stelios85 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 διαβασε τα feedbacks....απορω που υπαρχουν 8778 ατομα τον τελευταιο μηνα που νομιζουν οτι εκαναν την αγορα της ζωης τους.Γενικα οταν βλεπεις sellers ή μαγαζια που εχουν ολα τα νουμερα πολλες φορες απο την ιδια μπλουζα να σε υποψιαζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Έστειλαν email 50% στο yoox. Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 (edited) Κανενα εκπτωτικο κουπονι για το asos πεζει???? Edited June 25, 2010 by VeCo Αφαίρεση αχρείαστης μορφοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 το http://www.zappos.com ειναι αξιοπιστο; πληρωνεις τελωνεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Δελεαστική τιμή για το συγκεκριμένο παπούτσι http://www.yoox.com/item.asp?tskay=361A2971&cod10=44196862DT&sts=dreambox80&areaid=74&id_code=1716338_6_11_DT_-1 αλλά δεν έχει νούμερα… τελείως μουφα το 50% το σημερινό και το χειρότερο από όλα σε σχέση με τα ρούχα που είχε αντίστοιχα το χειμώνα στο 50% δεν έχει μείνει ούτε το 1/3 . ΣΕ ποιο δελεαστικές τιμές φέρνει τα χειμερινά και φεύγουν αμέσως . Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 το αστειο ειναι οτι με το -15% και δωρεαν μεταφορικα , πολλα πραγματα ειχαν μεινει !! τωρα ειναι πιο ακριβα και φευγουν ολα !!! μου αρεσει πολυ ενα jacket ,αλλα υπαρχει μονο σε νουμερο 50 , το δικο μου ειναι 48 , και εχω παρει απο αυτη τη μαρκα, οποτε ειναι σιγουρο ! οι διαφορες θα ειναι μεγαλες ; Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 το αστειο ειναι οτι με το -15% και δωρεαν μεταφορικα , πολλα πραγματα ειχαν μεινει !! τωρα ειναι πιο ακριβα και φευγουν ολα !!! μου αρεσει πολυ ενα jacket ,αλλα υπαρχει μονο σε νουμερο 50 , το δικο μου ειναι 48 , και εχω παρει απο αυτη τη μαρκα, οποτε ειναι σιγουρο ! οι διαφορες θα ειναι μεγαλες ; περιμενε λιγες μερες που θα εχει free delivery και χτυπα το....Αν δε σου κανει,ουτε γατα ουτε ζημια!!! Σε μερικα απο -30 % τα πηγε σε -40 % και ορισμενα -50 %.....Πιθανον να μην εχουν προλαβει να αλλαξουν τιμες σε ολα.Παντως επειδη δεν εχουμε δει τπτ απο χειμωνιατικα ακομα,αναρωτιεμαι ποτε θα ερθει το δευτερο κυμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ναι έφυγε πολύ πράγμα με το 15%. Μπορεί να είσαι τυχερός και να σου κάτσει σωστά το νούμερο , εάν περιμένεις λίγες μέρες και δεν το έχουν πάρει δοκίμασε στο free delivery λογικά σε λίγες μέρες θα βάλουν. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να σκας μετά το 60% γίνονται οι καλύτερες αγορές και ειδικά το χειμώνα στο 70% έγινε πάταγος. James αν μπορείς δώσε τα φώτα σου με τις ημερομηνίες και τα σχετικά . κάπου στο forum είχες γράψει .ότι πέρσι το -70% έγινε 26/8 ,το -80% 16/9 και 25/9 το -85%. . από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αύγουστου δεν παίζει προσφορές πάνε και αυτοί διακοπές; Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ξερει κανενας τι μαρκα φοραει ο Σπανουλης εδω; http://www.paraskevi13.com/wp-content/uploads/2010/01/c7df7082dfpson_2_jpg.jpg PLAIN JANE COUTURE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Παιδιά μιας και το ψαχνετε, ποιό αξιόπιστο ηλεκτρνικό κατάστημα έχει Christian Audigier Τ-shirts σε καλές τιμές και ποικιλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 το http://www.zappos.com ειναι αξιοπιστο; πληρωνεις τελωνεια; Do you ship to addresses outside the United States? A: In addition to all U.S. States, U.S. Territories and Military APO/FPO addresses, shipments can be made to Canada. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eru Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 PLAIN JANE COUTURE Ευχαριστω παρα πολυ φιλος! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Do you ship to addresses outside the United States? A: In addition to all U.S. States, U.S. Territories and Military APO/FPO addresses, shipments can be made to Canada. δε καταλαβα :/ billy14 ριξε μια ματια εδω http://christianaudigier.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 δε καταλαβα :/ billy14 ριξε μια ματια εδω http://christianaudigier.com/ Πολύ απλά, δεν στέλνει Ευρώπη (ούτε Ασία, Αφρική, Ωκεανία κλπ. :p). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παιδια ισως εχει απαντηθει και παλαιοτερα αλλα θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει αν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο αν παραγγειλω απο το dress-for-less.com!ειναι εντος ΕΕ το καταστημα η αμερικανικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machado678 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε ποιες εταιριες τζιν βγαζουν αυτα που στενευουν προς τα κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε ποιες εταιριες τζιν βγαζουν αυτα που στενευουν προς τα κατω πολλες βγαζουν, δλδ ολες εχουν και τις slim-skinny lines τους. Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παιδια ισως εχει απαντηθει και παλαιοτερα αλλα θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει αν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο αν παραγγειλω απο το dress-for-less.com!ειναι εντος ΕΕ το καταστημα η αμερικανικο?? νομιζω ειναι Γερμανια,οποτε δεν εχει τελωνειο....Ταπεινη μου γνωμη για τις μαρκες που πουλαει,πιστευω πως θα βρεις καλυτερες τιμες στην Ελλαδα τον αλλο μηνα!!Και ειδικα για energie σου συνιστω το on line καταστημα που θα κανει -60 % και θα εχει και νουμερα εκεινη την περιοδο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 στο dressforless 100% δεν πληρωνεις τελωνειο...αν και εγω που εχω παρει μια tommy hilfiger μπλουζα και ενα πουκαμισο παλι ΤΗ δεν μου φενονται και πολυ γνησια(ειναι παρα πολυ μακρια) αλλα τα παιδια εδω λενε οτι το μαγαζι ειναι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machado678 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 πολλες βγαζουν, δλδ ολες εχουν και τις slim-skinny lines τους. Δεν εννοω γενικα τη slim την γραμμη αλλα τα τζιν που ενω ειναι κανονικα πανω στενευουν αρκετα προς τον αστραγαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε ποιες εταιριες τζιν βγαζουν αυτα που στενευουν προς τα κατω κοιτα ολες βγαζουν....Κατσε στο yoox και επελεξε denim>jeans>skinny..Oλα αυτα παιζουν με Width at end στα 18 cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerryg799 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Παιδιά, μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχουν t-shirts Toonstar σε κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Πιο παλια ειχα βρει ενα site οπου καθε χρηστης εκανε ενα προφιλ και μπορουσε να ανεβαζει σε μια wishlist διαφορα ρουχα απο μαγαζια, ηταν ενα social network και μπορουσε να βαλεις φιλο καποιον και να σχολιασεις τις αγορες του. Μετα απο φορματ δυστυχως το εχασα και απο οσο εχω ψαξει δεν το βρισκω, εχει κανεις ιδεα ποιο ειναι; Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 νομιζω ειναι Γερμανια,οποτε δεν εχει τελωνειο....Ταπεινη μου γνωμη για τις μαρκες που πουλαει,πιστευω πως θα βρεις καλυτερες τιμες στην Ελλαδα τον αλλο μηνα!!Και ειδικα για energie σου συνιστω το on line καταστημα που θα κανει -60 % και θα εχει και νουμερα εκεινη την περιοδο :happy: κατι μπλουζακια diesel με ενδιαφερουν και εχουν ηδη εξαιρετικες τιμες....ας μας απαντησει ομως αν γνωριζει καποιος στα σιγουρα για την ποιοτητα των ρουχων στο καταστημα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuPeRsAyIaN Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Καλησπέρα παιδιά!Το Σάββατο που μας έρχετε εχω εναν γάμο να παω παντρεύετε η ξαδέρφη μου και καταλαβαίνετε!Λοιπόν κατέληξα να αγοράσω μαύρα παππούτσια και παντελόνι και άσπρο πουκάμισο!Αλλά επειδή τώρα που τα πήρα μου κανουν λίγο σε σερβιτοριλίκη στυλ :lol::lol::X αποφάσισα να φορέσω και μια γραβατούλα να σπάει λίγο..οχι τις κλασικές παλιομοδίτικες κατα την άποψη μου αλλά αυτές τις λεπτές που είναι ποιο μοντέρνες!Το πουκάμισο που πήρα είναι αυτό: http://img231.imageshack.us/i/dsc00035sy.jpg/ http://img824.imageshack.us/i/dsc00031s.jpg/ Όπως βλέπετε εχει μια υφασμάτινη επένδυση στα κουμπιά απο Μαύρο-Κόκκινο-Άσπρο και σκεφτόμουνα να πάρω μια τέτοια γραβάτα! Ξέρει κανείς κανα μαγαζί στην Αθήνα(κέντρο ή δυτικά προάστια) που να χει αρκετές γραβάτες -ποικιλία-για να παω να πάρω μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts