Jump to content

[S6 Series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξιζει?τι λετε?εχει βαλει κανεις?καλυπτει ολη την οθονη?

http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-samsung-g920-galaxy-s6-2498.html

Δεν καλύπτει όλη την οθόνη, καλύπτει από δεξιά αριστερά ακριβώς την "οθόνη" και όχι τα μπεζελ ας πούμε. Και ελαφρώς περισσότερο κενό από αυτό των μπεζελ των πλαινων αφήνει πάνω κάτω.

Κατά τα άλλα εγώ είμαι ευχαριστημένος.

kountouraN

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αξιζει?τι λετε?εχει βαλει κανεις?καλυπτει ολη την οθονη?

http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-samsung-g920-galaxy-s6-2498.html

Είναι πολύ καλή ποιοτικά - ΔΕΝ καλύπτει όλη την οθόνη...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

ασχετο, μετα απο 2 ημερες με την clear view cover ειδα οτι δεν βολευει καθολου. Τσαμπα λεφτα.. αυτο το ανοιξε κλεισε αν θες να μιλας viber κτλ δεν βολευει με τιποτα. Χωρια οτι το κανει πολυ χοντροκομενο το κινητακι και δε μαρεσε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Για εμένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα στις view cover είναι ότι δεν βολεύουν Όταν γράφεις μηνύματα. Κατα τα άλλα με βολεύουν τρομερά, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Θέλω να πάρω την sview τώρα για το edge plus

Για εμένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα στις view cover είναι ότι δεν βολεύουν Όταν γράφεις μηνύματα. Κατα τα άλλα με βολεύουν τρομερά, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Θέλω να πάρω την sview τώρα για το edge plus

μονο για κλησεις βολευουν..εγω κανω κλησεις αλλα επειδη χρησιμοποιω πολυ whatsapp/viber λογω εξωτερικου (φιλοι,συγγενεις κτλ) βαρεθηκα το ανοιξε κλεισε.

Edited by truckman

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μετά από τόσα smartphones πρώτη φορά βρήκα θήκη πίσω κάλυμμα που να αναδεικνύει το κινητό, να το προστατεύει, χωρίς να το κάνει τεράστιο. Έχω πάρει άπειρες στα διάφορα κινητά S4,NOTE 3 χωρίς τελικά να τις φοράω και πάντα κατέληγα σε original flip cover όπως και τώρα με την δερματινη της samsung σε χρυσό. Τελικά λόγω τρέλας δν άντεξα και πήρα την liquid crystal της spiegen και πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος,έχω βάλει και την ζελατινα της Samsung, έπισης μετά από πολλά περαμενα λεφτά σε αποτυχημένα tempered glasses.Το αποτέλεσμα ειναι άριστο. Ελπίζω να βοήθησα επίδοξους κατόχους s6.

Εγώ έβαλα στα mediamarkt το υγρό προστασίας οθόνης με 2 χρόνια εγγύηση και δείχνει πολύ καλή,το χαίρομαι σκέτο,βέβαια δεν νομίζω να προστατεύει από σπάσιμο αλλά από γρατζουνιες μέχρι στιγμής δείχνει οκ

Εγώ έβαλα στα mediamarkt το υγρό προστασίας οθόνης με 2 χρόνια εγγύηση και δείχνει πολύ καλή,το χαίρομαι σκέτο,βέβαια δεν νομίζω να προστατεύει από σπάσιμο αλλά από γρατζουνιες μέχρι στιγμής δείχνει οκ

τι εννοεις? στο περνανε με καποιο υγρο και προστατευει? και αν γεμισει δαχτυλες πως καθαριζεις? εγω πχ το περναω με ενα νωπο πανακι, δε θα το χασεις το υγρο αυτο αν το κανεις ετσι?

καλησπέρα και χρονια πολλά σε ολους αγορασα το s6 edge σημερα και θα ηθελα να μου πειτε ένα καλο γυαλινο screen protector που να τεριαζει αψογα στο κινητο και από που το αγορασατε(προτιμω Αθηνα)ευχαριστω πολυ

τι εννοεις? στο περνανε με καποιο υγρο και προστατευει? και αν γεμισει δαχτυλες πως καθαριζεις? εγω πχ το περναω με ενα νωπο πανακι, δε θα το χασεις το υγρο αυτο αν το κανεις ετσι?

Το υγρό θα στεγνώσει και θα μείνει μετα από 30 λεπτά δεν φεύγει,μετά απο 24 ώρες θα μπορείς να το καθαρίζεις κανονικά με πανακια,ειδικά για το edge θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα και χρονια πολλά σε ολους αγορασα το s6 edge σημερα και θα ηθελα να μου πειτε ένα καλο γυαλινο screen protector που να τεριαζει αψογα στο κινητο και από που το αγορασατε(προτιμω Αθηνα)ευχαριστω πολυ

Οταν είχα το edge είχα βάλει 2-3 tempered glass και όλα είχαν πρόβλημα στην αφή,το βλέπω πολύ δύσκολο να βρεις κάτι που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα,ίσως να δοκιμάσεις το υγρό που έγραψα παραπάνω

Το υγρό θα στεγνώσει και θα μείνει μετα από 30 λεπτά δεν φεύγει,μετά απο 24 ώρες θα μπορείς να το καθαρίζεις κανονικά με πανακια,ειδικά για το edge θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν είχα το edge είχα βάλει 2-3 tempered glass και όλα είχαν πρόβλημα στην αφή,το βλέπω πολύ δύσκολο να βρεις κάτι που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα,ίσως να δοκιμάσεις το υγρό που έγραψα παραπάνω

οταν ανεβω αθηνα θα το δοκιμασω..ειναι η 1η φορα που δε θελω να βαλω τιποτα στην οθονη, ειναι τοσο ομορφο και τοσο χαλια τα trempered που το εχω αφησει ετσι..σιγουρα θα αποκτησει μικρο γρατζουνιες αλλα δε με απασχολει. 800 ευρω το πληρωσα και θελω να το ευχαριστηθω.

Ομως το υγρο θα το δοκιμασω..

οταν ανεβω αθηνα θα το δοκιμασω..ειναι η 1η φορα που δε θελω να βαλω τιποτα στην οθονη, ειναι τοσο ομορφο και τοσο χαλια τα trempered που το εχω αφησει ετσι..σιγουρα θα αποκτησει μικρο γρατζουνιες αλλα δε με απασχολει. 800 ευρω το πληρωσα και θελω να το ευχαριστηθω.

Ομως το υγρο θα το δοκιμασω..

Δεν χάνεις τίποτα και εγώ στο s6 έβαλα και την Ζελατίνα της Samsung και ακριβό tempered αλλά δεν με ικανοποιησαν οπότε πήγα mediamarkt και τους εμπιστευτικα,πάντως από γρατζουνιες πιστεύω θα κάνει δουλειά 2 χρόνια γραπτή εγγύηση δίνουν,το είδα από μια συνάδελφο στη δουλειά σε ένα note 4 το οποίο το έχει αρκετούς μήνες και η οθόνη είναι αψεγαδιαστη

Δεν χάνεις τίποτα και εγώ στο s6 έβαλα και την Ζελατίνα της Samsung και ακριβό tempered αλλά δεν με ικανοποιησαν οπότε πήγα mediamarkt και τους εμπιστευτικα,πάντως από γρατζουνιες πιστεύω θα κάνει δουλειά 2 χρόνια γραπτή εγγύηση δίνουν,το είδα από μια συνάδελφο στη δουλειά σε ένα note 4 το οποίο το έχει αρκετούς μήνες και η οθόνη είναι αψεγαδιαστη

παντως μονο gorilla glass δεν ειναι η οθονη..στο Ν8 θυμαμαι το ειχα 3 χρονια γυμνο και δεν ειχε το παραμιικρο..τουτο εδω εχει κανα 2 "τριχουλες" και το προσεχω τρελα..

Θα ανεβω να το δω. Του εχω μια θηκη σιλικονης παντως που ειναι τρομερα λεπτη, μαλακη, και καλυπτει και το καρουμπαλο της καμερας και εχω μεινει τρομερα ικανοποιημενος.

Πηρα αυτην σε κοκκινο. Ηθελα κατι σχετικα φτηνο και με καλυτερη προστασια απο τη λεπτη σιλικονης που εχω τωρα, η οποια γλυστραει μετα απο λιγη χρηση.

http://www.ebay.com/itm/151667385607?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=450873772596&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Την κάμερα την καλύπτει επαρκώς;

Aν λες για εμενα, ειναι στο ιδιο επιπεδο ενω η καινουργια που πηρα την καλυπτει πληρως.

πήρα και εγώ το edge σε gold platinum και πραγματικά από τη μία δεν θέλω να το βάλω σε θήκη από την άλλη θα μου κακοφανεί αν φάει καμιά καλή..είμαι λοιπόν μεταξύ της ringke fusion και των δύο spigen, της ultra hybrid και της liquid crystal..καλά λόγια έχω ακούσει και για τις 3 αλλά θα ήθελα και την άποψη σας

Για πες λεπτομέρειες, τιμές καμία φώτο?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Καλησπερα σας!

Εχω παραγγειλει για το S6 edge την clear view flip,την οποια σκοπευω να χρησιμοποιησω μαζι με tempered glass.

Επισης εχω παραγγειλει την Clear Cover.

Ειχα διαβασει οτι υπαρχει καποιο θεμα με την πρωτη οσον αφορα σε γρατζουνιες που προκαλουνται στην οθονη.Παρολα αυτα σε φιλο μου που την χρησιμοποιει εδω και 1 μηνα δεν του εχει δημιουργησει το παραμικρο.

Υπαρχουν αντιστοιχες εμπειριες σε καποιον?

Να σού λείπει φίλε μου.

Το θέμα νανοτεχνογιας το έχουμε δει,το έχουμε χρησιμοποιήσει και το έχουμε αποβάλει από τα προϊόντα πού χρησιμοποιούμε για τα κινητά μας τηλεφωνά.

Γνωστός μου το είχε βάλει στο κατάστημά του με αποτέλεσμά να το χρησιμοποιήσω κι εγώ,αλλά κυρίως να το δω σε συσκευές τρίτων.δεν είναι ούτε τόσο προστατευτικό οπως διαφημίζεται,ούτε και τόσο αθώο.

Μέχρι και ράγισμα έχουμε εντοπίσει και φυσικά για εγγύηση,μεγάλη διαδικασία,χρονοβόρο και χωρίς αποτέλεσμά.

το κρούσμα το είχαμε εντοπίσει σε τηλεφωνά iPhone και σε 2 s6,μάλιστα το ένα το είχα ανεβάσει στο θέμα του g920,με φωτογραφίες,καθώς ρωτούσε ένας φίλος εκεί για εφαρμογή της προστασίας αυτής.

Φυσικά η προσαρμογή γινόταν σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων πού το προωθούσαν.

Μόνο καλή μεμβράνη,η tempered glass.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για πες λεπτομέρειες, τιμές καμία φώτο?

15 ευρώ φιλέ φωτογραφία δεν ια καταλάβεις κάτι είναι σαν να είναι γυμνή η οθόνη,πάντως τώρα πήρα το edge και θα βάλω και σε αυτό νανοτεχνολογία

Να σού λείπει φίλε μου.

Το θέμα νανοτεχνογιας το έχουμε δει,το έχουμε χρησιμοποιήσει και το έχουμε αποβάλει από τα προϊόντα πού χρησιμοποιούμε για τα κινητά μας τηλεφωνά.

Γνωστός μου το είχε βάλει στο κατάστημά του με αποτέλεσμά να το χρησιμοποιήσω κι εγώ,αλλά κυρίως να το δω σε συσκευές τρίτων.δεν είναι ούτε τόσο προστατευτικό οπως διαφημίζεται,ούτε και τόσο αθώο.

Μέχρι και ράγισμα έχουμε εντοπίσει και φυσικά για εγγύηση,μεγάλη διαδικασία,χρονοβόρο και χωρίς αποτέλεσμά.

το κρούσμα το είχαμε εντοπίσει σε τηλεφωνά iPhone και σε 2 s6,μάλιστα το ένα το είχα ανεβάσει στο θέμα του g920,με φωτογραφίες,καθώς ρωτούσε ένας φίλος εκεί για εφαρμογή της προστασίας αυτής.

Φυσικά η προσαρμογή γινόταν σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων πού το προωθούσαν.

Μόνο καλή μεμβράνη,η tempered glass.

Λες φίλε μου τετοια faul να κάνει το mediamrkt,δίνοντας 2 χρόνια γραπτή εγγύηση; Επίσης επειδή έχω διαβάσει πολύ για την νανοτεχνολογια να συμφωνήσω μαζί σου για το iphone υπήρξε και ανακοίνωση της εταιρίας οτι υπήρχε κακή ενημέρωση από την apple για την μίξη πλαστικού με γυαλί σε μεγάλο ποσοστό που επηρέαζε το προϊόν,με τα s6 δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό.Αν έχεις κάτι στείλε κάποιο λινκ με ενδιαφέρει το θέμα μιας και στο edge που έχω τώρα δεν βρίσκω άλλη λύση.Υπόψιν δεν έχω καμία σχέση με το mediamrkt ούτε με εταιρεία νανοτεχνολογίας απλός καταναλωτής είμαι

• The title was changed to [S6 Series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)