Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διοτι θα πρέπει να ειναι σφηχτό πάνω σου για να σταθεί. Οπότε, σε πιέζει συνεχώς. Ομως ειναι πολύ καλό και κυρίως στα κορίτσια. :cool:

E nai re. gia tis gkomenes einai ayta. emas den kanei na mas piezoun ta pantelonia.

tha pathoume kamia zhmia. ;)

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...πως οι γυναίκες αγοράζουν ρούχα που θα αρέσουν στους άντρες,όμως οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν πως τα ρούχα που αγοράζουν δεν αρέσουν στους άντρες και μετά παραπονιούνται πως άντρες δεν υπάρχουν πιά...********!Άμα είχατε πιο γούστο και φοράγατε κανα ρουχαλάκι της προκοπής και όχι αυτα τα ξέκωλα και αιδιαστικά στιλ cargo παντελόνια και τα νέα υβρίδιά τους θα σας έλεγα εγώ............. :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

Den einai kai kati to protutipo omws! Sto Soho tha deis polla tetoia....

Eγώ πάντως όταν βγαίνω στο δρόμο δεν βλέπω να φοράνε όλοι τέτοια ρούχα... :p

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Pisteuw soho ennoei sth New York? H mipws exei kai h A8hna? To soho ontos tetoies mpourdes exei (no offense...my own opinion...isa isa ama dw kopela na foraei kati tetoia, de paei na einai gomenara...de 8a ths thn epefta)

:!: xaxxaxaxaxxaxaxaxaxaa :!:

Swstos o nhp1023!

Egw exw mia aporia omws sxetika me to en logw panteloni! As upothesoume pws otan eisai orthia einai ok! Otan kathesai den einai "kapws"? Den fouskwnei upervolika sti koilia? :X

:!: xaxxaxaxaxxaxaxaxaxaa :!:

Swstos o nhp1023!

Egw exw mia aporia omws sxetika me to en logw panteloni! As upothesoume pws otan eisai orthia einai ok! Otan kathesai den einai "kapws"? Den fouskwnei upervolika sti koilia? :X

τι λες? :blink:

καμια σχεση! πως σου ηρθε αυτο? :wacko:

μ αρεσει που λες σιγα το παντελονι υπαρχουν απειρα στο soho (που βρισκεται στην νεα υορκη)

αχμμμ.. εδω ειναι Ελλαδα ισως?

Καλα τα χαμηλοκαβαλα(ή με "υ" γραφεται; :confused: ), αρκει αυτος-αυτη(κυριως αυτη) που το φοραει να εχει και ενα αναλογο σωμα...

Γιατι, ναι εαν η κοπελα εχει παραπανω κιλα, οταν καθεται, κανει αρκετες "διπλες" η κοιλια και δεν ειναι οτι καλλιτερο...

Παντως εμενα οτι μοντερνο-εξτρεμ-περιεργο μου αρεσει στην κοπελα.(Με ορισμενες προυποθεσεις φυσικα.)

Μπορει καλλιστα μια κοπελα να ειναι σεξυ χωρις να ειναι "προκλητικη". ;)

α αυτο εννωουσε η MiuMiu οταν ελεγε οτι οταν καθεσαι φουσκωνει η κοιλια..

οταν εισαι αδυνατουλα δεν φουσκωνει καμια κοιλια και οπως και να κατσεις με αυτο το παντελονι ειναι τελειο.

α αυτο εννωουσε η MiuMiu οταν ελεγε οτι οταν καθεσαι φουσκωνει η κοιλια..

οταν εισαι αδυνατουλα δεν φουσκωνει καμια κοιλια και οπως και να κατσεις με αυτο το παντελονι ειναι τελειο.

Den ennoouse auto h MiuMiu! To elege me tis apaisies tsepes. An bgaleis tis tsepes, to panteloni kapws trwgete, alla me autes tis tsepes eleos! Mono kati maures kai mexikanes ta forane auta!

Den ennoouse auto h MiuMiu! To elege me tis apaisies tsepes. An bgaleis tis tsepes, to panteloni kapws trwgete, alla me autes tis tsepes eleos! Mono kati maures kai mexikanes ta forane auta!

Polu swsta! Otan kathesai kali mou, autes oi tsepes "anebainoun" kai etsi fainetai san na exeis koilia!

Stin Ellada mporei na min exoume Soho, alla dustuxws exoume anthrwpous pou ntunontai san na vriskontai sto Soho...

Ενταξει οι τσεπες ειναι καπως αλλα δεν αποκλειεται να μην φαινονται τοσο ασχημες πανω στην κοπελα.(ή στην περιπτση μας στην PowerZ)

Προσωπικα δεν το βρισκω ασχημο αν η κοπελα εχει καλο σωμα.(Με την ενσταση στις τσεπες, να μην λεμε τα ιδια.)

Αυτο που εγραψα πιο πανω δεν πηγαινε για το τι ειπε η MiuMiu, αλλα στο οτι για να φορας χαμηλοκαβαλα(και οχι μονο) πρεπει να εχεις και αναλογο σωμα.(Γιατι λογο του οτι ειναι χαμηλα και σφιγουν λιγο περισοτερο να μην κρεμονται "κρεατα" δεξια και αριστερα... :X )

Ενταξει οι τσεπες ειναι καπως αλλα δεν αποκλειεται να μην φαινονται τοσο ασχημες πανω στην κοπελα.(ή στην περιπτση μας στην PowerZ)

Προσωπικα δεν το βρισκω ασχημο αν η κοπελα εχει καλο σωμα.(Με την ενσταση στις τσεπες, να μην λεμε τα ιδια.)

Αυτο που εγραψα πιο πανω δεν πηγαινε για το τι ειπε η MiuMiu, αλλα στο οτι για να φορας χαμηλοκαβαλα(και οχι μονο) πρεπει να εχεις και αναλογο σωμα.(Γιατι λογο του οτι ειναι χαμηλα και σφιγουν λιγο περισοτερο να μην κρεμονται "κρεατα" δεξια και αριστερα... :X )

πρέπει να έρθεις μια μέρα στο σχολείο μου και όλα αυτά που λες για χαμηλοκάβαλα και κρεατάκια θα τα δεις εκεί και φρίξεις....σου το εγγυώμαι

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

εγώ πάντως δε τις καταλαβαίνω αυτές τις κοπέλες που είναι γεματούλες και φοράνε κολλητά παντελόνια,χαμηλοκάβαλα κλπ.δεν είναι λίγο ρόμπα?!

PowerZ ωραίο το παντελόνι.εγώ δε μπορώ άλλο παντελόνι εκτός από χαμηλοκάβαλο,δε με βολεύουν..και είναι και πιο ωραία.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

εγώ πάντως δε τις καταλαβαίνω αυτές τις κοπέλες που είναι γεματούλες και φοράνε κολλητά παντελόνια,χαμηλοκάβαλα κλπ.δεν είναι λίγο ρόμπα?!

PowerZ ωραίο το παντελόνι.εγώ δε μπορώ άλλο παντελόνι εκτός από χαμηλοκάβαλο,δε με βολεύουν..και είναι και πιο ωραία.

Eιναι ενα ειδος "μιμητισμου" και αυτο,τι να πω;

Ουτε εγω μπορω να πω στην λογικη τους.

Και ενταξει παει στο καλο, μπορει η ιδια να θελει ενα τετοιο ρουχο τοσο πολυ που να μην μπορει να κρινει αν της ειναι χαλια επανω της.

φιλους δεν εχουν να τους δωσουν μια συμβουλη...;

Σε αυτο συμφωνω και εγω μαζι σου.Στις κοπελες μου αρεσουν πολυ περισσοτερο τα χαμηλοκαβαλα. ;)

Και τα δικα μου "χαμηλοκαβαλα"-σχετικα-, ειναι (οχι οσο μιας κοπελας εννοειται! :X :p )

ετσι ετσι πεστα.!

σορι αλλα τωρα να φοραει μια κοπελα το παντελονι η ενα αγορι μεχρι τον λαιμο ειναι αντιαισθητικο..

μερικα απο τα δικα μου παντελονια παλι ειναι τοσο χαμηλοκαβαλα σε σημειο τρελο :D

ετσι ετσι πεστα.!

σορι αλλα τωρα να φοραει μια κοπελα το παντελονι η ενα αγορι μεχρι τον λαιμο ειναι αντιαισθητικο..

Συμφωνω απολυτα.

μερικα απο τα δικα μου παντελονια παλι ειναι τοσο χαμηλοκαβαλα σε σημειο τρελο :D

:whistle: :p

Σοβαρα τωρα, εσυ π.χ. καλα κανεις και φορας ΧΚ (=χαμηλοκαβαλα) παντελονια, απο την στιγμη που το σωμα σου το επιτρεπει.

σημερα παλι που βγηκα ειδα κατι "ντολμαδακια" με το σουπερ ΧΚ παντελονι, και τα εξτρα κιλα να προσπαθουν να "δραπετευσουν"-"αναπνευσουν" και μου γυρισαν τα ματια! :shock: :scared:

το ξερω οτι το ειχα ξαναγραψει αλλα βρε παιδια (κοριτσια) οταν πατε για ψωνια, πηγαινετε μονες;

δεν εχετε καποιον να σα πει την γνωμη του;Εστω ο πωλητης δεν σου λεει αν σου παει ή οχι;μονο να πουλαει τον ενδιαφερει; :confused:

Α! και κατι αλλο που δεν μου αρεσει στην κοπελα που φοραει ΧΚ παντελονια.Ακομα και αν ειναι σωματαρα ΔΕΝ μου αρεσει με τιποτα να ειναι "ψηλοκαβαλο"-να φενεται εντονα το εσωρουχο(string)!(να ειναι πολυ πιο ψηλα δηλ. απο το παντελονι :X )

ετσι ετσι πεστα.!

:w00t: :X :w00t:

Mετά απο πολύ προσπάθεια, μπορώ και εγω να φοράω κάτω απο τον λαιμό παντελόνια. :rolleyes: Και συνεχίζω ακόμη την δίαιτα και την έντονη γυμναστική. Φυσικά δεν μιλλάω γιά αντρικά πλαίσια. Πάνω απ'όλα... χαμηλοκάβαλα και γυναίκες. :shifty:

Συμφωνω απολυτα.

:whistle: :p

Σοβαρα τωρα, εσυ π.χ. καλα κανεις και φορας ΧΚ (=χαμηλοκαβαλα) παντελονια, απο την στιγμη που το σωμα σου το επιτρεπει.

σημερα παλι που βγηκα ειδα κατι "ντολμαδακια" με το σουπερ ΧΚ παντελονι, και τα εξτρα κιλα να προσπαθουν να "δραπετευσουν"-"αναπνευσουν" και μου γυρισαν τα ματια! :shock: :scared:

το ξερω οτι το ειχα ξαναγραψει αλλα βρε παιδια (κοριτσια) οταν πατε για ψωνια, πηγαινετε μονες;

δεν εχετε καποιον να σα πει την γνωμη του;Εστω ο πωλητης δεν σου λεει αν σου παει ή οχι;μονο να πουλαει τον ενδιαφερει; :confused:

Α! και κατι αλλο που δεν μου αρεσει στην κοπελα που φοραει ΧΚ παντελονια.Ακομα και αν ειναι σωματαρα ΔΕΝ μου αρεσει με τιποτα να ειναι "ψηλοκαβαλο"-να φενεται εντονα το εσωρουχο(string)!(να ειναι πολυ πιο ψηλα δηλ. απο το παντελονι :X )

βασικά οι πωλήτριες-σχεδόν όλες-ενδιαφέρονται μόνο να πουλήσουν.ποτέ δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη τους και δε με νοιάζει κιόλας.

οι χοντρούλες που φοράνε τα χαμηλοκάβαλα και τα κιλάκια ξεχειλίζουν από παντού προφανώς τα έχουν πολύ καλά με τον εαυτό τους και τους αρέσει αυτό που βλέπουν(!).δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.ή επειδή είναι κάτι τέτοιο στη μόδα,το παίρνουν κι αυτές..οκ τα παντελόνια πες αλλά δε φοράνε μόνο χαμηλοκάβαλα αλλά και φούστες μινι! :wacko:

κάτι μικρούλες συνήθως που μόλις έμαθαν τι πάει να πεί string έμαθαν να το πετάνε και έξω με εκνευρίζουν τόσο πολύ...άλλο να φάινεται καταλάθος και άλλο να το κάνει η άλλη επίτηδες για να την κοιτάνε όλοι.άσε και τπτ για την φαντασία κοπέλα μου...!

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Egw apo to dimotiko pou 8umame me ebrize h mana mou epidi katebaza to panteloni ekei pou ka8onte shmera ta xamilokabala...kai auth mou ta ksananebaze sthn "swsth" tous 8esh. De me boleuan...kai na pou twra einai kai sth moda ta xamila! Pleon exw merika toso xamila...h epidi otan exw xasei merika kila einai pio xalara...einai toso xamilokabala pou isa isa kratiounte (kai an den hmoun antras den 8a eixan apo pou na krati8oun). Alla bebaia den einai kai opos ta kanoun oi skateboardades kagkoures me th braka epitides na fenete

popo epishs de mporo na blepo tosu tzampa mages pou o kabalos tou panteloniou ftanei sta gonata...ti katantia!!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

κάτι μικρούλες συνήθως που μόλις έμαθαν τι πάει να πεί string έμαθαν να το πετάνε και έξω με εκνευρίζουν τόσο πολύ...άλλο να φάινεται καταλάθος και άλλο να το κάνει η άλλη επίτηδες για να την κοιτάνε όλοι.άσε και τπτ για την φαντασία κοπέλα μου...!

Αλλο το να φαινεται λιγουλακι ή να φαινεται παλι λιγο καταλαθος.

Τρομερη ή τελευατια σου προταση!Ειμαι απολυτα συμφωνος!

FREAK_OF_NATURE popo epishs de mporo na blepo tosu tzampa mages pou o kabalos tou panteloniou ftanei sta gonata...ti katantia!!

Κι αυτο το στυλακι το ξενοφερτο παλι δεν μου αρεσει καθολου... :down:

εδω παιδια στην Ιταλια εχω πηξει να βλεπω ολους τους και καλα "τυπαδες" να κυκλοφορουν με το παντελονι τοσο χαμηλα που η κωλοτσεπη να ειναι στο γονατο και να περπατανε πραγματικα σαν πιγκουνοι! :p

Καλα τα χαμηλοκαβαλα(ή με "υ" γραφεται; :confused: ), αρκει αυτος-αυτη(κυριως αυτη) που το φοραει να εχει και ενα αναλογο σωμα...

Γιατι, ναι εαν η κοπελα εχει παραπανω κιλα, οταν καθεται, κανει αρκετες "διπλες" η κοιλια και δεν ειναι οτι καλλιτερο...

Παντως εμενα οτι μοντερνο-εξτρεμ-περιεργο μου αρεσει στην κοπελα.(Με ορισμενες προυποθεσεις φυσικα.)

Μπορει καλλιστα μια κοπελα να ειναι σεξυ χωρις να ειναι "προκλητικη". ;)

u rule ! πες τα Μάριε !όλες βάζουν τα ξέκ**** και νομίζουν ότι είναι όμορφες !

κάλλιστα μια κοπέλα θα δείξει ωραία χωρίς να έχεις 1 ατελείωτο σκίσιμο στη φούστα της ή ελάχιστο ύφασμα στα ρούχα της ... το πρόστυχο δεν είναι sexy … btw όσες έχουν extra kg's( και άμα σας αρέσει ο εαυτός σας έτσι καλά κάνετε και τα έχετε ) μη φοράτε ΧK παντελόνια με τα κρέατα να κρέμονται και μη βάζετε εφαρμοστά ρούχα τύπου body action/talk ...Sorry αλλά εγώ δεν φταίω και δεν θέλω να βλέπω τα λύπη σας…

ίσως να ακούγεται κάπως σκληρό ή ρατσιστικό αλλά για μένα έτσι έχουν τα πράγματα

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου