manos the greek Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Ναι φυσιολογικο ειναι.. δεν εχουν καλες σχεσεις με το tracking.. παντως το πολυ σε 1 βδομαδα απο τοτε που το παρηγγειλες θα σου ερθει ειδοποιηση απο το ταχυδρομιο Όλα καλά μην αγχώνεσαι νομίζω ότι δεν θα σου έρθει με την DPD γιατί λένε ότι στέλνουν με αυτή αλλά εμένα στο Ηράκλειο Κρήτης ήρθε με Royal Mail και ΕΛΤΑ. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Ναι φυσιολογικο ειναι.. δεν εχουν καλες σχεσεις με το tracking.. παντως το πολυ σε 1 βδομαδα απο τοτε που το παρηγγειλες θα σου ερθει ειδοποιηση απο το ταχυδρομιο Όλα καλά μην αγχώνεσαι νομίζω ότι δεν θα σου έρθει με την DPD γιατί λένε ότι στέλνουν με αυτή αλλά εμένα στο Ηράκλειο Κρήτης ήρθε με Royal Mail και ΕΛΤΑ. Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Άλλα 2 online shops powered by yoox http://www.dsquared2.com/dsquared2/home/realgender/man/tskay/580B1B62/gender/U και http://store.dolcegabbana.com Θα ανανεώσω τον οδηγό μέσα στο Σεπτέμβριο με νέες διευθύνσεις. feed@yoox κουπονι -10% στα χειμωνιάτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Άλλα 2 online shops powered by yoox http://www.dsquared2.com/dsquared2/home/realgender/man/tskay/580B1B62/gender/U και http://store.dolcegabbana.com Θα ανανεώσω τον οδηγό μέσα στο Σεπτέμβριο με νέες διευθύνσεις. feed@yoox κουπονι -10% στα χειμωνιάτικα. το κουπόνι μια χαρά είναι. άντε να δούμε. εν αναμονή των tods και μιας μπλουζίτσας με V Galliano. πρώτη φορά αγορά απο yoox και με τρομάζει το medium φυσικά δεν θέλω να εμπλακώ με επισροφές. Με τα παπούτσια δεν πιστεύω να έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μιας και ξέρω τα νουμερά μου στα tods. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Στις 03/09 έκανα την πρώτη μου παραγγελία απο το asos.com. Την επομένη έλαβα e-mail που με ειδοποιούσε ότι το δέμα έχει αποσταλεί. Σήμερα πάτησα track this order για να δω πότε θα παραδωθεί, και μου εμφανίζει το εξής: Your search did not find any matching tracking. Please refine your search criteria. Είναι φυσιολόγικο;; Δυστυχώς ακόμη το πακέτο δεν έχει έρθει.. Τους έστειλα e-mail και μου είπανε να περιμένω μέχρι τις 24/09 και αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε να τους ενημερώσω.. :cry: Ναι φυσιολογικο ειναι.. δεν εχουν καλες σχεσεις με το tracking.. παντως το πολυ σε 1 βδομαδα απο τοτε που το παρηγγειλες θα σου ερθει ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο Η ειδοποίηση από το ταχυδρομείο που λες τί είναι; Δεν θα έρθει το πακέτο (λέμε τώρα..) στο σπίτι, όπως γίνεται με yoox κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Με Royal Airmail το έστειλαν ή με κούριερ; Πάρε τηλ. ΕΛΤΑ ή κούριερ και πες τους αν έχουν κανένα δέμα στο όνομά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Γνωρίζει κανείς κάποιο eshop ενημερωμένο με ρούχα energie? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 http://www.energie.it powered by yoox :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Το ξέρω αυτό,ευχαριστώ! Έχω σταμπάρει κάτι καλά κομμάτια εκεί αλλά ψάχνω κι ένα t-shirt ρε γμτ που είδα στον κατάλογό τους. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Στις 03/09 έκανα την πρώτη μου παραγγελία απο το asos.com. Την επομένη έλαβα e-mail που με ειδοποιούσε ότι το δέμα έχει αποσταλεί. Σήμερα πάτησα track this order για να δω πότε θα παραδωθεί, και μου εμφανίζει το εξής: Your search did not find any matching tracking. Please refine your search criteria. Είναι φυσιολόγικο;; Γεια σας και απο εμενα...αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα με τον συνφορουμιτη captain_cook απο το asos, μονον που τα αντικειμενα της δικιας μου παραγγελιας "have been dispatched" την 31/8/09. Θα περιμενω και εγω μεχρι τις 24/9 - οπως ενημερωσαν τον captain_cook - και εαν δεν δω <<φως>> θα προβω σε ενημερωση των υπευθυνων του asos. Υποψιν πως την προηγουμενη φορα που ειχα παραγγειλει απο το asos ειχα παραλαβει το δεμα μου σε 8 εργασιμες και ολα ειχαν παει τελεια. Αυτο ειναι που με ανησυχει λιγακι. Τελος παντων, προς το παρον ας διατηρησουμε την ψυχραιμια μας...σωστα; Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 ενα φθηνο site ρουχων πιο alternative θα μπορουσατε να μου δωσετε?:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Γεια σας και απο εμενα...αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα με τον συνφορουμιτη captain_cook απο το asos, μονον που τα αντικειμενα της δικιας μου παραγγελιας "have been dispatched" την 31/8/09. Θα περιμενω και εγω μεχρι τις 24/9 - οπως ενημερωσαν τον captain_cook - και εαν δεν δω <<φως>> θα προβω σε ενημερωση των υπευθυνων του asos. Υποψιν πως την προηγουμενη φορα που ειχα παραγγειλει απο το asos ειχα παραλαβει το δεμα μου σε 8 εργασιμες και ολα ειχαν παει τελεια. Αυτο ειναι που με ανησυχει λιγακι. Τελος παντων, προς το παρον ας διατηρησουμε την ψυχραιμια μας...σωστα; Υπάρχει μια σελίδα στο facebook ,όπου όλοι οι πελάτες γράφουν και απαντούν οι υπεύθυνοι του asos για παρόμοια θέματα. Αν διαθέτεις facebook ,γράφ' τους και εκει το πρόβλημα σου με το order No Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Οκ james55, θα κανω μια προσπαθεια να επικοινωνησω μαζι τους μεσω facebook και ελπιζω να βρεθει μια ακρη.Θα ενημερωσω το thread, για τις οποιες εξελιξεις. Ευχαριστω τα μαλα για την αμεση απαντηση. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Κανενα καλο κ εμπιστο site dsguared εχει κανεις να προτεινει? ευχαριστω α και παρηγγειλα απο το http://www.fragrancex.com εμπιστο ειναι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 http://www.surfdome.com/ και αυτο επισης ειναι οκ,παραγγελειλε ενας φιλος μου καπου στα 200ευρω ρουχα και του ηρθαν ολα οκ(2εβδομαδες περιπου εκανε ομως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Κανενα καλο κ εμπιστο site dsguared εχει κανεις να προτεινει? ευχαριστω α και παρηγγειλα απο το http://www.fragrancex.com εμπιστο ειναι ε? 1 2 3 και το επίσημο site τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 1 2 3 και το επίσημο site τους Το 2 και το 3 είναι τα ίδια links ... !! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Δυστυχώς ακόμη το πακέτο δεν έχει έρθει.. Τους έστειλα e-mail και μου είπανε να περιμένω μέχρι τις 24/09 και αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε να τους ενημερώσω.. :cry: Τελικά τα παρέλαβα σήμερα. Όλα μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Το 2 και το 3 είναι τα ίδια links ... !! Δεν είναι το ίδιο.Είναι new collections και sale . Να το σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Υπάρχει μια σελίδα στο facebook ,όπου όλοι οι πελάτες γράφουν και απαντούν οι υπεύθυνοι του asos για παρόμοια θέματα. Αν διαθέτεις facebook ,γράφ' τους και εκει το πρόβλημα σου με το order No Λοιπον για να γνωριζουν οσοι τυχον ποτε βρεθουν στη θεση μου, επικοινωνησα μαζι τους μεσω facebook οπως πολυ σωστα με συμβουλευσε ο james55 και ειχα την εξης αμεση απαντηση απο το helpdesk τους ( το οποιο περνει δεκα με τονο απο εμενα:-) << Hi, I am sorry to hear that your order has not been delivered. Unfortunately your parcel has been lost in transit. I'd be happy to send you a replacement for all items that are currently in stock – just confirm that’s what you want, and I'll organise it straight away. If you want a different size or colour, that’s no problem (as long as the price remains the same), but if you want an entirely different item, you'll need to put in a new order and we'll refund you for the items you don’t want. Alternatively, I can refund your money if you’d prefer. Please let me know how you would like to proceed? >> Τους εζητησα το λοιπον να μου ξαναστειλουν την παραγγελια μου...και οπως αντιλαμβανεστε τελος καλο ολα καλα! (ελπιζω) PS: Χαιρομαι που βλεπω οτι ο captain_cook παρελαβε τελικα κ δεν χρειαστηκε να μπει στη διαδικασια που μπηκα εγω. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Ναι αλλά να χαθουν και εσένα και (ίσως) και του άλλου παιδιού ασφαλισμένα δέματα είναι πολύ παράξενο.Τέσπα. Να ενημερώσω και την ms ironmaiden ότι το yoox έχει μόνο περσινά dsquared. Ενώ το luisa τα sale τα έχει ακόμα 30% (χρρρρ, ψψψψ) οπότε καλό θα ήτω να μην πάρεις τίποτα.Αθήνα τα βρήκα με ίδια τιμη 50% και δεν το πίστευα.Είδες τι κάνει η πλεονεξεία, τρέχουν και δεν φτάνουν οι έμποροι τώρα γιατί όλο και περισσότερος κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι. Να ενημερώσω ότι άκουσα οτι το Attica έχει Bazaar.Δεν έχω πάει ο ίδιος αλλά μου το είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Ακούγεται πολύ έντονα σε άλλα φόρουμς ότι οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ τα κλέβουν τα δέματα...Αν ισχύει κάτι τέτοιο ,είναι απλώς απαράδεκτοι,γιατί γνωρίζουν ότι τα μαγαζιά τα ξαναστέλνουν και ταλαιπωρείται έτσι ο πελάτης.Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το asos ούτε με τα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Η αληθεια ειναι πως εχουν ακουστει πολλες φορες σε αρκετα φορουμ περιστατικα <<εξαφανισης>> δεματων...φαινεται πως καποιων υπαλληλων στα των ΕΛΤΑ το χερι ειναι ποιο μακρυ απ'οτι των υπολοιπων( και οντως αν ισχυει κατι τετοιο...ντροπη τους), η αληθεια ειναι παντως πως ουτε κ εγω ειχα αντιμετωπισει ποτε στο παρελθον καποιο προβλημα με ον λαιν αγορα απο τα ΕΛΤΑ...Για να δουμε αυτη την φορα θα παραλαβω κανονικα η θα <<φτιαξω>> την γκαρνταρομπα κ αλλου εμπλεκομενου στο shipping της παραγγελιας μου! Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masa Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 καλημερα σας.Eκανα χτες μια παραγγελια απο το yoox και θελω να κανω μια αλλαγη πριν μου την στειλουν και δεν εχουν κανενα τηλ παρα μονο τους στελνεις e-mail και επικοινωνουν αυτοι μαζι σου.δηλαδη αν θελησεις να ακυρωσεις την παραγγελια τι γινεται?δεν εχουν ουτε ενα κουμπι που να γραφει change η cancel,τιποτα.Εντωμεταξυ ενω γραφει free delivery με χρεωνει...Γνωριζει κανεις κανενα τηλεφωνο για να επικοινωνησω μαζι τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 - Κουμπί για cancel έχει ,στο myoox ,αλλα πρέπει να το πατήσεις σε διάστημα το πολύ μιας ώρας από την ώρα της παραγγελίας,γιατί αλλιώς θα προχωρήσει η εντολή σου. - Free delivery έχει ,τουλάχιστον για την Ευρώπη. Βάλε και το κουπόνι feed@yoox για 10% έκπτωση - Όταν έρθει ο κούριερ να αρνηθείς το δέμα ,οπότε θα επιστραφεί και θα σου τοποθετήσουν τα λεφτά στην κάρτα ή στο moneyoox ή στην τράπεζα (σε περίπτωση cod- cash on delivery). Πάρε και τη ups για παραπάνω πληροφορίες. - 1-888-966-9266 (1-888-YOOX.COM) ,αν και δε νομίζω να χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts