ernestola Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 αγόρασα αυτον τον φορτιστή http://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_488880.html?wid=21 κ μου λεει χρησιμοποιήσω των γνησιο φορτιστή για για φορτιση γρηγορα, υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 αγόρασα αυτον τον φορτιστή http://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_488880.html?wid=21 κ μου λεει χρησιμοποιήσω των γνησιο φορτιστή για για φορτιση γρηγορα, υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση? αυτος δεν ειναι fast charging ,γι αυτο σου το λεει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 (edited) Καλησπέρα! Εδώ και 2 μέρες βάζω το κινητό να φορτίσει και δεν φτάνει παραπάνω από 70%.....Όταν φτάνει εκεί ενώ το έχω ακόμα να φορτίζει δεν ανεβαίνει και λέει ένα λεπτό μέχρι την πλήρη φόρτιση....Είναι πρόβλημα της μπαταρίας ή κάτι άλλο? Έχει να προτείνει κάνεις κάτι? Edited March 22, 2017 by tommyriz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καλησπέρα! Εδώ και 2 μέρες βάζω το κινητό να φορτίσει και δεν φτάνει παραπάνω από 70%.....Όταν φτάνει εκεί ενώ το έχω ακόμα να φορτίζει δεν ανεβαίνει και λέει ένα λεπτό μέχρι την πλήρη φόρτιση....Είναι πρόβλημα της μπαταρίας ή κάτι άλλο? Έχει να προτείνει κάνεις κάτι? Δοκίμασες με άλλον φορτιστή - καλώδιο? Κυρίως με άλλο καλώδιο... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Δοκίμασες με άλλον φορτιστή - καλώδιο? Κυρίως με άλλο καλώδιο... Ναι και με φορτιστή Huawei της γυναίκας μου και με powerbank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Ναι και με φορτιστή Huawei της γυναίκας μου και με powerbank Δοκίμασε να κλείσεις το τηλέφωνο κανονικά. Βγάλε τη μπαταρία για κανένα λεπτό και βάλτην πάλι. Αν στρώσει αλλά στο ξανακάνει μάλλον πας για μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Δοκίμασε να κλείσεις το τηλέφωνο κανονικά. Βγάλε τη μπαταρία για κανένα λεπτό και βάλτην πάλι. Αν στρώσει αλλά στο ξανακάνει μάλλον πας για μπαταρία. Πώς να βγάλω τη μπαταρία??? Δε θέλω να του κάνω καμιά ζημιά δε γνωρίζω να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Πώς να βγάλω τη μπαταρία??? Δε θέλω να του κάνω καμιά ζημιά δε γνωρίζω να το κάνω. Άστο....θέλει εγχείρηση..... Κατέβασε καμιά εφαρμογή που κάνει calibration να στην κάνει reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Άστο....θέλει εγχείρηση..... Κατέβασε καμιά εφαρμογή που κάνει calibration να στην κάνει reset. Μπορείς να μου προτείνεις κάποια? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Μπορείς να μου προτείνεις κάποια? Ευχαριστώ Bateery calibration στο search και βάλε οποιαδήποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Το ίδιο ακριβώς θέμα έχει το s6 edge της κοπέλας μου. Αρχικά φορτίζε μέχρι 80% και σταδιακά έπεσε στο 64% όπου και το στείλαμε smartec και θα το έχουν αύριο λογικά. 17€ κάνει η μπαταρία και δεν την καλύπτει η εγγύηση αν έχει περάσει ένας χρόνος. Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Πώς να βγάλω τη μπαταρία??? Δε θέλω να του κάνω καμιά ζημιά δε γνωρίζω να το κάνω. Κλείστο, πάτησε τον διακόπτη του power και κράτα τον πατημένο για 10 δευτερόλεπτα, Θα σου βγάλει το logo, θα μαυρίσει η οθόνη και θα ξαναεμφανίσει το logo. Είναι σαν να έβγαλες τη μπαταρία. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Κλείστο, πάτησε τον διακόπτη του power και κράτα τον πατημένο για 10 δευτερόλεπτα, Θα σου βγάλει το logo, θα μαυρίσει η οθόνη και θα ξαναεμφανίσει το logo. Είναι σαν να έβγαλες τη μπαταρία. Δεν είναι το ίδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Το ίδιο ακριβώς θέμα έχει το s6 edge της κοπέλας μου. Αρχικά φορτίζε μέχρι 80% και σταδιακά έπεσε στο 64% όπου και το στείλαμε smartec και θα το έχουν αύριο λογικά. 17€ κάνει η μπαταρία και δεν την καλύπτει η εγγύηση αν έχει περάσει ένας χρόνος. Sent from my MI 5 using Tapatalk Αν έχεις την καλοσύνη πες μου όταν το πάρετε ότι είναι εντάξει με τη νέα μπαταρία και δε φταίει κάτι άλλο. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Αν έχεις την καλοσύνη πες μου όταν το πάρετε ότι είναι εντάξει με τη νέα μπαταρία και δε φταίει κάτι άλλο. Ευχαριστώ! θα ενημερωσω. δεν πηραν τελικα σημερα τηλεφωνο απο την smartec, αν δεν παρουν αυριο θα τους ενοχλησω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 θα ενημερωσω. δεν πηραν τελικα σημερα τηλεφωνο απο την smartec, αν δεν παρουν αυριο θα τους ενοχλησω εγω. Αναμένω νεότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 15,30€ τελικά η μπαταρία + τα έξοδα αποστολής . Μια χαρά πιστεύω Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 15,30€ τελικά η μπαταρία + τα έξοδα αποστολής . Μια χαρά πιστεύω Sent from my MI 5 using Tapatalk Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα? δεν το πηραμε ακομα πισω γιατι δεν ειμαστε Αθηνα. φανταζομαι πως ναι για να επικοινωνησαν και ειπαν για αντικατασταση μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chipakos_origin Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πάντως όταν άλλαξα μπαταρία στο S6 μου το κινητό ξαναγεννήθηκε. Πως να το κάνουμε υπήρξε πρόβλημα στις μπαταρίες η δική μου φούσκωσε και έγινε σαν τοστ παραφουσκωμένο το κινητό μου. Τέλος πάντων ήταν μέσα στην εγγύηση το τηλέφωνο τα σπάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 δεν το πηραμε ακομα πισω γιατι δεν ειμαστε Αθηνα. φανταζομαι πως ναι για να επικοινωνησαν και ειπαν για αντικατασταση μπαταριας. Φίλε μου μήπως πήρες το κινητό στα χέρια σου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Φίλε μου μήπως πήρες το κινητό στα χέρια σου???? καλησπερα, ναι σημερα. εγινε αλλαγη μπαταριας και ολα καλα. το μελανο σημειο της υποθεσης ηταν τα μεταφορικα της αντικαταβολης που μας χρεωσαν 19ε για κρητη !!! 19ε να γυρισει και 7ε να παει, πιο ακριβα βγηκαν τα μεταφορικα απο την μπαταρια (15ε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 καλησπερα, ναι σημερα. εγινε αλλαγη μπαταριας και ολα καλα. το μελανο σημειο της υποθεσης ηταν τα μεταφορικα της αντικαταβολης που μας χρεωσαν 19ε για κρητη !!! 19ε να γυρισει και 7ε να παει, πιο ακριβα βγηκαν τα μεταφορικα απο την μπαταρια (15ε) Tο έστειλα και εγώ δε μπορούσα να περιμένω....είχα σκάσει....και εγω ειμαι εκτός Αθηνών! Αντε πάλι καλά με ηρέμησες ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Τελικά τέλος καλό όλα καλά....καινούργια μπαταρία, καινούργιος φορτιστής και το κινητό σαν καινούργιο..... Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexas Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 (edited) Έχω εδώ και 1.5 χρόνο το S6 (με μνήμη 128 GB) και το τελευταίο διάστημα βλέπω μεγάλη πτώση στην διάρκεια της μπαταρίας χωρίς να έχω αλλάξει κάτι τη χρήση του κινητού. Επίσης παρατηρώ ότι ασυνήθιστα μεγάλο ποσοστό καταναλώνει το "Λειτουργικό Σύστημα.." και "Σύστημα Android". Ενδεικτικά ο εκτιμώμενος χρόνος μετά την πλήρη φόρτιση είναι λιγότερο από 10 ώρες http://file///C:/Users/CV/Desktop/Screenshot_20170414-172634.png Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Το γεγονός ότι χρησιμοποιώ 70 GB από τα 128 μπορεί να παίζει ρόλο στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Τέλος αν και μάλλον είναι συμπτωματικό, παρατήρησα τις διαφορές στην μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση. Edited April 14, 2017 by Alexas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts