alexdd Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) Στο yoox ξέρετε αν παίρνει χρεωστικές κάρτες visa ?? Εμένα πήρε και προπληρωμένες και χρεωστικές Edited July 26, 2011 by alexdd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Μάλλον έχει να κάνει με την τράπεζα.. Με μία χρεωστική της alphabank που δοκίμασα σήμερα... έκανα κανονικά την αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
No_thanks Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 δεν ξερω αν τοχετε παρατηρησει και εσεις αλλα οι εκπτωσεις yoox φετος πολυ μεγαλο fail :).εχω ποσα πραματα στο dream που ως τωρα δεν εχουν πεσει ουτε ενα ευρω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guaranastreet Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 γεια σας,διαβασα οσο μπορουσα πολλες σελιδες απο το φορουμ...ι το yoox.com kai to asos.com ειναι και εμπιστα σαιτ και εχουν αυθεντικα προιοντα?ρωταω γιατι ειμαι νεος στις ηλεκτρονικες αγορες...επισης ξερει καποιος κανενα σαιτ με nike air max?και το λεω γιατι εχω διαβασει ενα σωρο αναφορες για ψευτικα σαιτ με fake προιοντα. http://www.nike2.org/nike-air-max-air-max-skyline-c-42_85.html για παραδειγμα εχω βρει αυτο το σαιτ οπως και αλλα...αλλα δεν ξερω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 γεια σας,διαβασα οσο μπορουσα πολλες σελιδες απο το φορουμ...ι το yoox.com kai to asos.com ειναι και εμπιστα σαιτ και εχουν αυθεντικα προιοντα?ρωταω γιατι ειμαι νεος στις ηλεκτρονικες αγορες...επισης ξερει καποιος κανενα σαιτ με nike air max?και το λεω γιατι εχω διαβασει ενα σωρο αναφορες για ψευτικα σαιτ με fake προιοντα. http://www.nike2.org/nike-air-max-air-max-skyline-c-42_85.html για παραδειγμα εχω βρει αυτο το σαιτ οπως και αλλα...αλλα δεν ξερω τι παιζει Γιατί δεν παραγγέλνεις από το επίσημο site της nike? Έχει και το nike id :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guaranastreet Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 απλα το νικε ιd εχει περιορισμενα μοντελα που μπορεις να κανεις customize...px εγω θελω ta nike skyline.δεν το εχει... Υστερα το yoox.com ειναι εμπιστο σαν σαιτ ,απο πλευρα αυθεντικοτητας των προιοντων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossssss Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Υστερα το yoox.com ειναι εμπιστο σαν σαιτ ,απο πλευρα αυθεντικοτητας των προιοντων? καλυτερα να φοβασαι κατι καταστηματα μεγαλα για μουφες παρα το yoox.....αυθεντικα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 τωρα που παιζουν εκπτωσεις μπορειτε να μου πειτε ενα σαιτ που να χει σε καλες τιμες γνησιες μαρκατες(gucci, prada, burberry. louis vuitton klp) τσαντες γυναικειες ? κανεις ρε παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 απλα το νικε ιd εχει περιορισμενα μοντελα που μπορεις να κανεις customize...px εγω θελω ta nike skyline.δεν το εχει... Υστερα το yoox.com ειναι εμπιστο σαν σαιτ ,απο πλευρα αυθεντικοτητας των προιοντων? Πραγματικά όπως σου είπαν και πάνω καλύτερα να φοβάσαι μαγαζιά άλλα εδώ στην Ελλάδα παρά το yoox. Δεν τίθεται καν θέμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdd Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) κανεις ρε παιδια ? http://www.tizianafausti.com/outlet.html?limit=all Oταν οι γνήσιες κάνουν 1000 ευρώ μην περιμένεις σε εκπτώσεις να τις βρεις λιγότερο απο 500 εκτός και ψάχνεις για μαιμού..πάντως πιο φθηνά από αυτο το σάιτ δεν υπάρχει και είναι 100% γνήσιο και εγγυημένο Edited July 28, 2011 by alexdd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Παιδιά, πότε περίπου βάζει το yoox free delivery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Παιδιά, πότε περίπου βάζει το yoox free delivery ? Μόλις μέχρι προχθές υπήρχε ένα κουπόνι με -10% + free delivery ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Παιδιά ξέρει κανένας που θα βρώ Moncler στην Αθήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Moncler στην αθήνα μπορείς να βρεις στα: 1)Detroit(3 καταστήματα στην κηφισιά στην οδό Κυριαζή και 1 κατάστημα στο μοναστηράκι στην μητροπόλεως δίπλα από τον μπαιρακτάρη). 2)Στον γαβαλά στο κολωνάκι (Βουκουρεστίου και Τσακάλωφ γωνία αν θυμάμαι καλά). 3)Στο Attica golden έχει περίπτερο της Moncler και νομίζω πως και στο attica στην πανεπιστημίου άνοιξε corner. Αυτά μου έρχονται γρήγορα γρήγορα στο μυαλό....ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdd Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Επίσης στο Sagiakos Stores Ακαδημίας 17 & Βουκουρεστίου Edited August 4, 2011 by alexdd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Marc Jacobs στη Ρώμη; Ξέρετε αν έχει καμιά μπουτικ; --- - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένo για κατάστημα marc jacobs στην ρώμη. Τώρα λογικά κάτι θα υπάρχει...κοίτα στην via del corso ή και στην galleria alberto sardi που είναι και κοντά. Αλλά μιας και είσαι στην ρώμη γιατί δεν τσακίζεις τα alessandrini? :lol: Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένo για κατάστημα marc jacobs στην ρώμη. Τώρα λογικά κάτι θα υπάρχει...κοίτα στην via del corso ή και στην galleria alberto sardi που είναι και κοντά. Αλλά μιας και είσαι στην ρώμη γιατί δεν τσακίζεις τα alessandrini? :lol: Στη via del corso δεν βρήκα τίποτα ούτε στη via condotti που βρίσκονται τα περισσότερα καταστήματα των γνωστών..Alessandrini? να κοιτάξω; --- - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machado678 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Γεια σας παιδια.Μηπως γνωριζετε που μπορει να βρει κανεις abercrombie στην Ελλαδα αλλα και μεσω ιντερνετ αξιοπιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Πήγα να παραγγείλω από το amazon.com 3 μπλουζάκια Armani Exchange, αλλά δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα (ούτε το επίσημο). Με ένα googlαρισμα δεν βρήκα κάτι. Ξέρει κανείς που αλλού μπορούμε να βρούμε τα καινούργια σχέδια αυτής της μάρκας; (το ebay έχει κάποια παλιά θαρρώ...) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Marc Jacobs στη Ρώμη; Ξέρετε αν έχει καμιά μπουτικ; --- - Sent from my iPhone using Tapatalk LA RINASCENTE Piazza Colonna ROME Phone: 06 6797691 LA RINASCENTE Piazza Fiume ROME Phone: 06 8841231 ELEONORA Via del Babuino 97 00187 ROME Phone: 39 06 6793173 απο οτι ειδα στο επισημο site , δεν εχει μπουτικ marc jacobs στην ρωμη , μονο μιλανο ! τα παραπανω καταστηματα εχουν πολλες μαρκες αλλα και marc jacobs ! αυτα , πιστευω να μην κανω λαθος ! :) Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Σε ευχαριστώ φίλε μου.. Θα πάω να ρίξω μια ματιά.. Τελικά έπρεπε να πάω και Μιλάνο.. Νόμιζα ότι δεν συμφέρει.. --- - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru55 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ρώμη και πάλι Ρώμη. Μια χαρά μάρκες έχει για το λαό η Ρώμη συν ότι δε συγκρίνεται από άποψης αξιοθέατων. Υπάρχει και ένα καλό outlet στην Gesu Maria με πολύ καλές τιμές ,αλλά μικρή ποικιλία και νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Έχω πάει σε πολλά. Το καλύτερο αλλά σχετικά μικρό ήταν ένα έξω από τη φλωρεντία. Δε θυμάμαι πως λέγεται. Είναι καινούριο πριν 2 χρόνια άνοιξε. Έχει καλές μάρκες σε πολύ καλές τιμές gucci, armani, rossi κ.α. Gucci outlet μόνο εκεί είδα πχ. --- - Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) το Barberino designer outlet λες ? ανηκει στην McArthurGlen , την εταιρια που εχει και αυτο των Σπατων , εκτος αν λες το The Mall , που ειναι στο Leccio Reggello , εκει εχω παει και οντως εχει πολυ καλα πραγματα , μερικα απο τα brands ειναι τα Alexander McQueen, Armani Jeans, Bottega Veneta, Burberry, Ermenegildo Zegna, Fendi, Giorgio Armani, Gucci, Hogan, La Perla, Loro Piana, Ferragamo, Tod's, Valentino, Yohji Yamamoto, Yves Saint Laurent , κλασσικες καλες μαρκες , δεν ειναι για τον VeCo και James που ειναι πιο ψαγμενοι σε brands ... παντως οποιος βρεθει στην Φλωρεντια ειναι μια καλη ευκαιρια για να περασει απο εκει ...σιγουρα θα βρει κατι καλο και σε καλη τιμη ... Edited August 10, 2011 by alexasso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts