cocous Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Για edge+ παλι σε spigen να παμε? Προσωπικά προτιμώ την uag ειδικά σε κοκκινάκι. Απίστευτη θήκη και πολύ καλή προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μηπως ειναι Too much?Σαν Caterpillar Γινεται μου φαινεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μηπως ειναι Too much?Σαν Caterpillar Γινεται μου φαινεται :) Ειναι απιστευτη φιλε μου. Εγω spigen επαιρνα αλλα πλεον μετα την UAG δεν την αλλαζω με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ειναι απιστευτη φιλε μου. Εγω spigen επαιρνα αλλα πλεον μετα την UAG δεν την αλλαζω με τιποτα. Οι spigen είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πιο κομψές... Πήρα την Neo Hybrid για το S6 και έχω πάθει πλάκα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Οι spigen είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πιο κομψές... Πήρα την Neo Hybrid για το S6 και έχω πάθει πλάκα... Ειναι καθαρα θεμα γουστου. Εγω ειχα και την neohybrid και την slim armor. Σαν την Uag καμια. Και απο εμφανιση και απο αισθηση. Τωρα απο προστασια ειναι παρομοιες. http://www.ebay.co.uk/itm/Urban-Armor-Gear-UAG-Tough-Rugged-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S6-Edge-PLUS-/151820302184?hash=item235931f768:m:md2mNRiYuHXmRWFD1jpwBtQ Edited October 30, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ειναι καθαρα θεμα γουστου. Εγω ειχα και την neohybrid και την slim armor. Σαν την Uag καμια. Και απο εμφανιση και απο αισθηση. Τωρα απο προστασια ειναι παρομοιες. http://www.ebay.co.uk/itm/Urban-Armor-Gear-UAG-Tough-Rugged-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S6-Edge-PLUS-/151820302184?hash=item235931f768:m:md2mNRiYuHXmRWFD1jpwBtQ στο απλο edge εχω την neo hybrid και ειναι κουκλιιι.Για το plus δν την βγαζουν?Ειδα μονο την crystal και μια carbon..οι uag ρε παιδι μου ειπαμε military αισθηση αλλα αυτες τις βιδες και καλα πισω και ολο αυτο το macho..νομιζω ειναι πολυ ντελικατη συσκευη για να μπει εκει μεσα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Οι UAG μπορεί να προστατεύουν φουλ αλλά είναι εντελώς αντιαισθητικές. Χάνεται όλο αυτό το elegant του Edge+. Αντιθέτως οι Spigen τις θεωρώ ότι μπαίνουν άνετα στο Top 3. Όσες συσκευές αλλάζω πάντα παραγγέλνω 1-2 Spigen πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) ] εγώ έχω πάρει αυτή σε μπλε είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ όμορφη αλλάζει όλο το σχέδιο του κινητού από πίσω,παρέχει ωραίο κράτημα και ασφάλεια λόγου υλικών δύσκολα να σου γλυστρήσει έως απίθανο έχει περίεργη αίσθηση δεν γλυστρά και ας έχεις υδρομένα χέρια πολύ καλή θήκη. Edited October 31, 2015 by KOSTAS19780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Παιδιά καμία πρόταση για shell? Μου μπήκε αυτή η ιδέα τώρα. S6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Εγώ σταθερός στις θήκες για όλα τα Galaxy που είχα ψάχνω στυλ πουγκί μόνο για προστασία κατά τη μεταφορά, μετά θέλω να το χαίρομαι ελεύθερο, ειδικά αυτό το S6 δεν είναι για να κρύβεται :). εχεις να προτεινεις κανενα τετοιο?Ψαχνω και εγω αλλα θελω να μην ειναι πολυ μεγαλο, απλα να χωραει το κινητο αντε και λεφτα αν εχει φερμουαρ. https://flic.kr/p/rkKCrR https://flic.kr/p/rYegZa https://flic.kr/p/rZZ85f https://flic.kr/p/rZZ9sW Το γυαλί για το πίσω μέρος του edge καθώς και οι θήκες της spigen σε χρυσό και ασημί. Έκαναν περίπου 20 μέρες από ebay και ήρθαν σήμερα. Θα πουλησεις καμια? (οπως βλεπεις μπηκα στο club με 128αρι). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μολις εβαλα την μεμβρανη της spigen. Mολος εχασα 30 ευρω. Μπηκε μια χαρα στην αρχη και μετα απο μια ωρα το αριστερο edge ξεκολησε κ δεν ξανακολλαει.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μολις εβαλα την μεμβρανη της spigen. Mολος εχασα 30 ευρω. Μπηκε μια χαρα στην αρχη και μετα απο μια ωρα το αριστερο edge ξεκολησε κ δεν ξανακολλαει.... Στέλνεις mail κατευθείαν με φωτο και αποδειξη αγορας για καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μολις εβαλα την μεμβρανη της spigen. Mολος εχασα 30 ευρω. Μπηκε μια χαρα στην αρχη και μετα απο μια ωρα το αριστερο edge ξεκολησε κ δεν ξανακολλαει.... 30 ευρώ μια μεμβράνη? Το ιδανικό θα ήταν ένα tempered αλλά να είναιόλο διαφανές όχι με χρώμα πάνω και κάτω. Όμως δε βρίσκω. Η μεμβράνη μπαίνει δύσκολη στην καμπύλη. Μόνο αν την ζεστανεις με πιστολάκι πριν .. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Στο καταστημα που την πηρα ή στη spigen? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Στο καταστημα που την πηρα ή στη spigen? Εγω μια φορα που πηρα και ηταν στραβοκομμενες έστειλα στην εταιρεία και στειλαν αλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Tελικα πηρα την e-experts και μου ειπανε αν θελω τα 30 ευρω πισω. ή αντικατασταση της μεμβρανης. Μου ειπανε οτι εχουν πουλησει περιπου 200 τετοιες και δεν τους παραπονεθηκε κανενας... Του ειπα να μου στειλει καινουργια. Παντως δεν εχω παραπονο απο εξυπηρετηση καταστηματος. Επαγγελματιες απλα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Tελικα πηρα την e-experts και μου ειπανε αν θελω τα 30 ευρω πισω. ή αντικατασταση της μεμβρανης. Μου ειπανε οτι εχουν πουλησει περιπου 200 τετοιες και δεν τους παραπονεθηκε κανενας... Του ειπα να μου στειλει καινουργια. Παντως δεν εχω παραπονο απο εξυπηρετηση καταστηματος. Επαγγελματιες απλα. Ωραια μια χαρά τότε! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ετσι πρεπει να υπαρχει η σωστη εξυπηρετηση....και εγω στο παρελθον ειχα καλη εντιμετοπιση απο ενα καταστημα στην πολη μου.Εκανα αγορα και τοποθετηση τζαμακι για την οθονη η εφαρμογη ηταν αψογη αλλα σε ενα σημειο ειχε ενα μικρο στιγματακι σχεδον αορατο οποτε μολις τελειωσε την τοποθετηση κατευθειαν απο μονος του μου εδειξε το προβλημα και μου ειπε σαν αντι προταση η να πληρωσω το 1/3 της τιμης η να μου βαλει αλλο αμεσως. Ειναι καλο να υπαρχει σωστη εξυπηρερηση και σωστοι επαγγελματιες κατι που δυστηχως στην χωρα μας σπανιζει... Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημέρα. σκέφτομαι να αγοράσω τον ασύρματο φορτιστή της Samsung για το S6 μου... Τον έχετε δοκιμάσει; Είστε ικανοποιημένοι; Έχει κανένα θέμα αν η συσκευή φοράει θήκη; (έχω την Neo Hybrid της Spigen) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημέρα. σκέφτομαι να αγοράσω τον ασύρματο φορτιστή της Samsung για το S6 μου... Τον έχετε δοκιμάσει; Είστε ικανοποιημένοι; Έχει κανένα θέμα αν η συσκευή φοράει θήκη; (έχω την Neo Hybrid της Spigen) Εγώ μόνο με αυτόν φορτίζω πλέον. Τον έχω στημένο στο κομοδίνο και αφήνω το κινητό εκεί το βράδυ. Έχει άριστη απόκριση, δηλαδή με το που το αφήνεις επάνω ξεκινάει η φόρτιση. Επίσης ο φωτισμός που έχει είναι πολύ διακριτικός και ωραίος. Το μόνο μειονέκτημα που έχει κατά τη γνώμη μου είναι ότι επειδή είναι στρόγγυλος και δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του κινητού, όταν πατάς το Home Button για να τσεκάρεις το κινητό ανασηκώνεται και φεύγει από τη θέση του. Θα τον προτιμούσα δηλαδή μακρόστενο σαν τους παλιούς αλλά κατά τα άλλα είναι κορυφαίος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εγώ μόνο με αυτόν φορτίζω πλέον. Τον έχω στημένο στο κομοδίνο και αφήνω το κινητό εκεί το βράδυ. Έχει άριστη απόκριση, δηλαδή με το που το αφήνεις επάνω ξεκινάει η φόρτιση. Επίσης ο φωτισμός που έχει είναι πολύ διακριτικός και ωραίος. Το μόνο μειονέκτημα που έχει κατά τη γνώμη μου είναι ότι επειδή είναι στρόγγυλος και δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του κινητού, όταν πατάς το Home Button για να τσεκάρεις το κινητό ανασηκώνεται και φεύγει από τη θέση του. Θα τον προτιμούσα δηλαδή μακρόστενο σαν τους παλιούς αλλά κατά τα άλλα είναι κορυφαίος. Ευχαριστώ για την απάντηση, ξέρεις άν έχει κάποιο θέμα όταν η συσκευή φοράει θήκη; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, ξέρεις άν έχει κάποιο θέμα όταν η συσκευή φοράει θήκη; Όχι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη θήκη. Αρκεί η θήκη να είναι λαστιχένια ή πλαστική. Σε περίπτωση που έχεις θήκη με μεταλλική/αλουμινίου πλάτη τότε η φόρτιση δεν λειτουργεί γιατί δεν κάνει κύκλωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μιας και μιλουσαμε για μεμβρανες, εψαχνα για μερες ενα tempered διαφανες που να καλυπτει ολη την επιφανεια...αλλα δεν ειχα βαλει τη λεξη transparent στην αναζητηση. Σημερα λοιπον καταφερα να βρω αυτο ακριβως που θελω: http://www.ebay.com/itm/Full-3D-Curved-Tempered-glass-Screen-Protector-Film-For-Samsung-Galaxy-S6-Edge-/321901531158?var=&hash=item4af2d39016:m:muunnOPJtINDsAVTUBupdUA μηπως το εχει δοκιμασει κανεις ομως πριν το χτυπησω? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλημέρα. σκέφτομαι να αγοράσω τον ασύρματο φορτιστή της Samsung για το S6 μου... Τον έχετε δοκιμάσει; Είστε ικανοποιημένοι; Έχει κανένα θέμα αν η συσκευή φοράει θήκη; (έχω την Neo Hybrid της Spigen) Εγώ πάντως πήρα αυτόν εδώ με <5 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος (βέβαια έκανε 1 μήνα να έρθει...). Τον δουλεύω με τον ταχυφορτιστή του s6 και φορτίζει το κινητό πάρα πολύ γρήγορα. Εχει και μεγάλη επιφάνεια και δεν φοβάμαι μην βγεί έξω απο το πλαίσιο το κινητό. Πατάω το home button και μένει στην θέση του. http://www.banggood.com/Qi-Transmitter-Wireless-Charger-Transmitter-Charging-Pad-For-Cellphone-p-974661.html Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Moυ εστειλαν και την δευτερη SPIGEN αλλα τα ιδια. Mετα απο λιγο οι ακρες ξεκολλανε.. :( Τους εστειλα email και μου ειπανε θα μου κανουν επιστροφη τα χρηματα. Τι να παρω ρε παιδια? κανενα tempered glass? Ποιο καθεται καλα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts