Black_Drag0n Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Υπαρχει το monsterville στα εξαρχεια,επισης υπαρχει ο "Σακης" στη Θεμιστοκλεους,λιγο πριν το "Planet Rock" (πρωην alchemy)...το topman ειναι μακραν το πιο ακριβο απ'ολα...αν και προσωπικα εχω βρει ενα ωραιο μαγαζι Αγγλια και αγοραζω απο εκει οταν ειναι...3-4 μπλουζες μαζι με τα μεταφορικα βγαινουν τα ιδια λεφτα με το να παρεις 2 απο το topman Δεν υπάρχει "Σάκης" στη Θεμιστοκλέους. Είμουν εκεί σήμερα και ρωτούσα. Βρήκα ένα άλλο ενδιαφέρον μαγαζί punk-gothic, αλλά δεν ξέρανε κανένα "Σάκη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ξερουμε κανενα αξιοπιστο online καταστημα τετοιου στυλ http://www.everbuying.com/Wholesale-Men-s-Clothing-c-98.html?lkid=69753&utm_source=YGfacebook&utm_medium=WebsiteC&utm_campaign=FB_69753 που να στειλνει ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ξερουμε κανενα αξιοπιστο online καταστημα τετοιου στυλ http://www.everbuying.com/Wholesale-Men-s-Clothing-c-98.html?lkid=69753&utm_source=YGfacebook&utm_medium=WebsiteC&utm_campaign=FB_69753 που να στειλνει ελλαδα? Το http://www.asos.com ξέρω προσωπικά αλλά από ότι είδα στο site που έβαλες το asos δεν έχει έτσι χαμηλές τιμές. Έχει δηλαδή αλλά θέλει ψάξιμο καθώς τα περισσότερα είναι από μάρκες. Από εκεί και πέρα και στο ebay μπορείς να βρεις πολλά ρούχα και σε καλές τιμές. Όχι μεταχειρισμένα προφανώς. Καινούργια. lol Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπερα!ξερει κανεις που μπορω να βρω richmond παπουτσια αντρικα στην Αθηνα;ας ειναι και στοκ..ευχαριστω! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Παιδιά, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εντός Αττικής καταστήματα με μπλουζάκια Life is good; http://www.sportsunlimitedinc.com/life-is-good.html http://www.lifeisgood.com/ Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 ξεθαβω και ρωταω, τι ξερουμε για τα jean yoshakira? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Που μπορώ να βρω μπλουζάκια Abercrombie & Fitch στην Θεσσαλονίκη; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Που μπορώ να βρω μπλουζάκια Abercrombie & Fitch στην Θεσσαλονίκη; Στο underground Αγίας Σοφίας και νομίζω ότι έχω δει και στο attica στο cosmos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Με εκπλήσσει αυτό το μαγαζί (αναφέρομαι στο underground Αγίας Σοφίας), τελικά τα έχει όλα όσα ζητάω. thanks man :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Με εκπλήσσει αυτό το μαγαζί (αναφέρομαι στο underground Αγίας Σοφίας), τελικά τα έχει όλα όσα ζητάω. thanks man :) Για τον ίδιο λόγο έχω καταλήξει να γίνω μόνιμος πελάτης στο συγκεκριμένο μαγαζί, έχει όλα όσα ζητάω. Εάν δεν έχεις κάρτα μέλους, ζήτα να σου βγάλουν έτςι ώστε να παίρνεις και την έκπτωσή σου κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 υπάρχει κάποιο αντίστοιχο "ψαγμένο" μαγαζί προς αθήνα μεριά? ξέρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Abercrombie & Fitch FREE DELIVERY απο το site και στην Ελλαδα Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα σορτσάκι από sportsdirect και είναι αυτό http://m.sportsdirect.com/mt/www.sportsdirect.com/nike-fly-short-sn43-471002?colcode=47100216&un_jtt_v_un_PDP=yes&un_jtt_v_un_info=&un_jtt_v_un_pers=&un_jtt_redirect Ή ερώτηση είναι. Ξέρει κανείς τι σημαίνει το sn43? Είναι η σειρά έτσι ή έχει να κάνει με κάτι άλλο? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Γνωριζει κανεις κατι για το παρακατω καταστημα ειναι αξιοπιστο κτλπ.? http://www.zapclothing.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsan Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Γίνεται αν τα έχετε ακόμα, να μου στείλετε και μένα μερικά μαγαζιά με ρούχα tresor στην Αθήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Abercrombie & Fitch FREE DELIVERY απο το site και στην Ελλαδα και πάλι αυτές τις μέρες A&F και A&F kids Edited November 18, 2014 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Γνωριζει κανεις κατι για το παρακατω καταστημα ειναι αξιοπιστο κτλπ.? http://www.zapclothing.com Αξιόπιστο δεν ξέρω αν είναι! Πανάκριβο πάντως είναι σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Απο ebay ψωνιζεται επωνυμα ρουχα? Εχω βρει αυτο τον παρακατω πωλητη που εχει πολυ καλες τιμες αλλα φοβαμαι να ποροχωρισω σε αγορα. Δεν ξερω εχω την εντυπωση οτι παραειναι φτηνο για να ειναι αληθινο. http://www.ebay.co.uk/usr/it_it_it?_trksid=p2047675.l2559 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 τα feedback που εχει απαντανε στο ερωτημα σου. πιστευω πως εχει αυθεντικα. ολες του οι πωλήσεις(οι περισσοτερες) ειναι ρουχα και σε υψηλες τιμες στελνει και απο Ιταλια, οποτε δεν εχεις φοβο τελωνειου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 τα feedback που εχει απαντανε στο ερωτημα σου. πιστευω πως εχει αυθεντικα. ολες του οι πωλήσεις(οι περισσοτερες) ειναι ρουχα και σε υψηλες τιμες στελνει και απο Ιταλια, οποτε δεν εχεις φοβο τελωνειου Το Feedback εμενα δεν μου λεει και πολλα με προβλιματιζει η περιγραφη που εχει στα ρουχα. Για παραδειγμα εδω στο δερματινο η περιγραφη του μου φαινεται υποπτη. Οι περιγραφες που δινουν τα e-shops ειναι 80% δερμα και τα υπολοιπα συνθετικα ενω αυτος το εχει 100%. Και σε διαφορα ειδη που τσεκαρα οπως μια Αρμανι τσαντα οι διαστασεις που ανεφρε ειχαν μια μικρη αποκλειση καποιων εκατοστων απο αυτες στο επισημο σιτε του κατασκευαστη. Τωρα βεβαια θα μου πεις καλα χαζος ειναι να κανει τετοια βλακωδη λαθη ενω ξερει οτι μπορει να αποκαλυφθει ευκολα μια τετοια απατη. Τι να πω. Σε περιπτωση ομως που αγορασω κατι και αποδειχτει οτι ειναι μουφα αυτος αναφερει οτι, δεχετε επιστροφες σε διαστημα 14 ημερων απο την ημερα παραλαβης. Αλλα αν αρχισει τα δικα του και δεν το δεχετε σε τετοιες περιπτωσεις τι μπορει να κανει καποιος για να βρει το δικιο του και να παρει τα λευτα του πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Απο το online shop του zara που λειτουργει εδω και ενα χρονο (και στην Ελλαδα), εχει ψωνισει κανεις να μας πει την εμπειρια του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Απο το online shop του zara που λειτουργει εδω και ενα χρονο (και στην Ελλαδα), εχει ψωνισει κανεις να μας πει την εμπειρια του; Εγω ειχα κανει μια παραγγελια τον περασμενο Σεπτεβρη πληρωσα με paypal αντικαταβολη δεν ειχε τραγικο απο την στιγμη που ειναι Ελλαδα. Οταν εκανα την παραγγελια δεν ελαβα ποτε mail για την εξελιξη της ουτε καν track number δεν μου εδωσαν οταν τους πηρα τηλεφωνο, απλα μου ειπαν οτι το εστειλαν με την Γενικη και το παραλεβα περιπου σε μια βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Εγω ειχα κανει μια παραγγελια τον περασμενο Σεπτεβρη πληρωσα με paypal αντικαταβολη δεν ειχε τραγικο απο την στιγμη που ειναι Ελλαδα. Οταν εκανα την παραγγελια δεν ελαβα ποτε mail για την εξελιξη της ουτε καν track number δεν μου εδωσαν οταν τους πηρα τηλεφωνο, απλα μου ειπαν οτι το εστειλαν με την Γενικη και το παραλεβα περιπου σε μια βδομαδα. Παντως, συμφωνα με οσα διαβαζω τωρα στο site τους, ισως τα εχουν εξελιξει. Αντιγραφω απο εδω http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/ShopGuideView?catalogId=25057&langId=-1&storeId=11708 http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/ShopGuideShippingSubView?catalogId=25057&langId=-1&storeId=11708 You will receive an email confirming your order. Αντικαταβολη δεν με πειραζει αν δεν εχει, και με paypal και courrier καλα ειναι πιστευω. Can I track my order? Yes, in the "my orders" section in "my account" you can see the status of your order. If you are not registered, click on the "Order Information" link in the confirmation email sent to you to see the status of your order. Αυτα μαλλον δεν υπηρχαν όταν παρηγγειλες εσυ; Ή τα λενε μεν ετσι, αλλα δεν τηρουνται; 3,95€ επιπλεον απο το κοστος των ρουχων, πληρωσες για την αποστολη; (ετσι γραφει στο site) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Το τι γραφουν δεν σημαινει οτι τηρειται κατα λεξη. Υποτιθεται περα απο το mail θα μου εστελναν και sms το οποιο δεν ελαβα ποτε. Οσο αναφορα την αντικαταβολη γιατι δεν καταλαβα καταστημκατα του εξωτερικου στελνουν Ελλαδα συν δωρεαν μεταφορικα μετα απο καποιο ποσσο. Γιατι να πληρωνω νταβατζιλικια στο paypal και στις τραπεζες αν μπορω αν αξιοποιησω αυτην την επιλογη? Σε εμενα μπορει να ετυχε αλλα πιστευω οτι αυτα τα καταστηματα δεν ειναι και πολυ εξοικιωμενα για on-line πωλησεις και ισως υπαρχουν καποια προβληματα. Το πακετο ηρθε αψογα συσκευασμενο ολαν ηταν διπλωμενα και τυλιγμενα ξεχωριστρα χωρις το παραμικρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ψωνισα πριν λιγους μηνες λοιπον απο zara, ολα πηγαν καλα! Οπως ειδα στις αρχες του χρονου, παροτι το site ειναι 'universal' κι απλα αλλαζεις γλωσσα, ειχαν εκπτωσεις, την περιοδο που στην Ελλαδα ειχαμε τις (χειμερινες) εκπτωσεις. Οντως, φτηνοτερες τιμες (τοτε). Ακολουθουν οντως τις εκπτωσεις; Πχ απο αυτο το σαββατοκυριακο και για μια βδομαδα, θα εχουμε στην Ελλαδα 'ενδιαμεση εκπτωτικη περιοδο'. Αλλα δεν βλεπω καμια ενδειξη εκπτωσεων στοsite της zara. Θα βαλουν; Ή βαζουν εκπτωσεις μονο Χειμωνα-Καλοκαιρι; Ξερει κανεις, αν βαζουν εκπτωσεις, οντως(εγω τσεκαρα - ετυχε-μονο χειμωνα), οπως στα φυσικα καταστηματα, ή αν ακολουθουν αλλο χρονικο μοτιβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts