Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά ψάχνω εδώ και καιρό να βρώ παντελόνια DISPLAY ειχα πάει ταξιδι στην ιταλία και ειχα πάρει απο εκεί και με έχουν καταβολέψει.

ειναι ελαστικα 25% τζιν καπαρντινέ.

οποιος ξέρει καποιο μαγαζι αθήνα η τον αντιπρόσωπο ας γράψει.

ευχαριστώ

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

DECO TEAM & DISPLAY ΕΠΕ ΑΛΛΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2104253818

με επιφυλαξη, ισως να μην ειναι σωστο.

τσεκαρε το.;)

να σε καλά θα το τσεκάρω.

εχω φάει ολη την αθήνα και δεν έβρισκα.

ευχαριστώ :)

ελπιζω να ειναι αυτο που θες.

δεν υπαρχει κατι αλλο καταχωρημενο που να δειχνει για τετοια εταιρεια.:(

Παιδία θέλω να πάρω ενα bomber Jacket.

πιστευω οτι παει πολυ με καθημερινο ντυσιμο με πουκάμισο απο μέσα και γυαλι ray ban :p

συγκεκριμένα θέλω να παρω αυτο εδω απο κάτω!

http://img396.imageshack.us/img396/2010/retrovfrontvj4.th.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/9748/retrovsidewp7.th.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

σταμπαρα ενα σακακι army style..απο bitsiani!

ειναι καπως ετσι..

http://img363.imageshack.us/img363/7302/screenhunter3ly3.th.jpg

good?

Πολυ ωραιο το σακακι!

Casual ;)

Ωραια υπογραφη! καλα χριστουγεννα :D:D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Παιδία θέλω να πάρω ενα bomber Jacket.

πιστευω οτι παει πολυ με καθημερινο ντυσιμο με πουκάμισο απο μέσα και γυαλι ray ban :p

συγκεκριμένα θέλω να παρω αυτο εδω απο κάτω!

http://img396.imageshack.us/img396/2010/retrovfrontvj4.th.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/9748/retrovsidewp7.th.jpg

to xeis vrei se kana gnwsto magazi??

ebay βασικά.γυρω στα 450 ευρώ έχει.

αλλα μου αρεσει τοσο που θα ρισκάρω το μέγεθος!

εξαλλου δεχεται και αλλαγες :)

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Εγώ έχω φάει κόλλημα με τα ρούχα του Ted Baker... Έχει μερικά άπαιχτα κομμάτια...

John Varvatos δεν βρήκα και ψάχνω για ένα συγκεκριμένο jumper-σακάκι-whatever. Το είδα στο Harvey Nichols αλλά το έχουν £1300 (τέτοιο ποσό δεν δίνω για τέτοιο κομμάτι) :s

Ελλάδα που μπορώ να βρω ρούχα του? Μ'αρεσουν πολύ...

Εγώ έχω φάει κόλλημα με τα ρούχα του Ted Baker... Έχει μερικά άπαιχτα κομμάτια...

John Varvatos δεν βρήκα και ψάχνω για ένα συγκεκριμένο jumper-σακάκι-whatever. Το είδα στο Harvey Nichols αλλά το έχουν £1300 (τέτοιο ποσό δεν δίνω για τέτοιο κομμάτι) :s

Eleos pia me ton Baker! Vriskeis rouxa tou pantou! An dw kai sto Morissons kai sto Asda, Tesco den tha parakseneutw! Exei kapoia kala kommatia, alla oxi kai toso polu pia!

John Varvatos me trella omws!

@KaraLRS! Polu omorfo! Exeis poluuuuuuuuuuuuu gousto!!!

Eleos pia me ton Baker! Vriskeis rouxa tou pantou! An dw kai sto Morissons kai sto Asda, Tesco den tha parakseneutw! Exei kapoia kala kommatia, alla oxi kai toso polu pia!

Δική σου άποψη :p

Ωραία είναι τα ρούχα του... Και καλό είναι το ότι τα βρίσκεις παντου :)

για οσους παραξενευτηκαν για το τι ειναι αυτες οι αφισες στις στασεις των λεοφωρειων που λενε -Μην ντυθεις μεχρι 4 Δεκεμβριου-...

κατα τυχη σημερα σε ενα περιοδικο που εφερε ενας φιλος μου ειχε και ενα κειμενο μεσα γι αυτο ..

προκειτε για το μεγαλυτερο εκπτωτικο πολυκαταστημα Βαλκανιων το οποιο κανει δυναμικο opening στην πολη μας(Θεσσαλονικη) στις 4 Δεκεμβριου(σημερα),προσφεροντας μας τα μεγαλυτερα brand names στις χαμηλοτερες τιμες της αγορας!

να σας πω τα σημαντικοτερα απο το αρθρο!

Η φιλοσοφια του Mega Outlet εγκειται στη δημιουργια αυτονομων καταστηματων κ οχι open space περιπτερων,που μας δινει τη δυνατοτητα να βιωσουμε την εμπειρια του shopping,oπως ακριβως συμβαινει στην κλασικη αγορα με τη διαφορα οτι εδω τα καταστηματα ειναι συγκεντρωμενα σε ενα τεραστιο χωρο!

Αμετρητες επιλογες και παροχες!

σε εναν μοντερνο,ειδικα διαμορφωμενο χωρο εκτασης 15.000 τ.μ,πανω απο 80 καταστηματα φιλοξενουν 400 επωνυμους οικους μοδας που προσφερουν τις δημιουργιες τους σε μεγαλη ποικιλια σχεδιων και χρωματων ,στις χαμηλοτερες τιμες της αγορας!

Εκει θα βρειτε τα παντα σχετικα με την ενδυση την υποδηση και τα αξεσουαρ!ευκολη προσβαση και 800 θεσεις parking!

INFO

Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 43,

Πυλαία. τηλ. 2310 474776

μια ερωτηση..αυτα που λενε για χαμηλες τιμες ισχυουν η μπα?σκευτομαι να παω αλλα θα γινεται χαμος απ οτι μου παν!

Αν αναφέρεσαι στα ρούχα του John Varvatos, τα έχει ο Carouzos, αλλά συνήθως φέρνει ελάχιστα κομμάτια. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί είναι εξαιρετικά ρούχα (αν και δεν συμπαθώ τα αμερικάνικα) και ο John είναι και ελληνικής καταγωγής...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Δύο πουκαμισάκια, τρία πουλοβεράκια, ένα ζευγάρι παπούτσια και μία γραβάτα (:p) ο απολογισμός του ταξιδιού στο Λονδίνο. Ενδιαφέρεται κανείς;

Δύο πουκαμισάκια, τρία πουλοβεράκια, ένα ζευγάρι παπούτσια και μία γραβάτα (:p) ο απολογισμός του ταξιδιού στο Λονδίνο. Ενδιαφέρεται κανείς;

Aν στη σουμα ειναι κατω απο 1500 (οχι λιρες) για πες...

Mutilator :shifty:

Εμ, δεν είναι... :worry:

lol ,καλα το καταλαβα...

Για πες!

Πουλοβεράκια: το ένα είναι ένα εντελώς απλό μαύρο αμάνικο, απλά στο κάτω μέρος δεξιά έχει το σηματάκι, το άλλο είναι από πίσω ριγέ από μπροστά έχει μικρά σηματάκια που μοιάζουν με fleur-de-lis (αν το γράφω σωστά) και το τρίτο είναι μονόχρωμο με τις γραμμές της πλέξης να ξεχωρίζουν και ένα σήμα στο ύψος του στήθους αριστερά.

Πουκάμισα: Ένα χειροποίητο σε ελαφρύ μοβ με άσπρη ρίγα και ένα γαλάζιο με καφέ ρίγα.

Παπούτσια: Αυτά!

Δε φτάνει που το έβαλες στο rapidshare, το έβαλες και σε rar και περιμένεις να το ανοίξουμε...:lol: