VeCo Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 To ξερω οτι 2 πορτοφολια δεν ειναι πολυ πρακτικα αλλα λογω της καθημερινοτητας μου ενα πορτοφολι δεν ειναι αρκετο γιατι θα καταστραφει ευκολα :D Πολλά πορτοφόλια σε πολύ καλές τιμές μπορείς να βρεις στο yoox, το οποίο όμως δεν στέλνει Κύπρο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Πολλά πορτοφόλια σε πολύ καλές τιμές μπορείς να βρεις στο yoox, το οποίο όμως δεν στέλνει Κύπρο... Κριμα.....Υπαρχει καποιο που να στελνει κυπρο σε καλες τιμες ?:worry: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Κριμα.....Υπαρχει καποιο που να στελνει κυπρο σε καλες τιμες ?:worry: Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν υπάρχουν πολλά που να στέλνουν Κύπρο... Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω και κανένα... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourstar Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Μα και εγώ στο casual αναφερόμουν ας πούμε εγώ φοράω μπλε μπλούζα, blue jean :P και τα μπλε all star. BTW Πήρα new all star σας αρέσουν; http://www.imageshack.gr/files/8qr6arg5do645zqc5r1e_thumb.jpg ωραιο all star -ακι φιλε μου. ;) δεν τα χω ξαναδει,δεν παιζουν πολυ. η σειρα varvatos ειναι? εγω θελω ed hardy γιατι τα χω λιωσει αλλα δεν βρισκω(τα χα παρει απο to Forman) ξερει κανει μαγαζι με ed hardy παπουτσια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 ωραιο all star -ακι φιλε μου. ;) δεν τα χω ξαναδει,δεν παιζουν πολυ. η σειρα varvatos ειναι? εγω θελω ed hardy γιατι τα χω λιωσει αλλα δεν βρισκω(τα χα παρει απο to Forman) ξερει κανει μαγαζι με ed hardy παπουτσια?? Ευχαριστώ, όχι δεν είναι Varvatos είναι απλα all διπλά star με 2 γλώσσες, απλά εγώ πρόσθεσα τα κόκκινα κορδόνια και τα έδεσα διαφορετικά. Οι φίλοι μου λένε είναι σαν την αμερικάνικη σημαία :P Ed hardy All star ή παππούτσια Ed Hardy? Μπα δεν ξέρω κανένα μαγαζί ίσως ο Veco ή ο James. Ρούχα Ed Hardy στην Ελλάδα που έχει; Αλλά φαντάζομαι θα είναι πολύ τσιμπημένα. Κάποια λίγα Ed Hardy έχει το yoox http://www1.yoox.com/searchResult/YOOX/ED+HARDY/tskay/361A2971/m/6174/toll/P/gender/U/areaid/148 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Δε γνωρίζω κανένα άλλο με αντικαταβολή από τα 7-8 που αγοράζω και καμιά 50αριά που ξέρω . Τσέκαρε τα παρακάτω.Για να γλιτώνεις το τελωνείο οι επιλογές 2,3 είναι από Αμερική ,από Ευρώπη εννοείται δεν έχει τελωνείο. 1)http://www.luisaviaroma.com (Florence-italy) για γερά πορτοφόλια και 30 Ευρώ κόστος αποστολής .Όταν δε βρίσκεις στην Ελλάδα αυτό που ψάχνεις. 2)http://www.diabro.net (Japan) ανάλογα με το βάρος το κόστος αποστολής(δεν περνάνε τελωνείο). 3)http://www.revolveclothing.com (California-USA) 10$ USPS ή τίποτα αν κάνεις αγορές πάνω από 100$!! Έχει και diesel ,αν σ'ενδιαφέρει. Παραγγέλνεις π.χ. Δευτέρα και Πέμπτη παραλαμβάνεις... 4)http://www.jransomla.com (Holywood-USA) 25$ έξοδα αποστολής USPS,έχει και paypal . 5) http://www.styledrop.com (Italy) Καλό ,αλλά τσουχτερό , φόροι +20% της τιμής του προϊόντος και 18,90 $ έξοδα αποστολής .Μόνο στις εκπτώσεις σε ακριβά ρούχα. Ανεπιφύλακτα το μαγαζί Νο3 (Το amazon απο αυτούς παίρνει ρουχα) .Εχεί και πολλά δώρα ,κουπόνια π.χ. μου έχουν στείλει κουπόνι για αγορές άνω 200$ -100$ . Υπάρχει και η λύση για έμπειρους αγοραστές : Νοικιάζεις θυρίζα στην Αμερική ,σου στέλνουν το πακέτο με courier χωρίς τελωνεία κλπ και από τη θυρίδα με USPS σπίτι σου. Με αυτόν τον τρόπο στα : http://www.neimanmarcus.com http://www.saksfifthavenue.com http://www.eluxury.com Μου είπες ότι το 2ο δεν περνάει από τελωνείο έτσι; Αλλά cash on delivery δεν έχει... Οπότε με βλέπω να βγάζω καμία gift card. Πολύ ωραία πράγματα και καλές τιμές. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ωραιο all star -ακι φιλε μου. ;) δεν τα χω ξαναδει,δεν παιζουν πολυ. η σειρα varvatos ειναι? εγω θελω ed hardy γιατι τα χω λιωσει αλλα δεν βρισκω(τα χα παρει απο to Forman) ξερει κανει μαγαζι με ed hardy παπουτσια?? Ο Βάρδας δεν έχει; Πάρε τα dsquared και έκλεισες :) .Ακριβά βέβαια αλλά τα πιο φτηνά της σειράς. Εγώ σκεφτόμουν σε all star style ...όμως πήρα τα άσπρα κάτω-κάτω με τις 6 μωβ(~ροζ) ρίγες τα οποία τα πήρα από Αθήνα 60Ε ακριβότερα από το ίντερνετ :( (γιατί δεν είχε νούμερο online). http://www.luisaviaroma.com/ecnew/Collections/VisuProd.aspx?Outlet=False&IsOnDesigner=True&CodStagione=47I&CodStilista=117&CodLinea=05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Ο Βάρδας δεν έχει; Πάρε τα dsquared και έκλεισες :) .Ακριβά βέβαια αλλά τα πιο φτηνά της σειράς. Εγώ σκεφτόμουν σε all star style ...όμως πήρα τα άσπρα κάτω-κάτω με τις 6 μωβ(~ροζ) ρίγες τα οποία τα πήρα από Αθήνα 60Ε ακριβότερα από το ίντερνετ :( (γιατί δεν είχε νούμερο online). http://www.luisaviaroma.com/ecnew/Collections/VisuProd.aspx?Outlet=False&IsOnDesigner=True&CodStagione=47I&CodStilista=117&CodLinea=05 Δηλαδή έδωσες 263 που έχει το site +60 323 ευρω; :X Και γιατί να δώσει τόσα για να πάρει all star like παππούτσια και να μην δώσεις ως 80-90 για all star? Καλά αν τα έχει ας τα δώσει... Χρόνια Πολλά James Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Δηλαδή έδωσες 263 που έχει το site +60 323 ευρω; :X Και γιατί να δώσει τόσα για να πάρει all star like παππούτσια και να μην δώσεις ως 80-90 για all star? Καλά αν τα έχει ας τα δώσει... Προσωπικά δεν με ενθουσιάζουν και δε νομίζω ότι αξίζουν τα λεφτά τους... Όπως και να 'χει, γούστα είναι αυτά και όπως πολύ σωστά λες, αν τα έχει κάποιος ας τα δώσει. :) Υ.Γ. Χρόνια πολλά James. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Παιδιά δεν έχω τα γενέθλια μου ,καποιο λάθος έχει γίνει, ευχαριστώ πάντως .Πάω να κοιτάξω το προφίλ. Ναι ,για πλάκα το είπα για τα dsquared επειδή είμαστε θύματα και οι δύο... :) Veco αν εννοείς αυτά που πήρα είσαι ο 1ος που μου το λέει ,αλλά από κοντά φαίνονται καλύτερα,πίστεψε με θα είχες καλύτερη γνώμη ...και όταν λέω ο 1ος από τους συντηρητικούς (σε ντύσιμο,έτσι έχω καταλάβει,μπορεί να κάνω λάθος) , όπως ο πατέρας μου (που φοράει zegna όπως εσύ) και άλλοι παρόμοιας ηλικιάς ή συντηρητικοί της ηλικίας μου φίλοι (Είμαι 30 παρά κάτι μήνες)...παραδόξως άρεσαν σε όλους ,δεν στο λέω με κακία ,μην το πάρεις στραβά.Η αλήθεια είναι ότι ούτε που πίστευα ότι θα άρεσαν σε τόσους πολλούς. Ναι mano ,τόσα έδωσα ,να φανταστείς όμως ότι το προηγούμενο καλό ζευγάρι παπούτσια που έχω το πήρα το 2004 ,δηλαδή ανήκω στην κατηγορία ένα και καλό. Αθλητικά παπούτσια για γυμναστήριο κλπ δεν αγοράζω ,έχω ένα ζευγάρι από 2002 . Πάντως είμαι fashion victim στα t-shirts ,έχω άπειρα.Για το http://www.diabro.net δεν περνάει τελωνείο ,αλλά μην κάνεις καμια βλακεία και επιλέξεις UPS ή άλλο courier.EMS διάλεξε. Πιστεύω 263 Ευρώ είναι νορμαλ τιμή ,σίγουρα όχι τα 323 της Ελλάδας.Σε dsquared ρούχα από το 2004-2005 που πήρα τα πρώτα η ποιότητα τους είναι πολύ καλή ,σαν καινούργια ,εκτός από την καλή γραμμή. Tα Νike δεν είναι καλύτερα ή ακόμα και τα Prada σε ποιότητα ,που έχουν και ίδιες τιμές πάνω κάτω.Δε νομίζω ότι ένα παπούτσι Nike 200Ευρώ αντέχει περισσότερο από ένα dsquared ή ένα Prada.Άλλο για γούστο,οκ ,πχ εμένα μου άρεσαν. Και το λέω γιατί μου αρέσουν και στυλ prada σοβαρά,αλλά αυτά που πήρα συγκρίνοντας με prada κλπ είναι μακραν καλύτερα για μένα.Άσε που τα Zegna παπούτσια (που μου αρέσουν) έχουν 400+. Τα αξίζουν τα λεφτά τους; Καλά παπούτσια,αλλά υπερβολική τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Παιδιά δεν έχω τα γενέθλια μου ,καποιο λάθος έχει γίνει .Πάω να κοιτάξω το προφίλ. Ναι ,για πλάκα το είπα για τα dsquared επειδή είμαστε θύματα και οι δύο... :) Veco αν εννοείς αυτά που πήρα είσαι ο 1ος που μου το λέει ,αλλά από κοντά φαίνονται καλύτερα,πίστεψε με θα είχες καλύτερη γνώμη ...και όταν λέω ο 1ος από τους συντηρητικούς, όπως ο πατέρας μου (που φοράει zegna όπως εσύ) και άλλοι παρόμοιας ηλικιάς ή συντηρητικοί της ηλικίας μου φίλοι (Είμαι 30 παρά κάτι μήνες)...παραδόξως άρεσαν σε όλους ,δεν στο λέω με κακία ,μην το πάρεις στραβά.Η αλήθεια είναι ότι ούτε που πίστευα ότι θα άρεσαν σε τόσους πολλούς. Ναι mano ,τόσα έδωσα ,να φανταστείς όμως ότι το προηγούμενο καλό ζευγάρι παπούτσια που έχω το πήρα το 2004 ,δηλαδή ανήκω στην κατηγορία ένα και καλό. Να φανταστείς αθλητικά παπούτσια για γυμναστήριο δεν αγοράζω ,έχω ένα από 2002 . Πάντως είμαι fashion victim στα t-shirts ,έχω άπειρα. Δεν αντιλέγω, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι καλύτερα από τη φωτογραφία... Αφού δεν έχεις γενέθλια, το παίρνω πίσω... :p Και κάτι τελευταίο. Όσα περισσότερα χρήματα διαθέτει κανείς για παπούτσια (αναλόγως των χρημάτων του), τόσο το καλύτερο. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Παιδιά δεν έχω τα γενέθλια μου ,καποιο λάθος έχει γίνει .Πάω να κοιτάξω το προφίλ. Veco αν εννοείς αυτά που πήρα είσαι ο 1ος που μου το λέει ,αλλά από κοντά φαίνονται καλύτερα,πίστεψε με θα είχες καλύτερη γνώμη ...και όταν λέω ο 1ος από τους συντηρητικούς, όπως ο πατέρας μου (που φοράει zegna όπως εσύ) και άλλοι παρόμοιας ηλικιάς ή συντηρητικοί της ηλικίας μου φίλοι (Είμαι 30 παρά κάτι μήνες)...παραδόξως άρεσαν σε όλους ,δεν στο λέω με κακία ,μην το πάρεις στραβά.Η αλήθεια είναι ότι ούτε που πίστευα ότι θα άρεσαν σε τόσους πολλούς. Ναι mano ,τόσα έδωσα ,να φανταστείς όμως ότι το προηγούμενο καλό ζευγάρι παπούτσια που έχω το πήρα το 2004 ,δηλαδή ανήκω στην κατηγορία ένα και καλό. Να φανταστείς αθλητικά παπούτσια για γυμναστήριο δεν αγοράζω ,έχω ένα από 2002 . Πάντως είμαι fashion victim στα t-shirts ,έχω άπειρα. Αν μπορείς να αντέχεις να τα βλέπεις για 4 χρόνια χωρίς να τα βαριέσαι εντάξει, αλλά εγώ πλεόν έχω φτάσει τα 6 ζευγάρια all star, 2 vans,1 adidas για γυμναστήριο και 2 καλά παπούτσια. Γενικά βαριέμαι πολύ εύκολα τα πράγματά μου και αν είχα τόσο ακριβά γούστα θα ήταν δύσκολο να τα ανανεώνω σε τακτά χρονικά διστήματα. Μεγειά σου πάντως. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Ευχαριστώ.Σίγουρα ,για τους περισσότερους τα παπούτσια είναι φετίχ ,όχι για μένα όμως.Δεν τα βαριέμαι εύκολα,είναι και θέμα ηλικίας και ατόμου κλπ. Το θέμα είναι ότι όταν αγοράζεις λίγα και καλά σου μένουν πολλά στο τέλος ,έχεις επιλογές ,μου μαζεύονται πολλά ,γι αυτό επιλέγω μετά από πολύ σκέψη κάθε είδος. Φοβάμαι αν επένδυα σε nike,all star κλπ μάλλον θα τα έλιωνα. Σε ηλικίες όπου τα γούστα ,αλλά και το σώμα αλλάζουν γρήγορα καλύτερα τα πολλά και φτηνά μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Ευχαριστώ.Σίγουρα ,για τους περισσότερους τα παπούτσια είναι φετίχ ,όχι για μένα όμως.Δεν τα βαριέμαι εύκολα,είναι και θέμα ηλικίας και ατόμου κλπ. Το θέμα είναι ότι όταν αγοράζεις λίγα και καλά σου μένουν πολλά στο τέλος ,έχεις επιλογές ,μου μαζεύονται πολλά ,γι αυτό επιλέγω μετά από πολύ σκέψη κάθε είδος. Φοβάμαι αν επένδυα σε nike,all star κλπ μάλλον θα τα έλιωνα. Σε ηλικίες όπου τα γούστα ,αλλά και το σώμα αλλάζουν γρήγορα καλύτερα τα πολλά και φτηνά μάλλον. Εντάξει, ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις και γούστα. Προσωπικά δεν αγοράζω ούτε Nike, ούτε All Stars (αν εξαιρέσεις ένα D&G που μοιάζει). Τα αθλητικά μου είναι κυρίως D&G ή Prada. Στο γυμνάστηριο εξ άλλου κάνω μόνο κολύμπι οπότε δεν χρειάζομαι παπούτσια. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Εντάξει, ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις και γούστα. Προσωπικά δεν αγοράζω ούτε Nike, ούτε All Stars (αν εξαιρέσεις ένα D&G που μοιάζει). Τα αθλητικά μου είναι κυρίως D&G ή Prada. Στο γυμνάστηριο εξ άλλου κάνω μόνο κολύμπι οπότε δεν χρειάζομαι παπούτσια. :p Δλδ τα κυριλέ σου παπούτσια τι μάρκα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Εχουμε καβαλησει το καλαμι μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Δλδ τα κυριλέ σου παπούτσια τι μάρκα είναι? Άλλες μάρκες, καλύτερες. Ιταλικές πάντα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν υπάρχουν πολλά που να στέλνουν Κύπρο... Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω και κανένα... :( Xεσμεν... μας εχουν δηλαδη. Ευχαριστω φιλε veco για τη βοηθεια σου παντως και παρακαλω αν καποιος ξερει καποια σελιδα να ενημερωσει :) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Xεσμεν... μας εχουν δηλαδη. Ευχαριστω φιλε veco για τη βοηθεια σου παντως και παρακαλω αν καποιος ξερει καποια σελιδα να ενημερωσει :) Με μία λέξη, ναι... Ελπίζω κάποιος να μπορέσει να σε βοηθήσει... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourstar Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 για all star hardy λεω : http://www.zappos.com/n/es/d/722667328/page/1.html τα ειχα παρει απο χαλανδρι 75 ευρω ,πρωτη φορα μου αρεσε παπουτσι τοσο πολυ :blink: τα δικα μου τα χω λιωσει :D δυστυχως ο βαρδας δεν τα χει (περιεργο αφου ειναι ο εισαγωγεας τους..:rolleyes:) τα dsquared ειναι απιστευτα all star-akia αλλα τωρα δεν με παιρνει γιατι θα παρω γυαλια ηλιου + ενα παντελονι-φορμα diesel (ολο τα κραζω αλλα εχω ενα καρο diesel :p :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 δυστυχως ο βαρδας δεν τα χει (περιεργο αφου ειναι ο εισαγωγεας τους..:rolleyes:) Μπορεί να είναι εισαγωγέας μόνο για ρούχα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο τζιν "φθαρμένο" μπροστά το πολύ μέχρι 150€; Δηλαδή κάτι τέτοιο: http://www.imageshack.gr/files/sdupmphht8ul2a1gjo9q_thumb.jpg Θα μου πείτε βγες στην αγορά και ψάξε. Το θέμα είναι ότι βγήκα και βρήκα πολύ λίγα. Το μόνο που μου άρεσε ήταν ένα Diesel ZATHAN στα 165€ που έμοιαζε πολύ με αυτό της φώτο (της φώτο λέγεται THANAZ λολ) το οποίο όμως όταν έψαξα στο ebay δεν το βρήκα. Εντάξει μου άρεσαν κι άλλα τα οποία όμως ξέφευγαν πολύ στην τιμή :rolleyes:. EDIT: Αυτό που είδα και μου άρεσε είναι αυτό. Δεν είναι παρόμοιο με το πιο πάνω; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Το zappos.com δεν στέλνει Ελλάδα. Ed hardy ρούχα (ίσως και παπούτσια)έχει πολλά στη Γλυφάδα .Σίγουρα δεν τα έχει;Μέχρι και γυναικείες τσάντες έχω δει... New Cult λέγεται ένα μαγαζί σε μια στοά (Ι.Μεταξά -προς τα everest) καθώς και ο Βάρδας της Γλυφάδας στα αντρικά (νέο κατάστημα). Στο attica επίσης έχει αρκετά ,αλλά ίσως όχι παπούτσια. htrul18 το για ρίξε μια ματιά στο yoox.com που συζητάγαμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourstar Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Το zappos.com δεν στέλνει Ελλάδα. Ed hardy ρούχα (ίσως και παπούτσια)έχει πολλά στη Γλυφάδα .Σίγουρα δεν τα έχει;Μέχρι και γυναικείες τσάντες έχω δει... New Cult λέγεται ένα μαγαζί σε μια στοά (Ι.Μεταξά -προς τα everest) καθώς και ο Βάρδας της Γλυφάδας στα αντρικά (νέο κατάστημα). Στο attica επίσης έχει αρκετά ,αλλά ίσως όχι παπούτσια. htrul18 το για ρίξε μια ματιά στο yoox.com που συζητάγαμε εδώ. thanks φιλαρακι.το zappos καθως και πολλα αλλα που εχω δει ΔΕΝ στελνουν στην ψωρο-κωσταινα:p το παλευω στο edhardyshop.com το new cult το ξερω το μαγαζι (skatε-ομαγαζο ειναι)δεν ηξερα οτι φερνει και Ed hardy.θα παω να τσεκαρω με την πρωτη ευκαιρια:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 paidia mporei na mou peis kapoios poia einai h moda fetos to kalokairi? i kapoio site na parw mia idea...diladi ti einai "in" twra.. Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts