Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχω ασχοληθεί με τον κυρ Marc αλλά τον βλέπω πολύ του μη ρίσκου.Δηλάδή να το "play it safe" που λέμε.Αλλά οταν αποφασίζει να κάνει κάτι extreme....

Παρουσιάζω 3 απο τα χειρότερα ρούχα που βρήκα στο yoox:

(trendy παππούς) http://www.yoox.com/item/YOOX/MARC+JACOBS/dept/men/tskay/361A2971/rr/1/cod10/39171844HD/sts/sr_men80

(the pacman shit) http://www.yoox.com/item/YOOX/MARC+BY+MARC+JACOBS/dept/men/tskay/361A2971/rr/1/cod10/38167033XC/sts/sr_men80

(κάτι, απο cotton) http://www.yoox.com/item/YOOX/MARC+JACOBS/dept/men/tskay/361A2971/rr/1/cod10/46154769DX/sts/sr_men80

Αλλά οκ μπορεί και να έτυχε τα ρούχα που είδα γιατί ξαναλέω δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του.

εξαρτάται πως το εννοείς το play it safe.Γιατι safe μόνο οι δίδυμοι το πάνε το τροπάριο τόσα χρόνια με τα χρώματα του ουράνιου τόξου .Συνεχίσανε και το deal με το εργοστάσιο staff μέχρι το 2027 τρομάρα τους ,οπότε soon και στα ΑΒ...

Ναι αλλά δε καταλαβαίνω γιατί να το πάμε πάντα στα dsq που έχω να πάρω πάνω απο χρόνο κάτι απο εκεί.

Anyway όσα ρούχα είδα MJ στο yoox είναι ή play it safe ή disco grandpa.

Γουαααη εμ σι εεεη :happy:

βασικά ρε παδιά πιστεύετε ότι οι ζακέτες με κουμπιά είναι grandfather style? εμένα προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ, η συγκεκριμένη mj είναι πράγματι gtp , αλλά σε γενικές γραμμες για ηλικίες από 19 - 25+ , οι ζακέτες με κουμπιά θεωρούντε NO? Edited by holic

Ναι αλλά δε καταλαβαίνω γιατί να το πάμε πάντα στα dsq που έχω να πάρω πάνω απο χρόνο κάτι απο εκεί.

Anyway όσα ρούχα είδα MJ στο yoox είναι ή play it safe ή disco grandpa.

Γουαααη εμ σι εεεη :happy:

Δεν είναι κριτήριο το yoox, το 90% των ρούχων που έχει πλέον, είναι αυτά που δε θα έφευγαν ποτέ με κανονική τιμή, στην σεζόν τους. Ότι καλό εμφανίζεται, ιδιαίτερα στις πιο ακριβές μάρκες, εξαφανίζεται μέσα σε ώρες.

Disco grandpa:lol::lol::lol::lol:

Δε ξέρω πως τα βρίσκουν τα A&F φίλε μου αλλά έχει πήξει το σύμπαν.Κάνε καμια βόλτα βράδυ ή σε gym.Όχι δε λέω γιατί δε γουστάρω ειρωνία και γουστάρω να τα σκάνε σε τιμές χ3 :happy:

Και έρχομαι στο αποπάνω store που δίνει ο φίλτατος freno..

Ο tempora o mores!!!!!!83 euro το μπλουζάκι;!Ανοίγω store τελικά, θα έχω και 200% κέρδος.Μια χαρά.

jim88 για δερμάτινο, ιντερνετ και ενίοτε τρελό παρακάλι σε james,δωράκι,ποσοστά, κανένα τσιμπ...Εεε.Πάντως ή internet ή εκπτώσεις, όχι τώρα.

Αυτο το site? http://www.af-mart.com/

Αυτο το site? http://www.af-mart.com/

Αυτό πρέπει να είναι fake ...εκτός και δεν θες γνήσια

Κοίτα εδώ http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20091114013508AAApVQr

και εδώ http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091205212850AAXEvN1

Edited by alexdd

A&F,A&F.Βαρέθηκα πια,έλεος!!

Για MJ ξαναλεώ ότι σχολιάζω ότι είχε το site.Δεν έχω δει κάτι πέρα απο τα yooxικα.

Για τις ζακέτες με κουμπιά:Είχα μια που την ειχα κάνει νυχτικό και όποιος με έβλεπε μου έλεγε παππουυ παππουυυ :lol:

Σημερα μου εστειλαν λαθος πανετλονι απο το yoox:(.Φυσικα τους εστειλα mail να δω τι παιχτικε και αναμενω απαντηση.Παιζει αν μην ειχαν αυτο που τους ζητησα το οποιο ηταν ακριβοτερο μαλιστα(κατα 15 ευρω) και να μου στειλαν το αλλο που μοιαζει αρκετα?Επισης αν καποιος ξερει αν τους ζητησω αν μου ξαναστειλουν το σωστο τα εξοδα θα τα επιβαρυνθω εγω?

και μια γενικοτερη απορια:το πανετλονι μου ειναι νουμερο 32 το οποιο συμφωνα με το yoox ειναι το 48 και ου ναι λιγακι πιο εφαρμοστο απο οτι τα φοραω γενικα.σκεφτομαι λοιπον να παρω το 33 το οποιο ειναι παλι το 48(italian) θα χουν μεγαλη διαφορα τι λετε(στη μεση μου ειναι οκ το πανετλονι)

1.Θα αγοράσεις το 33.

2.Θα συμπληρώσεις τη φόρμα της επιστροφής.

3.Θα επιλέξεις "i received wrong size/wrong item", κάπως έτσι το γράφει.

4.Θα στείλεις το δέμα πίσω.

5.Θα σου επιστρέψουν όλα τα χρήματα ,μαζί με τα έξοδα αποστολής ,γιατί είναι λάθος τους (σε κανά 10ήμερο).

6. Από δω και πέρα asos οι myphoners ,αφήστε το yoox.To Asos είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ελληνικών δεδομένων.

6. Από δω και πέρα asos οι myphoners ,αφήστε το yoox.To Asos είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ελληνικών δεδομένων.

το λες με καποιο παραπονο ή κανω λαθος??:p:p

Εκτος και αν θες να μας διωξεις απο το yoox για να ψωνιζεις μονο εσυ :lol:

To http://www.punk.com ειναι αξιπιστο? επισης απο που στελνουν τα δεματα αν γνωριζετε??

λαθος μου,,νομιζω ειναι μονο γι Αμερικη

Edited by THEO_LEGEND

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

το λες με καποιο παραπονο ή κανω λαθος??:p:p

Εκτος και αν θες να μας διωξεις απο το yoox για να ψωνιζεις μονο εσυ :lol:

Όχι.Δεν υπάρχει άλλος στον κόσμο ,αφιλοκερδώς να έχει διαφημίσει/διαφημίζει το καλύτερο online shop παγκοσμίως.Άσε που το άγαλμά μου ,μόνο λόγω της διαφήμισης,ακόμη να φτιαχθεί στη Bologna.Δεν φαντάζεσαι τι κέρδη έχει το yoox ,μόνο από Ελλάδα.Δεν μπορείς να το διανοηθείς.Απλά εκ του αποτελέσματος,μετά από 200 pages ,τα γούστα του myphone ταιριάζουν γάντι με τις μάρκες του asos και τα γούστα δεν αλλάζουν εύκολα. Μόνο οι mainlines από A&F/dsq/dg λείπουν από το asos και θα γίνει 'super'. Άσε που βαριέμαι την γκρίνια του vkb για το yoox :lol:. Asos uber alles.

Υ.Γ. Πάντως τη μολώτοφ θα την πετάξω ,αν ανοίξει στο Παρίσι A&F monobrand.Στην Τσακάλωφ δε με παίρνει...

γεια σας

περιμενω κατι απο αγγλια κ ερχεται με dpd μηπωσ ξερετε με ποια εταιρια συνεργαζεται στην ελλαδα??

παιδιά είναι ωραία τα MJ αλλά γιατί τόσο promo σε αυτήν την μάρκα? δεν το καταλαβαίνω.

στις προηγουμενες σελιδες οοοολοι ψαχνουν ενα dsq να φορεσουν ή κανω λαθος?

δεν ξερω πολλα απο μαρκες αλλα ψαχνω ρωταω και μπαινω σε καταστηματα οχι μονο online και βλεπω οτι τα MJ ειναι μια χαρα για τα λεφτα τους... απο την αλλη δεν μου αρεσει ολοι να φορανε την ιδια μαρκα... πχ dsq dg etc τωρα αν τα MJ γινουν σαν τα dsq θα βρω κατι αλλο εξισου καλο και σχετικα αγνωστο να φορεσω...

και βλεπω οτι τα MJ ειναι μια χαρα για τα λεφτα τους...

:lol: 1000 ευρώ ένα cashmere και 1500-2000 ευρώ ένα jacket....Για leather ξεφεύγει η κατάσταση...check

μονο τα παπουτσια εχουν τιμες ανταγωνιστικες σε σχεση με τις αλλες premium μαρκες.Και πιστεψτε με αξιζουν τα λεφτα τους αν τα βρεις σε εκπτωση.Κριμα που ξοδευα τα λεφτα σε dsq παπουτσια τοσο καιρο..Και τα jeans νομιζω εχουν ανταγωνιστικες τιμες..

Ζήτωωω βρέθηκε και χειρότερο ρούχο MJ απο αυτά που έδωσα.

Κακόμoιρο leather :cry:

Το asos είδα ότι αρχίζει και φέρνει πιο πολλά D&G, ε σε λίγο θα αρχίσουν τα ντι ες κιουυ τα ντοοολτσε.Οπότε τι;Το νέο yoox ας πούμε;Δε θα έχει διαφορά.

Και γιατί γρινιάζω εγώ για το yoox;Ποιός τα λέει αυτά;Αμα κοπώ δε θα τρέξει αίμα, yoox θα τρέξει :p

James δεν έχω περάσει ούτε απ'έξω απο το DSQάδικο.Μάλλον είμαι άρρωστος :wacko:

:lol: 1000 ευρώ ένα cashmere και 1500-2000 ευρώ ένα jacket....Για leather ξεφεύγει η κατάσταση...check

υπερβολες:p:p σαν συνολο τα MJ εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι μια χαρα... απο την αλλη dsq και dg ολα τους τα ρουχα υπερβαινουν την τελειοτητα:lol: εχουν βγαλει και αυτοι κατα καιρους αρκετα μαργαριταρια που δεν εδινες ουτε 10$ ετσι ειναι και τα ΜJ για μερικα κομματια το 1000$ θα το ακουμπαγες :!:

βασικά αν κατάλαβα καλλά...

ουσιαστικά προτίνετε να φοράμε μάρκες που δεν φαίνεται το όνομα τους, και γενικά δεν φοράνε οι άλλοι ώστε να πλανάται ένα μυστήριο στην ατμόσφαιρα για το τι φοράμε?

το οποίο σημαίνει ότι έχει να κάνει με κροκοδιλάκια, ταμπέλες από D/d, ασπρο-κόκκινα σημαιάκια κτλπ απορίπτονται? ....

γεια σας

περιμενω κατι απο αγγλια κ ερχεται με dpd μηπωσ ξερετε με ποια εταιρια συνεργαζεται στην ελλαδα??

Με την Γενικη Ταχυδρομικη συνεργαζεται.

βασικά αν κατάλαβα καλά...

ουσιαστικά προτείνετε να φοράμε μάρκες που δεν φαίνεται το όνομα τους, και γενικά δεν φοράνε οι άλλοι ,ώστε να πλανάται ένα μυστήριο στην ατμόσφαιρα για το τι φοράμε?

το οποίο σημαίνει ότι έχει να κάνει με κροκοδειλάκια, ταμπέλες από D/d, ασπρο-κόκκινα σημαιάκια κτλπ απορρίπτονται? ....

:blink:

Ναι ,από τα συμφραζόμενα αυτό το συμπέρασμα βγαίνει,αν σβήσεις τα bold γράμματα.Αν φοράς τα ρούχα για τους άλλους, όπως κάνουμε οι περισσότεροι,μην εμβαθύνεις πολύ σε αυτά που γράφω και μην αλλάζεις τα γούστα σου,γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι $$$.Δε σημαίνει ότι το εμπορικό είναι πάντα κακό ,αν και αυτό φαίνεται στο γράψιμό μου και όντως ισχύει στα ρούχα.Διότι με την εμπορικότητα ,πέφτει σχεδόν πάντα κατακόρυφα η ποιότητα.Βέβαια και οι Beatles ήταν εμπορικοί,δε σημαίνει ότι δεν ήταν ποιοτικοί. Διάβασε και την ρατσιστική υπογραφή μου .Το internet έκανε το μεγαλύτερο κακό στο χώρο της μόδας ,αν και εκ πρώτης όψεως μόνο θετικά βλέπει κανείς.

έχω ένστικτο τελικά...ήμουν σίγουρος ότι θα άρεσαν :lol: .Τρελή επιτυχία η πρόταση μου για mj...:wacko:

Edited by james55