amanwithaplan Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εχω βαλει τον unikernel σε perfomance και δεν εχω θεμα με το multitasking.Δουλευει οπως θα επρεπε να δουλευει απο εργοστασιο. Την καλύτερη δουλειά έκανες. Να δω και εγώ πόσο θα κρατηθώ ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας τρόπος να εισάγεις στο απλό S6 την λειτουργία με τις επαφές στην άκρη της οθόνης που υπάρχει στο edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας τρόπος να εισάγεις στο απλό S6 την λειτουργία με τις επαφές στην άκρη της οθόνης που υπάρχει στο edge? Ναι με root και custom rom δουλεύουν οι επαφές,εφαρμογές στην άκρη της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Ναι με root και custom rom δουλεύουν οι επαφές,εφαρμογές στην άκρη της οθόνης. Θα ήθελα κάτι που να μην απαιτεί custom ROM. Αν υπάρχει δηλαδή τρόπος να κάνεις import τις εφαρμογές και τα απαραίητα αρχεία από το edge. Update: Υπάρχει σχετική εφαρμογή στο Play Store τελικά. People Edge λέγεται για όσους ενδιαφέρονται. Edited October 19, 2015 by super_f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspromavros Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Προσπάθησα την μέθοδο του garcia για ρουτ και στο φλασαρισμα του τροποποιημενου bootloader μου έβγαλε fail και σταμάτησα γιατί χεστηκα καλησπέρα παιδιά. και εγω προσπάθησα να κανω root το s6 και μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα. ακολουθησα πιστά τις οδηγίες. εχει κανείς ιδέα γιατί δε λειτούργησε το ρουτάρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Και σε μενα δεν δουλεψε.Ισως η τελευταια αναβαθμιση δεν το αφηνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Σε όσους έβγαλε fail προφανώς είσαστε στην τελευταία coi9 firmware γιαυτό. Εγώ πήρα μια βαθιά ανάσα και το ρουταρα κανονικά (knox 0x1) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 καλησπέρα παιδιά. και εγω προσπάθησα να κανω root το s6 και μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα. ακολουθησα πιστά τις οδηγίες. εχει κανείς ιδέα γιατί δε λειτούργησε το ρουτάρισμα? Και σε μενα δεν δουλεψε.Ισως η τελευταια αναβαθμιση δεν το αφηνει... Σε όσους έβγαλε fail προφανώς είσαστε στην τελευταία coi9 firmware γιαυτό. Εγώ πήρα μια βαθιά ανάσα και το ρουταρα κανονικά (knox 0x1) :P Η μέθοδος ισχύει για την OH2. Στην OI9 κλείσανε το "παράθυρο" για τον engineering bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μπορώ να φλασαρω μέσω odin παλιοτερο frmware και να κανω την δουλεια μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Θα ήθελα κάτι που να μην απαιτεί custom ROM. Αν υπάρχει δηλαδή τρόπος να κάνεις import τις εφαρμογές και τα απαραίητα αρχεία από το edge. Update: Υπάρχει σχετική εφαρμογή στο Play Store τελικά. People Edge λέγεται για όσους ενδιαφέρονται. Δουλεύει αυτή η εφαρμογή στο απλό s6? Την δοκίμασες? Στο play store λέει ότι είναι για το Note 5! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspromavros Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Σε όσους έβγαλε fail προφανώς είσαστε στην τελευταία coi9 firmware γιαυτό. Εγώ πήρα μια βαθιά ανάσα και το ρουταρα κανονικά (knox 0x1) :P Mπορείς να μου δωσεις το link με τις οδηγίες για το ρουτάρισμα? Δε την παλευω χωρίς ρουτ, οπότε ας γράψει ο Knox.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Προσπαθησα μεσω skilsoft unified android toolkit να φτιαξω ζιπακι για να μπορεσω να γυρισω σε παλιοτερη 5.1.1 για να μπορεσω να το ρουταρω αλλα μολις πηγε το odin να φλασαρει μου πεταξε fail και τωρα δεν εχει ρομ το κινητο και δεν μπουταρει. Μου γραφει error και να το συνδεσω με το smart switch για εκτακτης αναγκης κατι...δεν ειχα καποιο backup αφου χτες το πηρα κι ετσι δεν κανει τιποτα. Τωρα κατεβαζω και την ρομ που ειχε να προσπαθησω παλι μεσω odin και βλεπουμε...Ε ρε μπλεξιματα ακομα δεν το χαρηκα... Το καλο ειναι οτι ο knox δεν εγραψε οποτε φανταζομαι θα με καλυψουν αν χρειαστει την Δευτερα στο σερβις. Edit:Οκ με την τελευταια επισημη που φοραγε πετυχε.Την φλασαρε το Odin οποτε ολα καλα. Τωρα να δω πως θα κνω root χωρις να γραψει ο knox.. Edited October 31, 2015 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δουλεύει αυτή η εφαρμογή στο απλό s6? Την δοκίμασες? Στο play store λέει ότι είναι για το Note 5! Δουλεύει κανονικά ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα, παίζοντας με τα root πριν καιρό και όντας αρχάριος κατάφερα και ενεργοποίησα το Knox 0X1. Ξέρετε εάν γίνεται, άσχετα με το αν χάνω την εγγύηση, να επαναφέρω το Knox μέσω του service της samsung; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα, παίζοντας με τα root πριν καιρό και όντας αρχάριος κατάφερα και ενεργοποίησα το Knox 0X1. Ξέρετε εάν γίνεται, άσχετα με το αν χάνω την εγγύηση, να επαναφέρω το Knox μέσω του service της samsung; Νομίζω δεν γίνεται φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα, παίζοντας με τα root πριν καιρό και όντας αρχάριος κατάφερα και ενεργοποίησα το Knox 0X1. Ξέρετε εάν γίνεται, άσχετα με το αν χάνω την εγγύηση, να επαναφέρω το Knox μέσω του service της samsung; Θα σου πουν να αλλάξεις πλακέτα,κάτι που δεν σε συμφέρει γιατί κοστίζει αρκετά. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ρε παιδιά, ξέρει κανείς γιατί στην οθόνη κλειδώματος, αν επιλέξεις φόντο από εφαρμογή(πχ 500 Firepaper, 500px κτλ) ώστε να ανανεώνονται μόνα τους, δεν λειτουργούν τα εφέ ξεκλειδώματος (σταγόνες νερού κτλ)? Δουλεύει μόνο αν επιλέξεις φόντο από τα μανίσια ή εικόνα από τη συλλογή. Είναι πολύ ξενέρωτη η AOSP κλειδαρίτσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ρε παιδιά, ξέρει κανείς γιατί στην οθόνη κλειδώματος, αν επιλέξεις φόντο από εφαρμογή(πχ 500 Firepaper, 500px κτλ) ώστε να ανανεώνονται μόνα τους, δεν λειτουργούν τα εφέ ξεκλειδώματος (σταγόνες νερού κτλ)? Δουλεύει μόνο αν επιλέξεις φόντο από τα μανίσια ή εικόνα από τη συλλογή. Είναι πολύ ξενέρωτη η AOSP κλειδαρίτσα! Επίσης, μετά το root με KNOX 0x0, απενεργοποιείται η επιλογή εντοπισμού κινητού μέσω του samsung account και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο fix γι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πως το κανες root χωρις να γραψει ο knox;Να φανταστω το εκανες πριν βαλεις την τελευταια(COI9) ενημερωση ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πως το κανες root χωρις να γραψει ο knox;Να φανταστω το εκανες πριν βαλεις την τελευταια(COI9) ενημερωση ε; Δεν την έβαλα ποτέ αυτήν γιατί το μόνο που κάνει είναι να κλειδώνει την δυνατότητα για τον engineering bootloader (και άρα για knox free root!). Στην 6.0 τώρα πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παρέλαβα το καινούριο S6 αλλά δυστυχώς βλέπω ότι εχει προεγκατεστημένες εφαρμογές της Vodafone. Είναι γερμανικό αν κρίνω από τη γλώσσα που έχει στις εφαρμογές της η Vodafone. Το θέμα είναι αν γίνεται να περάσω επίσημη έκδοση unbranded χωρίς να γραφεί ο Knox. Κάπου διάβασα ότι η UK (BTU) είναι μια καλή περίπτωση διότι παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν για τη συσκευή. Παρακαλώ πολύ για τα φώτα σας διότι είμαι νέος στο Android (πρώην iPhone-άκιας :p) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παρέλαβα το καινούριο S6 αλλά δυστυχώς βλέπω ότι εχει προεγκατεστημένες εφαρμογές της Vodafone. Είναι γερμανικό αν κρίνω από τη γλώσσα που έχει στις εφαρμογές της η Vodafone. Το θέμα είναι αν γίνεται να περάσω επίσημη έκδοση unbranded χωρίς να γραφεί ο Knox. Κάπου διάβασα ότι η UK (BTU) είναι μια καλή περίπτωση διότι παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν για τη συσκευή. Παρακαλώ πολύ για τα φώτα σας διότι είμαι νέος στο Android (πρώην iPhone-άκιας :p) Περνάς όποια επίσημη θες χωρίς πρόβλημα, δεν γράφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Kernel τι χρησιμοποιείτε οι ρουταρισμένοι; Εγώ UniKernel μέχρι τώρα αλλά λέω να πειραματιστώ... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Kernel τι χρησιμοποιείτε οι ρουταρισμένοι; Εγώ UniKernel μέχρι τώρα αλλά λέω να πειραματιστώ... Εγω χρησιμοποιώ AEL KERNEL η GoogyMax. Τελευταία τον δεύτερο. http://www.echoerom.com http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/orig-development/googy-max-s6-kernel-coming-soon-t3196789 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Kernel τι χρησιμοποιείτε οι ρουταρισμένοι; Εγώ UniKernel μέχρι τώρα αλλά λέω να πειραματιστώ... Εγω χρησιμοποιώ AEL KERNEL η GoogyMax. Τελευταία τον δεύτερο. http://www.echoerom.com http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/orig-development/googy-max-s6-kernel-coming-soon-t3196789 Και μένα με τρώει το χέρι μου ν' αλλάξω kernel και σκέφτομαι αυτόν του Arter97. Το ερώτημά μου είναι, η αλλαγή του kernel θα γράψει τον KNOX ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts