Jump to content

[S6 Series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για Ελλάδα δοκίμασε τα παρακάτω λινκς:

http://www.e-experts.gr
http://www.play247.gr
http://www.plusmobi.net/

Ναι τα βρηκα και εγω στο ebay, αλλα το θεμα ειναι αν τα εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις. Και μου αρεσει σαν ιδεα να αλλαγεις χρωμα στο κινητο στην προσοψη, εστω και με αλλο χρωμα στο home button...

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φορτιστή αυτοκινήτου προτείνεται κάτι ? (πχ κάποιος συγκεκριμένος λόγω fast charging? ) ή να πάρω κάτι σαν κ αυτό http://www.public.gr/product/apple/iphone/iphone-accessories/fortistes/antaptoras-aytokinitoy-universal-usb-avantree-dual-tr202/prod4530083pp/ ?
:superman:

Φορτιστή αυτοκινήτου προτείνεται κάτι ? (πχ κάποιος συγκεκριμένος λόγω fast charging? ) ή να πάρω κάτι σαν κ αυτό http://www.public.gr/product/apple/iphone/iphone-accessories/fortistes/antaptoras-aytokinitoy-universal-usb-avantree-dual-tr202/prod4530083pp/ ?

Όχι μια χαρά είναι αυτός. Απλώς είναι πολύ ακριβός. Μπορείς να βρεις πολύ φθηνότερα στο skroutz.

Καλημέρα παιδιά.για s6 flat εχει βρει κάποιος κανένα tempered glass της προκοπής πού να καλύπτει ολη την οθόνη από άκρη σε άκρη?γιατί δεν εχω βρει τίποτα.από ελλάδα με ενδιαφέρει.

Εχω το απλό screen protector της samsung το οποίο είναι κορυφαίο αλλά δε θα με χαλούσε να βάλω και τζάμι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα παιδιά.για s6 flat εχει βρει κάποιος κανένα tempered glass της προκοπής πού να καλύπτει ολη την οθόνη από άκρη σε άκρη?γιατί δεν εχω βρει τίποτα.από ελλάδα με ενδιαφέρει.

Εχω το απλό screen protector της samsung το οποίο είναι κορυφαίο αλλά δε θα με χαλούσε να βάλω και τζάμι.

Φιλε παραγγειλα το zagg αλλα θελει μερες ακομα να ρθει.

Οταν το βαλω να σου πω!

Και γω το ίδιο πράγμα ψάχνω αλλά δεν έχω βρει κάτι που να καλύπτει όλη την επιφάνεια.

Σου παραθέτω το κείμενο όπως ακριβώς το βρήκα. Εγώ προσωπικά έτσι αγοράζω τον τελευταίο καιρό.

"Αρχικά, χρειαζόμαστε μια δεύτερη διεύθυνση email (όχι αυτή που έχουμε στο PayPal) και στην οποία έχουμε πρόσβαση. Εγώ χρησιμοποίησα ένα παλιό gmail που είχα. Εννοείται χρειαζόμαστε και χρεωστική κάρτα που να έχει μέσα το υπόλοιπο που θέλουμε να μεταφέρουμε (προσωπικά δεν δοκίμασα με πιστωτική).

Μπαίνουμε στο PayPal, πηγαίνουμε εκεί που λέει Request Money (τρίτο tab στο πάνω μέρος), και μόλις ανοίξει πατάμε πάλι το εικονίδιο Request Money. Εκεί δίνουμε το δεύτερο email μας, το ποσό που θέλουμε, επιλέγουμε Services εκεί που λέει «Request payment for» (σε κάποιους δούλεψε μόνο επιλέγοντας Goods) και πατάμε Continue.

Στην επόμενη σελίδα κάνουμε review την αίτηση, και απλά πατάμε το Request Money κάτω κάτω. Ουσιαστικά δηλαδή αυτό που έχουμε κάνει είναι να «ζητήσουμε» από τον εαυτό μας (!) το ποσό που θέλουμε! Πάμε παρακάτω.

Ανοίγουμε το δεύτερο email, αυτό στο οποίο στείλαμε την αίτηση δηλαδή, λογικά ήδη έχει έρθει το invoice. Πατάμε το Pay Now και στη σελίδα που ανοίγει πατάμε Continue. Στην επόμενη σελίδα -δεν- επιλέγουμε «Pay with my PayPal account» αλλά «Pay with my credit or debit card». Βάζουμε τα στοιχεία της κάρτας μας, εγώ διάλεξα διαφορετική κάρτα από αυτή που έχω συνδέσει με το PayPal, αν και κάποιοι δήλωσαν ότι δούλεψε ακόμα και όταν έβαλαν την ίδια. Πατάμε Review and Continue, περιμένουμε λίγο, και αν όλα πάνε καλά τα χρήματα άμεσα εμφανίζονται στο υπόλοιπο του PayPal!"

Το PayPal δουλεύει κανονικά. Τουλάχιστον στα Amazon &ebay

Λοιπον ειναι ενα ασυρματο card reader που υποστηριζει και συνδεση usb.Οσα gb του βαζεις τοσα εχει και υποστηριζει εως 2 TB. Αυτο με ενα προγραμμα που κατεβαζεις απο το playstore συνδεεται ασυρματα και διαβαζει τους δισκους που εχεις συνδεμενους επανω και μπορεις να δεις βιντεο φωτο οπως και να μεταφερεις αρχεια απο το τηλ σε αυτο και αντιθετα. Επισης συνδεεται στο ιντερνετ με το τοπικαο δυκτιο και οποια συσκευη ειναι συνδεμενη σε αυτο εχει ιντερνετ κνονικα. Επισης δουλευει και σαν ρουτερ αφου αμα το συνδεσεις με ethernet δινει ιντερνετ κανονικα. Ακομα μπορεις να κανεις και bridge και ακομα πολλες αλλες επιλογες. Επισης μπορεις να του βαλεις και custom λειτουργικο WRT και απο εκει και περα κανεις παπαδες. Γινεται οπως ενα κανονικο ρουτερ το οποιο υποστηριζει απο firewall DNS και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. Του κανεις και saba server και μπορεις να συνδεθεις μαζι του με explorer οπως ο solid και να κανεις ενεργειες λες και ειναι μνημη τηλεφωνου μονο που μεταφερεις ασυρματα.

Επισης και τελευταιο εχει μπαταρια 4800 μιλιαμπερ που με ενα απλο πατημα του διακοπτη δινει ρευμα και φορτιζεις και το κινητο. Οσο για το streaming εως και 30 ωρες video μπορει να παιξει και μπορουνε να βλεπουνε ταυτοχρονα εως 5 συσκευες.

Επειδη θελω να κανω την κινηση για αγορα του μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν συνδεσω πανω του σκληρο δισκο και μια- micro sd η στικακι- μπορω μεσω της εφαρμογης του στο play store να μεταφερω αρχεια μεταξυ αυτων των συσκευων? Ευχαριστω

Μόλις αγόρασα αυτό: http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/fortistes/asyrmatos-fortistis-qi-samsung-ep-p100iewegww/prod4183410pp/

Πρώτες εντυπώσεις:

[+] Πολύ χρηστικό το να μην χρειάζεται να συνδέεις καλώδια. Παίζει να μην ξανασυνδέσω το καλώδιο του φορτιστή, στο σπίτι μου.

[+] Δεν χρειάζεται να βγάλω την Spigen θήκη για να φορτίσει.

[-] Κάνεις ουσιαστικά επένδυση σε φορτιστή (λόγω τιμής). Πιστεύω όμως ότι όλο και περισσότερες συσκευές από δω και πέρα θα

υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, οπότε θα μείνει.

[-] Ζεσταίνεται αρκετά το κινητό κατά την φόρτιση (και λιγότερο το Pad). Με τους υπόλοιπους ασύρματους έτσι γίνεται; Είναι λίγο

ανησυχητικό αν δεν είναι λόγω της ασύρματης. Φόρτιζα πριν με τον 1Α του S3 και ζεσταινόταν ελάχιστα.

[-] Φορτίζει λίγο πιο αργά από τον 1Α του S3 (και πολύ πιο αργά από τον fast charger του S6).

Αυτά από την πρώτη φόρτιση. Ελπίζω να ζεσταίνεται έτσι λόγω της επαγωγής. Τον πήρα για την χρηστικότητα και γιατί επειδή φορτίζει πιο αργά θα μου κρατήσει περισσότερο η μπαταρία. Αλλά ταυτόχρονα η περισσότερη θερμότητα δεν μειώνει τον χρόνο ζωής της; Επίσης φορτίζει κανονικά και με κλειστό κινητό, σωστά;

Επειδη θελω να κανω την κινηση για αγορα του μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν συνδεσω πανω του σκληρο δισκο και μια- micro sd η στικακι- μπορω μεσω της εφαρμογης του στο play store να μεταφερω αρχεια μεταξυ αυτων των συσκευων? Ευχαριστω

Εννοείται ότι μπορείς να το κάνεις.

Απλά όπως είπες μέσο της εφαρμογής του για ασύρματα αλλιώς το συνδέσεις σαν usb σε PC η στο κινητό.

Εννοείται ότι μπορείς να το κάνεις.

Απλά όπως είπες μέσο της εφαρμογής του για ασύρματα αλλιώς το συνδέσεις σαν usb σε PC η στο κινητό.

Καταρχας ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ρώτησα επειδή θα πάρω και εναν εξωτερικο σκληρο και θελω ολα τα αρχεια από κάρτες και στικακια να τα μεταφερω εκει. Σε ποιο καταστημα θα το βρω αμμεσα διαθεσιμο αν ξερεις?

Βασικά δεν γνωρίζω αλλά μπορείς να το παραγγειλεις από eshop που δεν θα αργήσει να το φέρει και να μην είναι διαθέσιμο και γλιτώνεις και μεταφορικά.

Πηρα αυτην την θηκη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Δεν γλυστραει απο το χερι καθολου. Εχεις την αισθηση οτι δεν εχεις θηκη. Χερεσαι το κινητο και στην οψη του αλλα και στο πιασημο. Πολυ σημαντικο στο πισω μερος της καμερας ειναι περιπου 2 με 3 χιλιοστα πιο εξω η θηκη και δεν αγχωνομαι πως θα αφησω το κινητο οπουδηποτε.Προστασια ελαχιστη σε πεσιμο αλλα για μικροπεσιματα και γρατζουνιες ειναι τελεια γιατι ειχα παρομοια σε iphone 6 plus και ετυχε δυο φορες να πεσει χωρις ιχνος γρατζουνιας. Η τιμη φυσικα ειναι για γελια απλα εκανε 25 μερες να μου ερθουν.Πηρα 3 για τυχον κιτρινιασμα. Edited by yiannisv2000
Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Εγω φοραω την nillkin nature οχι την τελείως διαφανη αλλα ενα τονο προς το φιμε δειχνει πανεμορφη πανω στο κινητο και παράλληλα πολυ διακριτικη. Βοηθανε πολυ στο grip τα πλαινα της θηκης τα οποια ειναι σαν γυαλοχαρτο. Επισης εχει ενσωματωμένες ταπες σε micro usb και headphone jack.

Το μονο που με ξενερωσε ειναι οτι το σηκωμα γυρω απο την καμερα δεν ειναι ψηλο και έρχεται πρόσωπο με την καμερα. Αυτη την θηκη την παιρνω σε ολα τα κινητά μου και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. Κατα τα'αλλα τελεια την συστήνω

Για το s6 απλό , μόλις «πέρασε» η πληρωμή στο ebay για τη θηκη που συζητηθηκε στο topic...

http://www.ebay.com/itm/331513093103?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

σημερα ηρθε η θηκη, 8/10 εγινε το ship ,απο ΙΤαλια ηρθε κ ο πωλητης μαλλον ιταλος ειναι γιατι στην αξιολογηση ιταλικα εγραψε :P

σημερα ηρθε η θηκη, 8/10 εγινε το ship ,απο ΙΤαλια ηρθε κ ο πωλητης μαλλον ιταλος ειναι γιατι στην αξιολογηση ιταλικα εγραψε :P

Για να δούμε, θα βρω και τη δικιά μου όταν γυρίσω απ' τη δουλειά???:worry:

Update: Όντως με περίμενε στη πόρτα!!

Είναι μακράν η καλύτερη θήκη σε slim για το S6 πιστεύω. Εφαρμόζει τέλεια και η αίσθηση είναι απίστευτη! Κάτι σαν μίξη από ματ και γυαλιστερό. Πρώτη φορά το συναντώ σε θήκη! Επίσης προστατεύει πλήρως την κάμερα.

Edited by super_f

Για να δούμε, θα βρω και τη δικιά μου όταν γυρίσω απ' τη δουλειά???:worry:

Update: Όντως με περίμενε στη πόρτα!!

Είναι μακράν η καλύτερη θήκη σε slim για το S6 πιστεύω. Εφαρμόζει τέλεια και η αίσθηση είναι απίστευτη! Κάτι σαν μίξη από ματ και γυαλιστερό. Πρώτη φορά το συναντώ σε θήκη! Επίσης προστατεύει πλήρως την κάμερα.

συν οτι μας εδωσε μπροστινη και πισινη ζελατινα ! (με την πισω δεν καταφερα να τη βαλω διχως φουσκαλες/αερα.. τη μπροστινη δε τη δοκιμασα..

Α και οταν το εχεις ακουμπισμενο σε λεια επιφανεια πχ τραπεζι, το κινητο δεν ακουμπαει εντελως κατω...

συν οτι μας εδωσε μπροστινη και πισινη ζελατινα ! (με την πισω δεν καταφερα να τη βαλω διχως φουσκαλες/αερα.. τη μπροστινη δε τη δοκιμασα..

Α και οταν το εχεις ακουμπισμενο σε λεια επιφανεια πχ τραπεζι, το κινητο δεν ακουμπαει εντελως κατω...

Εμένα δεν είχε πισινή, μόνο μπροστινή. Αδικίες!!

Η δικιά μου από τον ίδιο πωλητή ήρθε αλλά έχει αρκετές γρατσουνιές στην πλάτη... Είναι σε όλους έτσι ή να ζητήσω refund;

εγώ έχω πάρει αυτήν εδώ την θήκη http://www.spigen.com/products/galaxy-s6-case-slim-armor?variant=1150480601 που πέρα από το ότι είναι πανέμορφη και δένει φοβερά με το κινητό πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ ψηλά στο επίπεδο προστασίας που προσφέρει μιας και είναι συνδυασμός μετάλλου και σκληρού λάστιχου....την συστήνω ανεπιφύλακτα.......

Η δικιά μου από τον ίδιο πωλητή ήρθε αλλά έχει αρκετές γρατσουνιές στην πλάτη... Είναι σε όλους έτσι ή να ζητήσω refund;

Εμενα δεν εχει καμια γρατζουνια στην πλατη... (δεν την κοιταξα με μεγεθυντικο φακο βεβαια, απλα οπως την ξεπακεταρισα και περιεργαστηκα λιγακι..

Καλησπέρα

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο?

http://www.amazon.co.uk/dbrand-Samsung-Galaxy-Titanium-Silver/dp/B00X64ARBY

~~~ Νίκος

Ψάχνω να βρω αυτό το εκπληκτικό qi wireless powerbank. Δεν το βρίσκω με τίποτα. Αν το βρει κάποιος, ας μου στείλει link να το ψωνίζω.

Ψάχνω να βρω αυτό το εκπληκτικό qi wireless powerbank. Δεν το βρίσκω με τίποτα. Αν το βρει κάποιος, ας μου στείλει link να το ψωνίζω.

Να και κάτι καλό.10.000mha?και ασύρματο?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Να και κάτι καλό.10.000mha?και ασύρματο?

Και φοβερό conversion rate =>85%.

Δεν ζεσταίνεται.

Εσωτερικά φοράει μπαταρίες Samsung.

Και είναι QI 2ης γενιάς. Δηλ. θα το φορτίζει πιο γρήγορα από τα άλλα που κυκλοφορούν.

• The title was changed to [S6 Series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)