ο καθένας :wacko: Σκέψου δηλαδή ότι με το Vodafone 120 έχεις 120 λεπτά ομιλίας και 3G με πάγιο 23,92 ευρώ (τελικό, περιλεμβάνει ΦΠΑ), ενώ για ένα ΤΙΜ 130 με 3G το συνολικό πάγιο πάει στα 55 ευρώ!!! :blink: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Φταίει η συσκευή, μάλλον είναι παλιό το λογισμικό... Είχα το ίδιο πρόβλημα... Τελικά σήμερα πήγα και έκανα αναβάθμιση :) Το αποτέλεσμα; Το απόγευμα πηγαίνοντας στο δουλειά έβλεπα Εγκλήματα live στον ΑΝΤ1 :p Τρέξε για αναβάθμιση λοιπόν, την πρωταπριλιά... τελειώνουν όλα!!! Συνάδελφοι, δε νομίζω να φταίει η έκδοση λογισμικού, εκτός αν έχετε την 1η που κυκλοφόρησε.. Το Ζ1010 υπάρχει από τότε που πρωτοέδωσε 3G η βόντα. Δεν μπορώ λοιπόν να πιστέψω ότι φταίει η έκδοση R1G007 που έβαλα στο τέλος της χρονιάς και με τη νεότερη που βγήκε λίγο πριν θα διορθωθεί το πρόβλημα! Μάλλον προσπάθεια της βόντα είναι για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσον αφορά τις δυσλειτουργίες του δικτύου 3ης γενιάς! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 IVIetaCreatoR, έχεις δίκιο! Και εγώ βαρέθηκα την υπολειτουργούσα 3η γενιά και γυρνάω στις χρεώσιμες μα αξιόπιστες κλήσεις φωνής! Όσο για το Ζ1010, αν δεν βγει έκδοση λογισμικού που να το κάνει lock στο 2G δίκτυο, μάλλον πρέπει να το αλλάξουμε με ένα 2ης γενιάς για να μην έχουμε προβλήματα! Είναι φαύλος κύκλος η 3η γενιά: όσο δεν την χρησιμοποιεί ο κόσμος δεν θα ρίχνουν επενδύσεις για βελτίωση και όσο δεν βελτιώνεται το δίκτυο, οι συνδρομητές δεν θα το χρησιμοποιούν! Καλό κουράγιο σε όσους αντέξουν το μαρτύριο των βιντεοκλήσεων με το δίκτυο της vodafone! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narwh Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 το λογισμικο αναγραφεται στην πρωτη σειρα η στην τελευταια? ειναι δηλαδη το R 1A 136 H TO CXC 125 631 R 1K ?Τελικα το κινητο μου πιο λογισμικο εχει ? Παντως την δευτερα θα το παω για αναβαθμιση στην SE στην Γ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ στον πειραια και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ αν θα δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 IVIetaCreatoR, έχεις δίκιο! Και εγώ βαρέθηκα την υπολειτουργούσα 3η γενιά και γυρνάω στις χρεώσιμες μα αξιόπιστες κλήσεις φωνής! Όσο για το Ζ1010, αν δεν βγει έκδοση λογισμικού που να το κάνει lock στο 2G δίκτυο, μάλλον πρέπει να το αλλάξουμε με ένα 2ης γενιάς για να μην έχουμε προβλήματα! Είναι φαύλος κύκλος η 3η γενιά: όσο δεν την χρησιμοποιεί ο κόσμος δεν θα ρίχνουν επενδύσεις για βελτίωση και όσο δεν βελτιώνεται το δίκτυο, οι συνδρομητές δεν θα το χρησιμοποιούν! Καλό κουράγιο σε όσους αντέξουν το μαρτύριο των βιντεοκλήσεων με το δίκτυο της vodafone! Qtek και ξερό ψωμί... :whistle: Σήμερα πάλι το live TV αποτυγχάνει... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 το λογισμικο αναγραφεται στην πρωτη σειρα η στην τελευταια? ειναι δηλαδη το R 1A 136 H TO CXC 125 631 R 1K ?Τελικα το κινητο μου πιο λογισμικο εχει ? Παντως την δευτερα θα το παω για αναβαθμιση στην SE στην Γ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ στον πειραια και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ αν θα δουλεψει Στην πρώτη σειρά. Εμένα και πανω και κάτω R1K λέει. ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Eimai kai pali edw alla ekana metafora tin grammi mou TIM stin Cosmote. Gia na doume loipon To noumero mou --->> 6932 201836 Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Mexri twra den eixa sxedon ka8olousima 3G sto spiti.. Tin teleftaia evdomada omws exw full all the time!!! 6947992430 gia rixte kanena call na doume ti trexei.. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts