Jump to content

3G Vodafone Video call Club.perimenoume meli(Dokimes3G)

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαναδοκίμασε και τα δυο κανάλια,η κάποια άλλα ώρα. Μου το λέει και μένα μερικές φορές. Η υπηρεσία δουλέυει κανονικά τις περισσότερες φορές.
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• Απαντήσεις 402
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρκετές φορές δεν δουλεύει το live tv. Βγάζει διάφορα μηνύματα σφάλματος έτσι για ποικιλία!

Αυτό που δεν παλεύεται όμως με τίποτα είναι οι βιντεοκλήσεις: έχω καταντήσει περισσότερη ώρα να προσπαθώ να βγάλω γραμμή παρά να μιλάω! Άσε που όσο μιλάς πέφτει τυχαία σε διάφορες φάσεις η γραμμή! Καταντάει φοβερά εκνευριστικό ακόμα και για δωρεάν υπηρεσία! Τί ευθύνεται για τις τυχαίες διακοπές κλήσης;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

re paidia 100 fores sas to exw zitisei!!!!!!!

AS DWSEI KAPOIOS TA LINK TON KANALIWN!!!!!!!!!!!!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Δεν ξέρω αν περνάει κανείς σας από αυτά τα μέρη, αλλά έχει δίκτυο 3ης γενιάς και στο Κορωπί και το Μαρκόπουλο. Φυσικά οι κλήσεις δε βγαίνουν πάντα και τερματίζονται τυχαία, όπως και σε κάθε μέρος που έχει η βόντα δίκτυο 3ης γενιάς...

Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε πόσο βαθμολόγησαν στη δημοσκόπηση οι χρήστες που συμμετείχαν συνολικά την ποιότητα της βιντεοκλήσης.

Ελαφρώς εκτός θέματος: μπορεί το Ζ1010 να "κλειδώσει" σε δίκτυο 2ης γενιάς; Είναι μερικές φορές που δε θες να χάνονται οι εισερχόμενες κλήσεις και επίσης δε θες να διακόπτεται η κλήση την ώρα που μιλάς...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB!!!!

Ήρθα κι εγώ στο κλαμπ...

Δέχομαι βιντεοκλήσεις από Ηράκλειο Κρήτης!!

το κινητό μου είναι: 6948549104

Αν δεν βγαίνει βιντεοκλήση είναι γιατί πολλές φορές στο σπίτι μου δεν έχω σήμε 3G! :( .... αλλά δεν είμαι συνέχεια σπίτι!! :p :p

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Να ρωτήσω κάτι? Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση με το Νοκια 7600? Θέω να πώ, και το 6630 είναι 3G με μία κάμερα και υποστηρίζει βιντεοκλήση. Το ίδιο και το 7600..

Σημερα με πηραν απο voodafone και μου ειπαν το οτι δεν βλεπω live tv απο το κινητο μου ωφειλεται στο γεγονος οτι το Ζ1010 που εχω δεν εινα voodafone live, και οτι πρεπει να το παω για αναβαθμιση λοδισμικου.Αυτο ισχυει? πως μπορω να δω τι λογισμικο ειναι εγκατεστημενο στο κινητο μου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

killing you2 : http://213.249.17.61:7010/W/server/25219d1981/cstreaming/vff_3886/ad9015ff2/0/1652647/VIDEO ΞΞΏΞΊΞ―ΞΌΞ±ΟΞ΅ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ*Ο ΞΌΞΏΟ

me vgazi sti selida gia java. distuxws de douleuei...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Σημερα με πηραν απο voodafone και μου ειπαν το οτι δεν βλεπω live tv απο το κινητο μου ωφειλεται στο γεγονος οτι το Ζ1010 που εχω δεν εινα voodafone live, και οτι πρεπει να το παω για αναβαθμιση λοδισμικου.Αυτο ισχυει? πως μπορω να δω τι λογισμικο ειναι εγκατεστημενο στο κινητο μου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φταίει η συσκευή, μάλλον είναι παλιό το λογισμικό... Είχα το ίδιο πρόβλημα... Τελικά σήμερα πήγα και έκανα αναβάθμιση :) Το αποτέλεσμα; Το απόγευμα πηγαίνοντας στο δουλειά έβλεπα Εγκλήματα live στον ΑΝΤ1 :p Τρέξε για αναβάθμιση λοιπόν, την πρωταπριλιά... τελειώνουν όλα!!!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

:) Guys η vodafone τον προηγούμενο μήνα προς έκπληξη μου κάλυψε την πόλη της Καρδίτσας με 3g.προς έκπληξή μου σε όσα γράφετε εδώ μέσα λειτουργεί τέλεια. Καλά με 2users 3g δε θα μπορούσε να υπολειτουργεί... Το live TV,το internet αλά dsl λειτουργεί τέλεια.Είναι η μόνη που έχει κάλυψη στην πόλη και τέλεια κάλυψη στο κέντρο με 3g...!τι να πω ίσως να είμαστε τυχεροί εμείς στην επαρχία...!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

ante re vodafone kane kati kai gia mas pou exoume 6630...:(

plisiazei i liksi tis prosforas kai tv den exoume dei akoma :cry:

Χεχε... Που το μαθες εσυ?

Και που να περασεις απο Βολο να δεις τι εγινε...

Χεχε... Που το μαθες εσυ?

Και που να περασεις απο Βολο να δεις τι εγινε...

είναι τα πολλά μέσα που με υποβοηθούν :) ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ VODAFONE!!!και μιλάμε και για γ@μω την κάλυψη.Μέσα στις καφετέριες έχει full.Σήμερα με το live TV είδα megastar στην ώρα του μαθήματος...και ούτε ένα κόλλημα.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ.η cosmote έμαθα σε μισό μήνα θα έχει καλύψη σχεδόν όλη την πόλη αν όχι όλο τον νομό!Η ΤΙΜ τίποτα αλλά έχει κάλυψη edge :) σε όλη την Ελλάδα κάτι που οι άλλες δεν διαννοούνται.Τώρα που ολόκληρώθηκε η edge κάλυψη θα ρίξει πολύ 3g και η ΤΙΜ.Θα αρχίσει να καλύπτει Εθνική οδό,παρακείμενες πόλεις και φυσικά όλες τις μεγάλες πόλεις τις Ελλάδας :D Θα πέσει πολύ ανταφωνισμός :alien: προς όφελός μας φυσικά.

Ο Βόλος που καλύπτεται; σε ποια κομμάτια; Παραλία όλες έχουν (ακόμα και η ΤΙΜ που δεν έχει ρίξει και πολύ υλικό),μέσα στην πόλη έχει καθόλου η θα είναι όπως το gsm πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες :p ?Του χρόνου θα πάω Βόλο για σπουδές(αν ο θεός βάλει το χέρι του) και θα κάνω up to 3g. Αλλά αν δεν έχει κάλυψη η ΤΙΜ μάλλον σε vodafone θα καταλήξω :rolleyes: αλλά έχω ακούσει πως το καλοκαίρι ο Βόλος και το Πήλιο θα καλυφθούν πλήρως με ΤΙΜ 3g.άρα δε θα την αποχωριστώ!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για εμας στην επαρχια το 3g ειναι ονειρο στη ζωνη του λυκοφωτος.Κυριος ιδε ποτε θα εχουμε στην περιοχη μας.Ελλαδα ειναι μονον η Αθηνα και οι Θυγατερες της.
Harry_65

Αλλά αν δεν έχει κάλυψη η ΤΙΜ μάλλον σε vodafone θα καταλήξω :rolleyes: αλλά έχω ακούσει πως το καλοκαίρι ο Βόλος και το Πήλιο θα καλυφθούν πλήρως με ΤΙΜ 3g.άρα δε θα την αποχωριστώ!

Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς; Αν και με τον καιρό πολλά μπορεί να αλλάξουν... Η Vodafone δεν έχει έξτρα πάγιο για την ενεργοποίηση του 3G και το δίνει σε συμβόλαια και καρτοκινητά. Η ΤΙΜ αντίθετα το δίνει μόνο σε συμβόλαια και μάλιστα από 1 Ιαουαρίου 2005 που έληξε η προσφορά γνωριμίας δίνει το 3G με 25 ευρώ επιπλέον πάγιο στο υπάρχον πάγιο του πακέτου που χρησιμοποιεί ο καθένας :wacko: Σκέψου δηλαδή ότι με το Vodafone 120 έχεις 120 λεπτά ομιλίας και 3G με πάγιο 23,92 ευρώ (τελικό, περιλεμβάνει ΦΠΑ), ενώ για ένα ΤΙΜ 130 με 3G το συνολικό πάγιο πάει στα 55 ευρώ!!! :blink:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Φταίει η συσκευή, μάλλον είναι παλιό το λογισμικό... Είχα το ίδιο πρόβλημα... Τελικά σήμερα πήγα και έκανα αναβάθμιση :) Το αποτέλεσμα; Το απόγευμα πηγαίνοντας στο δουλειά έβλεπα Εγκλήματα live στον ΑΝΤ1 :p Τρέξε για αναβάθμιση λοιπόν, την πρωταπριλιά... τελειώνουν όλα!!!

Συνάδελφοι, δε νομίζω να φταίει η έκδοση λογισμικού, εκτός αν έχετε την 1η που κυκλοφόρησε.. Το Ζ1010 υπάρχει από τότε που πρωτοέδωσε 3G η βόντα.

Δεν μπορώ λοιπόν να πιστέψω ότι φταίει η έκδοση R1G007 που έβαλα στο τέλος της χρονιάς και με τη νεότερη που βγήκε λίγο πριν θα διορθωθεί το πρόβλημα! Μάλλον προσπάθεια της βόντα είναι για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσον αφορά τις δυσλειτουργίες του δικτύου 3ης γενιάς!

Βολταίρος

IVIetaCreatoR, έχεις δίκιο! Και εγώ βαρέθηκα την υπολειτουργούσα 3η γενιά και γυρνάω στις χρεώσιμες μα αξιόπιστες κλήσεις φωνής! Όσο για το Ζ1010, αν δεν βγει έκδοση λογισμικού που να το κάνει lock στο 2G δίκτυο, μάλλον πρέπει να το αλλάξουμε με ένα 2ης γενιάς για να μην έχουμε προβλήματα!

Είναι φαύλος κύκλος η 3η γενιά: όσο δεν την χρησιμοποιεί ο κόσμος δεν θα ρίχνουν επενδύσεις για βελτίωση και όσο δεν βελτιώνεται το δίκτυο, οι συνδρομητές δεν θα το χρησιμοποιούν!

Καλό κουράγιο σε όσους αντέξουν το μαρτύριο των βιντεοκλήσεων με το δίκτυο της vodafone!

Βολταίρος

το λογισμικο αναγραφεται στην πρωτη σειρα η στην τελευταια? ειναι δηλαδη το R 1A 136 H TO CXC 125 631 R 1K ?Τελικα το κινητο μου πιο λογισμικο εχει ? Παντως την δευτερα θα το παω για αναβαθμιση στην SE στην Γ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ στον πειραια και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ αν θα δουλεψει

IVIetaCreatoR, έχεις δίκιο! Και εγώ βαρέθηκα την υπολειτουργούσα 3η γενιά και γυρνάω στις χρεώσιμες μα αξιόπιστες κλήσεις φωνής! Όσο για το Ζ1010, αν δεν βγει έκδοση λογισμικού που να το κάνει lock στο 2G δίκτυο, μάλλον πρέπει να το αλλάξουμε με ένα 2ης γενιάς για να μην έχουμε προβλήματα!

Είναι φαύλος κύκλος η 3η γενιά: όσο δεν την χρησιμοποιεί ο κόσμος δεν θα ρίχνουν επενδύσεις για βελτίωση και όσο δεν βελτιώνεται το δίκτυο, οι συνδρομητές δεν θα το χρησιμοποιούν!

Καλό κουράγιο σε όσους αντέξουν το μαρτύριο των βιντεοκλήσεων με το δίκτυο της vodafone!

Qtek και ξερό ψωμί... :whistle:

Σήμερα πάλι το live TV αποτυγχάνει...

το λογισμικο αναγραφεται στην πρωτη σειρα η στην τελευταια? ειναι δηλαδη το R 1A 136 H TO CXC 125 631 R 1K ?Τελικα το κινητο μου πιο λογισμικο εχει ? Παντως την δευτερα θα το παω για αναβαθμιση στην SE στην Γ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ στον πειραια και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ αν θα δουλεψει

Στην πρώτη σειρά. Εμένα και πανω και κάτω R1K λέει. ;)

Eimai kai pali edw alla ekana metafora tin grammi mou TIM stin Cosmote.

Gia na doume loipon

To noumero mou --->> 6932 201836

Mexri twra den eixa sxedon ka8olousima 3G sto spiti.. Tin teleftaia evdomada omws exw full all the time!!! 6947992430

gia rixte kanena call na doume ti trexei..

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!