Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12-1 το πρωι εννοώ ,αλλά αυτό δεν είναι στάνταρ.Δηλαδή μπορεί να φέρει νέες παραλαβές στις 12.30 και οι τιμές να αρχίσουν να πέφτουν το απόγευμα (έτσι έγινε στο -30%).Λόγω δουλειάς ,τις εκπτώσεις θα τις δω μετά τις 9 το βράδυ αύριο(αν έχουν γίνει) ,οπότε μην περιμένεις ειδοποίηση αύριο νωρίς.Συνήθως δεν πέφτουν αυτόματα όλες οι τιμές ,παίρνει κανά 3ωρο ως και 24 ώρες μέχρι να ρίξουν όσα έχουν προγραμματίσει να ρίξουν.Άσε που ορισμένα ,μπορεί να μην τα ρίξουν καθόλου και να μειώσουν τις τιμές αργότερα (πχ σε μία βδομάδα).Βασικά από αύριο ως Φλεβάρη, το βασικό είναι ότι θα φέρνει μεγάλο όγκο από καλοκαιρινά .Δηλαδή μην περιμένετε πχ να βρείτε και πολλά μαγιό το Μάϊο ,αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο,γιατί πέρσι τα έφερε όλα μέσα Δεκέμβρη .Φαντάσου 2 Γενάρη παρέλαβα μαγιό πέρσι (Η ανωμαλία ).Αν και φέτος βλέπω μια πολιτική ,προς το παρόν ,να φέρνουν πρώτα τα καθαρά ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά (μαγιό,γυαλιά ,πετσέτες) αργότερα.

Ίδωμεν...

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Sorry για το πρίξημο αλλα......ΠΩΣ χρησιμοποιειται ενα κουπόνι και ΠΟΥ τα βρίσκω?Μου ειναι δύσκολο να διαβασω 155 σελιδες....

Sorry για το πρίξημο αλλα......ΠΩΣ χρησιμοποιειται ενα κουπόνι και ΠΟΥ τα βρίσκω?Μου ειναι δύσκολο να διαβασω 155 σελιδες....

Βασικά δε χρειάζεται να διαβάσεις 155 σελίδες, αρκούσε να πας στην αρχή της σελίδας που βρισκόμαστε. :rolleyes:

Όσο για το πως χρησιμοποιείται, όταν τελειώσεις τις αγορές σου και προχωρήσεις στο checkout, εκεί που επιλέγεις τρόπους πληρωμής και απόστολής, υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας ένα κουτί που βάζεις το promo code και, αν υφίσταται ακόμα και ισχύει για τα συγκεκριμένα ρούχα που επέλεξες, σου υπολογίζει τη νέα τιμή.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ρωτώντας πας στην πόλη. Όλο και κάποιος θα απαντήσει, ρώτα ελεύθερα. Δέχομαι κάθε μήνα πάνω από 400 pms από Ελλάδα και εξωτερικό :) και ακόμη δεν έχω βαρεθεί να απαντάω :).

πω ρε έψηνα χθες το βράδυ ένα ale mcqueen πουκαμισάκι πήγα τώρα να κάνω παραγγελία sold out. πως μπορώ να νιώθω.

άμα επιστρέψει θα εμφανιστεί ξανά στο dreambox;

ψάχνω και ψάχνω να βρω τίποτα όμορφο δεν υπάρχει τίποτα. τα έχουν πάρει όλα? βέβαια ψάχνω και size S/M

pω ρε έψηνα χθες το βράδυ ένα ale mcqueen πουκαμισάκι πήγα τώρα να κάνω παραγγελία sold out. πως μπορώ να νιώθω.

άμα επιστρέψει θα εμφανιστεί ξανά στο dreambox;

ψάχνω και ψάχνω να βρω τπτ όμορφο δεν υπάρχει τπτ. τα έχουν πάρει όλα? βέβαια ψάχνω και size S/M

Κράτα το url και ξανακοίτα το μετά από καμια βδομάδα,αν είσαι τυχερός. Σε καταλαβαίνω απόλυτα .Παραδόξως υπάρχουν ακόμη πολλά ωραία πράγματα στο yoox,αλλά δεν τα πλασσάρουν ωραία είτε ο κόσμος δεν ξέρει τις μάρκες. Αυτό που είχα πει παλιότερα για μια βόλτα στα μαγαζιά σε Κολωνάκι,Γλυφάδα,golden hall δεν ήταν τυχαίο :whistle: .Υπάρχουν καταστήματα έξω που πουλάνε ίδια ρούχα του yoox double score και βάλε αυτή την εποχή (περσινά ρούχα).

δυστηχώς δεν είμαι απο αθήνα.

τέσπα.

το άσος απο Ευρώπη στέλνει?

πως τα πάει με τα delivery times?

με την yoox και την UPS έχω σχηματίσει τα χειρότερα.

το άσος απο Ευρώπη στέλνει?

πως τα πάει με τα delivery times?

Ναι από Αγγλία. Λένε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα .Δες το site ,έχουν βάλει standard delivery 6 Ευρώ (6-9μέρες)κλπ

με την yoox και την UPS έχω σχηματίσει τα χειρότερα.

Εννοείς τους χρόνους παράδοσης της UPS ή γενικά το yoox ; Επειδή έχω δοκιμάσει όλες τις ταχυμεταφορές, οφείλω να πω ότι οι πιο επαγγελματίες είναι της UPS,τουλάχιστον ό,τι έχω βιώσει προσωπικά από εξυπηρέτηση,όχι πως οι άλλες είναι κακές,προς θεού. Με Speedex λαμβάνεις στη Θεσσαλονίκη;

με Speedex δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

UPS 3-4ς φορές μεγάλη ασυνεννοησία. θεώρω απαράδεκτο να μην έχουν κεντρικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και καμιά φορά πρέπει να τρέχεις μέχρι την καλαμιά.

asos παίζει καμία φάση με εκτυπωτικά κουπόνια;

Αυτό το κατάστημα το γνωρίζεις; Αν ψάξεις ,θα βρεις πολλά μαγαζιά στη Θεσσαλονική που να έχουν παρόμοιες μάρκες με το yoox. Εξάλλου στη Θεσσαλονική ο κόσμος προσέχει πολύ το ντύσιμο,δεν μπορεί ,πιστεύω όλο και κάποιο κατάστημα θα βρεις .

Λίγα πράγματα από κουπόνια το asos. Στο facebook πάντως δίνουν συνέχεια προσωπικά κουπόνια.

Δοκίμασε αυτά να δεις ποια παίζουν:

outlet20 (-20%)

steallater (πάνω από 75 στερλίνες η αγορά)

ναι το γνωρίζω είναι κάπου στη παύλου/μελά φέρνει ωραία κομμάτια.

Φυσικά και υπάρχει κόσμος που ντύνεται όμορφα και πάνω από όλα υποστηρίζει αυτό που φοράει. Στην ηλικία μου τύποι 20+ με dsq prada κλπ μου περνάνε αδιάφοροι, δήθεν & μετροσέξουαλ (μην παρεξηγηθεί κανείς απλώς ειναι η γνώμη μου).

Δεν είμαι τύπος που θα πάρει γύρα τα μαγαζιά μέχρι να βρεί αυτό που ψάχνει και με έχει βολέψει αρκετά το online shopping.

Ωραίο το yoox. φέρνει αρκετά καλά/alternative κομμάτια/μάρκες σε καλές τιμές αλλά εξαφανίζονται στο λεπτό, πρέπει να τη στήσεις ένα πράγμα.

επειδή το τελευταίο κομμάτι που μου ήρθε απο yoox δεν μου έκατσε καλά. αν ενδιαφέρεται κανείς για marc jacobs brazzer size: m, ας μου μιλήσει με P.M

Στην ηλικία μου τύποι 20+ με dsq prada κλπ μου περνάνε αδιάφοροι, δήθεν & μετροσέξουαλ (μην παρεξηγηθεί κανείς απλώς ειναι η γνώμη μου).

Έχεις δίκιο ,καταλαβαίνω τι λες,αλλά το παν είναι πως τα υποστηρίζουν ,όπως λες,ανεξάρτητα τι μάρκα φοράνε.Μήπως και τα μη εμπορικά brands σήμερα δεν ενδέχεται να γίνουν ευρέως γνωστά στο μέλλον ;Με το που φοράει κάτι (ο πλέον άσχετος) Kanye West δε γίνεται best seller (ή το ζεύγος Beckham);Άσε που τα mj είναι τα prada του σήμερα από άποψης εμπορικότητας.Τέλος έχω δει και ανθρώπους με το πλέον ψαγμένο outfit αξίας 5000+ευρω σε μάρκες τύπου julius,carol christian poel,viridi anne ,ma+,carpe diem,ann demeulemeester,margiela κλπ να δημιουργούν πάνω τους ένα τραγικό αποτέλεσμα. Δηλαδή εκτός από το δήθεν στην Ελλάδα ,υπάρχουν και πολύ χειρότερες καταστάσεις όταν κολάμε αποκλειστικά στο brand name (βάζω και τον εαυτό μου μέσα).

YΓ Έφερε καλοκαιρινά σε πολύ καλές τιμές. Δίστασα και δεν πήρα ένα δερμάτινο 310 ευρώ τελικη με κουπόνι από 2000 πέρσι και έγινε καπνός.Πανηγυρίζει ο Ιάπωνας που το πήρε :p .Back to the roots στο yoox μου φαίνεται...

Καλησπέρα! Παρακολουθώ το yoox τον τελευταίο μήνα. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει τι μάρκα είναι το ρούχο αλλά να μου αρέσει. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από νετ και είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα νούμερα … μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρω στην Αθήνα πουκάμισα BEN SHERMAN Robert friedman G.V CONTE TESSABIT COMO GLANS R&R XACUS και παντελόνια love moschino weber PATRIZIA PEPE GAZZARRINI BRIAN DALES C.P COMPANY DANIELE ALESSANDRINI. Τα γνωστά πολυκαταστήματα έχουν κάποια από αυτές τις μάρκες; το 50 + πότε να το περιμένουμε;
venceremos

Golden hall τις περισσότερες.Ειδικά τις δύο τελευταίες μάρκες σίγουρα 1ο όροφο eponymo :up:.

Δεν παίρνω όρκο,γιατί αν σήμερα δεν γίνει το -40% ,βλέπω να πέφτουν ντομάτες εδώ μέσα. Περσι στις:

18/12 έγινε το -50%

8/1 το -60%

Σε ευχαριστώ james για την γρήγορη απάντηση σου και για τον ωραίο οδηγό . εγώ σκοπεύω να αγοράσω ορισμένα πουκάμισα και jean όταν η έκπτωση είναι 60% . από την εμπειρία σου θα βρω νούμερα γιατί καλά καλά δεν βλέπω νούμερα τώρα που έχει σχετικά μικρή έκπτωση. Κάθε τρίτη 12-1 στήνετε καρτέρι από ότι βλέπω
venceremos

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας ,όλα από εμπειρία και ένστινκτο μόνο.Αν δε σε νοιάζει να χάσεις κάτι ,αξίζει να περιμένεις .Από την άλλη μεριά ,κάποιες αγορές πρέπει να γίνονται σε dt.Αν δεις τις μάρκες που ψάχνεις στα μαγαζιά ή στα powered by yoox shops,θα δεις ότι οι τιμές στο yoox είναι γελοίες ,ειδικά στα cp company,stone island,d.a. κλπ και παρολα αυτά υπάρχουν ακόμα και με απόθεμα. Όλο και κάτι θα βρεις στο -50% .Τώρα στο -60% δεν ξέρω, πέφτουν και Χριστούγεννα ενδιάμεσα,αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τα μηνύματα πάντως για τις νέες παραλαβές σε καλοκαιρινά είναι ενθαρρυντικά ,ειδικά σε jackets,παπούτσια.

Καλησπερα,θα παω ενα 3ημερο θεσσαλονικη και θα ηθελα να μου πειτε 3-4 καλα μαγαζια με επωνημα ρουχα ,οπως επισης που μπορω να βρω εκει barbour αν εχει φυσικα.

ευχαριστω πολυ.

Preview ...πάνω από μία βδομάδα τα έχει εκεί .

Λοιπόν έχουν αρχίσει τώρα που μιλάμε να πέφτουν οι τιμές ,αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για -40% ,γιατί όσα έχω πετύχει δεν αγγίζουν το -40%.

Τελευταία νέα : -40% ! Όλε!!

και εγώ 2-3 που είχα στο μάτι πέσαν κάτι 40% αλλά τα έχω κλεισμένα τα φράγκα για κάτι yamamoto. τις πιο ακατάλληλες στιγμές πέφτει το price drop.

σε αυτά τα μισσόνι τα διαολεμένα κανένα drop δεν θα δούμε ποτέ.!!!!!!!!

Μφφ.Λίγα πράγματα.

Εμείς τα metrosexulάκια μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα...

τιμωρία :lol:

Μέχρι αύριο θα ρίχνει τις τιμές ,αν και βλέπω ότι εκεί που θα σκέφτομαι να αποφασίσω ποιο από τις σκοτωμένες τιμές να χτυπήσω,θα καταλήξω να πάρω καμια καραευκαιρία από τα νέα καλοκαιρινά ,ως συνήθως.

by the way , στα καλοκαιρινά έφερε και άλλες από τις μάρκες που είχα προτείνει...την επόμενη φορά θα τους στείλω φωτογραφία και θα τους πω αυτό το θέλω (και με -90%)...

Πάντως θυμάμαι οτι το καλοκαίρι έριχνε τις τιμές σε όλα εκτός απο αυτά που ήθελα.Στο τέλος πρόλαβα κάτι με 50% αλλά να πω την αλήθεια τα καλά κομμάτια που είχε (λίγα κατ εμε) έφυγαν χωρίς έκπτωση.

Υ.Γ. James το mail to έστειλα περιμένω να με ενημερώσουν...